Måndag

Hejhej!

Idag har jag verkligen inte gjort mycket. Vaknade sent, låg och läste alla mina gamla dagböcker. Läste ut den sista kväll. yeeey! ^^
Vid 5 åkte jag in till vindeln för att fara till abborrtjärn med Malin och EllenRikigt kul! Älskar allt som har med vatten att göra. Trivs verkligen i vatten.
Sen när vi åkte hem, köpte jag och malin glass, mummis.
Kollade runt lite på youtube innan jag åkte hem till Kulfors.
Sen jag kom hem har jag spelat patiensduell och tja, bara chillat runt på internet.. värt jag vet^^

I morrn blir de stan! :D

hare bäst pusshej!

Söndag

Tjao!

Idag vaknade jag halv 2. De va nog rekord. Jag hade världens bästa dröm.. ville verkligen inte vakna!
Men de gjorde jag, så jag steg upp och åt flingor å mjölk medans jag såg på tv. Hade ingen lust att ligga och steka idag.. men bada blev det med Malin i abborrtjärn. Vi badade rätt länge, dök hoppade och allt sånt där.
När vi bada klart åkte vi och köpte glass, å drog till Malin. btw, så alla vet, så är en ananas exotisk.. ingenting annat (A)

När jag kom hem började jag på att läsa mina gamla dagböcker.. och jag måste säga, stackars Emil.W, om jag gjort allt jag skrivit att jag har gjort, hahaha, jag är rädd för mig själv :O
haha, men de är rätt underhållande.. den 19/3 2004 var elina taski iaf^^ hon kuttade sig i tummen, å sen fick inte jag följa med henne hem längre. Va va de lönt för Elina? :O <3

hehe. nu ska jag sova så att jag tar mig upp i morgon, ska inte bli nån sovmorgon här inte ;]

pusshej! <3


Lördag- kusin 30år!

Hejhej!

Jag vaknade upp hos Elina, och deja vu^^ De va jätte varmt! Vi klev upp, fikade, bytte om och gick till badplatsen :) Vi låg och stekte med Sanna, Sofia och Sally. De blev bad också, yey! Men de kliar nu, de suger..
När de bara va jag och Elina kvar där, s,s och s hade gått och blabla gick vi hem till Elina och stekte fiskpinnar yey :D Efter det: överbliven paaaaaaaaj.
Efter det tror jag vi diggade lite M.J å sedan gick vi ut och spelade spel i skuggan :) Btw, jag vann och Elina försvann :] <3 Döda en ekkkkkel spindel, den låg på miniräknaren och degade.. så.. jag slog död på den med tja, vilket redskap kom jag inte ihåg.. (A)
Poäng: om du vill leva spindel, visa dig inte ;]

Sen blev de så att Sofia, Sally Elina och jag for på mimas och åt. Kyckling tallrik för mig del. De va gotti. :)
När vi ätit for jag hem till mitt och de till deras.
Jag skulle på 30 kalas för min kusin Johan. De va jätte kul.
jag ägde han på sanning eller bullshit. (A) ^^ men igentligen, de va ju 50- 50 chans att vinna, ^^
Men, de andra sakerna va kul^^ Man  kan säga att hela släkten på nått vis utmanade Johan på något. Jag var inte med i början, men man skulle "sattsa" på någon och sen om man hade rätt fick man poäng, som en tipsrunda undefär.

Efter allt de fick vi go tårta, vissa badade badtunna, vissa (de flesta) drack öle´ och annars var de bara chill^^ :)
Sen blev de dax för sing star, yeah! Vilket odjud :]
Lite Guitar hero med, jag söööög på att spela trummor, de blev typ panik, vilken  är gul-röd-orange bam bam bam slå huller om buller hela tiden x] haha. Lite busigt.

När jag var på väg hem såg jag en ko springa över vägen.. och ba, öhm, är de normalt? xD

Nu ska jag nog sova, och hoppas på att de blir en god sömn, för de är precis vad jag vill ha just nu.. i neeeeed it.

well well, good night! xo xo

Fredag-

Hejhej!

Idag vaknade jag hos Elina :) De va otroligt varmt och jag höll på att svettas som en en gris i de där lilla huset eller bod, jag vet inte va de är.
hur som hellst väckte jag visst Sofia med (A) hahaha :] Lite Evil. Men hon höll mig vaken till 3-4 någon gång i natt, och de var ju inte lika snällt heller :D haha.

Hur som hellst, vi åt frukost,och gick till ohlsson och badade/solade, eller Sanna, Sofia och Elina badade, jag hade inga badkläder så jag stekte på bryggan.. och brände mig lite lätt på axlarna.. men de är inte som Elina iaf (A) mohahahahha söt tomaten min <3

Efter Sanna jag och Elina spelat lite spel åkte jag hem, skulle fara och bada i abborrtjärn  men Malin kom till mig istället så vi for inte och badade.
Vi bakade paj och kladdkaka thihi, dödade en spindel, spelade piano, diggade till musik och så mycket mer hände inte denna gång.  Men de va kul att du kom.

När malin for hem åkte jag till Elina igen. Jag, sanna och Elina or och badade/åt paj. Trevligt Trevligt. Men de blev inte så mkt bad. Mer mobbning av elina :) :) :) :) lite taskigt men tur hon är söt <3333

Nu ska vi se på film,hare bäst pusshej<3

Torsdag - har jag koll på mobilen? x]

Hejhej! Idag vaknade jag inte när väckaren ringde... igen... typiskt.. så¨de blev att man sov bort hela dagen ändå.
Jag klev upp, åt frukost och la mig ute och stekte en stund. Tihi, men de blev för varmt så jag fick lov att gå in. Jag spelade piano och sen läste jag några kapitel i Så länge vi båda andas. :D tihi. "och så kallar du min dotter som loch ness monstret"
Under dagen Flyttade jag runt på rummet, bytte håll på sängen, renbäddade och bytte gardiner, från svart till vitt, och de känns great! :D sommrigt och fint. De blev en otroligt stor skillnad iaf. :)

Gick ut och gick en stund, men fick lov att vända, fick blåsor av foppisarna (A) hehehe.
När jag kom tillbaka skulle mamma fara och köpa hamburgare, de va inte så jätte gott, eller jag var mer sugen på kräm eller nätt. åååh, nu blev jag sugen på aprikoskräm.. :( de sög ju.

Aja, när jag låg och läste skicka sofia/ elina, vet inte vem som sms:a från sofias mobil iaf och hon undra om jag ville sofa hos Elina, så jag typ hoppa i duschen, packade och snabb spela lite piano innan de kom :) (Elina, Sofia, Sally och Sanna)

Vi körde till Vindeln och köpte glass, och när vi började vår färd till Skivsjö (vi var vid v-myra) då fick jag smått panik, hittade inte telefonen, trodde jag haft den i fickan på koftan, men efter en lååång stund letandes i diken hitta vi den i ytterfacket i min väska. Men hallå? ytterfacket på väskan, hur ofta använder jag den (A) haha.

aja, vi kom hem till Elina, yey :D helt oskadda, typ iaf... :)
Vi såg på Och så kom polly, de va ett tag sen men den är bra. Söt illern!
Härlig kväll med er <3

Nu ska vi typ sova, så hare bäst! pusspuss
 


<3

I´m losing the hope about you and me, but I will always love you. Always.


Onsdag - badaaaa

Heej!
Min dag vaknade sent.. var uppe till 3 efter en viss spindelskräck,  (a) låg och läste ut en bok, yey. En mindre.. nu ska jag fortsätta med Om jag kunde drömma, som jag också läste ett kapitel ur idag medans jag stekte.
Annars hjälpte jag pappa att fylla i kunders uppgifter på dator, men hann bara till bokstaven K, de blev lite drygt efter ett tag måste jag medge.
Hur som hellst så åkte jag in till Vindeln vid 5.. hämtade malin och åkte till Abborrtjärn för att bada... vi ringde ellen.. och när ellen kom ringde vi henke. Efter ett tag kom de en massa fler med. Marcus, Robert, Julle, Danne, Johannes :D Men de va mest Jag, Ellen, Robert och Marcus som badade. Danne var modig och doppade sig tillslut. 
När alla bytt om och gjort sig klar för att åka, fick jag veta att vi skulle till henke. Så på med hjälmen och swicha iväg.. haha lite överdrivning där, men wtf ;) haha.
Hos Henke såg vi på 21.. eller.. tja, oftast gjorde vi det.. några dansade, vissa tja, vi lämnar det, men vissa kollade :)
Den började just bli bra innan jag skulle lämna malin, och en massa så jag kom av mig igen.. de sög, så jag får se den någon annan gång kanske :D

Sen blev de en förlust i röjflaggor. Filip var kvällens segrare.. grattis!

Nä nu ska jag sova, ifall jag inte ser en spindel i sängen igen dvs. sov sött, pusshej! <3

Tisdag- :D

Måste börja med att dagen har varit en höjdare! Från topp till tå, dag till natt eller vad man nu ska kalla det för.

jag steg upp, en stor sovmorgon, men jag kunde inte sova hur länge som hellst, för när jag vaknade känndes det som om jag var i ett växthus. De va otrolig varmt tack vare solen.
Jag åt frukost, tog på mig kläder  gick jag och mamma ut och krattade. när vi var klar började pappa kasta ut gräsfrön, och nu skulle vi kratta allt igen, yey.. de var otroligt jobbig att jobba i hettan, trodde jag skulle svimma där ett tag. När vi äntligen blev klar gick jag in ett tag. Innan jag gick ut och hjälpte till med att kapa brädor :} jag börjar bli händig lixom :]
Hur som hellst hittade jag ett piano som någon ängel inte ville ha. Å gissa vad som står i vardagsrummet just nu? Jooo pianot, hur glad som hellst vill jag lova! tacktack!

Sen har jag ju också bakat idag.. kolakakor och muffins som smakade bra med kaffe & mjölk. Sist med inte minst så har jag sett på wild child, igen! thihi de är lite bus.


kan inte sluta tänka på dig. du är en del av mitt hjärta nu, och kan inte släppa dig..
Vad ska jag ta mig till?

Måndag

Hejhej!
Måndag idag, shit vad tiden går snabbt.
Var med Elina igår, eller på kvällen iaf, vi såg på öhm, bedtime storys, taken och i taket lyser stjärnorna, den sista såg jag dock själv. x]

I morse vaknade jag och höll på att kvävas av värmen kändes det som.. shit va varm det var! Solen som legat och stekt på sidan i några timmar.. dock var klockan bara 10.. (a)
tja, till klockan 4 var vi ganska slö.. såg på tv, å jag är 100 på att jag somande där någon gång.
Sen gjorde jag klart ett körkortstest, yey :) nu är de inte lika mycket kvar.. bara ett till sen en massa repition..

När elina for hem degade jag lite till, med bokläsning och data sittning. Gick ut och gick i solen, de blev lite varmt, men jag hoppas på lite färg iaf :) tihihi, jag vill bli bruuun! (a)
Funderade tidigare på om jag skulle till stan i morgon. men eftersom de ska vara så himla varmt kanske jag låter bli.

jag kollade på A walk to remember, och grä lite här och där... hehe. den är sorglig.. och sötis!
men när den var slut kom mamma och sa att jag skulle komma ut och kratta.. klockan var typ halv 12 då så jagara ba, okeeeej? ;] så här dags? 
Men jag klarade bara 40 innan mitt tålamod gick snett, de va hungriga mygg överallt!!! rawr!

Men nu ska jag se klart veronica mars avsnittet.. första på tredje boxen. :)

hare bäst! pusshej!

Lördag- grilla!

Hejhej!

Idag vaknade jag hos min vän rebecca, :) Vi vaknade rätt sent, strax innan 12 någon gång, men vem skulle inte, vi var ju vakna till halv 5. :)
Men hur som hellst, vi gick på promenad, och sen hann vi bara se lite på made innan mamma, malin och Johanna kom och hämtade mig.. :( tragiskt nog.. men tackar för tiden iaf! :)

När jag kom hem spela jag spel med kusinerna, och lite så.. brännde en cd till i kväll och lite så. 
Till middag var de grillat, vi har/hade en massa gäster. Emil, Anna, Kusinerna, Anna, Conny, moa och alexandra :)
 De va jätte gott, och trevligt.
 Vi har spelat lite skip-boooo, snackat osv. Nu sitter de flesta och dricker öl och pratar, och de är ganska intressant att lyssna måste jag säga. :)

Tänkte inte skriva så mkt, mera utan, lämnar resten till ödet. : )

Ha de bäst och godnatt <33

3 i rad :]

Midsommar 2007

 Midsommar 2008 (hihihi, snygg bild^^ )

 Midsommar 2009 :)



Tihi, samma klänning 3 år i rad :] :D jag är för busig ! :)

Midsommar hos sötnos.

Hej.

Jag spenderade min midsommar i buberget, hos min underbara vän Rebecca Sandström.
Jag hade en jätte trevlig kväll med dig. Lite som hände var promendad och plockning av 7 olika sorters blommor, under tystnad ofc och de gick bra :) sen spelade vi (hihihi jag) piano lite granna, okej, jag ska inte ljuga, lite nu och då när jag fick chansen spelade jag lite granna :] :] hihi. (A)  Förlåt ;] tihihi. 
Sen såg vi på Wild child, snygging, snygging, snygging skådis ;] 
Vi såg även Taken (aaaaaaas bra!) och The notebook. (Rebecca var trött och söt ;],)
Vi byggde också en midsommar stång, men några andra, jag vet inte va alla hette, men de hjälpte till iaf :)

Tack för kvällen <3 

Midsommar :)

Tjao!

Nu snart drar jag till Rebecca och firar midsommar med blommor och hela kalaset. Hoppas alla får de bra och har de trevligt.
Pusshej!

smart å va inloggad

idiot

Torsdag - det blev bra tillsist.

Hej sötnosar!

Idag har jag försökt att sy om några kläder. Suck. Jagskulle sy om en klänning till en kjol... men de gick som de gick, och en annan klänning skulle jag ändra en sak så att jag kunde använda den, men nejnej, 2 plagg rakt ner i sophinken ;] haha. Dock sydde jag till gardiner senare under dan, och de gick hur bra som hellst. 80 spänn i handen, yeye :) + 40 till när jag strykt och hängt upp dom.. men de får väll bli senare.
sen läste jag lite i traktor boken, men hade inte så lätt att koncentrera mig, så jag bakade istället, cheesecake, med hallon :) 1 till midsommar och en till i kväll.
Vid 6 åkte jag in till Vindeln med min jävla vespa.. cutcut, raaaawr!
Rebecca och jag gjorde några ärenden innan vi åkte till henrik. Vi var 6 stycken. henke, Donald, Danne, Johannes, Rebecca et moi. Riktigt trevligt. Jag vet nog allt att nigilla min kaka... och de va inte en paj! (A)
Vi såg en helknas film..  Donald: jag hatar folk som inte fattar poängen med filmer. Å jag hade typ en sekund innan sagt att jag inte fattade ;] jag vet att du tycker om mig innerst inne ;)

Vi va ute och körde runt lite granna, lite prat men sen for rebecca hem, och jag med, eller till lars, där jag sitter nu (A) haha.
kanske blir nån fler film när jag kommer hem, :)

hare fint <3 pusshej!

Onsdag -

Hej,
Idag vaknade jag ganska sent.. men vid 2 åkte jag in till vindeln och va med johanna :D vi for och köpte godis och sen såg vi på film. Spiderwick och ps. I love you. De va jätte bra båda 2. :D Menfick se slutet på den sist nämda för att johanna skulle fara och sjunga, och yvonne skulle någonstanns med, så jag var alone hemma hos dem, lite läskigt för deras yoga boll rörde sig, och den var i mitten av rummet, och jag hade inte vart där, scary. xD

När jag kom hem började jag se på The Curious case of benjamin button :) den är så sööt, jag gillar den verkligen. <3
Nu är tiden sent och min rygg gör ont, så jag ska slummra in nu, så att jag kan jobba i morgon. Ha de bra, hejsvejs!

<3 pusshej


Tisdag - :)

Hejj!

måste börja med att berätta att jag var hos Rebecca igår, och hade jätte kul. V såg på Walk the line, spelade spel utomhus och lite sådär. Sen blev de filmkväll med Malin, Henke, Johannes och daniel. :)
Tacktack!

Idag (tisdag 16/6) Jag var med Malin och Rebecca ett tag in på dan, å sen följde jag med Rebecca hem igen för att hämta moppen, och sen blev det att fara till sigrid, :)
Vi går in i deras kök, jag säger: ihi har ni ätit tårta? :) (sigrid kollar konstigt på mig och jag säger: ah sluta kolla så där på mig!
Å då är de ju så att söt sigge fyller år! :] stackarn..
Vi ser på Bride Wars, :) Efter den;
Vecc: Är det här en papperskorg?
Sigrid: Jaa.. för papper!
Vecc: Jaha.. men då slänger jag det i toan.
Sigrid: vad är de du har?
Vecc: Papper.

Lite dumt xD

Resan hem till Kulfors var kall och painig. fingrarna va typ is när jag kom hem xD menmen.. (A)
Nu sitter jag och gör quiz på facebook, men ska nog sova! :D hare bra hejdå! :)


Lördag -

Tjao!

Idag har jag inte gjort så mkt, på förmiddagen.. det regnade.. så jag sov rätt länge. Men när jag steg upp åt jag kasslersallad, yey och sen gick jag ut och gick, i regn. Lite blött kanske, men de va härligt ändå.
Mamma körde mig in till vindeln, där jag fick sitta och vänta vid datorn hos bror. Sen körde jag förbi Malin och hämtade henne innan vi for till kyrkan. Å ja, du hörde mig, kyrkan. :) Sötisen Johanna skulle sjunga på en sinnesgudstjänst, måste väll medge att de va skönt att släppa saker för ett tag, så matt sinnet fick ro.  Å Johanna var super duktig. :) :)
Eftåt, lämnade jag av Malin, stannade ett tag, men skulle hem och äta middag hos lars, xD
Började se på benjamin buttons otroliga liv, eller va den nu heter (a) Den är jätte bra, men jag kunde inte se klart den för min bror kom hem och spred ett svart moln över stället xD

Pappa kom och hämtade mig, så jag kom mig hem yey :) och sen blev de film: djungeldjuret hugo! :D yeey! ;] tihihi.
Å så somnade jag.. igen.. utan att de va meningen.. och de sööög! Mobilen dog av vattenskada, om den inte vaknar upp igen.. de får jag hoppas annars blir de gamm telefon.. yeeeeey.... :(


Lördag- filmkväll

Idag har jag haft min stora vårstädar dag! Jag storstädade minsann. Sängen, golvet, bokhyllan, garderoben, nu ser det bra ut igen xD Kan ju säga att de behövdes.. (A) haha^^
När jag var klar bad Lars mig städa hans lägenhet  dvs, dammsuga, tårka golvet och diska, och allt detta för en hundring, och jag tänkte, äh, va tusan, jag har inget bättre för mig + att jag kunde ladda hem saker, heheheh (A)
Bäddade sängen också, bara för att vara snäll ;] tihi.
men när jag ätit middag for jag till malin och kollade på film. Där var också Ellen, Donald, Johannes och Danne. Det var en otroligt trevlig kväll :)
Vi såg på Titanic, dock var den inte lika sorglig som den brukar. Några komiska komentarer.
Scenen där Jack håller på attt dö: vi kommer in på något om att det är kallt.
Donald: Men han fryser ju ihjäl?
Danne: Ja! De är precis som att äta glass! :D
Han kläcker alltid ut sig de skojjgaste sakerna. xD typiskt danne :D 
 
Vi såg en skräckis med, vet inte vad den heter, men jag kommer nog alltid kolla i baksätet innan jag börjar köra bilen. xD De är ett som är säkert :)
Men den var bra, och vi hade roligt, iaf jag hade det.

Tack för kvällen sötisar! :D <3


Fredag - Skolavslutning

Tjao!

Morgonen började helt normalt, gjorde mig i ordning. Fixa hår, smink, kläder ah de vanliga :) Familjen åkte till Vindeln för att va i tid för att ställa traktorn där den skulle stå.. runt halv 9 började allt i kyrkan. Kören sjöng, olles tal var rörande, nemanja, eller ska jag kalla honom truck? ;] Efter det var de lite andra pris och sånt som skulle delas ut:)
När allt var klart i kyrkan blev de foto med klassen, mer foto med klassen, foto med klassen på vagn och gissa vad, ännu mer foto! ;] Traktor resan gick fina fisken ^^ Vi hade lite extra passagerare, men de var välkommna ändå :)
På skolan hade vi en träff med klassen där vi gav lärarna presenter och blommor, sen lottade vi ut en hundring, som matte vann ;) tihi. Volleyboll brudarna smög iväg och gav danne ett fotografi och en blomma från oss alla :)

Lunchen var trevlig, de måste jag säga, och Donald är lite busig, taha.

Efter lunch hade vi alla en samling på forum, där vi elever spelade upp vårat spex på lärarna och lärarna på oss.
Det var jätte kul, otroligt underhållande^^ Men när spexen var klar blev det sorgset, att säga hejdå till alla lärare var jätte svår, de trodde jag aldrig, ånej. Men de kom väll nån tår där i blend dem.
Kommer att sakna renforsskolan, på ett eller annat sätt, de är jag säker på. Å klassen, kommer att sakna den med. Otroligt mycket!

Efter allt var jag med Elina. Vi såg på Hannah Montana the movie :) tjoho. När den var slut åkte vi med Malin ner till hotellet, där halva vår klass redan satt och väntade. Middagen var god, sällskapet var toppen och humöret på topp. Bättre kan de väll inte bli? ;]
Ett sista adjö till alla innan man åkte hem till lilla Kulfors, där man blev grattad av farmor och farfar de första man gjorde :)  tack så hemskt mkt! :)

Monica och familjen kom lite senare, vi åt hallonpaj, och senare på kvällen satt vi och smaskade chips/ostkrokar. Dock somnade jag, tihi. Men jag var helt slut.. men så kan de gå,

man tack till alla blommor/presenter: Mamma, pappa, farmor, farfar, monica, per, malin, johanna, simon, Malin.H och Johanna, <3 super glad!

<3<3<3<3<3<3<3<3

Torsdag

tjao!

Jag tar dagen lite snabbt.

Vi hade brännbolls turnering
, var bara med på hälften av matcherna, men de gick inte så bra tror jag xD Vi vann mot 9 C iaf ^^
Vi övade till lärar spexet, och de var roligt det, de kommer att bli jätte bra :)
Efter skolan gick jag till kyrkan, övning med kören, lite små kul xD i morgon gäller det^^
Sen for jag och köpte blomma med sigrid som vi ska ge till danne, och tja, och efter det såg jag klart Bride Wars :) 
 Efter de var de dax att klä vagnen.. den blev jätte fin:)
när vi var klar blev de raggar runda med moppen med ewe, madde och moi. xD fuun (A) haha.


Nu ska jag sova, skolavslutning i morrn, tagga.. ? :p vet inte riktigt.. xD


Onsdag :)

Hej! l

Idag vaknade jag lite sent.. försovde mig lite granna.. sovde 15,5 timmar i natt, rekord tid? (A) Men jag var lite trött efter lan natten. (A)

HUr som hellst missade jag kören och mötet med spexarna på morgonen.. men de va typ inget möte så jag missa inte så mkt igentligen.. 
Halv 10 hade jag klipp tid. Jag toppade mig och färg och tonade håret lite mörkare, precis som jag brukar xD
Efter de gick jag till skolan för att se danne i sin nya tröja :D men han hade inte på sig den :( och sen var lunchen slut och jag var hungrig så jag gick till lars och åt.. för jag hade ändå inga lektioner.  Efter jag ätit åkte jag med Malin till hotellet, och sen fika på kvarnen.. hur som hellst.. sen körde jag hem malin, och så såg jag på Hannah Montana The movie, och den var jätte sööt! Tårar rann typ från kinden :( de var så sorgligt... buhu. Sen han jag se halva bröllops duellen.. men ska se klart resten i morgon.. :) taha.
Klockan 4 hade vi Spex möte hos Malin.. nästan alla kom och vi fixade ihop de sista rollerna :) hyper glad för det.
Vi kunde inte träna fullt ut eftersom 3 pers saknades.. men vi läste replikerna så gott de gick. :)

När vi var klar åkte Malin, Ellen och jag på Svanen och åt pizzaaa :D Calzone ofc.
Jag: Gitarrister har fina händer. :)
Ellen: Jaa! De har hårdare skinn! :D
Malin och Vecc: Hahahahahahah (A)

De va lite små kul, och kanske ett "vara där och se skämt" xD

sen blabla Ellen åkte hem och Malin och Jag åkte hem till henne, täffa puppisarna :D jätte sötaaaa :)

måste gå, mamma behöver tydligen mitt stöd, undrar vad de kan va.. kan va kläderna hon skulle prova från ellos.. xD men man vet ju aldrig. hare bäst iaf!


Måndag - Lan (tisdag)

Tjo!
På måndagsmorgonen packade jag ihop det sista som jag behövde till lanet. Jag var inte först till skolan i dag, vilken suprise xD oväntat!
Innan vi börja spela, blev de kortslutning ett X antal gånger xD haha. Å sen funkade internet inte.. bara lite i början av kvällen.. hann spela lite med Elina.. men sen var de försent.. såg på Animé med Ellen, nått som hette Ghost hunders. Även om de var tecknat och på japanska var de riktigt spännande! Jag gillar dock inte dockor längre.. läskigt!
Senare under kvällen såg jag på Brokeback mountain, Prinsen och jag 2, Donnie Darko, Just like heaven och John tucker most die.. lite less på att de på film.. ;] Jag och Ellen gick till Lars och käka lite yoghurt :) 06:15, då däckade jag nästan på golvet, jag var så jävla trött xD Men en halvtimme senare väcktes jag..  :(
Hade iaf, en trevlig kväll tillslut.

Efter frukosten var jag halvt död igen.. låg och vila på golvet, men somna inte :( aja.
Underdagen (halv drogad) var jag på musiken, åkte med Isabell och köpte tröja till Danne, som vi sedan målade och gav till honom :) Han blev glad, yeeeey! :D

Nu ska jag bara sova, sova, så godnatt :] <3



Söndag- trött

Tjao!
Idag vaknade jag hos bror, det va as kallt och jag frös. burrr..
Vi gick in till Anna och Conny och åt brunch.. rostbiff och potatis sallad :) tihi.
När vi vart där ett tag åkte jag och mamma och handlade lite saker till lanet, cola, godis, middag och lite så. yey taggar nu :D
Resten av dan, har jag suttit vid datorn, gah, meningslöst liv... :(
Å sen har jag renskrivit lärar spexet och pysslat lite med pärlor :) hehe

Sista avsnittet av Gossip Girl.. sorgligt att de inte är något nästa vecka.. buhu.. :(

Men nu dampar snart elina om jag inte startar hahahaha, mamam häller start flingor, men iaf, om jag inte startar spelet får elina damp, och de kan bli farligt (A)

Hare bra, pusshej! <3

Lördag-

Hej!

Idag vaknade jag lite sent.. hehe (A)
Men när jag väl fick upp mig själv ur sängen spelade lite spel med elina på msn, sen blev det raka vägen till Malin, vi skulle skriva klart lärar spexet. När vi gjort det spelade vi lite kort, å sen kom Elllen :):)
Vid 5 var jag tvungen att fara hem, skulle göra mig iordning till Middagen hos Conny & Anna. Jag trodde att vi skulle va där hela kvällen, men nejnej, de skulle fara på VMS:s dans nere vid älven, och jag fick inte följa för jag är inte 18, så de va ju snällt att säga det i tid.. host!
Men efter jag kört ner lars for jag och var med Malin, Ellen och Henke. Vi spelade fotboll, och lite annat.. vi såg en igelkott. yeeey. Men den flydde (a) tihi.

Hur som hellst, henke skulle sova så vi andra drog hem till malin och gjorde inte så mkt:)
men där vid 01.00 åkte jag och Ellen ner till älven och skulle hämta min bror, men det tog drygt 2 timmar och lite arbetskraft för att säga att han inte skulle åka hem utan gå med niklas, haha. tack (a)
men jag hade väll lite kul iaf^^ tahaha.

Nu är jag hos Lars, han har inte kommit hem, efterfest nån stans tro?^^ haha. aja, jag är dyng trött ^^ men klockan är ju typ halv 4, så vad kan jag förvänta meg? xD

Vi ses i morrn! hare!

Fredag- Stan :)

Hej!
Idag, hade vi bara en lektion. :) (engelska, vi fick glass och sen hade vi vår lilla redovisning å de gick väll inte jätte dåligt iaf) Efter lektionen hade vi tänkt att fara till Abbortjärn, men de blåste och var kallt, så vi hade "picknick" i allrummet istället, hahahaha asg! ;]
Vi spelade kort till de flesta skulle med 10:55 bussen. När jag och Elina kom till stan köpte vi mat på mias, fish nuggets, awie ;]
Sen shoppade vi på stan ett bra tag..
Köpte en mascara, sminkborttagningsmedel, örhängen, halsband och väska till skolavslutningen, badkläder, tja de va nog allt.
Vi gick och fikade på café stationen eller nått liknande (A) thaha, och igenom fönstret såg jag tivolit, och vi gick dit :D åkte en grejj.. kan inte påstå att jag känner mig trygg snyrrandes upppe i luften xD ånej!
Sen vann Elina och Jag på vinst varje gång hihi, de tycker jag va duktigt av oss :] tycker du inte? :D
Vi gjorde inte mkt mer på tivolit utan gick tillbaka till cafét och spelade kort innan vi skulle till bion. Vi skulle se My bloody valentine 3D. Jag gillar inte skräckfilmer, och hellst inte i 3D.. de är alltid dumma, att gå ensamma i mörka tunnlar, hur smart är det xD haha inte värst.. men jag fatta inte slutet ;] men jag tycker de va synd att jsut snyggingen skulle va skurken.. jag ville ha ett annat slut.. buhuuuuääääh!

Rackarns också att jag tummade att se en annan skräckis på bio med elina... hjälp xD
Efter bion gick vi tillbaka till cafét igen^^ och spelade mer kort, tihih. Elina gick och köpte kortlekar så vi kunde spela patiansduellen :D :D :D yeye!

Bussresan hem var otroligt dryg.. oskönt hur man en satt/låg.. :( bue...
Tja, de va väll lite om min dag.. great day :D tack alla! <3

Pusshej!

Torsdag- Vårsalong

HeJ!

Idag hade vi väldigt slappt på matten. Vi fick spela kort under hela lektionen, yeeey! På franskan hade vi redovisning.. de gick väll bra, hahaha (A) omg.
På svenskan skulle vi bara gå och göra ett "skol val" där vi skulle rösta.. haha jag bara tog ett, jag visste inte vad de stod för (A) taha.
Efter lunchen hade vi biologi.. vi skulle bara få igen lite gamla saker, och sen göra en utvärdering om hur NO:n har varit under de 3 åren på Renfors.
Klockan 1 var de dax för vårsalong. De va jätte duktiga på att sjunga.. och modevisningarna var lite söta, om jag säger så. (A) haha.
Efteråt hade vi musik.. uppspelning av låtarna vi gjort.. jag spelade fel på halva låten, och de är illa för jag hade bara en vers och en ref... de gick sämst, :( aja, inte mkt att göra åt.. gjort är gjort och man får de betyg man får nu. 

Sen jag kom hem, har jag sett på en film, för pinsam för att nämnas. (A).. tahaha.
Spelat patiansduellen med elina. (eller hur de stavas) och sen vibbade jag en massa, hon dampade :] hih.

nej nu ska jag plugga på den sista uppgiften på renfors skolan.. de känns toppen! :D
hare bäst pusshej! <3


Dålig bild, men de är henke och donald med deras bästiströja ;] :)

Onsdag - brand dag!

Tjao!

Idag, hm.. hade vi inte vanliga lektioner.. eller först på morgonen hade vi foto..
detta är bilder från det:


Efter fotot hade vi biologi där vi gjorde labbar om brand.. vi gjorde brandskum och kvävde eld, inte mycke mer än det.. sen hade vi film på HKK:n.. om brand också. ;]
Inte lite sega brandmänn i den där filmen alltså ;] haha
Sen gick vi till brandman (lunkan) som man fick testa :
 
om man ville. Det var bara några killar som gjorde det xD

efter lunchen hade vi elevtid, där vi pratade om picknick och lite mer. Det löste väll sig hyfsat.
på skapandet och rörelsen var jag på forum och chillade runt ;] haha. (A)

När jag kom hem har jag inte gjort nått som är värt att berätta ;p gratis sms till september, inte dumt! :)
Edward Scissorhands- så sorglig den var på slutet... rawr!
<3

nu ska jag sovaaaa, pusshej!

en bild betyder mer än tusen ord-

                                En bild betyder med än 1000 ord.     Jag älskar dig vän. <3 alltid
jag älskar dig!

Tisdag - kvällsredovisning.

Tjaaa!
Idag har jag haft en jätte bra dag! vi hade jätte slappt i skolan.. vi skulle göra oss i ordning med allt till EKO byn redovisningen :)
På matten gick jag och Elina å handlade.. till picknicken på fredag.. vi hade en budget på 600 kr.. som vi nästan höll, vi handlade gotti för 606,5 ;] haha. vi gick till min bror och paketerade allt i påsar till var och en. yey! hihi

När vi var klara gick vi till skolan, och det var nästan direkt middag. Det var en jätte god sallad ;] hihi
Vikkan, malin, ellen, sally och jag spelade lite kort innan vi skulle redovisa.. jag trodde värkligen att det inte skulle gå så här bra.. shit :)
Nu har jag bara 2 redovisningar kvar och sen, bara ledigt och skönt. :D hihi

Jag tycker inte om dumma patiensduell... de va inte min turdag idag alls ;] bättre lycka ästa gång.

Jag sitter och ser (har pausat just nu med ändå) gilmmore girls. Det allra sista avsnittet.. de känns otroligt skönt, men ändå riktigt ledsamt.. eftersom nu är det slut.. :(


Nu kommer jag att upprepa samma bilder som Elina har på sin blogg, men det får hon ta, om hon ska sno mina bilder så får hon leva med det ;)




Måndag ^^

Heeej! :)

Idag vaknade jag hyfsat i tid, okej, ska inte ljuga, bussen fick väta nån minut på mig ;] hihihi. Men jag fick bara 5 timmars sömn, så lite sömnig var jag hihi.
Sista idrotten på renfors var fotboll, men jag hade inga kläder eftersom jag vaknade lite sent.
BIlden var slapp, vi hade redovisning om vad vi gjort, inte mkt mer. xD
Efter lunchen hade vi NO.. renskrev, skissen på eko byn :) och sen spelade jag kort ;] haha.
Sista lektionen; HK! :) Vi gjorde lite frågor om tvätt kunskap.. och sen fick vi glass :D haha.

När jag kom hem såg jag på gilmore girls.. men somnade.. så jag missade 2 timmar av min pluggtid.. så nu sitter jag här igen vid midnatt efter en dag med massa plugg.

Nu ska jag sova, och de kommer att va så skönt! :D sov sött kramisar!

Helgen! :D

Fredag
Ett litet citat från kajsa. Vi sitter och spelar neger och president. Kajsa blev neger, och hon ba: Jag känner mig brun. Okej, de där lät inte så kul, men de är väll ett sånt skämt man måste vara med på, xD
Jag åker hem till Kulfors, ser ett avsnitt gilmore girls. Sen drog jag med moppen till Malin och vi såg på en FIlm, som hade premiär på disney channel. Vad ska man säga, den va speciel.. Jason Dolley.. rawr..
När filmen var slut var jag tvungen att fara, skulle iväg till Abbortjärn med Siggan, Antonia och Ellen. Vi skulle låna en båt, eller vi sökte efter en, och då snubbla jag på taggtråd och rev upp benet lite granna. ;]
Sen spela vi kort, sjöng vackert med i låtar och käkade poppcorn otroligt vackert ;) gahahah!
Ántonia var tvungen att fara tidigare för de skulle hem till skivsjö men vi andra stanna kvar ett tag till.
Det var kallllllt att köra hem! Urk va kallt om fingrarna (A) När jag kom hem från att jag lämnat sigrid satt jag vid datorn ett tag till lars kom hem och tvingade bort mig. :P
Jag var klar attt sova men nähä, då börjar lars lyssna på jobbig sovmusik, ;] haha.
´
Hade en toppen dag!

Lördag
Jag vaknar upp hos bror, utan frukost lämnar jag lägenheten i rusningsfart. 6 minuter i 11. JOhanna sa att hon skulle sjunga 11, så jag fick lite bråttom :) Men jag klara mig, yeye. hann också gå och köpa ett grillspett med Malin innan. 
Sen under dagen, lyssna vi på kompisarna, chillade, fyndade böcker hihi 5 för en tjuga, :], fixa morsdags present, fika, träffa folk, handla på ica och kassören (bror) hälsar inte, rawr!  hihi.
Jag följer med Malin hem när vi är klara. Jag kommer inte ihåg va vi gjorde innan vi for på svanen, annat än hon bakade. Men när vi var på svanen åt vi, ;] tacobuffé hhihi, inte lite gott!
Vi satt och skrev på lärar ploj, det kommer att bli jätte bra! :D
Vi hinner spela lite kort innan jag var tvungen att fara igen.. hihi.,. men fuuul solbrännan, gah, ;]  Moppe till rebbe med lily och Elin. :) Vi grilla korv och sånna där skummiga vita saker :D haha, ;]
Sen blebv jag blondinägd. Vi skulle dra med mopparna till VIndeln.. och min "funkade inte" men den var bara avstängd på knappen inte nyckeln.. och hihi, :) brunett med blondhjärna! :D 
Men jag fick åka med Rebecca, eller på ditvägen körde jag rebeccas och hon åkte med Elin, men vem håller koll ;)
I vindeln körde vi bara runt, till vi tappade bort varandra xD Prata lite med Tommy, de är  inte ofta man ser han nu inte ;P
När vi hittat varandra sa vi hejsvejs till Elin och Lily och fortsatte sedan till nästa gäng. Ellen, Malin och henke. Vi flumma med dom en stund och lalala, när vi kom hem till rebecca drack vi kaffe och fikade och sen såg vi Edward Saxhänder... men jag somnade.. (A) hihi.

Söndag
Jag vaknar hos Rebecca... det är varmt!!!! Vi körde till Vindeln.. och skilldes åt på konsum.. jag körde hem, men resväska och storkartong i knät, yeeey!
När jag kom hem fira vi mamma. Eller hon fick paket och blommor å sen åt vi tårta :)
Vi for till Rebecca och hämtade mina saker som jag glömde, hur kan man glömma allt? xD de är skillat.
Vi var i vindeln till sju.. och när jag kom hem skulle jag duscha.. det tog en halvtimme om inte mer.. håret blir lite tovigt (A)
Såg slutet på Gossip Girl innan jag började med NO inlämmningen.. jag ju säga så att jag var klar vid midnatt.. och sen hade jag ogjort en massa annat.


RSS 2.0