Städar dag^^

Hej!

Idag tog jag en till sovmorgon.. ops! xD Men när jag väl vaknat och stigit upp började jag städa i lägenheten. Tvättat, bytt säng kläder, dammsugat plockat upp typ allt från golvet, diskat och sånt. Nu är de städat, och undra hur länge de kommer vara det.. tills i morgon?

Tog mig en härlig promenad idag ner till älven^^ Det skulle ha varit perfekt om myggen inte fanns ibland.. men hann förbi Johanna en sväng också, sjukt kul att se henne, och hennes välstädade rum, då är allt som de ska :D
Vi ska träffas på onsdag, och de blir awesome :)

Måste nog tacka Elias som alltid tycks finnas där med kloka ord.

Och till sist... CHINCHILLOOOR är sjuuuuuukt söööta. Underbart!


Mys hos storebror

Hejsan!

Tack för en underbar kväll, och detta riktas åt Siggan, Jacob och min bror Lars. Trevlig middag (tacos, lovely) och små bitar är inget fel!! xD Sedan blev de kort spel, kubb x 3 och mer kortspel. Otroligt trevligt, kvällen räddad!

har inte mycket mer att berätta.. så tänkte att ett youtube klipp med en underbar låt som får mig på bättre tankar varje gång.




Älskar verkligen Glee. Så otroligt bra!

Midsommar pics^^

 ~*~ The end of the lovely midsommar 2010~*~

Filmkväll^^



Filmkväll hos Malin. Bilden säger allt... läskiii xD


Midsommar <3

Helluuu!

Min midsommar.. underbart!

Myste med Gabriella i vindel-ånäsets lekpark, jordgubbs te och vaniljmunk i solvärmen, sjukt mysigt! De togs lite ego pics, så kanske lägger in sen när jag fått dem från gabby! <3
Efter detta fick vi till byagården eller vad de var (där "allt" hände) vi satt på en bänk och kände i princip ingen där.. men som tur kom Joakim efter ett tag och gjorde oss sällskap. Mycket trevligt! Vi gick och hälsade på Albin som bor där. Underbart söta kycklingar må jag säga! men icke sa nicke.. inte ville de dansa runt midsommar stången.. suck xD haha.. vi begav oss sedan tillbaka till lekparken och satt och pratade tills Jocke började kasta gräs.. så de slutade med gräs krig (Y) haha!! xD underbart! Å sedan var de inte lång stund innan min bror kom och hämtade mig och Gabbi.
vi hade tänkt köra moped till Kulfors.. men hade nyckeln till moppen i bilen.. som var i kulfors och lars hade redan farit så han fick hämta den och köra tillbaka till vindeln.. uppskattat tror jag.. hehe host.

Otroligt god middag väntade i Kulfors när vi äntligen kom fram. NUBBESALLAD <3<3 hehe.. men gabbs och jag skippade efterrätten och åkte med segare än segaste mopeden tillbaka till vindel-ånäset för att umgås med Joakim och Albin igen. Lätt värt att åka dit istället för att stanna i Kulfors hela kvällen. Vi promenerade runt, gabbs och jag, tjejiga som vi är plockade 7 sorters blommor för att lägga under kudden (otroligt fina blommor i år, bästa: liljekonvalj <3)
sedan visade vi våra skills i mini golf... gick ju bra... HOST HOST HOST. Jocke blev den slutliga segraren.. nåja, grattis.
Gabriella och jag blev sedan inlåsta i förrådet vid banan.. och diggade lös på Natteravn - Rasmus Seebach. Vi äger stenhårt! hehe! Men lyckligtvis blev vi utsläppta av våra "gentlemen" som låst in oss. (Y)

Nästa stop: midsommar stången. Min trogna vän (fortfarande) gabby försökte dansa 2 runt stången.. men de var inte lika kul och pojkarna ville absolut inte dansa med oss.. de var inte deras grej xD och jockes video... hahaha lite flum alltså! men den bjuder vi på.. xD tihi
Efter mycket flum vandrade vi hem till Albin igen och spelade kubb. " kön mot kön" var lagen. (Citat á Jocke).
Vi tjejor vann 2 av 2 gånger.. wiho på oss minsann! :D tihi men de var riktigt trevligt! Hela dagen var extremt rolig! Tack så hemsk mycket vänner fina!

Efter avsked med Joakim och Albin började vi vår resa hem igen. Ett gulligt litet rådjur på en åker såg vi, och gu så söta de är. ;]

Så mkt mer blev det inte av denna midsommar. Blommorna under kudden och Gabriella "kinky" Lundholm vid min sida var en awesome avslutning på midsommar 2010. Tack för allt.

Bilder kommer senare, de lovar jag! :D   



<3

nobody's perfect, until you fall in love with them,




~* Gabbi*~
Förlåt... var tvungen.. seriöst :]


^-^


~*~ Skolavslutning 2010 ~*~


Jag saknar er.
Orkar inte med detta längre.. allt blir inte som man tänkt sig.
Sommaren alltså.. dock har den bara börjat..
men det ser inte lysande ut må jag säga.

Orkar inte le hela tiden och inbilla mig att jag mår bra.
Du är den ända som kan göra mig riktigt riktigt lycklig. 

fuck this. 

 


Lördag med marknad och tv-bröllop.

Hejsan! :)


Spännande dag idag minsann! Vaknade upp hos min fina vän gabbi. Vi tog oss en sovmorgon minsann.. och sedan blev de att åka till obbola på marknad. Träffa lite goa människor. Anton... lisa... t.ex. fina människor.. ;) he he nä jag skämta.. långt där inne är de snälla. :) Låångt. 
Blev sjukt rörd av en tjej som sjöng: de vackraste... ååååh så gulligt. :]  he he

När vi kom hem till gabbii såg vi på det kungliga bröllopet.. riktigt fint måste jag medge... och hennes klänning var verkligen vacker also.. vi har en vacker kunga familj, serri.. de ser bra ut. Eller.. tills nu då xD he he he
men hann inte ens se "nu kan du kyssa bruden" - kyssen.. för skulle åka hem med bussen.. men hann hem till kulfors för att se de... övriga timmarna.. lite smådrygt blev de.. men när valsen kom var vecc happy.. vacker :)

vet inte vad jag mer ska säga....

Gabbs, det var angenämt att träffa dig i helgen. Tack tack vännen min. <3

Godnatt <3

Mys hos Gabby

hejsan svejsan! ^^

Dagen har varit kanon! ska ta det lite kort.
Först stan med mamma och kusin malin, de var trevligt! Dock regnade det lite väl mycket enligt min smak... men no I can do huh!^^ Fick en volleyboll och en klänning av min snälla mamma^^ :) naajs!^^
Efter en god lunch/middag på mekka blev de att åka med bussen till gabby. Hoppade av på rätt ställe även denna gång, yey! :) Scoooore!
Iaf.. vi kollade på He is just not that in to you, och sedan paus med dirty talk, hehe nä jag skämta. Nä men talk utan dirty.. eller... lite kanske..^^ vem vet! Små peddo varning på gabbs i kväll... but still, I love her. 
Efter de blev de the notebook... aaw. Underbar film!

Och nu sitter jag här.. och väntar på att gabbi ska bli klar så hon kan spå mig ^^ hur de nu ska gå till. ^^

I morgon blir de marknad i Obbola, lär bli kul de :) cya later!

 

Bild från Simple Plan 2008. ^^

Alla dagar borde vara som denna.

Hejhej alla glada.

Idag har jag haft en riktigt bra dag om jag får säga det själv. Min fina vän Sigrid fyllde 17 år i går. Så idag lagade jag och Ellen middag och tårta åt henne. :) Hon fick även göra en liten runda runt vindeln och leta gömda lappar.. HEHEHEHHE vet inte om jag vart så skadeglad. (A) måste ha sett kul ut.
Till middag blev det tacopaj och till efterrätt marängtårta. As najs^^ Våran fjärde gäst var min broder Lars. Så efter maten spelade vi med andra ord. Jag och Ellen vann över naturarna (Y) awesomeness!
Men sedan.. gick det sämre.. vi åkte till Abbortjärn där vi mötte Jacob och spelade  beach volleyboll. De gick väll sådär..? :D hehe.. Men de var verkligen as kul! Så glad att vi for. Efter volleybollen spelade vi fotboll ett tag också innan vi for förbi Ellen Manfredsson. Jag skulle få rabarber.. och AAAW så söta valpaar!!! Man vill ju bara gosigosa!
men de blev ett kort besök för vi skulle hem till lars och spela lite kort.. och då kom våran femte person. Sebastian. Vi spelade inte kort så länge men de var trevligt i varjefall^^

Tack för en underbar dag.. behövde verkligen detta. <3 guldvärda.

Hoppas ni andra också haft en trevlig dag. Sov gott!

Never say never.

Some things we don't talk about
better do without
just hold a smile
we're falling in and out of love
the same damn problem

together all the while
you can never say never
why we don't know when
time and time again
younger now then we were before
don't let me go,
don't let me go,
don't let me go,
don't let me go,
don't let me go,
don't let me go

picture, you're the queen of everything
as far as the eye can see
under your command
i will be your guardian
when all is crumbling
steady your hand

you can never say never
why we don't know when
time and time again
younger now then we were before
don't let me go,
don't let me go,
don't let me go,
don't let me go,
don't let me go,
don't let me go

we're falling apart
and coming together again and again
we're coming apart
but we pull it together
pull it together, together again

don't let me go,
don't let me go,
don't let me go,
don't let me go,
don't let me go,
don't let me go(x2)




 Dont let me go.. I will fall!
kan inte sluta tänka på dig.. men att tänka på dig gör ont. så.. aj!


Vecc släpper ut sina tankar.

Jag vet inte hur fan jag ska göra.. jag vill inte sitta inne och bara tänka på det hela tiden de får mig att vilja hoppa i en sjö och ligger där tills jag blir vattenskadad elr.. nått liknande^^

Love sucks, big time!
Det ser så enkelt ut på filmer, men filmer kan dra åt skogen.

Jobbigt att den personen som kan göra en otroligt glad också kan göra en sjukt depprimerad.

Jag vet att jag är vacker. Jag behöver inte höra det från andra för att tro det.


Vecc tycker till ^^

Hallu!

Alltså.. arghh! Är de verkligen så att alla top skådisar från The twilight saga är de mest begåvade i världen.. eh nej? De mest populära kan jag väll kanske kanske tänka mig är rimmligare eftersom serien är så populär.. men begåvade..? Never! Johnny Depp och Leonardo DiCaprio är två as bra skådisar som KAN skådespela! Seriöst.. Kristen Stewart är hon verkligen en bra skådespelare..? Robert Pattinson är inte heller skådisen jag skulle kalla bäst. Men hey^^ alla får ha sina åsikter.. och detta är min. Twilight & New moon skulle vara tusen gånger bättre med skådisar som kunde visa fler än ett ansiktsuttryck ^-^ (och nej, jag skulle inte göra det bättre själv.. xD) *


 eller

sommarlov ^^

Hello! 

Skolavslutningen 2010 var.. awesome. Bara helt underbar! Vi träffades först alla LP:are i ettan och tvåan i vårt klassrum för att fika och göra en tävling erik hade hittat på och sedan få betygen. Jag blev otroligt nöjd! Jävla matte dock.. som förstörde xD men aja! Trevigt i aulan also^^ Studenterna var hel galna ;) de kommer nog vi också vara är jag rädd.. men nån jävla tuta ska jag då inte ha xD otroligt dryga de var! Hörde inte mina egna tankar på ett ungefär. ^^

Efter alla studenter vandrat ut, åkt traktor och så. For familjen till Tavelsjö där de var student fika för Ida (mammas kusin) Mycket trevligt om jag får säga det själv, men ännu trevligare blev det med mina fina vänner i Umeå. Jag, Julia, Ellen och Lisa satt på kajen och smaskade vattenmelon.. och drack pommac^^ underbart mysigt. Sedan blev de tivoli för hela slanten^^ där jag bad joakim komma, så han och hans kompisar kom dit och vi  stannade där och hängde ett tag och sedan blev godisregn på torget, yeah^^ xD haha.. och kareoke.. hur stavas de? xD Lisa Ekdal och Alice Cooper, yeah! ;) nejmen.. de var trevligt att umgås med fin vännerna.

Efter promenaden till Julia byggde jag en kojja hos Julia, med hennes hjälp. Men.. hon rev den efter ett tag.. elaaak xD de var as mysigt där inne!^^

Nästa mysiga kväll var i går. Då vi var hos Monica och Per, super trevligt! verkligen! :) bokade biljetter till The baseballs.. can´t wait! :D

Vet inte riktigt vad jag ska säga mer.. så de får bli slut här! :D hoppas ni hade en bra skolavslutning osv. <3


- bild från skolavslutningen. ^^


~*du är verkligen den finaste.. 10 veckor kvar?*~

Tragiska dag...

Hejsan! ^^

Idag gick nästan allt åt helvete.

1. Sov as dåligt. Vaknade varje halvtimme..
2. skulle möta julia.. men gick fel fel fel fel väg om och om igen.. tillslut var jag i nån jävla skog och ingenaning om vilket håll någonting var.. vart rikigt rädd. Och dessutom regnade det... (Y)
3. Det var ärtor i kycklingsalladen ;]
4. Förlårade om och om igen i kortspel.
5. krax i halsen = inte lätt att sjunga, hoppas på de bästa för i morrn^^
6. Missade bussen med en liten liten minut.
7. Ajaj i fötter, 6 blåsor och en massa skavisar.
8. Prom night fanns inte att ladda ner. ^^

men possitivt:

1. Hittade liljekonvaljer.. underbar doft!
2. Fick umgås med mina fina vänner.
3. Lyssna på en massa toto
4. Glass till efterrätt på lunchen idag ^^
5. Fått skavsårsplåster av mamma
6. Hittat något att göra i morgon efter avslutningen :D
7. Gråtit till Dear john...

så.. efter allt som hänt.. måste jag säga att jag är hyfsat nöjd med dagen. Taggar morgondagen. Då ska jag lägga allt skit bakom ryggen, sätta på mig min fin fina klänning, ta på mig min favorit parfym och leva livet med ett leende på läpparna med mina vänner och hälsa sommarlovet välkommet!


Skommarlov 2008. Mys vid älven med siggan^^

morsning korsning^^

God morgon!^^

Fick ett trevligt samtal från min bror halv 7.. en timme innan jag skulle fundera på att vakna.. score... nä men kunde inte somna om just då, så klev upp. Men de var ändå trevlig på nått vis^^ Satt i soffan och chillade med mitt kära tetris... (A) Fåglarna kvittrade utanför fönstret och livet var underbart för en stund.  aah :] de är livet med fina starter. 

Men nu ska jag börja packa ihop mig.. måste gå föri Lars (angående hans samtal) och hämta alla hans skolböcker för att lämna igen dem.. och de enda jag kan säga.. är att du kommer få igen för allt slavgöra minsann!! xD he he om nu han inte brottar ner mig på golvet och typ bryter av mig armen.. har fortfarande inte lyckats få ut någonting annat av detta än smärta.. men snaart! då du xD ^^

Iaf, ha en underbar dag! ^^ ciaooo



Precis 2 år sedan imorgon^^ fiiiiin bild xP


besök i holmsund^^

hejsan svejsan!

Idag var vi lediga, så jag åkte till holmsund och besökte mina kära vänner. (Y) De var ovanligt snälla där idag minsann! Nä men vi fikade på nisses och de försökte få ner mig i äckel källaren med ormarna... men nejdå :D jag är för stabil! xD he he..  sedan gick vi hem till Anton och kollade på Peter Pan, och ja! Den är grym^^  så klaga inte!
Till middag blev de pizza som antons pappa bjöd oss på, otroligt snällt tycker jag minsann! :)
Besöket blev nu kortfattat, men de får duga! :)

All promenad = Blåsor...... döööö.. nu kommer inte skorna passa till på torsdag.. ajajaj.. (A)

På bussen träffade jag Ln som var på väg hem efter sin vistelse hos sin broder, oväntat med trevligt! :) Och som avslutning på dagen blev de promenad med siggan!  :)
En toppen tag! (=

Nä men nu blir de att sova! Pusshej! <3

Mys måndag^^

Hej!

Jag har ingen lust att vara glad och positiv just nu. Men har haft en mysig dag med Kajsa, Ellen och Julia på brännbollsturneringen. Vi hade mys picknick med kall sallad och jordgubbspaj!^^ Vi spelade kort och hade ett skratta 24/7 ögonblick där på slutet.. xD he he he.. ^^ Men iaf har haft en bra dag.. men ibland får livet kännas surt eller hur? och i kväll är precis ett sånt tillfälle. No I can do^^

Men i morrn blir de Holmsund och hälsa på Lisa och Anton. :) kan bli sköj de^^ hare bra!





Love is not easy..







never ending


överraskande bra söndag!

Hello!

Innan jag börjar med söndagen, tänkte jag berätta lite kort om lördagen. Folkrace i umeå, underbart! Sommaren är här nu! Lite grus i ansiktet och håret.. men underbart ändå! Sedan: How i met your mother 4 med malin hela kvällen! :) Mycket trevligt men ojoj vad trött jag var där ett tag ^^

Och så idag.. mamma och jag åkte till stan för att kolla på en lägenhet hon hittat på blocket. Läget kunde inte ha blivit bättre. 4 min till skolan och ah men 10 min till stan? kanske. Är hyfsat nöjd med lägenheten ändå.. iaf när jag gjort den mer personlig kanske de blir awesome.. ? :) men iaf..  efter vi gjort de gick vi på Ö&B.. handlade lite smått och gott^^ å sedan ringde pappa och ville ha nått från coop^^ så vi åkte dit. Kappahl hade öppet där, så vi gick in där ^^ provade en massa kläder, och de slutade med att jag köpt ett par capri jeans och en skjorta^^ inte alls dumt :)

Efter det blev de att stanna i Tavelsjö hos Martin och Ammi. Rikitgt trevligt! ^^ Länge sen man träffade Evelina minsann. Men alla trevliga besök måste också ta slut, så vi åkte hem till kära vindeln igen.

Stötte upp mitt skavsår som just läkt ihop.. de är bara ruttet!! xD nått negativt om dagen right? ;p nä men de gjorde rikitgt ont, men de är bara att bita ihop och hoppas att detta läker om igen så jag kan ha mina skor på torsdag.. foppa på skolavslutningen skulle ju va as najs... ?

Nu ska jag dra^^ pusshej!

Fredag mys^^

Hello!^^

Idag hade vi bara en lektion (Y) så slutade vid 11.. men hade kör halv 12 så efter en snabb lunch blev de att gå på kören. Tycker jag börjar få alla ooo och aaa rätt nu :) kanske blir bra iaf på skolavslutningen! ^^ hehe. Men fick gå tidigare för att hinna med bussen till vindeln. drygaste bussresan på länge.. urk vad dryg! Gick till renfors och träffade millan en tväris och sedan blev de att sitta där på skolgården med ellen till hennes buss skulle gå. ^^ rikigt trevligt!

senare på kvällen blev de att vara med sigrid ^^ mycket trevligt! Vi gjorde pasta och köttfärssås och sedan såg vi på "finding neverland" riktigt bra faktiskt :) mycket roande^^
Men sedan blev de att dra sig hemmåt.

Toto och The baseballs i sommar? kan de bli bättre?! tror inte det! :D hoppas de blir så!! :D <3

Måste sova nu^^ sommarens första folkrace i  morgon! :D <3
pusshej!


Channing Tatum

Channing Tatum är en grym skådis!!!!!


 
Underbara filmer...  så underbara!

Torsdag^^

Hejhej!

tänkte ta mig tid och skriva ett trevligt inlägg. ^^ Sitter och kollar på balbilder från 2009.. råkade fastna där xD men hade inget bättre för mig ;] .. de ser så fina ut! Vill vill vill också bli fin.. hela köret! Klänning, smink, hår! Fatta vad kul! :D :D

På tal om kul! idag, fick jag vet att jag fick Vg i både engelska och svenska :D måste säga att jag är överlycklig! trodde aldrig jag skulle få vg i engelska.. aldrig! Men så¨blev de iaf!:) wiiiie ^^  Sedan blev de lite neger och president innan lunch. Jag och Julia gick in på stan.. igen (A)hehe.. nä men jag skulle köpa nån grej till Elina.. Eftersom hon var så oerhört klantig här om dagen. gillas (Y) Vi köpte glass och satt i parken och smaskade.. i solen! Oerhört mysigt måste jag erkänna! Trevligt sällskap också! Köpte Vira blåtira också! Så oerhört längesen jag smakade det! Nostalgi!
ojaojaoja! :) Hur som hellst. Sen jag kom har jag inte gjort ett dugg.. lite hemskt.. men har inte haft någon lust..

Julia skrattar åt mig... vad ska man kalla pekfinger tån för då... har tårna namn? :O ... kanske ska googla det? xD

Första folkrace tävlingen i helgen! De gillas! <3 längtat hela vintern!
men nu ska jag fortsätta nörda nått..

Pusshejdå!^^

Städar hos Lars^^

hejhej!

Jag har just tagit lite paus från städningen och tänkte berätta lite saker. :) Blir alltid efter.. vet inte vad som händer riktigt.. men de blir alltid 3-5 dagar mellan varje gång.. skärpning veccc!! jag menar det!
I söndags hade jag riktigt trevligt faktiskt :) De var ju morsdag.. så de är alltid najs. Fika hos mormor och morfar på förmiddagen. Lite fotboll med malin.. nytt rekord... xD haha..nu: 9 "bollningar" vad de nu heter? xD stolt.. not nä men hade iaf 7 i sexan (Y)
Iaf.. på kvällen blev de att mysa med familjen.. mitt piano spelande uppskattades inte av min broder.. men vem bryr sig vad han tycker? xD haha. Vi fika tårta och annat namnam innan min bror och jag åkte tillbaka till vindeln.

I måndags.. har jag något att berätta.. kom inte ihåg dagen själv.. om jag ska vara ärlig.. tror att de var den dagen jag for till skolan.. (hade försovit mig) och sedan hade vi inga fler lektioner så for till skolan helt i onödan, men hade ändå the time of the day i skolan. :] .. PÅ kvällen låg jag och såg på Glee typ hela tiden.. ett as bra pogram!

I tisdags skulle vi bara städa i bageriet.. och göra klart på svenskan.. så de var väldigt slappt. Dock, de där jävla plåtarna är inte så roliga att skrapa rena ;) men men de måste göras^^
Gick i säng halv 10, de händer typ en gång per termin! xD men var as trött.. vet inte vad jag gjort riktigt.
Åh just ja^^ jag och ellen fick lov att ändra våran awesomeiga historia.. vi fick lov att byta ut allt knark mot lollipops^^ xD hehe.. inte lika bra, men ändå helt okej :)

Idag.. har jag haft en rikigt dålig dag.. om jag får säga det själv.. har inte rikigt haft humöret för skämt och sånt.. mycket att tänka på.. men dagen var helt okej ändå.. först skulle alla ettor se "kalle och chokladfabriken" by tim burton. Länge sen man såg den^^ as kul xD haha!
Sen skulle vi titta på några dramatiseringar om olika sagor. Helt okej chill.. efter skolan gick, jag, julia och ellen på stan. köpte ett plagg jag är as nöjd med. En tunn topp där axlarna syns i turkos. Endast 79 kronor också.. as najs!! :D Sedan blev de ett halsband också. :) inte dumt.
Efter den as dryga bussredan hem såg jag nått avsnitt Glee och sedan gav jag mig av till min bror. Har diskat, dammsugat, bäddat sängen, plockat skräp och gjort de finare helt enkelt. Är typ klar nu.. så sitter här. Orkar inte gå hem för att sitta vid datorn där. Miljöbyte du vet.. dock är jag sjukt frestad... lars har en tom flaska vira blåtira.... vet inte hur avundsjuk man kan vara på en skala...... ge mig! :( måste hitta ;]...

men nu ska jag inte babbla nå mer :) <3 ha en underbar kväll! ^^


RSS 2.0