Onsdag- dagenföre jul :)

Heej! :)

Idag har jag varit i vindeln, vart med johanna medans de andra handlade julmaten o.s.v :) Efter det gick jag till Jojj<3 Hon var se duktig på att göra varmamackor så ojjoj x) x) :] Seriöst ;] Tack för julisklappen! :)
Sedan kom mamma och hämtade mig å vi for till kulfors igen :)
Jag packade till utlandet :) Har nästan packat klart, yeyeyeye :D Har nästan bara kvar de saker jag måste ha i morgon på morgonen som är kvar :) <3

PÅ eftermiddagen var hela familjen + en del av släkten bjudna på julbord och lilla julafton hos Farmor och farfar, elr s.k grannarna :) De var mysigt så ojoj! Gott som attan med köttbullar alltså :] tihih..

Fick öppna några julklappar :) mest de från pappas sida :) Av mamma och pappa fick jag ett fint halsband, så länge vi båda andas, syskonkärlek, hur kär får man bli och som jag vill vara, (böcker alltså) aaaawesome!! :) Sedan av farmor och farfar fick jag pengar, och av jenny+ ingabritt och pelle fick jag bioo kort, inte helt fel de heller :)
Självklart fick jag en massa stryk av lars med :) haha.. evil^^

När vi alla var klara och packat bort, var det Elvira som var det intressanta, ( MIn kusins barn) Hon är underbart söt alltså! :) och hon och jag var ensamma i hallen, och hon ramlade ( btw, hon är ett år) och slog sig i pannan på nått och då tog jag upp henne och hon vart tyst och bara ååååh så söööt! Hon vara kröp ihop och myste! Känndes inte dumt med en söt baby i famnen!

När man sagt hejdå till alla och kram hit och kram dit, kom man hem igen :)
Och nu ska jag gå och fortsätta läsa:) just nu läser jag linas kvällsbok.. den är såå pinsam så att man typ dör x) ojoj..

Aja, ny dag i morgon, och sista avsnittet av julkalendern, :) spännande!! :) tihihi
Pusshej och god natt!

Tisdag^^

Tjaaaah!

Jag har bara tänkt skriva lite snabbt, är as trött och vill sova nu :)

Idag har jag:

* Klivit upp astidigt... (kvart i 7) skulle till sundsvall.. dö less när jag kom hem, men en massa roliga saker rikare, :) Eriks cd t.ex. dock, min erik-favvis var inte med på skivan.. suuucks! 
*Stannat i rödå på vägen hem. Förlorade i hockeyspel mot kusin malin
*Slagit in julklappar. :D
* Julkalendern, OMG!! Hustomten är gjerta!! :( :]  hehhehe :]  Dock avslöjade min snälla rara kusiner det.... evil :( but i like ;) hehe


Tack för julkort Julia :) fintfint! :)


NU blir de soooooovaaa <3 pusshej!  love ya ;)

Måndag

Hejhej!

Idag sov jag på tok för länge.. sedan packade jag ihop mina saker för att flytta hem till kulfors ett tag. :)
Har varit hon farmor och farfar ett tag ikväll, druckigt kaffe och vart social :)
.. nu vet jag inte varför jag började skriva.. har inget mer att säga... hmm.. ja, de blir ett kort tråkigt inlägg i dag. :)

Btw, rebecca fyller 15 idag! Grattis <3

jag har fått 15 minuters ägande av elias, de är najs :D ahhaa..
nu ska jag läsa, pusshej!

Söndaag

Tja! :)

idag tog jag en liten sovmorgon :) najs! Men när jag väl klev upp, gick jag och hämtade bok och la mig igen och läste ut den.. riktigt bra! ( Räcker det om jag älskar dig heter boken)
Degade lite facebook och tog de chill ett tag.. och sedan kom sigrid, vi fikade och sedan dansade vi magdans ett bra tag, de var skönt! :)
men jag skulle på kalas hos mitt kusin barn Elvira som fyller ett idag! Så de blev en snabbit dusch innan :)
Elvira är jätte sööööt!! :]

När jag kom hem började jag packa till gran canaria.. stressaad.. hittar inte alla saker x) tillexempel ds laddaren, men den var framför nosen på mig hela tiden :O vadå kiss my ass sur :O Hunnit vända ut och in på allt x)

Nu sitter jag på facebook/msn och nördar.. på tal om det, är kläder en uppfinning? x) haha..

Ska nog börja krypa till sängen nu! :) ( om ett tag (A) )


BTW...
http://flumchill.blogspot.com/2009/12/x.html#comments    LN är evil x)
Nattinatti pusshej!



Lördag^^

Hejhej!

Idag har jag vart med malin en stund, bytt julklappar (tackartackar!) smaskat pepparkaka och chillat :) De var najs!
Sedan blev de att göra en massa ärenden på byn igen.. dock inte mina, de var mammas^^ Träffa Tommy på ica, har inte stort minne, var allmänt flum och allt är lite dizzy, men de var ett tag sen ;] x)

I kulfors bakade jag araksbollar, spelade många underbaraaaa låtar på mitt älskaaaade piano! :] Saknat dig babe ;] tihihihihi :)
Efter sju kom monica, per och kusinerna. Vi åt smarrig tacos, och glassig efterrätt de var rätt naajs. :)
Det blev en massa skip-bo, och bus.

är helt nöjd med dagen, och har sen jag kom hem (1,5 h agoo) legat och läst, har 20 sidor kvar nu, och kan inte vänta på att få gå tillbaka till boken och fortsättaaaaaaaaaa!!! <3 underbart bra bok!

Stort taack till Johannaaaa (:


Nattinatti flummisar!! :) pusshej

Jul looooooooov!!

Tja! Igen! tihihi
Ni blir INTE av med mig, mohahahahha :]


Jul lov i dag då, as najs! Tog halv 9 bussen till skolan, de var najs, satt och läste hela långa vägen, så otroligt bra bok!!! :) hehe..,

På skolan samlades vi och fikade lite, och sedan blev de en lite jul show bästa var ju ändå snygg killarna som sjöng I want it that way!! x) haha gaaaaarv!!
Och rektorn ägde också på att sjunga x) :) 
å efter det blev det att ta bussen hem igen! ändå små värt, gott skratt iaf  :)

När jag kom hem var jag med ellen ett tag, gjorde små ärenden runt byn, :)  Sedan kom pappa med en telefon... råkade he sönder den jag använde (A)  hehe.. berättar inte hur (A) (A) hehehe.. KLANT :O !!!!

Iaf, klockan sju vart de dax att fara till rebecca :):) hon fyller år på fredag och hon bjöd på fika idag! :) De var naajs, och lite flum x)

Daniel passa superrr i nagellack iaf! :)

Nu ska jag fortsätta att läsaa :] tihihi seeee ya!!



Torsdag^^

Heej!

Idag fick jag lite sovmorgon! awesome. första lektionen var inställd, andra lektionen (matte) var ändå helt okej, tredje var helt okej med! Busiga Kajsa och sonny flyttade fram tiden i klockan så vi slutade 20-25 min tidigare x) haha och sista lektionen var också inställd! Toppen dag ;)

När jag kom hem var de aaas kallt så jag la mig och såg på film i sängen.. the secret of ... ja vad var de nu.. mnhf eller  nått x) Lite små skum!
Sedan kom pappa men stannade inte så länge. Har igentligen inte gjort så mkt idag, hade tänkt göra mkt, men eftersom de vart så himla kallt har jag inte orkat^^

Bröt nästan ihop när jag så på a walk to remember... klarar inte av sånna filmer när de är såhär.. orkar inte med så mycket känslor! Satt och grät i 20 minuter lite till och från.. usch ba.

Nu ska jag diska och sedan blir det att hoppa ner i varma sängeeen och sova! pusshej!

The Candy Cane Mystery... x)

Someone stole the stripes from all of the candy canes. But who?...

It was the super criminal Gjerta! She is very dangerous, but she wasnt alone. Voldemort helpt her to steal the stripes. But why?
Gjerta and Voldemort hates when children are laughing and when they are happy. Gjerta and Voldemort hates the christmas holiday the more then any other day, because all children are super happy and thats why they stole the stripes from all of the candy canes.
Luckly for us super kind- hearted silver sarah and steelhenrik was in the neighbourhood and saved the stripes and  the candycanes and the christmas was saved and everyone was happy! :D <3 (exept for the evil v ang g! )





Lilla julafton!

Tjaah!

Dagen började med att jag vaknade halv 9. Bussen gick 8.25.. najs x) Som tur var skulle min bror köra bil och han for kl. 9, så jag åkte med honom och kom inte en minut för sent! awesome :) tihih

Lektionerna var otroligt chill.. på den första gjorde vi inget annat än att få ett usb minne var.
Sedan skulle vi upp till butiken och stå där, det var lite små kul och fram för allt inte alls jobbigt!
Julbordet var lite överskattat.. rödbetssalladen var inte god... :(  de var typ riven kål i den?! x)
Men annars var det inte mkt till julbord heller.. men julmust fick vi iaf :D najs!

Efter lunch hade vi Matte, räknade hyfsat bra tycker jag! :) Vi har äntligen kommit till de roliga ekvationerna! :)
En lektion kvar.. engelska.. vi hade typ 10 minuter, sedan fick ElinSofia lov att fara till sitt sjuka barn, så vi slutade.. men dock höll jag och ellen på att missa bussen en timme senare.. vi ba eeeh var inte de där vår buss som körde förbi?! SPRIIIIIING FÖR i HELVETEEE (A) haha.. x) x) men vi hann!! awesome :)

När jag kom hem städade jag, dammsuga, diska plocka undan, lite smått.. kollade även på sommarkländerna som jag snart måste börja packa. :) haha.
Började hitta på dansen till julafton.. beslöt mig för att ta låten always med arash.. den passade rätt bra och var inte allt för lång och de är en "normal" låt men har även det orientaliska stuket :)
morfar och åke tittade för bi en snabbis, och sedan blev det lilla julafton med sigrid :D

Jul myyyyyys!! Ljus, fika, musik, klappar, julbus och väldigt skummig och flummig dans. :) yeeeeah knäppnings soloooooooo!!! x) x) x)

kvällens citat:

" Det smakar snus... starkt och kryddigt!" - sigge
haha, skrattattak!


Vi avslutade med lite spel, fridatidningar och hård träninng på gym x) elr.. hårt och hårt x) typ 50 kcal tsm ;) yeah. tihih.


Nu ska jag avrunda och gå isäng hade jag tänkt! Hare göööött! pusshej

Tisdaag

Hejhej!
Nu ska Victoria igentligen sova.. hehe :] men jag tänkte skriva en snabbis, annars blir det nog aldrig gjort skulle jag tro.

idag har skolan vart as chill! Först på svenskan lyssnade vi på en känd julnovell :) den var rätt sööt! awsie
sedan hade vi bara chark lektionen kvar. Alla fick ett litet uppdrag. jag och Sanna skulle skära pressylta, inte najs, men de var ganska chill :) vi ägde sönder alltså, hahaha, (A)
När vi var klara skulle vi storstäda inne i lokalen eftersom de är jul lov och shit. Inte allvarligt farligt de heller :)
Sedan kom Hasse (99% säker) och  bjöd på krämbullar, mumms, och sedan den andra bagarn bjöd på choklad, för han skulle slänga det annars, och vit choklad är ju awesome! :)

Vi gjorde klart julklappen till ElinSofia, och de är topphemligt, (haha) men jag tvivlar på att ES sitter och läser mig blogg^^ haha.

Efter jag julia och ellen vart lite flum i mörkret och ätit skum lunch i matsalen gick jag och ln på stan ett tag.Rätt najs! Vi sa god jul till alla (nästan) som gick förbi och kajsa ville inte gå bredvid oss... undrar varför :]...  hmm..

Tog kvart i 2 bussen hem, det var den braiga bussen och de var vaaarm och skönt, inga fjortis tjejer som daahigade sig, och allt var naajs, tills jag vaknade..

När jag kom hem la jag mig och såg på film, men jag somnade (A) hehe.. oopps!!

Efter middagen gick jag ut och gick i den vackra fina underbara snön och hälsade på min bror ett tag, fick en bulleee ;] haha., generöst tycker jag! :) haha
När jag kom hem igen hjälpte jag pappa med att skott snö, eller jag skulle skotta ut från hus kanterna så han kunde ta med traktorn. Det var lite små kul och jag fick enormt mycket jul känsla! :D

Jag gick in darrande om tårna... haha de lät skumt.. iaf, mina fötter frös x) haha..
Såg på transformers 2 (hur de nu stavas, orkar inte kolla upp det just nu) De känns oviktigt.  Den var aaaas braaaaa!!!! :D :D :D  OCh så sorgliiiiiiigt!! dog ju typ där en stund!! åå så fiint!!!


hehe.. iaf.. spelade patiensduellen med elina, awesome! :)


Nu ska jag sova, oooooh de lät skönt :] Speciellt efter en sån bra dag som denna! :) tihihi


Nattinatti pusshej! :)

Dansavslutning!

Tjaaao!

Ska skriva en snabbis och sedan fortsätta se på film så jag får sova :D


idag har jag vart i skolan, yeeeey! hade redovisning, sedan idrott, men de var rätt chill.. jag och ln tog kvart i 2 bussen hem :)
Sedan jag kom hem har jag vart med ln en snabbis, vart på dansavslutning i t-lund, det var otrligt roligt!! :D Vi dansade, hade knytid och avslutade terminen. Det var mysmysmys

Sedan när jag kom hem gick jag till sigge en sväng och lämnade hennes laddare, på vägen hem hann jag prata med rebecca en sväng och nu sitter jag och ser på transformers, den är aaaaaaawesome!! inte sett den tidigare, och den är ju as bra :D :D  Ska fortätta se nu, hare bra pusshej!!

F.

Tystnaden är de värsta som finns..





Lördags myyyyyys!

Heej!

Jag sitter och coolar ner med lite skön musik och ett glas juice med is, naaaajs! ( musiken är inte grannarna som sjunger... x) )

Idag har jag varit hemma i kulfors och pysslat lite med julklappar och så. Sedan har jag varit hemma och bara tagit de chill en stund. På eftermiddagen kom Sigrid och Ellen. Vi åt  middag, tog de chill, jöng singstar, högt och vackert (elleeeer?) På slutet blev de lite dans med x) x) haha
Vi spelade sms roulette, eller hur de stavas.. inte najsigt! Vissa saker ville man verkligen inte skicka x) och då fick man straff.... rulla i snön med underkläderna... taggar efter att göra de straffet.... (A) haha..
Vi avslutade med en film :) John tucker must die :) 
toppen kväll!

vi hörs! :) pusshej

Fredag^^

Heej!

Har vart hemma idag igen.. villa så jätte gärna se luciatåget.. :( men får iaf se lucia på stallet på söndag! :) najs!
Tog en sovmorgon, sedan läste jag ut svenska boken, var uppe till tre i går och kunde verkligen inte sluta läsa.. de är en drooog! :] hur som hellst, nu när jag läst ut boken, passade jag på att göra alla uppgifter, ganska najs, för nu är jag lediiiig hela lovet och veckorna efter, eftersom jag redan är klar :D chilla på lektionerna med :) tihih awesome!
Mamma kom och hämtade mig vid 3-4.. vi for och handlade götta till kvällen, rätt najs å sedan åkte vi till Kulfors, :)
Jag chillade tills vi åt middag och sedan efter den spelade vi skip-boo, de var verkligen länge sen jag spelade de med mamma och pappa :D men mamma vann...? hur var de möjligt ? x) haha..

Jag hann räkna lite matte, slå in en julklapp och bara ta de lungt tills de äntligen var dax för idol.. finalen.. och helt ärligt spelade det ingenroll vem som vann.. absolut inte :) är bara lite jnfjrnfew av att eriks flickvän inte lät homnom vara själv på scenen ett tag.. som om de var hooon som vann.. jag menar, ska hon vara där och klänga på honom när han ska sjunga? aja.. ingen big deal.. men mina ögon blev typ mörkare x) (oooch neeej jag är inte  erik kärgalen) Han har en grym röst, men mer är det inte ;) haha

efter idol spelade jag pd med elina.. 2-2.. INTE BRA FÖR MIN STATISTIK!! :]

nu ska jag läsa lite, och sedan sooooooova :D:D:D <3 pusshej!

Idool final?!

jag har beslutsångest... vem vill jag ska vinna?! Calle? Erik? Mjuk liten hund? Labrador?  svårt val!!

de har röster för olika låtar, så är de bara... kan inte väljaaaaa, (A)

sjukling..

hejhej! Jag vet att ni har saknat mig :] tihihi

FAN VAD JAG BlEV SUUUUR!!! skrivit aaaas långt och sedan råkar jag klicka så allt försvinner.......... damp!!!! x)
men jag är skrivglad, så varför inte skriva om x) taggar ;);)

Jag har inte skrivit på ett tag.. en vecka i morgon.. alltså 6 dagar i dag:) ^^

Min tid utan bloggning x) x) x) :

Lördag: Julmarknad i vindeln, fika hos bror med kusiner, moster och mamma :) Glädjeskuttar fortfarande för att tove åkte ut :):):):):) Bex och Gabbs kom hit, vi hade filmkväll, middag (köttet var inte rått... x) ) iaf, singstar till rösten gick, stackars grannar.. ?
awesome night! :)

Söndag: B och G åker hem vig 4 tiden, klockan 6 var de dans på forum för nybörjare, ett års dansare och 2 årsdansare. Det var jätte kul :) :) :) och en perfekt avslutning på en toppen helg!!

MÅndag: Skola som vanligt, gym på idrotten, de va typ kul... ;) ;) undrar varför?! (A)(A) thihi

Tisdag: Vi skulle göra senap i skolan.. failade ordentligt.. koncistenten ( hur de nu stavas?!) blev mjölig.. inte najs!! men gravlaxsåsen blev awesome :) efter skolan bakade Ln och jag pepparkakor.. inga kommentarer :] JAG HaR EN PENNA!!!! (julia, ln och moi ser på barnpogram.. :D:D:D:D )

Onsdag: Ln s-k-o-l-k-a-r den busen x) :) på kvällen kommer johannes och rebecca med paaaaj :] gött! känner mig dåsig dock.. förkylning på g..

Torsdag (idag): är hemme från skolan.. 10/12.. nobeldagen.. jag hatar den jag är alltid sjuk :O x) det var ett år sedan balen idag.. jag hade feber på balen, men den var awesome ändå, och sen nu idag är jag sjuk... vad är de här?!..  Har iaf hunnit se klar skärgårdsdoktorn idag, de slutade sääääämst.!!!!
och lite skolarbete med.. :) najs!
I kväll blir de att ta de lungt.. äga elina på pd senare kanske, oyes! :D

pusshej och ha de bra! :D <3

Fredags mys!

Hejhej! :)
Ellen och Sigrid lämnade just mig och lägenheten :) Så nu tänkte jag berätta lite snabbt om dagen :)
Det började med att jag vaknade 06.57.. bussen går  7 utanför ica.. och de var ju najs x) hann inte kan jag ju säga.. x) men mamma är en ängel och körde till stan en timme tidigare än hon tänkt och satt och väntade på mig :) (vi hade vara en typ timmes lektion för att lämna in 2 uppgifter, lämna in ett papper om val till 2an, och sedan få lite info.. :) Mamma, jag och LN for runt i umeå och handlade :) först blev det rusta, de är najs, och sen barnenshus där var de bara mamma som handlade x) en massa julklappar, haha. :) och sedan blev de boom, som är under barnenshus, och där fanns de många sköna möbler.. hög komfort :] <3<3<3
Efter ett skrov på frasses forsatte vi våran shopping på klädaffär :) vi skulle igentligen bara köpa en julklapp till kusin, men de slutade med att jag provade en massa kläder, och fick med mig ett x antal kläder hem :D :D :D taaack mammaaaa <3 (A)
nu vart de dax för de sista stoppet : Ö & B :)

När vi kom hem till vindeln lämna vi Ln på konsum och mami och moi for på ica, :) och sedan hem till mig :) Mamma hade brottom hem så hon stannade inte så länge, :)
jag gjorde inte så mkt, men sedan gick jag ut en sväng, till lars.. kollade på tv, var inte så mkt bra, såg på plus, :) de är små intressant igentligen :D haha!

sedan skulle jag möta ellen och sigrid på ica :) köpa pizza och glass, najs :)
vi smaskade pizzan, såg på Juno och pratade en massa. Tack tjejor, för allt! :D


Nu ska jag troligtvis gå isäng, men jag gissar att det inte kommer att bli så. :)

BTW, Elina och jag är gifta i ett år nu :D haha.. 5 december... aaawiiiiiie <3 :D puss på dig^^


Hare finfint! pusshej

ljdsalkjdbadsjbdsa!!!!!

jag orkaaaaaaar inte längre! :(

Torsdag ^^

Hejhej! :)

Vaknade i natt av att jag kramade ellen x) haha.. bus ^^ men jag somnade om och sov lite till, innan vi var tvugna att stiga upp för att fara till skolan.. som var allmänt drygt.. seriöst.. jag var supernära på att börja gråta på engelskan.. så dåligt gick det! Seriöst. Vet inte vad det är med mig nu för tiden.. orkar inte med något längre.. känner mig deppig och ledsen hela tiden.. orkar inte längre.. det kommer bara leda till en breakdown, de är jag säker på..! Ibland suger det att man inte kan stänga av tankarna..  hoppas verkligen att det blir en föränring snart.. men du verkar inte märka att de flesta runt om dig mår dåligt av det du gör, eller i detta fall, inte gör.. men de är inte bara därför jag mår dåligt, de är lite andra saker med.. men de är jobbigt att behöva dölja det hela tiden, och inte kunna prata med någon om det.. det äter mig innifrån.. suck.. aja nu har jag blottat mig,  iaf,

efter engelskan hade vi matte, och de gick braigt, och sen svenska, gjorde inte så mkt.. x) läxa tills i morgon x) haha.. men de gör jag bort i kväll, lätt som en plätt. :)

patiensduell med elinaaa <3

nu ska jag dra ut och gå en sväng, rensa tankarna.. :) ha de bra, pusshej!

Tjaa :D

Tjooo^^

nu har jag hakat efter igen :)...
brb, ska ta bort en hårboll så ellen kan duscha :) .... HAHA?!

Iaf, i veckan hitills har jag:

Måndag: Skola, dans (var inte med och dansade, men var med och hjälpte eva :) ) hade ont i huvudet.. sedan blev det o.c. och inte mycket mer :) nya skor :D :D :D :D

Tisdag: Var hemma och var sjuk, ont i huvudet som attan... :( 

Idag, onsdag: Skolan gick super^^ Vi hade matte prov, som jag tror gick awesome.. :)
Efter skolan var jag med ellen. :) Läxa på ica, att kolla priser och så. Sedan gjorde vi pepparkaks hus :D vacker syn.... x) hehehehhe.... x) sedan blev de lite glasyr krig... :] ooops!!
sedan blev de o.c och chokladpudding x) och lite evil ness.. :D Ellen tror att hårklumpen skulle få ben och krypa på henne, tihihihihihi x) buuus x) men jag tog bort den åt henne :) så snäll som jag är :D

de var nog allt jag skulle säga :)


ha en trevlig kväll, natt, wtf :) pusshej !! :D

RSS 2.0