Hemma igen!! :D

Hejj! I eftermiddags komm jag hem från sjukhuset!!! Äntligen! :D :D

Vaknade på söndagsmorgonen och hade fett ont i magen, min bror körde mig till akuten i Lycksele och de behöll mig där under natten. Det visade sig vara gallblåsan som var inflammerad och fick spenderade 4 nätter där allt som allt. Fick besök av Elina! :) Hon förlorar fortfarande i patiensduellen :] Kuligt att träffa henne iaf!! :D

Tack alla som bad för mig & fanns där för mig!!!! <3




Maud och Rebecca speladein en video där de sjunger en utav de bästa! (Finns på måns julskiva!!! obs obs ;) )
Tack!! :) <3

Uppdatering.. :)

Hej! Ursäkta för en enormt taskig uppdatering!

Så.. vad har jag haft för mig under dessa veckor jag inte skrivit något.. här kommer lite små godingar:

Var på filmkväll på Sofiehem hos Lundholms brudarna! Vi kollade på Denver, Den lilla brödrosten och avslutade sedan med Aurore, som ingen lyckades hålla tårarna borta ifrån. Vi satt sedan och pratade om hur ofattbarti det är att det är en sann historia. Som avslutning blev det högläsning av mig ur en askungen bok. Mys!

Dagen efter åkte vi till kyrkan och det var en väldigt trevlig gudstjänst och ett väldigt trevligt kyrk-kaffe med Syskonen Abrahamssons efteråt! :) Åkte sedan hem till Kulfors men hann i princip bara hem så skickade Andy ett sms om spontan bio senare på kvällen så satte mig i bilen och åkte tillbaka till umeå nästan på en gång! Klaes, Rebecca, Andy och jag började kvällen med Kina Buffé och sedan joinade Anton oss för bion sedan! Vi såg på Drive- vad ska jag egentligen säga om den filmen?! Om inte Ryan Gosling vore så otroligt snygg.. ;) Se den och bilda er egen uppfattning utav den.. det går verkligen inte att beskriva! ;D Galet trevligt var det iaf! Tack hörrni!
Avslutade den kvällen med filmkväll med Julia! :) Kalle Blomqvist lever farligt! ;) Inte illa!! :D

Ja... vad ska man säga om onsdagen den 30/11.. Juto skulle värma en bulle.. slutade med att alla Restaurangare och livsmedels elever stod ute med produktionskläderna efter att brandlarmet gick.. Bra där! :D Vi tyckte dock synd om Juto, så vi Lp´are gick upp med en nygräddad lussekatt nästa dag! :)

Julia, Ellen har börjat i Pingstkyrkans kör, nu när de är julsånger på tapeten! Vi har haft 2av 3 uppträdanden nu. Men den sista och största är kvar: den 17/12 på pingstkyrkan blir det stor konsert med 3 olika körer och efteråt blir det en stooor fika buffé som ingår i biljettpriset. Biljetter kan köpas på Café Station! :)
Det är riktigt kul att sjuga och få vara med i genenskapen också! Riktigt riktigt kul! Dock två tips: Aldrig pizza buffé innan övning!! och det andra: Aldrig singstar kväll dagen innan en uppvisning!!! ;D Big nono´s!

Har även hunnit med att jobba lite granna, gjort en hel del skolarbeten, dock i sista sista minuten!.. Svettigt där ett tag! ;)


RSS 2.0