Brännbolls turnering 2011

Har äntligen fått bilderna från brännbollsturneringen som var för några dagar sen!

Dagen spenderades tillsammans med Kajsa, Ellen och Julia :)



Skolavslutning

Hej!

Nu är det ett år kvar!! Chalala! Jag tycker det känns bra att ha ett år kvar! På något vis är jag inte redo att lämna skolan riktigt än. 365 dagar kvar, då står vi där, som alla glada studenter gjort iår. GALET!

Dagen har varit hur underbar som hellst! Vet inte riktigt vars jag ska börja!! 

Vaknade av att det ringde i telefonen.. hittade den inte.. fick panik och trodde den åkt ner under sängen, som den ibland brukar.. flög upp och drog ut sängen, men där var den inte.. den låg bara under kudden.. och jag tänkte, jag att om dagen börjar såhär sämst kommer dagen säkert vara likadan, men ickeicke!
Börjar med att jag blev galet nöjd med mina betyg.. (förutom naturkunskapen då.. men man kan juu inte få allt!) Jullan och jag dissar aulan iår.. vilket jag nu ångrar lite, men deppar inte för det. Hur som hellst, vi drog på draggen för att se studenterna springa ut. Skiljdes från Jullan och hennes familj för att tillsammans med gabby hitta några kända ansikten, och måste säga att vi stötte på en massa trevliga glada studenter! T.ex. Lilian, Oscar, Sebbe, Roger och Anders. Riktigt roligt! ^^ Men här slutade såklart inte våran studentutspringsningsresa, vi skyndade vidare till Midgård för att se Rebecca springa ut! ^^ :) (inte najs i skor med klack...!!) Rebecca var fin as always! Träffade även på Stina som också var student-glad!

Åker sedan vidare till Röbäck, med lite hjälp från Roger hittar jag till deras hus utan större problem. Galet trevligt hade jag hos Engman´s! Trevligt sällskap tillsammans med Jonas, Anton, Klaes, Marie, Emelie m.fl. (och självklart de två studenterna!! :D) Tiden bara rann iväg, klockan var närmare nio innan vi lämnade Röbäck! Tack för en toppen eftermiddag!! :)

Efter en stund hemma i lugn och ro drar jag vidare in på stan där jag träffar bl.a. Ellen och Jocke och hänger med dem på tivolit ett tag. Vi var sjukt besviken på att "tekoppskarusellen" inte fanns! Vad är de för stil? den är basic!
Men vi nöjer oss med en annan^^ Galet kul! 

Avslutar kvällen med att umgås med Gabby! :) Kan inte bli mer är kalas!
Har träffat så otroligt många idag, så det går inte att rabbla upp alla! Men tack för en underbar avslutning på detta läsår!! :D 
 


Phiiiin Dag!

Halloj!

Jag tror jag håller på att få schizofreni eller något..
Sitter och åker bil och tittar ut genom fönstret.. plötsligt ser jag en stor "sten" som är gul/vit och jag tänker "COOOL Sten!!" En halv sekund tänker jag igen " Vilken idiot du är Victoria det är en ko som liggen ner" xD Illa!

Idag har jag varit på släkt träff, när jag var liten var nog ordet träff i samband med släkt det värsta jag visste, fanns det något tråkigare lixom?! Men nu har jag börjat uppskatta dessa träffar, det är faktiskt kul att träffa vissa människor också! ^^ Känns galet länge till år 2016 tills nästa träff!

Efter en sen våffelmiddag bär det av till vindeln för att hinna med en buss.. och fick minus vuxenpoäng med att kolla på fel dag i busstabellen.. trodde bussen gick 20.45.. men det var tydligen på vardagar.. men som tur var gick det en söndagsbuss 20.55. Tur för mig.. heh. Satt på bussen och läste, trots min lågande illamående-känsla. Är boken för spännande för att sluta läsa får man härda!! ;D

På bussen satt även Tommy, och när vi klev av hann vi snacka lite grann medans vi gick mot/till/genom Vasaplan. Galet roligt att höra hur det var med honom!

Efter en sådan här dag varvade jag ner med att kolla på de sista avsnittet av Glee.. och blev sjukt besviken måste jag säga... serri. ARRRGH, men ska inte detta låta min bra-dag bli sämre. Nu ska jag sova... (läsa lite till) innan jag går isäng för att i morgon tagga picknick med mina sköna damer, Jullan, Ln och Kajsa. Ingen brännboll för oss, utan vi förtsätter med det årliga fikat istället.

BTW! Vädret kunde inte ha varit med perfekt idag!! :O Varmt, men inte så varmt att man blir svettig. Underbart?! Ja! :] Orkar inte med tretuuusen grader varje dag! Avlidning!

Nu känner jag att boken kallar på mig.. HEH... GODNATT!! :D





Tjingeling!

Underskattat denna dag må jag säga
!! :D

Vaknade med att jag försov mig.. -.- men hann till skolan, samhällskunskapen var inte tråkig.. ett under.. ;D Sedan hade jag körlektion, gjorde en perfekt backa runt hörn... snyft, cant believe it! (A) Brukar suga på det. xD
Sedan klarade jag fas C på bara 2 försök.. behövde 4 på A.. xD Så yeeey :D Sedan fick jag en plats på ZUMBA Dansen på Medely!!!! Seriöst... har försökt få en plats i 4 veckor... men nu!!!<3 På fredag gäller det!! :D Är fett taggad.. ;D (A) Kanske märks! Hoppas bara mitt skavsår hinner läka innan dess. + Behöver jag nämna att solen är grymt skön idag..? Fast lite för varm med.. men när man cyklar är det underbart!! :D :D 

I kväll blir det att gå på tivolit en sväng med Ln och Kajsa! Kommer inte orka slösa pengar.. men alltid trevligt att höra andra skrika av rädsla (mohaha.. :] )

Kramhej!





En solig bild från intervjun från bokklubben! 
http://vartrodarum.blogspot.com/2011/05/bokcirkeln-ager-kom-las.html


What are words..

Du är fin som du är
När du står med mig här
Gör dig inte en massa extra besvär
Utan var den du är och så ska du få se
Du är värd allt som livet kan ge




RSS 2.0