Söndag

Tjena!

Ellen och jag klev typ upp ett (?) och då såg vi på I hennes skor, åt kladdkaka, och typ chillade^^
När hon åkte hem chillade jag lite extra och sedan gick iväg med sigrid till magdansen. Det var väldigt skönt att dansa! För ryggen, själen och huvudet.. släppa ut lite skit och problem.. få tid att tänka typ..

nu sitter jag här i min lägenhet och är hungrig.. men får inte äta.. de känns najs.. eller inte! bara att härda och dricka vatten x) och tagga lunchen i skolan x) haha!

Nu ska jag nog se på en film, så jag kan sova sedan, :) pusshej!



Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt!


Lördag^^ :)

Tjena mitt bena!

När gabriel åkte hem med bussen på eftermiddagen gick jag ut och gick med Sigrid en sväng, sköntis.
Sedan på kvällen kom Ln, och vi skulle göra marängtårta.. och färga grädden med karramellfärg.. INTE NAJS! :O
Vi färgade typ, lite mer grön, nej lite med gul och tillslut blev färgen typ brun och såg inte alls najs ut.. och sedan smakade vi den, och fyy fan! ursäkta språket, men inte najs alls!! Smakade värre än möglig ananas typ, okej, jag har inte smakat det.. men det var inte gott i varjefall.. så vi gick till närköp och köpte ny grädde.. lång hållbarighet.. uuusch, men ändå bättre än våran lilla blandning^^ Vi kollade på film, typ hela kvällen :) Först, national treasure, sedan nick och norah´s oändliga låtlista och sist men inte minst, wild child. :) Under den sistnämnda, tappade jag min mobil under sängen, och fick låna ellens mobil för att lysa och kolla vars den var, och då trodde jag att jag såg en stor äcklig grej som kröp, men det visade sig vara skugga.. x) blev typ livrädd. x) huvva.

det var en trevlig kväll, med min flummiga vän och vi har lärt oss av våra misstag.. använd karramellfärg med måtta! :D

cya!! <3

hehe, bara för att han är jävligt snygg! (A)

Torsdag^^

hej! :D

Dagen:

* Försovde mig inte, yeah!
* Bästa idrotten ever! :D åkte skrana ffs! :D kallt, men awesome!
* Träningspass med sigrid, ojoj ;] vi e as duktiga x) haha!!! :D
* He´s just not that in to you, mys med film!
* Sovaaa underbart, hade jag tänkt göra nu :D
awesome dag!! :D

pusshej!

Onsdag - snöstorm?!?!?!?! x)

Heej! :D
Vet inte om jag ska skratta eller gråta över denna dag.. :)

Först vaknade jag utav Ln som ringde mig, (A) hade inte ställt väckaren, och jag minns inte ens att jag somnade.. eller var på väg att somna..  måste ha varit trött^^ x)
Tog 10 bussen in till stan.. vädret var inte najs.. snöstorm lixom! och buss jäääääveln (A) stannade inte fast jag tryckte på "stanna".. så jag fick gå från buss stationen till skolan.. och tja.. när jag kom fram var jag sky blöt och mådde psykiskt dåligt efter promenaden, eftersom snön hackade på mig hela tiden..
men när jag såg mina flummisar blev jag happy igen :) thihi
Hade missat 2/3 lektioner.. så efter lunchen hade vi bara kvar musik.. och jag och ellen gick dit.. men nejnej.. den är fram flyttad till 14.10.. ungefär en timmes rast.. och sedan gick vi tillbaka.. men då var det inte så många som kom, så vi fick sluta.. yeey?!?!?!?!?!?!?! :O
När ellen gått till sin buss, mötte jag Gabriel på biblioteket, och var med honom till halv 5 ungefär :) mys!
När han åkte med bussen gick jag och åt middag, kollade på affärer, gick på bio.. såg daybreakers! en riktigt bra film faktiskt.. såg inte så bra ut igentligen..  men jag tänkte, äh jag ser den iaf, istället för att se avatar igen..^^ Ge den en chans lixom :) och tur var det, för jag blev inte besviken! (: trevigt! :)

efter bion, snabbade jag mig till buss stationen.. kaaaallllllt!! mina fötter fryser fortfarande.. och de är inbäddade med filt (A) de är mys :)  Snackade med sigrid ett tag, hon är flummig, och de gillas! :D
sedan köpte jag en hot dog och kollade på tv där inne på sibylla^^ eller hur de stavas..^^  Det var morden i midsumer, helt okej^^ :)

bussen hem var aas dryg! och kall! frösfrösfrös! Huvva..
Men nu är jag hemma och har just skrivit klart min insändare, och hoppas den duger! :O fuck the way annars! orkar inteeee :O

nu ska jag sova! snart iaf! och jag ska upp, oja!! om jag så ska somna i duschen, så ska jag upp klockan 6 i morgon! :D pusshej och sov gott!

Tisdag

Tjena!
Idag försovde jag mig inte, och de är jag rätt stolt över :D hehe På svenskan såg vi på lite nyheter om öppethuset, och typ fick biobiljetter. :) Rätt najs. Sedan bytte vi om till bageriet. Innan lunchen gjorde vi as mycket vetedegs bullar.. jag och ellen stod tappert och gjorde det. Medan Lisa och Julia gjorde choklad drömmar, och sonny å kajsa gjorde bullkransar av något slag, som btw, var värsta go (:

På lunchen, HAHAHAHAHHA måste skratta!! kajsa skulle få upp saltburken.. Lisa, julia och ellen börjar gapskratta, och jag ba, eeeeh? x) vad skrattar de åt? och sedan tittade jag i kajsas knä, och haha, där låg allt salt. hahahaha. de var så kuuul! x) Och stackars den som hittar mjölken sen x) mums! 

efter lunchen, hade sverre gräddat de mesta av sakerna.. men de var fortfarande lite kvar, och sedan skulle vi packa allt med, trevligt x) haha. :) Sedan kom 2orna också :) aah, så flummigt! :) haha.

Innan vi slutade fikade vi lite bullar, och sedan gick vi och bytte om igen:) och vandrade ner till stan (jag, lisa och ellen) :) köpte en bok, den ni ;) haha (A) x) x)

Sen jag kom hem har jag städat lite, och sedan typ, gjort grönsaker och dipp, som jag smaskade på till I taket lyser stjärnorna. :)  rätt najs! Den är rörande den filmen!

Ska nog börja dra mig till sängen nu :) men har iaf sovmorgon i morgon :) thalv 9 bussen yeah :D
pusshej!


Helgen, måndag^^ :)

tjena!

lite sen info? x)

Fredag:
Jag försovde mig.. missade 2 bussar.. kom till skolan.. vi hade slutat för dagen.. najs x) "åt" lunch med mina flummisar <3 sedan blev det att gå på stan med Ellen! Köpte en väska för 39.50, de kallar jag fynd, med stora bokstäver :D yeeey! Sedan fick vi åka med hennes bror till skolan, rätt najs! träffade anneli, satt och fika med henne tills bussen gick klockan 3. men jag gick ner till sofforna och väntade på gabriel. :) tillslut kom han, och vi gick på cafe stationen, och typ satt och pratade, och det var trevligt. Senare, gick vi till vasa kyrkan där vi skulle vara på någon typ av ungdomsgudstjänst, prästen pratade mycket bra. Kände mig hel, utav dig gud. Underbart!
Spenderade resten av kvällen med Gabriel, tills min buss gick hem till vindeln! Tycker honom sjukt mycket! :D


Lördag:
Hämtade glasögonen.. x) yey!
annars.. vad ska jag säga.. ? Fest! Ellen, Ln, och Daniel var typ awesome x) hahaha, fy attan vad vi skrattade x) x) och allt stämmde ju med x) haha. När de flesta farit, förutom Ln, Malin, Anja och daniel.. vad kan jag säga? Boing, boing? x) haha.... (A) finner inga ord!


Söndag:
Innebandy match! Sorgligt nog förlorade vindeln, men de sjönk inte i mina ögon iaf! :)
Sedan blev de lite chill, msn, veronica mars, låång härlig promenad med sigrid. :) Det var tydligen magdans också.. hehe (A)  shit :] ändå helt klart bästa helg :D


Måndag:
försovde mig.. (A)  drömde en mardröm:( leskiii!!
missade dock bara lite av engelskan. :) vi hade också, vad det nu var med ingvar, men vi typ bara fick veta om va hade rest i nått, vilket jag inte hade, yeeeah :D efter matten slutade vi. :) najs!
jag och mina 3 flummisar gick in på stan, shoppade lite granna, åt på frasses, och hade de mys! Vi flummade väldigt mycket! haha.. jag håller dig på ryggen!! :D (i got youre back) hahaha x) loolz! julia i snödriva= lycklig victoria :D ? tihihiihi
När vi kom till skolan minskade inte våran flumminess. Mycket energi över. x) buuus!
vid 5 eller nått bytte vi om och gick till charken.. började göra iordning sakerna till mackorna.. :) Som vi typ gjorde as många... lite långdrygt faktiskt.. :) men när vi städat klart och slutat, gick vi till bageriet och var sociala.:) de bjöd på as god mini tårta typ x) vad jag ska kalla det? x) allt som finns i prinsesstårta, men den var i annan form :)
jag diggar verkligen Lp:are, de flesta är aaas skumma :D (positivt) haha.. har verkligen roligt x) (förutom, när de retar mig för bävrarna... suck) Vi svarade på några frågor.. utan Saras hjälp (A) ooooja (A) hehehe.. kunde en:] yeeeah! :D så vi fick en brödpåse ;] haha :) awesome!
Åkte med Ln och Ln:s bror tommy hem till vindeln :) haha, de är verkligen flummiga :D men de är najs, :)
nu sitter jag här.. lalalala, ska gå isäng :] tihihi.. :)


Bäääästa låt: From the inside out - hillsong !!! Förälskad i den sången! Och i hela gruppen.. de har otroligt bra låtar! :]

Du är underbar <3

God natt alla fina människor där ute! <3 :D


Torsdag^^ :)

Hallå alla sötnötar!

Inatt sov jag 3 timmar, så det var rätt självklart att jag skulle försova mig? vaknade 06.40.. inte najs.. hann knappt borsta tänderna.. matte provet gick åt helvete! Och sedan hade vi engelska, vi slulle göra engelska nationella träning, de muntliga.. de gick väll bra antar jag^^ var med lisa. :) på resten av lektionen satt jag och chattade.. men verre var det på svenskan satt jag, lisa och julia och chattade med varandra.. inte helt friska x) haha!
På idrotten hade vi skridskor.. AJAJAJAJAJAJAJAJAJAAAAAJ i fötterna...!
Jag och ellen skulle ta en genväg till bussen.. men tja.. hur ska jag säga.. det blev kallt och blött.. djupsnö till knäna typ x) haha.. smått sött.

På bussen.. kunde jag inte hålla mig vaken... men jag vaknade innan rödå, och då drog jag efter andan och gjorde nått skumt ljud, och anton, som satt framför hörde tydligen det x) haha.. sedan somnade jag om igen.. älskar att sova på bussen.. är rätt glad att jag inte har svårt för att somna.. :)
När jag kom hem chattade jag rätt mycket, och sedan tog jag en paus.. och storstädade, jaaa du hörde mig! :D har plockat undan en massa,diska,  dammsugit, och till och med skurat golvet.. :] jackpot!! :D haha.. de luktar gott iaf! :)

Har väll inte gjort så mkt mer.. läst en tidning typ x) och lyssnat as mycket på musik.. blev också lite rädd.. läste mitt horoskåp... och de stämde ovanligt bra?! :O scarrrry!

kommer inte på nått mer att berätta.. :] så.. vi hörs pusshej!

Onsdag!

Hej!

Min dag idag kan inte förklara hur jag känner mig nu.. kan verkligen inte tänka på matte.. det är sjukt.. de är så här de känns... <3

Dagen började med att jag gjorde mig klar, duscha och allt på 20 minuter.. känner mig ganska stolt(A)
Sedan i skolan hade vi lite näringslära.. eller vad vi hade.. x) haha.. stabilt..!
sedan hade vi idrott, rätt kul faktiskt :) lite boll lekar.. :) efter lunch, skulle vi ha haft musik, men den var framflyttad en timme p.g.a. nått x) och sen när vi suttit och väntat ellen och jag, gick vi dit och då kom ingen annan så vi fick sluta igen. x) värt.. inte värst, men ändå rätt chill! :)

på bussen sov jag jätte skönt btw, bästa sömnen ever typ!! :)

chattade typ 3 timmar, och sedan for jag till sigrid och bakade snoddas.. som hon skulle ha med sig till skolan :) vi gick på en liten promenad runt i byn och sedan när hon for hem, skulle jag räkna matte.. men det gick ju som de gick.. (A) och nu sitter jag här.. mitt i natten.. och chattar.. sjukt glad.. :]

hoppas..

dröm sött! pusshej!

Tisdag!

Heeej! jag är strålande lycklig just nu.. bara så ni veet iiiiih! :)

Idag har jag haft en toppen dag! skolan: ingen svenska (A) yees. Sedan bara bageri hela dagen. Vi gjorde först vetebullar, till semlor. Och sedan fick varje grupp göra en kaka också. Jag ellen och lisa var duktiga, oja :) haha.
efter detta fick vi smaka också, det var väll gott antar jag^^ inte godaste men xP haha..
Vi hann åka hem med kvart i 2 bussen, yey, sov as najs!!! :] tills ellen väckte mig dvs.. :) haha..
När jag kom hem, dansade jag lite magdans, såg på veronica mars.. typ 6 avsnitt i dag :) inte bra x) orkade inte räkna matte... var uppe på rosa moln..!
Gick broarna runt med sigrid för tja... 3-4 timmar sen och fryser fortfarande.. de är nått fel x)

Taack till dig G, i går visste jag inte vem du var och i dag är du otroligt kind! Hope I see you soon!

nu ska jag försöka sova... lycka till vecc (A) 

Pusshej! <3 :)

Födelsedag, 17 år!

hejhej! :)

idag har jag haft en riktigt bra födelsedag! toppen!

Det började lite trisst dock, höll på att missa bussen, fick nästan springa för att hinna.. ojoj.. stressigt.. :) På skolan hade vi bara 3 lektioner.. vi hade ggentligen teori men vi fick gå upp i bageriet och förderedde för morgondagen. :) Sedan hade vi matte och engelska med. slutade vid 2 någongång.. ganska najs :) satt på cafeet och chilla med ellen :) 
Sedan när vi kom till vindeln köpte vi smörgåstårta och vanlig tårta och sedan gjorde vi pannkakor också.. x) mättmätt innan magdans.. inte de bästa man kan äta innan.. x) men äsch, men är de födelsedag så är det! :) helt enkelt.
Magdansen var riktigt skön! saknat det, det kan jag inte neka.
Efter dansen gick jag ut och gick med sigrid, stavgång, jodå ;) haha! Trevligt det med! :D  Sigrid får en alltid på gott humör! :)

När jag kom hem började jag svara på alla grattis, och jag ba tack, tackar, tack du o.s.v x)  men tacktack alla som grattat mig! :D värmer verkligen!

efter allt svarande, har jag gjort lite svenska :) ganska duktig, inte så duktig, men lite duktig :) :)
och sedan spelat 6 omgångar patiensduellen med elina :) 4-2 till elina... vars är världen på väg? :O:O x) haha.. ;]

nu ska jag sova!! pusshej! love ya!

Lördag- kalas!

Hejhej!
I lördags, hade jag mitt kalas!
Det var väldigt roligt!
Sigrid, Ellen, Ln, Gabby, Lisa, Julia, Malin, Rebecca, Johanna och Anja var där och firade med mig :)
Vi åt först pasta och köttfärssås till middag, sedan lekte vi "stol leken" som jag kallar den x) och sedan gjorde vi en frågesport lek, fiske damm, söka godispåse, tårta, filmer med disney tema, dock var första inte en disney. Vi såg Svanprinsessan, Familjen robinsson, lejonkungen 2.  riktigt najs :) sedan körde vi lite "lära känna varandra lekar" och jag har aldrig.

trevlig kväll med trevligt folk!

I morse, vaknade jag inte najs. x) ont i ryggen, men de gick bra. Vi kollade på skönheten och odjuret samtidigt som vi åt frukost.. och spillde en massa juice xP haha.. städa gick bra ;) x) haha...
Sedan åkte en efter en hem, men de var trevligt så länge de varade. :)

Vid ett kom nästa kalas gäng, släkt och familj. julia och lisa var kvar med :) Det var också najs :)
sen jag kom hem har jag sett på varonica mars.. är klar med andra säsongen nu.. och måste vänt apå sigrid... tortyyyyyyr!!!


nu ska jag läsaa :] och sedan sova. Födelsedag i morrn.. :) får se hur de blir. ^^

Tack för presenterna allihopa! pusså hej!




Tidig lördag--

Tjenixen!

Har just käka frukost, kollat alla facebook och stuff, så jag tänlte kolla på min blogg, lite sådär. Bilderna jag la ut i går... skraaaaatttttttttt!!! de är såååå fula x) vad fan gör jag med lars ansikte?! x) hahahahahha..., ojoj...  x)

iaf, i kväll kommer alla väninnor, missfall för några men de kommer hen hel hög sköna människor! Fiskedamm nästa! cya

semester face ;]


Fredag

hejhej!

Jag har lite batteri och orkar inte hämta laddaren, hehehe (A) så jag drar dags historien väldigt snabbt, så jag inte behöver hämta laddaren. x)

Försovde mig inte i morse, alltid någonting, sovde underbart bra i bussen... sov underbart bra i soffan på skolan med.. och de nationella proven vi skulle träna på gick väll helt okej.. inget överdrivet bra, men de funkade iaf... suger på engelska.. o yes.  Åkte med 2 bussen hem, nästan ren lycka? xP 
Jag och lisa satt typ och sov hela resan, det var små mysigt.. varmt och skönt :) men ellen och rebecca pratade hörde jag, men var inte så insatt x) trött som attan var jag :) ;p haha..

när jag kom hem skulle jag och mamma handla till le kalas. :) så när vi kom till kulfors satt jag och gjorde godispåsarna till fiskedammen, och sedan spelade jag lite piano och så.. inget speciellt :)
bakade tårtsockerkakan till tåg tårtan.. men den gick sönder och gick inte att rädda.. så ingen tåg tårta för mig i år :( hinner inte baka en ny.. så det får bli maräng istället...  :) men de är nog lika gott det!

senare på kvällen läste jag i bok, och sedan såg liute tv med mamma och pappa! :)

i morgon blir de taggggg!!! <3<3<3 pusshej

Torsdag^^

Hejhej!

Torsdag igen då ;]
Försovde mig.. vaknade 9... åkte med 9.55 bussen.. missade engelskan, och lite av matten.. :) men de gjorde typ inte så mkt.. :)
Idrotten var ju lätt bästa x) awesomeigt roligt! vi hade lektionen ihop med lp 2orna! men var tvungen att gå lite tidigare för att jag skulle på lassa.. och jag fick skynda mig jätte mycket.. typ svettig när jag kom fram x) ?
huvva, men mötet gick vällt helt okej^^ inget farligt ;p

efteråt gick jag in på stan, dock visste jag inte vars jag var förns jag gick förbi bex´s mammas jobb, och så hittade min hjärna igen sig! :)
pratade med älsk jojj i en halv timme, om en massa skoj! höll på dö av skratt en gång.. en liten miss understanding x) de runt om mig måste tro att jag var ett psykfall.. ?

När vi slutade att prata satt jag mig på caféet bredvid bion och åt en macka till middag och räknade matte^^ för att komma ikapp lite granna :)
På bion såg jag Sherlock Holmes. Det var inte den filmen jag förväntade mig.. x) min hjärna och jag har failat igen... (A) oooops.. trodde det var filmen som heath ledger var med i.. om någon läser detta kommer jag vara mobbad för ever, kanske inte lika mkt som att fiska bäver, men ja.. den filmen jag trodde det var hette något med the... blabla mr peanut x) okeeej.. jag kommer inte ihåg (A) hahaa... men ingen skada skedd, har ett bio besök kvar för halva priset.. de kortet går ut 2 februari så måste se snart.. :P och 2 kr kvar på mitt presentkort ;] de kommer jag långt på :] julklappen är bränd... redan... inte bra.. :P

hur som hellst, när jag väntade på bussen satt jag och räknade matte och kollade på kniven mot strupen.. värdelöst pogram... x) shit, de likanr ju på pricken han den andra kocken.. ramsey elr vad han heter.. whatever!

på bussen blev jag rädd.. skulle igentligen skrämma elias... men blev med rädd själv.. fail.. ?

Nu ska jag borsta tänderna och sova as gott! I morgon är de fredag och de ska bli najs. :) oyeah
puss och hej leverpastej!


Onsdag

Tjenixen!

Idag har jag minsann haft en underbar dag! Började lite si och så.. men slutade toppen!

Vaknade 8.. av min kära pappa som banka på dörren.. inte najs med tanke på att jag skulle kliva upp klockan 10.. men lite possitivt var de nog ändå :) halv 9 - 9 någongång som slambilen och fixade juxet i toan.. så nu är den normal igen, de känns as bra! vart lite struligt de senaste veckorna.

Bussen jag skulle åka med gick 10.55, så gott om tid hade jag allt! Hann se 2 avsnitt veronica mars, och de var rätt  chill.. bra start på dagen ;] :)
Bussresan var jätte skön! Det var varmt och mysigt, och jag somnade, och de var bra! :)

På skolan hade vi bara 2 lektioner.. matte, vars jag glömt böckerna hemma.. ska inte glömma dem till i morgon.. x)
och sedan engelska. vi började halv ett och slutade 3.. inte så mkt värt hände.. :P inte alls.. men aja!

när jag kom hem såg jag på veronica mars, och när jag tog mig upp från soffan och beslöt mig för att gå ut och gå stötte jag på ellen och sigrid, och de skulle fara och basta, så jag följde med dem! :)
Det var trevligt! :)

Efteråt gick vi till sigrid, drack te, åt popcorn, och så :) när ellen blivit hämtad av sin pappa gick sigrid och jag till mig och såg på veronica mars :) ååh de är såå¨bra!

nu är de iinte många dagar kvaaar, can´t wait! :) <3

sängen ropar på mig! sov gott! pusshej!

Tisdag

Hejsan!

idag:

* stannade hemma från skolan
* städade sovrummet, bokhyllan o.s.v. nu är de inte stökigt alls nästan :)
* Veronica maaaaaars :] <3
* promenad med sigrid!
* Bakat chokladbollar
* johannes och rebecca kom hit en snabbis
* pappa på besök :)


awesomig slapp dag! i morrn blir det sovmorgon till, typ halv ett.  inte dumt :]

Söndag + Måndag :)

hejhej!

Vill sova så ska vara lite snabbis! :)

Söndag:
Var med rebecca ett tag, promenad, handla, var hos henne ett tag. Sedan blev det att göra lasagne.. och sedan ordnade jag mina filmer i bokstavsordning x) jaja, lite att göra har man i bland så de så!
Städade / diskade hos bror... som straff.... x)
Men som tur var kom sigrid senare, och vi snacka, och såg på veronica mars. :) när hon hade gått fortsatte jag att se på det och äta grönsker med dipp! inte dumt, ganska najs! :) mums! förutom tanden som ilar... inte najs!

Today:
Dagens låt: Leave a light on for me :) älskaaaar den!
Iaf, första skoldagen! trevligt att träffa alla flummisar! :) vi hade 2 lektioner... varav en vi bara fyllde i ett papper.. typ om vad som är bra och sånt shit!
Efter skolan gick jag och ellen till stan.. och nu såg jag ett fel med den meningen... vi åkte med vindelbussen till stan xP haha.. fel av mig.
Vi gick på Barista, eller hur de stavas.. kaffet smakade skumt.. så typ slösa 40 spänn... naajs för mig x) men sigrid fick det, för hon kom lägligt med sina kompisar ;P haha.

Vi satt och läste jag och ellen.. de var lite små mys:) seda gick vi på stan och ville bara att tiden skulle gå! jag handlade lite kalas grejjor :) de var najs!
På bion träffade vi julle, marcus och marcus broder mattias, de skulle se på avatar, bra film val ;) den ÄGER (A)
jag och ellen skulle se instängd 2.... FY FAN!!! fy fan.... hatar sådana filmer... där de damdamdma... något kommer att hända och sedan BAM så står äcklen där.... inte najs.. och sedan att de får så mycket snusk i munnen... de är inte najs heller... men den var bra, och passade bra ihop med ettan.. :) och sedan slutade den öojdlkjslkdsajfalkjfhlkjfddfj skit! gubb jävel säger jag bara.. (med smug reklam x) ) haha.

Efter bion satt jag och ellen på busstationen och väntade.. och väntade.. :) men tillsist kom bussen. :) jag sov ända till rödå ;] haha.. :) men ja de var as skönt!

När jag kom hem hade mamma diskat, (A) taack ;] och sedan tagit fram golvmopparna... som hon skrivit ett brev till mig, från dem.. och sa att de ville användas med vatten och såpa.. för de kände sig instängda.. (kompisk att vi just sett instängd ;] ) haha..

Nu ska jag iaf sova/ läsa en stund :) det blir att vara hemma i morgon.. :) städa och så till kalaset.. (A) för fick typ halvt välja om jag fick vara med på lektionen eftersom jag inte fått mina provsvar än. :)

men sov så jätte gott! pusshej! :)

lördags mys!

Tjenare hörrenini!

Idag har jag sovigt, rätt länge ^^ men när jag väl klev upp, gick jag och satte mig i soffan, såg klart mysteriet på greveholm. :) det var ju aaas bra (A) inte settt det tidigare.. undra varför jag inte gjort det.. hm bra fräga. x)

Åt pizza med familjen på svanen idag! Det var ganska najs det :) haha
Sedan blev det lite slö, innan jag gick till rebecca, :)
riktigt trevligt där. :) haha, (A) mysmys! och lite mystiska drycker, inte alls dumt.

Nu sitter jaghär, skrattar för mig själv, om när jag stack rodrick med pennan i trappen.. haha (A) ååh små evil.. :] heheh. :)

men nu blir de sängen :) så de så! pusshej!

jag älskar dig. så in i helvetes mycket.

lördags mys!

Tjenare hörrenini!

Idag har jag sovigt, rätt länge ^^ men när jag väl klev upp, gick jag och satte mig i soffan, såg klart mysteriet på greveholm. :) det var ju aaas bra (A) inte settt det tidigare.. undra varför jag inte gjort det.. hm bra fräga. x)

Åt pizza med familjen på svanen idag! Det var ganska najs det :) haha
Sedan blev det lite slö, innan jag gick till rebecca, :)
riktigt trevligt där. :) haha, (A) mysmys! och lite mystiska drycker, inte alls dumt.

Nu sitter jaghär, skrattar för mig själv, om när jag stack rodrick med pennan i trappen.. haha (A) ååh små evil.. :] heheh. :)

men nu blir de sängen :) så de så! pusshej!

jag älskar dig. så in i helvetes mycket.

..

Min saknad efter dig är otroligt stor.. om du bara visste, se.
// v.

Fredag!

Hejhej! :)

Idag, var jag med Elina på morgonen :) Vi såg Bring it, all or nothing :) den är sweet! Vi hann inte så mkt mer, eftersom hon skulle hem vid 2.. men det var kuligt att spendera tid med dig! :)
Resten av dagen, gick jag och gjorde några ärenden :) skulle lämna igen några filmer, handla, besöka malin, o.s.v. :) kalltkallt, var typ död efter att ha gått runt i vindeln xP
Sedan städade jag lite granna :) de var rätt skönt, och sedan kunde jag koppla av och se på Linas kvällsbok :) den är fortfarande pinsam^^ x)
När jag sett den och chillat lite granna kom Sigrid och Ellen hit :) Vi satt mest och pratade :) och halv 11 var sigrid tvungen att gå hem, så jag och Ellen bakade paaj, åt paaj, drack lite mystiska saker, såg på mysteriet på greveholm, och chillade och så. :) Hade super trevligt!
Följde henne en bit på vägen hem, ungefär till renfors, sen vände jag och gick hem igen, och voila,  nu itter jag här och har täånkt att gå i säng :) inte illa det :)
Så ha det bra! :) Pusshej

Jag saknar dig! mer än du anar..SE.

Måndag- Torsdag ^^ (A)

Heej! :)

Nu har jag vart liite sen igen.. :) Har inte riktigt haft tid att sätta mig och skriva. :) Men nu har jag det ;)

Shit, jag har blackout, vet inte om jag var hos rebecca på måndagen eller tisdagen.. helt svart! Men har en svag känsla att det var på tisdag.. om mina gissningar stämmer hade jag en slapp dag på måndagen, bara tog de lungt, var med mig själv och så.. :) ganska skönt faktiskt..
Och då på tidsag (tyyp? (A) ) For jag till rebecca på kvällen, var med henne, johannes och malin, spelade spel och så :) Samarin har man tydligen inte till huvudvärk... ops? xP Trevlig kväll iaf!

I onsdags var jag med johannaaa :) När jag kom dit hade hon knappt vaknat, och klockan var ett, xP Men pratade lite med Sarah innan hon kom ner^^ Och tossssaaa såklart! Älskis hunden <3 Hur som hellst, vi är teckniska johanna och jag... näe inte värst! Men vi fick igång wiiet iaf :) och spelade lite :) sedan såg vi lite tv och mest mys i soffan, :) Varmchokladmästarn^^ haha xP
Mamma kom och hämtade mig före middagen.. så jag hann göra en del hemma med. Började se 17 again. Den är så himla bra! Men när det var 20 min kvar kanske ringde rebecca och undra om hon och johannes kunde komma hit och se film :) så vi såg I love you man :) Helt okej film, inte lika bra som jag trodde den skulle vara, men helt okej iaf :)
Jag följde med dem hem och såg på wrong turn, urk... och sedan sovde jag över, :) Efter 5 timmars sleepingtime väckte rebecca mig halv 9, och jag ba, shiiiit elina skulle ju komma :) hade tydligen ignorerat väckaren.. (A) Så jag halv sprang hem till Elina som väntade på mig :] Men framsteg iaf. :) jag var vaken denna gång ;) haha.. (A)
Vi spelade kort, åt frukost, jag dushade och så. Sedan vid 11 åkte vi med le buss till umeå :) Vi shoppade, eller det var väll mest jag som köpte grejjor.. (A) men de känns skönt att ha lite nya kläder i garderoben :)
Vi hade tänkt se Sherlock Holmes, men vi såg Avatar 3D istället, och är inte besviken alls!! Underbart bra film! Verkligen, se den om ni får möjlighet!! åh, människor är så evil ibland.. underbar film <3
snackade skumheter med sigrid på bussen hem, och lampan funkade inte så kunde inte läsa :( buuuueeeä..
Elina och jag såg Borta bäst hemma värst när vi kommit hem, den var helt okej den med :) men ingen awesomeig film :)
Högläsning för elina innan vi somnade :) <3

Och nu är det fredag... får se vad som händer i dag :) de är ju inte skrivet i sten ;]
Cya i kväll kanske ;] haha, pusshej!




Söndag

Tjooh!
Igår var det söndag, den 3/1, det betyder att der är Lars födelsedag! :) grattis!

Vaknade vid 13-14 tiden.. och slöade mest, kollade facebook, spelade piano, packade ihop mina saker m.m.
Vid 5 kom  mormor, morfar, kusiner o.s.v och skulle fira min bror. Vi åt korv med bröd och sedan tårta :)
Vid 8 kom sigrid till mig, vi snackade om gud allt möjligt, och sedan såg vi 5 avsnitt Veronica Mars... <3 Underbart bra serie! One three hill, oc och allt kan slänga sig i väggen!!

Cya!

Jul, Nyår, Resa o.s.v.

Tjenare!
Nu var de ett bra tag sen jag skrev.. har varit utomlands förstår ni. Hur det får ni fortsäta att läsa för att hitta för först på menyn: Julafton!
Vi firade jul i Rödå hos kusinera :) Det var riktigt kul och min julstämmning var på topp! Helt underbart :) Maten var underbart god. Speciellt köttbullarna :] hehe.. (A)
Efter maten såg vi kalle anka, ååh så mkt julstämmning! Sedan blev det att chilla runt, har elaka kusiner minsann.. låg och halv sov i sängen, sen kom de där 3 sötungarna och hoppade på mig.. inte najs x)
Hur som hellst, när tomten kom fick vi julklappar- nähä är du seriös x) men iaf, fick pengar, veronica mars 1-3 (<3<3<3<3<3) sängkläder o.s.v :)
På natten, efter va "lekt" med klapparna, umgåtts och haft de mys satte sig familjen och jag i biln och körde till stockholm, därifrån gick flyget till tyskland, och sedan vidare därigrån till barcelona, och sedan till grancanaria. Måste säga som det var: AS JÄVLA DRYGT!!
När vi kom till hotellet på morgonen, var inte vårt rum ledigt, vi skulle få det ett på dagen där på och klockan var.. ja vad var den.. natt? x) men vi fick sova på några soffor som var i tja vad heter det, utanför rumsdörrarna i samlingsrum typ :) det var skönt att sova.
Sedan dagen efter skulle vi sola på eftermiddagen, men jag fick utslag som kliade sjukt mkt... och jag typ doog. Så de blev inte mkt solning under denna vecka för min del. Let´s say it. Jag är krit vit x) man kan tro att resten av familjen hämtade mig på alaska på vägen hem... lite tråkigt.. men kvällarna var trevliga. Vi var ute och åt, gick runt och kollade och så. Vi spelade mycket kort också. Det var trevligt faktiskt :) 
En dag var vi på ett vattenland, det var luckly for mig en lite mulnaredag som inte var as varm.
En dag var det marknad också. Den dagen var så där äckligt varm, så jag tvingade ut mig i solen.. men tur var det, annars hade jag inte hittat sjalen till magdansen:) Måste säga, att det inte fanns nått speciellt jätte billigt.. och 99% av alla som säljer är dryga och är för på helt enkelt så de är inte kul att gå in i affärerna. Men köpte hela 5 saker. En sjal med pling, ett armband, hårnålar, en parfym å la 12 kr och en bok. På engelska som jag inte fattade nått av x) eller jag fattade, men kom inte in i ett stim, och då blir de knäppt.. så ska hitta den på svenska i stället. :)
Next day, vi åkte till staden bredvid, och åkte på delfinbåts trip.  Mådde sjukt dåligt på vägen tillbaka alltså x) ursh! Men vi såg inte så mkt av delfinerna heller.. mest fenorna på ruman.. men det var spännande ändå. :) och för att tillägga lite awesomeness: pappa och jag vann över lars och mamma i fyrmans vist, eller hur man skriver det. :)

Nyår. Vi for och åt på "svarta pannan" och det var lite dåligt.. maten var god och så.. men servicen sögde, och vi fick vänta as länge på kaffet, som vi aldrig fick så nja, lite dåligt. xP men vi fick 4 euro som typ ursäkta x) haha, alltid nått. Sedan gick vi tillbaka till hotellet och upp på taket, där de har en bar.  Drack lite tequila sunrise, riktigt gott och riktigt fina raketer. :) Inte lika bra som förra nyår, men ändå helt okej!

Hem resan gick fortare och det  var skönt att känna kylan i stockholm! Verkligen skönt!
Vi kom till kulfors vid 3-4 någongång i natt. (3 jan)

Lite övrigt:
Lars är inte dum, han är elak. (citat av sig själv, han menar att han har hjärnceller och är elak)
PINGVIN LAKRITS!!!!! <3
Syskonkärlek - aaaaaaawesome bok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....


Nu ska jag packa ihop mina saker :):) pussheeej!

RSS 2.0