Vinter mys!

Hejhej! Nu är de dax för ett blogg inlägg! :D

Lite små saker att ta upp från veckan som gått:

- Grattis till bästa Johanna Renman 17 år!
- Hurra för storstädning!!
- Ungdomsmötet ägde denna vecka! ^^


Idag hade jag en toppen trevlig dag i Norrlia, en by utanför Hällnäs. Vi var och körde isbil på en liten sjö där. 8 bilar sammanlagt, mycket glädje och barnasinne. Jag vågade först inte köra rikitgt, men tillslut släppte det, det var verkligen roligt! Lars satt bredvid mig och bromsa nu, möt med gasen, bra, bromsa mindre, full gas!! xD Riktigt bra faktiskt :) Åh vilken toppen dag! Dock är kroppen rikigt kall nu, men hoppas värmen kommer tillbaka snart.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra.. försöka hitta till pianot, läsa eller nått.. :) får se :D
Ha de bra!

Man är inte äldre än vad man gör sig!

Oh happy day

Hallå? Det var just måndag, och nu är de måndag igen.. tiden går för fort för att jag ska hinna med. Eller ta mig tid att hinna med. Jag suger på det här med bloggningen.

Så.. vad har jag haft för mig denna vecka..

Taggad bumbibjörnarna filmkväll med bästaste gabby! Mat, paj och godis + bumbi. Haha underbar! Vi är inte friska någonstans alltså! :D <3 Sedan  blev det fotning ute, inte så mkt bilder med dock mycket flum! ^^
Om jag får dem från gabby kanske jag lägger in någon ;]

Ellen och Siggan färgade håret på mig, rödbrunt, blev mega bra, nöjd! Tack för en iövrigt smaskigt bra kväll!

Ungdomsmötet var underbart bra! 2 snälla damer bjöd på morotskaka, lekarna, folket, bibelordet och snacket! Alltså underbart! Måste nog vara det bästa mötet hitills. Johannes första brev 4:12, "Ingen har någonsin sett Gud. Om vi älskar varandra förblir Gud i oss, och hans kärlek har nått sitt mål i oss"

På fredagen var jag hemma i Kulfors och myste med familjen, såg idol och Jay Smith.. alltså underbart skön kille alltså! Blev lite bakning, men resultatet s-ö-g.
Sedan på lördagen blev det att åka till Holmsund, Anton fyllde 18, hurra hurra. Trevligt att träffa folk jag inte träffat på mycket länge^^
På söndagen blev det Kulfors igen, baka, med ett awesome resultat denna gång. :) Sedan blev det magdans... UNDERBART! Alla blev jätte glada och sa att det var kul att se mig, ett sånt varmt välkommnande. Bäst av allt var att få träffa johanna! Vi hann inte prata så jätte länge, men bättre än ingenting. Det var så hemskt länge sedan!
Söndagen avslutades med dubbel avsnitt med the big bang theory med familjen!

Och så idag.. bakat saffranssockerkaka.. de luktar as gott..  OJ! shit tur att jag skrev det, hade helt glömt bort den i ugnen.. som var precis klar att tas ut! pjuuh..
Ikväll blir det att gå ut och gå med sigrid och kolla på alla 15 kärleksljus grejer som är utställda på stan :) as kalas! Vi höres!

(btw, jag kommer inte ha någon dator nu på ett tag.. hehehe) så vi hörs när vi gör det.

btw, hjärta låten Time med hans zimmer.... UNDERBAR!


tro på dig själv


Faith

första dagen på den nya praktikplatsen, Café ljuslyktan i vännäs. På slutet av dagen kommer det in ett helt gäng barn och en fröken. Alla var såklart super sugna på att fika, men då var det en kille som inte tålde grädde och sådant och de enda som var fritt från mjölk var slut, ansiktuttrycket på den stackars pojken sjönk så otroligt mycket att jag tyckte synd om honom, glimten i ögat försvann, när alla hans vänner kunde fika förutom honom. (han fick inte heller tag på sina föräldrar, som skulle ha kunnat komma med något till honom.. de han ringde svarade inte iaf. ) Men kom de en liten tankevind igenom mitt huvudsom tyckte att det blev kvar en gluten&mjölkfri kladdkaksbit kvar från tidigare på dagen och jag gick till frysen och kollade, gav det ett försök fast en annan på caféet redan kollat och gissa vad som låg där i en bit plast, jo kladdkakan! Åh du skulle ha sett leendet på pojken, kan inte beskriva, men en lycklig känsla gjorde mig helt varm i kroppen. Lycka!

Gud är med oss alla!


Have faith... even iiiiiiif..... it hasn´t been your day, your week, your month or even your year.

nananana...



bjuder på en bild som visar: lycka! :D

dax att blogga..

Hallåj!

Nu känner jag att det verkligen var länge sedan jag bloggade... så nu kommer min uppdatering om.. typ sju veckor.. :D Skriver lite i punktform, pallar inte skriva med röd tråd om så pass lång tid, sorry, but enyoy!

Vecka 39

- Fest på nydala, lite inte så lyckad, men hade trevligt ändå. Sällskapet är alltid trevligt, men poliser kan förstöra stämmningen, de är klart. Men en sak är klar, Julia och jag är inte så jätte duktiga på att göra upp eld xD ..
- Farmor gick bort, och jag tänker på henne ofta. Men jag är säker på att hon har det bra. <3 älskar dig!!

Vecka 40

- Var på bio med min moster och kusinerna, super trevligt! Vi såg Dumma mig, men blev lite besviken.. dock tror jag den är lite bättre med engelsk tal.. ^^ Men det var en hel sköän kväll, lugn och go!
- Firade Julle, som fyllde 18^^ Rikitgt trevligt faktiskt, träffa folk och bara umgås. Det är alltid toppen! :)
- Drog till Tim och käkade tårta och spelade tv spel, riktigt najs!

Vecka 41

- Singstar kväll hos kajsa med tacos also. Grymt roligt och en enormt behöverlig kväll! Ellen, Sonny och simon var också där. Toppen, toppen, toppen :)
- Antonia, jag och mamma drog till Sundsvall. Shoppade på IKEA bland annat, och sedan blev det VOLBEAT :D As grymt! Kul att umgås med antonia med, länge sedan sist! Underbar kväll!

Vecka 42

- Begravning, otoligt fin, men så sorglig. <3
- Fira anja och hennes kille som fyllde år. Mycket trevligt sällskap. Markus och Johan är bra på snöbollskrig... vilket inte är så bra när man är emot dem i det. Kallt, blött och väldigt roligt^^
- MYSPACE,  helt oslagbart fantastiskt det var! Kan inte beskriva med ord alltså... shit!

Vecka 43

- APU har börjat. Ica maxi bageriet i 3 veckor ^^
- Middag på tre kronor med Rebecca, Lilly och Emmy, kanon bra! Trevligt trevligt! Och gott med pizza^^
- Halloween fest, blev inte heller en sådan där pang bra fest, men hade trevligt och fick mig några goa skratt. Ellen var en fin kanin indeed ^^ xD :)
- Var på stan med siggan en dag med, julklapparna är snart färdig inköpta! sjukt skönt!! :)
- fick en spontan "färga håret på mig själv" grej och gjorde det.. de blev bättre än förut, men de var bara toning så måste göra om det snart..

vecka 44

- Dag med kyrkan, lära känna folk från Ö-vik. Underbart roligt! Tävlingar, lek, mat, predikan och bara umgås. Hur bra som hellst. <3
- Leo´s lekland med kusiner och bror. TAGGAT!!! :D äntligen har jag fått leka :] tihih.. skulle dock ha viljat vara någon meter kortare.. (A)
- somnade väldigt tidigt alla dagar, eftersom praktiken, så hann inte göra så mycket mer xD

vecka 45

- Bakat en massa rabarberpaj - bra att ha i frysen ifall de skulle komma någon och hälsa på :D ^^
- Umgåtts med mina grannar på andra våningen, sara och annie, sett på idol, käkat tårta, pratat och bara myst.
- Sett på en massa disney filmer.. den bästa: tarzan, underbar lixom!

Ikväll:

Var på Viktorias med familjen. Dags att äta upp presentkortet. 6 rätters middag, var inte så jätte speciellt, men hjorten var as god och lika så fisken. Ostarna var inte min grej dock, kommer nog aldrig bli en ost och kex tjej.. ^^ Det var i övrigt riktigt trevligt. :D

Nu är jag mega trött och ska lägga mig för att sova, i morgon blir de att åka in till vindeln för att fira farsdag med familj och släkt. Det blir nog bra! :D

Pusshej! Och jag lovar att vara mer uppdaterad i framtiden... ^^

AMEN!


RSS 2.0