<3

Dans fest hos petra 09



Vet inte riktigt hur jag kan uttrycka mig.. men dessa människor är helt underbara! Så otroligt roligt!

<3 dansfesten


Dansfest!!

Tjao!

Dansfesten var absolut de roligaste jag kunde ha gjort denna fredaskväll! Så underbart med alla glädje och skratt. Vi blev väldigt många denna gång. Paus för att räkna.. nä huvudet knakar! men säkert 15 styckna iaf!
Blandade stilar och åldrar med med ett gemensamt intresse. Alla var glada och dansade och tjoade! Sprida glädje med andra ord^^
Maten, hur ska jag kunna beskriva denna måltid? Annorlunda! Men Mycket mycket god! :D Temat var orientaliskt, och de tycker jag vi fixade med stil! Extra awesomeness till bambuskott! :D
Vi dansade, dansade och dansade låt efter låt. Gjorde tårtor tillsammans och de blev mycket fina, och goda framför allt. Bilder på allt detta kommer senare, för fint för att inte visas for sure!
Fina lina sminkade alla som ville bli sminkade och de var roligt att bli lite uppsminkad med ögonskugga å glitter!
Senare på kvällen badade vi badtunna, där vi myste och sjöng! Vi gick också på tigerjakt, fniss! men tror att vi ska kolla texten till nästa gång, ;]

Vid 2.00 var vi inte många kvar. Lina, Sarah, Sigrid, Emilia, Johanna och jag satt och smakade efterrätt innan vi skulle säga hejdå/godnatt. Trevligt att prata med er alla! Mysigt i högsta grad! :D


Tack så hemskt mkt för denna kväll!! Underbart! Ni kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Lite som en extra familj som är lika galna och spralliga som mig själv. Kram!


Underbar låt : Start wearing purple - Gogol Bordello <3

Torsdag

Tjoho!

Jag orkar verkligen inte blogga socialt idag.. men jag drar de "viktigare" delarna av dagen i små punkter.

* Vaknade 10 min innan bussen... I  LIKE! :( hann men den dock^^ yeah!

* Idrotts provet.. 26 av 48... yeah för mig!! x) hehehehe... fick godkänt iaf, ^^

* 92 % !!!! yeeaah klå den elina! <33

* Kör idag. Bara jag och Julia som kom. Små pinsamt med öppen dörr... otroligt vacker sång! (A)

* Promenad med Ellen och Sigrid! :)

Tja de var nog allt^^


Igår var jag på midgård. Musikklasserna hade en liten konsert.. blev väldigt rörd av en tjej som sjöng: Du måste finnas! Otroligt fint!
och självklart var min finis johanna awesome också! :D <3


Nu väntar sängen! pusshej! :D


Tisdag^^ tjoho..

Hej!
Hmm.. hur ska jag börja? Hade en lektion idag.. som varade i 30 min^^ ett prov, i idrott.. som gick skit! Kunde 4 av 38 frågor som jag var säker på... de låter bra va? x) hehe.. Hade dock en awesome dag i övrigt! :D var på skolan med julia och "spanade" efter våra offer... gick ju as bra, hehehehehe not x)
åh sen pluttinuttii.. åhw! :]

Tog 12.25 bussen hem^^ sjukt varmt! ;O nästan dog typ.. av värme.
Men jag undrar vad jag igentligen har gjort..´efter jag kom hem.. sett ett x antal avsnitt oc... och nördat seterra! ;] har nu 89% av världens länder! HUr går de för dig elinaaa? ;] hehe!

Mötte Åke när jag var ute och gick med stavarna och stannade och pratade man honom ett tag :) Å sedan blev det att gå hem och steka pytt in pain. hehe. pyttipanna alltså. Iaf..

Jag och elina har planerat att cykla en massa mil på lördag.. önska oss lycka till med vädret! :D på inte alla som spenderar sin lördag med att cykla! x) hehe! AWESOME!! :D

nu ska jag se ett avsitt till och sedan börja läsa  i en ny bok.. "bara inte du" av bredow. Längtat efter att få läsa den! :D wiiie


Pusshej!


gaah

Helloo!!

idag.. har jag.. varit i skolan.. så skol less jag är. com!! orkar knappt kliva upp, orkar inte göra läxorna.. orkar ingenting igentligen.. men de kanske beror på min sömnbrist.. jag vet inte.. men är less iaf hur som hellst.

Läste ut "prinsessan och tiggarflickan" i natt.. kunde inte slita mig från bokens slut! blev liite besviken dock.. men en väldigt bra bok vill jag lova! :D

Har höjt mitt stegmål till 12.000 steg idag, känns ändå bra, och jag tror jag kan klara det. Hoppas det iaf! :D

vet inte vad jag igentligen skulle skriva.. har inget intressant att berätta.. eggar seterra just nu.. men de jäkla länderna vill inte fastna.. :( suuck! Elina ska inte få vinna!! x) hon leder med 1 % just nu.. den råttan, puss på dig! x)

Prov i morrn.. yey.. får plugga de sista på bussen..  men de känns som de mesta sitter långt där inne i skallen.  wish me luck! kommer att behöva det..


aja... god natt!! :D <3



tycker det är helt okej faktiskt.. förutom de stora landet som är rött... INTE OKEJ!!!! de är ju kashahahkstan.. hur de nu stavas.. suck! x)

<3


Go! Umeå, ^^

Hej.. :]

I fredags.. (igår) hade vi skola som vanligt :) skulle träna inför nationella bara, så vi slutade vid ett eller nått sånt :) rätt najs och väldigt slappt!
efter skolan följde jag med Julia hem! :D trevlish! Vi spelade hänga gubbe, väldigt kul faktiskt x) hehe! :D Sedan blev de middag, super god kycklingsröra och ris hade julia kokat ihop, och de var väldigt gott! :)
Vid halv 7 började vi gå till stan. Vi valde att ta en annorlunda väg, via blåbärsvägen och den tog typ mycket kortare tid, så de var awesome! :) the blueberry road rules!
Medans vi väntade på gabbs, satt vi på en bänk på stan och kollade om människorna som gick förbi, gick i takt.. x) haha väldigt lättroade! :D
Kring kl 8 gick, jag, julia och gabbs till Go! :D Så fruktansvärt trevligt jag hade där! sjukt! :D haha! skrattanfall!

Alla samlades i kyrkan och delades sedan in i 2 lag. Red chillipeppers och blue cheese doodles, jag var i lag blå.

Tävlingarna:
1. Skrika/ leva om så mkt som man kan.  (blå vann)
2. Jepordy (röd vann)
3. Äta palt (röd vann)
4. digga loss med instrument tiln en carola låt (röd vann)
5. Få upp så många på scenen som möjligt med hjälp av olika påståenden. ( blå vann)

och på nått konstigt vis vann blått lag, men jag tror den sistnämda tävlingen gav mer poäng.

mellan de lite musikunderhållning och kortfilm med Per Fekt från dalarna.. tillsammans blev det perfekt.
otroligt kul! haha ojoj vilka problem man kan ha.. :) men de är tur de löste sig tillslut!

Efteråt blev de fika och snack med gabbs, maud osv.
Är verkligen glad att jag for på detta event! :D

Efteråt blev de att gå hem till julia :) somnade på golvet direkt nästan när vi kom hem x) julia skulle gå och hämta sin cykel hon glömde på ica tidigare under dagen.. och hon hittade mig sovandes på golvet när hon kom hem.. x) tihih


AWESOME DAG!!!!!! :D

Flyga drake

Hejhej! :D

lite efter i bloggningen.. hehehe... och elina tjatar om att jag ska skriva så att hon kan läsa x)

I torsdags hade jag en awesome dag, helt otrolig! :D

De började med skola.. engelska och eeehm... matte.. tror jag de var.  På engelskan hade vi lite rollspel och så.. de var väldigt kul! :D och på matten fick vi veta vårat resultat på matteprovet. 2 poäng ifrån mvg... SUUURT!
Efter lunch skulle LP1-2 fara på en teater på hamnis. :D "en supernova växer" det var kul! Efteråt fick vi vara med och gör små övningar och så. skööj!

Å sedan slutade vi. En timmes shopping med Julia på stan innan vi begav oss tillbaka på skolan. Östra hade nån festival grej, och då satt vi och lyssna på musik som några personer spelade en timme, sedan gick vi och chillade nere vid vårat "hemklassrum"
HAHAHAHA.... måste visa!!!! så himla kul! :O ....



HAHAH!!
iaf... sedan klockan 6.. såg vi på flyga drake i aulan, otroligt bra film! gilla!
vi har sammanlagt 8 pers i aulan... x) fan vad trångt vi hade.. eller inte.. x) hehe!!

men jag är glad att julia följde med mig på detta :D sjukt trevligt :)

veckans fail: glömde nycklarna... kom hem halv 12, och fick ringa mamma så jag tog mig in, (Y)

Onsdag-

Sry att jag inte varit så social här ett tag.. har haft mkt att tänka på och så.. med andra ord, ingen lust att blogga..
men nu.. nya tag, och dessutom har min dag varit väldigt bra! :D
de började dock med att jag försovde mig och fick ta 10 bussen in till skolan.. hehe.. Ln tog den också och vi " missade " idrotten också... hehehehe... :) Hon var awesome och satte fast mina knappar igen.. fan vad skönt att ha ett mellanslag!! :D går 100 gånger lättare att skriva x) wiiiiiieeee!!!

Hur som hellst.. idag hade jag otroligt kul på musiklektionen, för en gång skull.. :D slapp spela gitarr.. pust! Spelade piano istället :D wiie! Bra låt also! tehe!

Sedan fick vi hämta ut våra "last man standing" lappar också! :D nu vet jag vem som ska down, mohahahhahaha....!!! x) fram med post it lapparna och flygplanen!! x) hehehe!
loolz!

När jag kommit hem fungerade inte internet som de skulle efter att datasnubbarna fixat datorerna.. så ligger just nu i hallen på matten med nätverkskabeln i x) haha.. hoppas pappa hittar koden till trådlösa grejset snart :D

annars har jag bara vart ute och promenerat med siggan i kväll :D mycket trevligt! blev en lång sväng! :) tummen upp!

Nu ska jag sova, taggar morgondagen så mkt! :D
pusshej!

Elina skickar vacker bild...



SOMMAR KÄNSLA!


Morfar 60år

Hallåååj!

Imorse vaknade jag i panik efter en väldigt skum dröm.. x) hoppas den inte blir sann... hårdrock är bra.. men inte i alla lägen!
Iaf.. vid halv 12 skulle vi samlas på fritidscentrum och invänta morfar som idag fyller 60 år! Grattis i massor! <3
Vi skulle fara på skyttehallen och skjuta lite granna^^ mycket trevligt vill jag säga.
Det var otroligt kul! De är ju så bra att de passar alla åldrar! och att alla uppskattade det också!
tror jag kom 6a.. inte så nöjd ;] men gjorde mitt bästa.. kom före per (Y) då är de lungt!:D
Riktigt, riktigt trevligt iaf! :D
När  vi var klara åkte vi upp på brånet till morfars place^^ där mormor also var. Vi fikade lite och jag spelade fia med Malin innan maten( tror de var från åsas krog, eller något sånt från rödå som lagat den) anlände. Vilken mat alltså! så klockrent god!
Efter måltiden chillidillade vi ett bra tag innan de blev go tårta och kaffe.
Resten av kvällen spenderade vi med, spel. Mycket spel! Otroligt kul! :D :D
Typ fia, A-Ö, Bluff, uno, tom &jerry, 4 mans vist, eller nått sånt. Jag & pappa mot Per & lars.. underhållande se nanting.. haha!! Pappa och jag hade iaf 10-5 när vi slutade. (Y)  yey till oss!

Innan avskedet åt vi kall kyckling på spett, med curry.. bara åsm! *slickar mig runt munnen*

Till sist men inte minst.. en promenad med Lars och Sigrid runt byn^^

Alltså sammanfatta: klart en awesome dag!! <3

Fredag, aaaj (A)

Hejhej!

I morse (vid 11 tiden) började dagens utmaning. Promenera till skivsjö, vad är det..? typ 2 mil och några km dit från kulfors, dvs lite mer än vad jag brukar gå till vardags.. x) Elina (som btw fyller 17! säg grattis vettja!) skulle möta mig från andra hållet. Vi möttes precis nästan där vi skulle fika. Vi skulle fika i ett jakt torn.. inte alls kul att ta sig dit.. haha x) lite snö krypning^^
Men när vi klättrat upp i tornet satt vi oss och mumsade allt möjligt gott. ( sockerinnehållande stuff som va haft som mall på vad vi skulle köpa! haha ) mycket trevligt och mysigt med eliinaaa:D <3

Sedan var de bara halva vägen kvar då ;] den biten där elina var på stråååålande humör! :D men jag sa flera gånger att de inte var långt kvar, vilket de inte var.. eeh.. sista gången :D...

Sedan blev de att de på lejonkungen 2, och käka tacos, inte dumt!
Fick en as stor blåsa på hälen (Y) gigantisk.. och lägtar verkligen till den spricker......

Blev en sväng förbi Antonia också, och kolla på hennes lya. Dit blir de att fara fler gånger! (Y)

Gaah, vet inte vad jag ska skriva.. är duktigt trött..

bjuder på en låt för att den är åsm:


Onsdag- filmkväll

Hejsan!

Idag har jag minsann inte gjort så fruktansvärt mycket.. dock.. ändå mycket.. skumt.
Först såg jag på A cinderella story^^ otroligt underbar film!
Sedan blev de en sväng förbi simmhallen och prata med Moster, som var där med kusinerna mina. :)
Sen.. slöslöslö time! Facebook osv. i timmar? x) Men diskade, bakade paj och skar morötter också.. (A) haha!
Bus!
Efter middagen gick jag till Malin! :) vi började se "he's the girl" och bakade kladdkaka. Lite senare kom Danne, Johannes, Henke och Elias. Trevlish!
Blev inte mkt film under denna filmkväll.. men väldigt trevlig ändå. :D
Tihi!


Gör fortfarande ont dock.. men de får jag leva med..^^

sängen kallar, hare hej!

true..




Grillning^^

Helloo^^

Igår (Måndag) var jag i kulfors nästan hela långa dagen. Var duktig och kastade i ved i 75 min tillsammans med Mamma, pappa och Kalle. Det var lite kul ändå, och de känns verkligen i låren idag, på nått skumt vis..^^ hehe!
Efter middagen åkte jag med faster och hennes man till skivsjö. Eller närmare beskrivt till Elina. Vi skulle fara och grilla (Y) tillsammans med Sofia, Sanna, Hampus och Jens for vi och grillade körven. Rikitgt trevligt faktiskt. :)
Sedan gick vi hem och sovde elina och jag. :) Och kurreburre var awieawie a.k.a. täck tjuven x) men eftersom han var så söt kissemissen kunde man inte vara sur på na. Höll nästan på att somna och så började han slicka  på mitt ben.. random. :D

Tummen upp för denna dag!

Söndag

Helloo ba!

Idag har de varit underbart fint väder! Satt ute i solen och myste ett tag på förmiddagen^^ och sedan åt vi lunch ute och mysmys. Sedan gick jag och mamma på promenad med Lucas och kisse. När vi kom tillbaka fick jag åka i traktor skopan, yeyeyey va de är kuuul! x) ehm.. btw! pappa körde mig mot en snödriva och fällde ner skopan.. och kunde inte hålla mig fast så länge.. x) lite blöt blev jag^^ men de var kul. Pappa förstörde gräsmattan på kuppen.. x) 2 stora leriga spår x) hehe. awesome!
På tal om awesome, här får man för typ första gången se 5 säsongen av himym.. och då är de just de avsnittet jag redan sett? hur fan är de möjligt.. vilken otur alltså x) Men tur de är bra iaf.

Vid middags tid åkte vi till rödå, där vi var bjudna på middag, yey :D gött med påskmiddag!
Sedan blev de också glass, singstar, guitarhero (suger fortfarande på trummor..) och bilder. Vi satt och kollade igenom fotoalbum och albumen på datorn, väldigt trevligt.
Roligaste va:
Lars kollar bak på sin stol, väder sig om igen, ska sätta sig där stolen är, men kusin johanna drar undan stolen. Lars= på golvet x) hahahaha säger alla och dessutom spillde lars lite av sin grogg. ägd. ^^

Lite gamm bilder. ( 3 kunde jag inte öppna men dessa kunde jag spara.


Långfredagen :)

Hellooo^^

Min långfredag var superrr! Vaknade dock 2 timmar för sent, så fick snabba mig när pappa kom och bankade på dörren.. hehe.. ^^ Tror inte jag glömde någonting.. kanske skulle va bra att hälla ut mjölk skvätten som står i kylen.. can´t wait :D x) Tror dock jag inte stannar i kulfors så hemskt länge.. :)

Hur som hellst.. vid 1 kom Antonia till Kulfors och då tog vi skotrarna och körde en sväng^^ Mamma och pappa åkte till Skellefteå just då. Jag och Antonia körde tegsnäs-kussjön- kulfors svängen och på hemvägen satt jag och dagdrömmde.. eller nått xP så jag råkade visst köra fast.. hehe^^ men vi fick logg skotern tillslut.. inte de lättaste att vara smidig i skoterkläder x) haha

Sedan gjorde vi middagen.. fina pajer.. haha oja! :D blev lite mycket.. ^^ men de räcker typ till middag i en vecka..? xP
Den vart mycket god iaf! Och sedan hade vi gjort en jordgubbs cheesecake också! :D mumma^^
Dessutom hade antonia tagit med sig fruktsallad, som var sjukt gott! :D

Vi sjöng singstar, var jämn lika faktiskt! kul! :) Sedan blev de egga facebookspel och bara chilla! riktigt mysikgt faktiskt. ^^

Glad påsk!! :D



Skärtorsdag

Hallo!

Min skärtorsdag 2010= awesome, underbar, fantastisk, ska jag fortsätta? :P

Iaf.. :D
Det kanske inte började så bra.. men väckar klockan ringde 5.20.. yeeez.. på min lediga dag (Y) gillas!
men klev upp 9  iaf, :D såg på film, städade och chillade i allmänhet.. helt okej faktiskt!:D
sedan vid 1 kom mamma, vi skulle till stan!:) stannade i rödå och plockade upp kusin johanna! :) (VK:s april skämt äääägde  btw!!)
Första affären blev myrorna! hittade en kjol, rätt awesome faktiskt :) och sedan en film, dock vhs, men vadå.. Fievel i vilda västern.. min älskade barndoms film! otroligt bra film! Kärlek alltså!

sedan blev de kappAhl.. och lite andra mindre butiker. Blev iaf så att jag köpte ett hår diadem och en klänning. :D wiiiie!!! Och en ben & jerrys glass från ica maxi.. <3 Vi var och besökte farmor på lassa! Kul at se henne <3 (LL)

Var ute och gick med sigrid till 23.00.. vart en sen promenad ikväll ;] kanske därför vi aldrig mötte någon?..
underligt!

Efter en lååång chattning med vänner ska jag sova! Taggar morgondagen otroligt mycket! (A)
ciiaaao <3




RSS 2.0