Morsdag!

Hellooo!

Har haft en riktig bra helg! :D
Bästa vårmarknaden på länge, till och med bättre än förra året! ^^ mycket trevligt i varje fall. Fick mig ett hårt skohorn also.. wooooohooo yeeah.. xD haha! Näe men, otroligt nice iaf^^
Äntligen fått sett hur området vid plantskolan ser ut. Tycker det verkar awesome att bygga en folkrace bana där, helt klart awesome. (Y)

Lördag kväll.. låg och såg på "dear john" medans päronen kollade på melodifestivalen grejen i rummet bredvid. Den filmen... ojojoj! Så underbart fin film! underbar, fantastisk och.. ja underbaaar!!! (LLLL) Låg och grät tills kudden blev blöt.. nä fy vilken fin film! se den! (A)

Idag firade morsdag hos Mormor, mysigt faktiskt! ^^ nytt rekord på fotboll.. bollning? xD vad tusan heter det? nu har jag 9... yeeah... suck xD lågt = bättre right?... hehe..
sedan på kvällen blev de med firande i kulfors. Åh huvud aktiviteten var att lista ut vilken låt som danmnarks bidrag lät som på introt. xD lolz. Men de gick till sluut.

Snart blir de att sova.. är grymt trött.. skola i morgon. Dock, måndagar = always the best day! ^^
pusshej! hoppas ni haft en lovely morsdag med era mammsiis^^


hehe.. ops sen igen!

Hallu!! :)

Nu har jag varit frånvarande en hel vecka igen... (A) ops!
Men i veckan har de hänt lite spännande saker!

Som i onsdags.. sista musiklektionen!!! yeeeaaah! (A) inte alls less..
Sedan träffade jag Elina, åt på subway, fikade kakor medans vi vandrade till vårruset. (Y) nyttigt! :D
Vårruset var otroligt kul! Uppvärminingen först och främst! Vi kom i mål typ 10 sekunder innan en timme hade gått, och om man heter elina och sanna så väntade man till 60.00 innan man gick i mål! Otroligt mysigt med picknick och sånt! High five för vårruset!
Sedan har vi torsdag.. vi hade orienteringstävling i skolan (Y) Det var väldigt trevligt! Men.. skavsåret jag fick efter den dagen.. inte okej! Gör as ont! Sovde hos julia efter den dryga jobbiga dagen! Mycket trevligt, julia är alltid flum, i like! Vi cyklade till marieberg för att köpa skor och godis! (YYYY) och sedan blev de gilmore girls! :)

Idag.. fredag.. var otroligt skönt att sova.. men eftersom vi skulle va på skolan vid 8 var de bra att kliva upp i tid för att hinna cykla dit. Vi skulle göra i ordning för lilla uppbaket och göra de sista sakerna. Är riktigt nöjd över min morsdags tårta, :) De var lite pirrigt när alla kom och kollade och var så seriösa, men jag tycker de gick bra ändå. Fy tusan för alla bilder som togs..

Ikväll har jag bestämmt mig för att lägga vissa saker på hyllan. Jag orkar inte med detta mer.. jag bryr mig inte om att ni tittar ner på mig som om ni är mycket bättre, för sanningen är, de är ni inte! Jag är inte avis på er, inte ens lite.

Iallafall.. ikväll har jag varit i kulfors, måste säga att de var väldigt chill. Såg en film.. message in a bottle.. och fyyy jag hatarhatarhatar sorgliga slut!! varför finns dem?!?! :( snyft!
åh just ja, såg på talang, AB quartet var as sköna! (Y)

Nu ska jag sova, marknad i morgon! Pusshej!





Helgen! ^^

 

Hejhej!

Åh vilken underbar helg jag har haft!! så UNDERBAR!
I fredags hade vi nationella matte... gick ju super.. men annars var skoldagen toppen! Slutade eftr provet, satt och spelade kort med Julia och Ellen, alltid trevligt! Sedan ble det att åka hem och vara med Elina. :) Ett litet hinder först.. vi skulle cykla och möta varandra... (Y) Cykla är inte min grej, jag diggar tanten i "navarobics" mer.. och hon är lätt irriterande ibland^^ Tihi! Men när vi cyklat klart, for vi och köpte våffelsmet och godis! göttans! Å till se såg vi på Tumelisa. (hahahahahahahahhahahaa....) och Fievel i vildavästern, älska <3 xD

Igår, Lördag hade jag en hel fylld spännande dag! Först och främst träffade jag mamma och pappa igen efter deras utlandsresa, sedan blev de fika hos åke innan jag skulle med bussen till stan^^ Kulturnatta 2010 var underbart! Så mycket folk man träffade, både nya och gamla relationer, mycket trevligt! Hängde med Anja och hennes klasskompisar på Apberget, och åt popcorn, riktigt trevligt! Ellen och jag diggade afrikanska trommor - låten och stackars johan fick nog för sig att vi var skumma.. vilket vi igentligen är!:)Kollade på när finisen johanna sjöng, och resten av midgård^^ sjukt bra! :) Grymt trevliga människor! Rongedals var ur sköna! De korta minuterna Ellen och jag stod och lyssnade på dem! ^^
På tal om oss, tack för en trevlig stund på kajen ellen! fantastiskt!
Och inte nog med detta, när vi var på äg hem, mamma, johanna och jag, stannade vi av i rödå, johanna sjöng och väkte min moster ;] lite evil, men Monica blev glad :) Vi fick smaka resterna av en underbar bröllopstårta och fått visdom om äppelträd ;] haha vad kul!

Tack underbara fina människor som gjorde min kväll så awesome!! <3

Idag därimot har jag tagit de hyfsat chill.. sopat ihop grus, storstädat.. nästan iaf^^ tvättat, flyttat omkring saker och så^^  de enda som saknas nu är 90 min stavgång så jag klarar stegmålet i veckan! :)
men en rikigt trevlig helg har de varit! Ha de bra allihopa!

Bjuder på en bild på mig och fina ellen på kajen!





Onsdag^^

Hello!

Idag åkte jag till skolan :) kände att jag var så pass frisk att jag pallade det^^ dock är öronen helt cp mer än vanligt.. men aja..

Första lektionen var inställd.. tydligen var läraren på operation... och  de andra 2 lektionerna gick jag inte på. (Idrott och musik) de pallade inte, så jag och ellen tog kvart över 12 bussen hem^^ men innan de tog vi en sväng förbi chokladbutiken och handlade upp present kortet pappa vunnit.. :) as goa praliner! Men nu de som är kvar ska förbli kvar till mamma och pappa kommer hem! :) (Y)..
När vi kom till vindeln gick vi på renfors, ellen skulle med bussen därifrån, så jag stannade med henne^^ träffade lärare och så. :) De är så trevligt att träffa dem faktiskt.. måste medge att jag saknar dem. Och skolan känns så.. annorlunda nu.. inte som på den gamla goda tiden.. men.. that´s life right?
 
Efter ett trevligt besök begav jag mig hemmåt och kolla på gilmore girls, disk och så^^ 
Och ett kort jävligt jobbigt "novarobics"... 33 minuter av paaaain xD


Skol less som rackarns nu! Kommer ha haft 3 lektioner i veckan.. om jag räknar bort med de 2 dagarna jag var sjuk.. är de 3 av 5 + friluft dags orientering, jag inte tänker delta i.. ;]

men nu blir de att sova.. tidig morgon i morgon bitti! Pusshejdå! :)


Tisdag^^

hejsan!

Idag har jag vart hemma och försökt friskna till. Har hosta som är grymt irriterande och snuva och allt. Men hade tänkt fara i morgon för att inte missa för mycket! :)

Idag har jag iaf legat och kollat på gilmore girls halva dagen.. eller tills lars bankade på dörren..^^ Då fick jag en kvart på min att göra mig i ordning.. skulle till farfar och gratta honom^^ tappade ner min parfym på golvet... de luktar as mkt nu..! Men iaf, trevligt hos farfar! Sedan blev de att fara hem, ja gjorde en skull omelette^^ xD men kommer nog göra den fler gånger, ;] skumt är min grej!

har skrivit klart min fantasy historia till svenskan också.. känns bra! Otroligt bra! :)

har inte så mkt att säga.. så godnatt! :D 
 

Btw.. Elina har ett cykel beroende.. någon! Ge henne hjälp!!!!

hehe... opsi daysi

Hejsan hejsan!

Nu är de hela 6 dagar sen jag skrev.. fyy på mig! xD

Min livs historia sedan sist. 
Faaaaaaaaaail på NP Matte. Fyfyfyfy på matte. Gick inte alls bra.. snyft! Men dock gick de bättre med besöka holmsund/obbola. Maud Bjöd på en underbar middag med goo melon i salladen... gabbi och jag var lite annars.. just med salladen. Men De var trevligt att träffa alla igen och snacka, vi samlades igentligen för att snacka om lappis, men när vi var klar med det, blev det även spel, Alias tror jag de heter.. :) Väldigt kul! :D Efter en liten promenad tillsammans fortsatte jag och gabbi med att promenera till holmsund. En trevlig promenad som jag uppskattar sjukt mycket! Prata är en bra medicin för allt. Underbar dag minsann!
På fredagen hade jag min resa hem och så.. mest bara tog de lungt.. hade middag med mamma och pappa, de åkte utomlands så vi åt på kina, lovely med bambuskott... goooott!! (A)

På lördagen cyklade jag och siggan tll Kulfors.. första turen i år med cykleln... fy fan vad varmt! Men vi lyckades ta oss fram och tillbaka.. nästan utan pain. :) Vi gjorde varma mackor, fikade och dansade magdans ute på gräsmattan, och spelade piano otroligt mysigt och ett underbart sett att spendera en dag! orsaken vi åkte till kulfors var för att hämta mina dans byxor, men jag använde dem aldrig på dans avslutningen.. orsaken var att de blev för varmt och jag var för sjuk för att stå ut med det. Så jag for på avslutningen, men yrsel, troligtvis feber, huvudvärk och snuva men de blev en underbar avslutning! APA KUL! Och vi var så duktiga allihopa! Verkligen! Är glad att de kom så många och tittade också! :) Kul att träffa Elias också, de är inte så ofta de händer inte. xD 
Slutade dagen med en promenad med Isak och Sigrid, inte dumt de heller!

Och så idag.. måndag.. har jag legat hemma och varit risig.. men vid 5 orkade jag iaf gå på affären, där jag stötte på en del folk :) T.ex. Veronica och hennes ursöta bebis! Pluttinutti! Men  mer utflykter lär de inte bli idag.. blir nog att se på gilmore girls ;) och plugga lite granna :)

Har nog inge mer att säga.. så cya! :D


Bäveer

Hello my dear! Nä.. jag menar.. tjena! :D

Idag har jag haft en underbar dag.
Först skola. en lektion å la bageri. Hjälpte först Issa med tårtor och sedan baka ut wienerbröden med Lisa och julia. Och jag vet inte hur de stavas, men jag är säker på att ni fattar. Rätt kul! :) Sedan packeterade vi bara våra saker till "lilla uppbaket" innan vi slutade.

Efter skolan gjorde jag tonfisk sallad och sedan kolla en massa på gilmore gilrs, å yes! im back i beroendet. fniss.
men halv 6 vare dax för frissan! :D klockan 8 var jag klar med håret. Under dessa 2,5 timmar klippe jag mig, fick lockar i håret och så här har det aldrig sett ut förut. så kort! :D men jag tycker det är helt okej :) kommer någ vänja mig vid det snart och tycka de är awesome. Det luktar underbart, men de är så kort att de inte når till näsan... problem här!! xD hehe..

Sedan blev de promenad med Sigrid! Vi såg först ett rådjur.. och sedan en bäver!! :D jag pekade på den och gjorde nått skumt ljud. fick inte fram "kolla sigrid! en bäver" men hon förstod. Så epic! trodde aldrig jag skulle få se en bäver irl! awesome!! :D <3

nu sitter jag och kollar på gilmore girls igen.. och ska gå isäng! :D pusshej babes!



Skolavslutning- 09. Suddig, dock finis elina på bilden! :D <3


love

Varför ska de som känns mest rätt också kännas så fel?


Lördag <3

Hello!

Idag har jag haft fullt upp minsann! Först 85 års kalas, riktigt trevligt faktiskt :) kul å träffa folk, äta go lunch och sjunga tillsammans! Blev lite stressigt dock att hinna med bussen. xD snyft! men jag hann iaf! Pratade med johanna om allt möjligt på vägen till stan. Har verkligen saknat henne, så de kändes trevligt att träffas och prata och så. :) Vi skulle se på The last song. Den var inte lika  bra som t.ex. a walk to remember och the notebook men satt och grät... halva filmen ändå? så ja. lätt sevärd!! sjukt sorglig! <3 fin musik!

Efteråt satt vi på mc donalds och chillade och snackade lite med chrille och hans flickvän innan vi började promenera runt lite granna. Fin fina träd bilder togs också! xD haha!

Dagen avslutas med ett "trevligt" besök av herr henrik och lars som druckigt för mycket xD... de stöka ner som fan! xD hårspray på golvet, rivit ner saker från väggen.. suddat min planering... fuck you!!! xD nu kommer jag glömma nått!

men nu ska jag börja göra jag och elinas tävling.. hon har inte gjort den xD hon ska känna pain.. a lot of paaaain! (A) mohahahha..

pusshej!

Torsdag

Tjenix!

åh min uppdatering suger.. ska skärpa mig.. (A)

har inte mycket att säga.. skolan har vart chill den här veckan. Vi har haft lite nationella engelska och nu är vi snart klar med all engelska i skolan!! :D hur najs är inte de på en skala? Matte också för den delen. efter nationella där med så (Y) naaajs!!
På musik lektionen denna vecka sjöng jag med fanny wikner. Fortunate son.... HAHAHA... ursäkta men den läten var inte lätt! och jag som inte är van att sjunga i mic och så.. xD haha.. vacker lixom!
Vad kan jag mer berätta.. jag och siggan har vart as duktiga på den senaste tiden. Stavgång minst en timme nästan varje kväll! (Y) hurray!

har inte stor fantasi just nu... så ska inte skriva en massa mer babbel! 
dock läste jag på sofias blogg.. och sååå deppad av ett klipp på katter.. åååh så sad!! 
 här är  http://soifas.blogg.se/2010/may/entry-79537805.html#comment! Satt och gråtade när jag såg den seriöst. SNYFT!


Ha de bra / victoria!
adressen
 


ni måste finnas.




Simple Plan med sigrid! Å hon kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.
 
Saknar tiderna med er!

<3

Min fina kusin!

Vet inte vad som hände, men den här kvällen var och kommer alltid vara awesome.

Gamla minnen är också minnen.

Denna bild får vara min bild för renforstiden. Och sanningen är, att jag faktiskt saknar alla jag inte pratar med längre. Till och med lärarna.

Stilbytardagen, som jag aldrig vill glömma.

Elina har alltid funnits där och ibland händer det tokiga bus saker :) sånt är livet!

dax för lite uppdatering...? (A)

hello! nu har jag vart lite off igen.. oops!

Så.. vad har hänt på dessa 9 dagar..
Mitt liv är i en svacka just nu känns det som.. känner mig så hemskt otaggad på allt som har med liv att göra.
Känner mig ivägen hela tiden... att de vore bättre att vara för mig själv för att mina vänner ska slippe stå ut med mig eller nått.. jag har fått så himla dåligt självförtroende på sista tiden att jag som slutat försöka.. "så länge man försöker har man inte förlåtat" men om man försöker hela tiden, men de hjälper inte? hur länge ska man orka försöka lixom? orkar inte mera.. men måste.. för ja klarar mig inte annars.. mitt lyckopiller.. jag behöver!

men några detaljer... eeh? kommer inte ihåg någonting.. men hade en trevlig förmiddag med ellen i onsdags iaf. Efter engelska nationella stack vi på ersboda och ellen köpte skor. mycket najs och vi missade bara en lektion^^ (Y) Musiken blir bara drygare och drygare.. men hade riktigt najs just denna veckas musiklektion. Umgicks lite med 2 från Lärlingspogramet, de pogramet jag ursprungligen skulle ha gått. Vi spelade blokus, riktigt trevligt! :)

sedan valborg.. började bra, slutade.. flummigt.^^ HAHA!!
Ska berätta!
Först så träffades nästan hela jaktlaget + Ln och min mosters familj i stugan och käkade gooo tacos och myste som attan. Jag och ellen spelade biljard som vilka amatörer som hellst. Mitt motto är att inte he ner 8:an :D sedan blev de efterrätt, svår tänadad majbrasa, badtunna, singstar, godis och mys.

sen... damdamda dam.. åkte jag och ln hem till mig, gjorde drink, spelade sms roulette... ASG! xD vissa sms som ellen fick skicka var lätt skumma! xD jag fick de rätt chill ändå! Inga flummiga sms till syskon och kusiner iaf! ;] heh.
Men hur som hellst. Sedan kom min bror och sedan petter förbi med stannade inte så länge någon utav dem.
Det slutade iaf med att tvätta.. då kan ni tänka själva! ^^ 
trotts hur valborg slutligen slutade är jag nöjd över att bara låsa in alla dumma tankar och leva.

Hoppas ni hade en trevlig valborg! <3

ska avsluta med en "vacker bild"



Jag saknar tiderna.


RSS 2.0