Long time no see!

Hej! Jag har verkligen inte varit aktiv här! Det är inte så att jag inte haft något att berätte egentligen.. har bara inte tagit mig tiden att skriva. Men här kommer lite av de bästa & sämsta! ;)


En eftermiddag träffade jag Marie och vi gick och fikade på Café station! :) Marie är världens goaste tjej och det känns som vi är väldigt lika på många sätt! Helt underbar!

Dagen därefter drar jag, julia och Ellen till Ålidhems kyrkan för att lyssna på Bygdeå Boys. Riktigt galet bra! Inte blir man besviken iallafall! ;) Väldigt trevlig kväll! Även om hostan och febern var lite i vägen där! 
 
Sedan de kommande 10 dagarna ligger jag hemma med feber, hosta och gör inget annat än att kolla på tv, dricka te och knarka halstabletter. Enormt okul, men nu är det över iaf! AMEN!

När helgen jag längtat till i ett helt år äntligen dök upp i kalendern, Myspace i Holmsund!! :) Hade hosta fortfarande.. men kunde bara inte missa! Tog med mig Johanna och Emilia i bilen och så drog vi till Holmsund! Det var verkligen hur kul som helst att träffa (nästan!) alla! :D Helt underbart! Konserten ägde verkligen! Samuel Ljungblahd! Grymt! Efteråt drog vi till McDonalds och myste tillsammans! På vägen dit plågade jag och Emilia Johanna med att sjunga väldigt vackert. Vi hade as roligt, men johanna skrattade inte med oss... :] Förlåt johanna:] tihihihihihihi! Myspace var bäst! Tack allihopa! <3



I onsdags stydre vi ihop en födelsedagskväll för klaes och lilian på kyrkan! (lilian kunde tyvärr inte komma dock!)
Vi lagade tacos och tårta! Det var verkligen trevligt! Här kommer en bild eller två!







En dag i skogen



Vindeln




Höst!



Dop!


I går döpte jag mig! Känns helt fantastiskt! Tack allihopa som var där och delade detta med mig! <3





RSS 2.0