Love


Julkonsert!!

Var på julkonsert här om dagen, mäktigt var det!! :) bra musik, bra umgänge, bra kaffe! Vad mer kan man önska sig?!


Livet är fyllt av glädje

Hej!!

Nu måste jag rycka till mig här!! Men vad har hänt under tiden som jag varit inaktiv?! JO! 

Förutom jobb, så har det hänt en del smaskiga händelser!! :) För det första så var jag och ellen i STOCKHOLM!!! 
Helt sjukt underbart! Vi blev haj på att åka tunnelbana vill jag lova! Vi besökte slottr et på gamla stan, shoppade, fikade oooooch var på Kirk Franklin konsert!! Galet bra var det!! :D 
 
Hade en myskväll med Bex och Gabby, Middag på allstar oooooooch sedan såg vi på bio (både första och andra breaking dawn!! ;] ) Tråkigt att det inte kommer någon fler film.. men jag kan utan tvekan säga att denna var den bästa! 
 
 
Det var en kväll i slutet av november som jag och Roger åkte och handlade 24 olika sorters teer, och gjorde adventskalendrar till våra vänner! Det var rikitgt roligt! (och uppskattat! :) ) 
 
Efter lite bowling med glöd, musikföreställning på midgård, fika med amanda& arvid, julbord och julmys med rebecca och malin, dammade jag av fin klänningen och drog på en Noblel Fest med Roger på Tonårs julavslutning!! Det var så uppstyrt, det var en glädje att delta måste jag säga! 

Från nobelfest till julkonsert! Ole och Samuel bjöd på en underbar julshow på Idun i början av december! Var där med Gabriella och Rebecca, och vi njöt ända ut i fingertopparna!! :) 
 
Jag har inte haft det annat än bra! Men nu ska jag lägga i nästa växel och vara mer aktiv här! 
 
 
 
 

RSS 2.0