Crazy Frog

Hallåja!

Dagen har vart helt okej! Först när jag vaknade läste jag några sidor i körkortsboken... men kände att jag behövde friskluft. Så jag tog på mig ytterkläderna och tog en promenad till "storvägen" och tillbaka.. de va uppfriskande som attan! Men aldrig har jag sett så många bilr passera under en timme här i Kulfors! Helt makalöst jobbigt! men fick mig en pratstund med sigge pigge, men hon va i stan så hon hade inte så mkt tid.
När jag kom in la jag mig och läste Breaking Dawn, det tar sin tid att läsa, är på sida 51 nu, tjoho! 700 kvar, haha. Men det är engelska så det är väll okej att va lite trögläst. :P Sen i kväll har jag också spelat Crazy Frog spel på PS2, haha. Det är som ett rece man kör, super kul! och mamma gillar värkligen inte mina bomber... (A) Undra varför. hosthost!
Sen bakade vi nougatkaka till i morgon och lars 18 års dag!
och vet ni vad, mitt svarta moln har försvunnit! Jag vann två gånger i rad.. i skip-bo ofc! två gånger! Happy att det avdunstnade det där jäkla molnet..
tja, de var väll min dag..
Tommy har joinat de andra i gruppen "rätta victorias grammatik fel" även om de inte är en grupp på riktigt, men de flesta rättar mina fel. haha. (A) de värkar behövas av någon anledning..

I morgon blir det ett nytt år och nytt liv!  Taggar!

sov gott! pusshej!

Bio med mami

Hallåja!

Imorse försovde vi oss. Så vi kom till stan lite senare än beräknat.. men de gick bra ändå. Mamma skulle på expo, eller va de heter. Så hpn släppte av mig. Först gick jag och köpte
Breaking dawn på bokia. Och i kassan stötte jag på Ronny. (=  Sen efter det kollade jag på klädrean på olika affärer, men de va inte så mkt som föll mig i smaken faktist. Dåliga mellandagsrea i år!
Men hittade en klänning tillslut, som mamma betalade, tjoho. Kan de bli bättre? Men jag fick bjuda henne på lunch i stället, men känade ju ändå mycket på det. Det blev hamburgare på Max. Helt okej.
Efter det tog jag mig en tripp på lagerhouse, mique, och bokakademin; där boken som jag köpt var 30 spänn billigare! Katten också, så sur jag blev ;p haha.
Efter det åkte vi till
Ica MAxi och handlade föda till nyårs afton den stora delen... jag kommer tyvärr att vara hemma, som det ser ut nu. Det sugeer! Jag som ville partyparty! Där köpte jag iaf Om jag kunde drömma och lite si och så.  (=
Sen blev det bio time! Yes Man med
Jim Carrey! Filmen va lite små kul! Dåligt skämt varning! 
På hemvägen stannade vi av hos moster i rödå och smaskade glassss! Och spelade spel. Kulkul!
Annars, har det inte hänt så mkt idag... läst lite i körkortsboken, får se om jag far och sätter min på trafikskolan i morgon. Gu så pinsamt ;o hjälp!
 

men aja, nu ska jag gå och läsa breaking dawn! (L) 

pusshej!

I just wanna die in youre arms

Hej! 
 
Känner ingen stor lust att skriv idag.. mår så dåligt. Allt känns fel, dumt och sorgsamt. De kommer aldrig bli så som man tror. Eller hoppas? Men de är ju så, alla kan inte må bra. Någon måste ta rollen som depprimerad och ledsen med. Men de skulle va bra att kunna prata med någon, som verkligen bryr sig. Men tja vissa kan jag bara inte öppna mig för, de går bara inte. Så är det.

Idag vaknade jag hörde nalle phu melodin, jippi de va mamma som väckte mig. Hon sa att min moster snart skulle hämta mig. (där vi halv 1- 1) och klockan var nu halv 11 drygt. Jo, djag hade ju såå bråttom, så jag låt och vilade en stund... va sjukt trött. Sigrid låt och sov, hon va så söt, haha (=
Vid kvart över 12 gick jag mot min brors hus, där de skulle hämta mig. Men de kom aldrig så jag satt på tv och kollade på nån film som gick.. till de gjorde det. De va bjuden på lunch hos oss, tydligen som jag inte visste.
Efter lunchen hade vi nöt time, vi älla är ju små nötter vi.
När de åkte hem gjorde jag klart No arbetet om planeterna och så.. läste i körkortsboken och så.. de börjar ordna sig de hära. Men lite stress är det kvar.
och donald måste sluta mobbas xD

Men nu ska jag soveli sova, stan i morgon, tjoho! Undra va man kan hitta för fynd! :) godnatt!

Lilla julafton!

Hallåja!
Idag har jag vart med Ellen och Siggepigge! Lilla julafton duvet! Tyvär kunde Antonia inte komma för hon var sjuk och hon ska krya på sig!
Men hur som hellst så gick vi och handlade och promenerade hem till sigrid. Då tog vi fram lill granen och delade ut julklapparna. Ellen fick en navel piersing (hur de nu stavas) av sigrid och nått hår gisch som man använder när man plattar det! Av mig fick hon handklovar.. haha. busigt! Sigrid fick av ellen en stor toblerone och ett halsband och av mig fick hon ett budda halsband och filmen Arthur och minimojerna- som hon tidigare kritiserat riktigt hårt, så jag tänkte tvinga henne att se den haha! och jag fick av ellen en tjusig väska, ett halsband och nått gisch för benen efter rakning med jordgubbsdoft^^  (=
när vi öppnat klart började vi se en film vid namn "funny games" som var lite så där wierd, alltså typ psykiskt störd mördare. (a) men den blev lite bättre på slutet. haha. 
Sen åt vi middag och gjorde choklad mousse med jordgubbsbitar som vi tog med hem till min bror där vi skulle se på twilight! men innan filmen var slut kom lars hem och vi ba; åmen gud så snygg han är och lars ba; jag instämmer..
hehe! vi tittade också på stampa med leroy, de fulaste som finns!! ;p
När vi kom tillbaka hem till sigrid spelade vi cluedo.. där ellen och sigrid vann.. grr. Och vi åt tonfisk, och persika halvor i någon söt sås.. haha^^
Ellen var tvunden att gå hem då, så vi följde henne till skolan.. och sen var vi bara två. och å såg vi på Arthur och minimojerna. haha. Och sigrid tyckte faktist att den var bättre än den var bättre än den såg ut att vara! :)

När den var slut fikade vi, men de flesta mjukkakorna hon försökte bju på var mögliga, men vi åt de "friska" ändå. Och de goaste skorporna i världen medans vi pratade om en mängd snyggheter och allt. (observera att edward är het!)
Tjaaa, efter det gjorde vi inte så mkt, satt vid datorn såg på oarodin "dimlight" haha, den är för fuul!
Nu ligger söt sigrid och försöker sova! Jag borde också göra det. :) hoho.

men tack för en trevlig dag/kväll tjejer! <3

puss och kram!

Easy to find what´s wrong

Tjoba!

Idag vaknade man rätt så sent kan jag lova! Var uppe till halv 4 igår och pluggade och sådant.. var rätt sliten. Så när jag ätit frukost tog jag ny mobilen å gick en lång promenad med frisk luft och allt. De va härligt det. Vinden rensade tankarna också! Halleluja! Efter det blev det att städa.. men har fortfarande kvar sängen.. rev bort lakanen och de, men orkade inte he på nytt, aja nu sitter jag här och har ogjort det, förbaskat! fy va drygt!
Aja, annars i kväll har jag inte gjort så mkt.. sett på körslaget, läst till traktor kortet, typ 90% av boken kvar.. (a) Och sen såg jag en film med mamma och pappa. Den va riktigt bra..  Daniel graig, olala,! Men den slutade helt tvärt, och då kom jag på att de är en fortsättning, fan va jag hatar sånt! Nu får man ju vänta!!! MORR!

It's easy
to fall apart completely.
Easy to find what's wrong,
harder to find what's right -
om du bara fattade det?! tack. <3

I morgon blir de lilla julafton med girlsen! tagga alltså! :)

Sov sött kramkram!




filmkväll!

Tjena!

Idag besökte jag och familjen kusinerna i Rödå, där vi lunchade deras julbords rester och spelade guitar hero på deras nya Wii. Jag va inte så duktig haha. Men de kom efter en stund, lite granna iaf.. 3 färger åt minstone. men de var ju första gången. Man måste ju börja någonstans. haha. fyraåriga Simon ägde ut snart artonåriga Lars på bowling ( på Wii sports)
Helt sjukt vad han blev ägd! haha. Sen gjorde vi inte så mkt mera.
När vi åkte hem packade jag bara innan mamma körde mig till Lars, för jag skulle ha några låtar, och se några filmer. Eftersom han själv inte är hemma ikväll, bäst att passa på. Filmkvällen består av filmerna Camp rock och What a girl wants, men den uuuuuuursnygga Oliver James! olalala alltså!
sen i kväll blir det att börja på skolarbeten, så jag får det ut hjärnan.. måste ägna tiden åt att plugga till traktorkortet. Det blir ju pinsamt som fan om jag inte klarar provet.. bror lär skratta.. men han är elak.
Det blir ett litetinlägg i dag, men en bild kan jag klämma in, på dagens heting!
<3

kramkram!

Julafton!

Hejhej! och god jul! 

I morse vaknade jag av en söt person vid namn ewe väckte mig med ett sms. Och efter den kunde jag inte somna om för att mamma och pappa städade.. och de levde om för mycket. Så jag klev upp, åt frukost. Tomtegröt och julskinkesmörgås. Mumma! Sen blev det att hjälpa till att städa och göra i ordning maten på fat. Vid halv 3 kom vårt främmande, mormor, morfar och åke! I en halvtimmes väntan på kalle anka passade jag på att svara på johannas brev. :) kalle anka var sitt gamla vanliga jag. Med två instickare av träpojken och bolt. haha! Men bilar va ju ändå bäst! Den där med traktorerna.. haha! 
När kalle anka var slut, gick vi till bords och tog för oss julmat, som köttbullar, prinskorv och  skinka, mumma alltihop! (förutom gravad lax, de är inte gott!! Sliskit å allt! ) Uuuuuhe!
och som vanligt sekade min bror ner allt, haha. Efter maten, tja, då började jag och lars på att se harry potter som gick på tvn tills resten skulle göra klart, vad de nu gjorde, de vet inte jag för jag va ej där. mohaha.
Och tillslut, kom de och vi delade ut julklapparna! :) Jag är helnöjd med dem!
Av mormor och morfar fick jag 1000kr och en ljusslinga med julgransbollar, super snyggt i mitt rum! och av åke fick jag också 1000 kr. Av mina bästa föräldrar fick jag en ny mobil, precis som jag önskat! :) Och 2 av de bästa böckerna! när jag hör din röst och ljudet av ditt hjärta! :) apa glad! Sen av monica m.fam fick jag en väska men diverse grejor, t.ex. parfym, deo, schampoo, balsam, hudkräm, mascara, ögonskugga, lipbalm you name it! Och utöver det 200 kr, shit ba! :) De är för snälla! Alla är det! Jag förtjänar det inte.. (a) Så snäll är jag inte, mohaha! och av min söta bror fick jag ett örngott, som inte va en sån snäll text på :( elak typ de där!  Och av min faster och farmor och farfar ploppade det fram en film och pengar. 
Sen av min söta vänner fick jag ett halsband av Johanna och hudlotion och peeling av rebecca! och av min fru elina fick jag disney plåster, godis och en lermask, hon är sweeet like sugar!  <3
Tack alla för klapparna! <3

När alla rivit upp paketen bara chillade vi. haha. Åt lite frukt och nötter. Samt en massssa choklad.
När främmandet åkte hem, började jag göra iordning min nya mobil, eftersom mormor inte tål så mycket ström väntade jag med det! :)
och nu håller jag på att skicka låtar! Tjoho! 

De va nog allt! Hade ni en bra jul? :) kramisar!

dan före julafton..

HEJ!

Idag, igentligen igår eftersom klockan är efter midnatt. men de bryr vi oss inte om ellerhur!
Såå, idag hade jag tänkt åka in till umeå å gå gå dagen innan jul bio, men de blev inte så. Jag följde mamma till vindeln.. vi skulle till Åke och fika och sen handla, men vi åkte till Rödå för att byta julklappar innan vi handlade så vin inte skulle ha bråttom. De hade frisknat till hos kusinerna som tur var! och granen hade de klätt och klapparna låg under, precis som de ska vara.. vi fick smaka olika julgodis som moster hade gjort. lovely!
Vi stannade inte så länge, drygt en timme skulle jag tro innan vi åkte och handlade. Och där på affären  träffade jag rebecca och hennes syrra sanna, som köpt sista minuten julklappar. Stod och pratade nmed dem ett tag och gick sedan vidare.. där bl.a So-läraren mats stod och hängde. haha. Sen hittade man Sandra vid frukten, don stod och packade upp äpplen, så jag snackade med henne en stund och så.. tills åke kom och joinade mig och mamma på ica.. och då från ingenstans kom Elina fram och så.. hihi! Som också hade sista minuten julklappar! :) Och hon hade min julklapp med sig, tjoho, har dock inte öppnat den en.. jag vill jag vill! :) Men inte förns i morgon kväll! Får hålla mig.. hur de nu ska gå! ojoj!
När vi handlat åkte vi hem och jag började med middagen direkt! Eftersom  sötjohanna hade bjudit på tonfisksallad i går, ville jag visa mamma och c.o hur gott de va! Så jag tilllagade det igen. haha. Men de blev inte lika gott utan johanna!
Men familjen tyckte om det iaf! Obs! Jag kan inte koka ris!! ;o (bara så ni vet)
Under kvällen satte jag och pappa upp belysningen i utegranen, haha. Lite sent ute, men bättre sent än aldrig!
Sedan gick vi över till farmor och farfar och önskade god jul o.s.v.
och tja, va har jag mer gjort. Sett halva elf, halva en farsa till päron (eller nått liknande) och halva 300!  Varför bara halva filmer? haha.
Och halleluja! jag vann i skip-bo för första gången den här veckan! Som jag har försökt. De är ett mirakel, det har någonting med julafton att göra, eftersom klockan passerat tolv!

Nu är det bara att gå och lägga sig och sova.. hoppas på de bästa för morgon dagen!
Sov en underbar natt och ha de bäst! Kram

mys med vinderbild..


Tv-spel med Johanna (=

Hejhej!
Jag kunde tyvärr inte skriva igår, internet försvann helt mystiskt! Men igår åkte jag och pappa till trafikskolan och anmälde mig till både traktorkort och skoterkurs.. de bli mycke läsning nu på lovet. TJOHO!  Precis vad jag önskade mig? xD
Men de bli nog bra! Då slipp man köra mopeden i spöregn och man måste.. haha. Då har man tak över huvudet.. och de känns ju possitivt! (=
När vi vart klart där for jag hem till Lars, men han va inte hemma, tjoho frittfram till datorn! Jag såg klart twilight.. <3
och sen, tja gjorde inte så mycket mer eftersom han som småningom kom hem... men då såg jag på tv iställlet och tog en massa egobilder. Men de måste man få göra ;) haha.
och tillslut skickade johanna sms:et jag väntat på! Hon hade kommit hem! Tjoho! Så jag promenerade till henne i snöblåsten. :)
Vi spelade tv-spel.. de va tänkt att Donald också skulle komma, men han fick ingen som kunde köra honom till Vindeln.. och de va ju synd! Men också tur, för jag skulle visa hur duktig jag är. haha. Och de visades inte så mycket igår! Men så säger jag såhär, de va första gången jag spelade, de det är okej?! :)
Men de va ett spel, hahah. Där man var jag kommer inte ihåg va de heter just nu, men pangpang bilar, haha(A)
Och då var man på samma lag..
Johanna: Man kan ju inte skjuta lagkamraterna va?
Tystnad.. under tiden skjuter jag johanna...
Vecc: Joo.. de kunde man..
Och vi ba börjar skratta! HAHA! Alltså, så fult. Förlåt johanna! (A)
'
Men hur som hellst, senare vis middagstid skulle jag tro.. gjorde vi tonfisksallad! Son var supergott btw, men medans riset kokade,  gick jag ut med tossa! Och hon är så söt! Ojojoj! Älskar hunden!

Men vid 22, kom pappa och hämtade mig, och de va snyft! Men hade riktigt super kul med dig johanna! De där får vi göra om! :) Puss på dig hun! <3

När jag kom hem gjorde jag inte så mycket.. läste lite innan jag gick och la mig.. de va nog allt! :)


hejdå! Pusshej!

fjärde advent..

tjenare!
Fjärde advent idag.. känns verkligen inte som att de är jul snart.. taggar inte så jätte mycket i år faktist.. de känns bara inte rätt. Men hur som hellst byggde jag pepparkakshus idag.. haha. och de gick ju superbra, asgarv? Hade tänkt mig att de skulle bli på ett sätt, men blev helt helt fel! Ni förstår när ni ser bilden här nedanför!
Och sen har jag ju också bakat två mjuka pepparkakor också.. mhm! Luktar gott i huset efter baket!
Har haft en lugn dag idag.. slagit in presenter till lars födelsedag.. och julklappar. Så mycket mer har jag inte hunnit med.
Bara förlorat i skip-bo och monopol.. verkar va i någon ond cirkel eller nått! Ingenting funkar ju.. haha.
Men aja. Ikväll blir det att läsa och bara städa å fixa till julafton.. som är om 3 dar.. hjälp! Så nära alltså! 

Rebecca fyller 15 år idag! Grattis till henne! <3 älskar dig!

I morgon blir det att fara på trafikskolan och så.. ska ta traktorkortet.. fyller ju snart 16.. så epan, här kommer jag! :)
Det här lovet kommer bli en massa plugg känner jag på mig.. men lika bra att göra bort det.. eftersom skolan kommer ju att vara viktig nu den sista terminen om man vill ha bra betyg och komma in på de man vill..? Och efter det blir de att fara till johanna! Hoppas de blir så iaf!

Ha en fortsatt trevlig kväll, och sköt om er! Pusshej!

Städning.. o.s.v.

Tjohej!

I morse när jag vaknade, hjälpte jag mamma att städa i butiken på pappas jobb. och sen såg jag på någon film därimellan, underbara älskade eller nått. Fattade inte rikigt poängen med filmen.. lite konstig varen! Sen efter middagen, eller lunch? mittimellan! Åkte jag och pappa och handlade.. och sen skulle lars övningsköra, så medans satt jag på datorn hos lars och kollade på twilight! Och "lånade" några låtar.. behövde ju några nya på mobilen. Blir så less på dem direkt.. haha. Hur som hellst, sen när de kom tillbaka, åkte pappa och moi hem igen ;)
Annars hände inte så mkt värt ikväll.. mamma ville se dansbands kampen, å de va ju intressant... ånej!
Slog in min egna julklapp idag.. från lars.. fast jag visste redan va de var, men alltså.. jag gillar att slå in dem, så jag frågade om jag fick (A) haha.

Men nu ska jag skrapa min aplott, önska mig lycka till ;) haha.

hare bäst pusshej!


jullov, halleluja!

Hejhej!

I morse stannade jag hos Lars, såg på twilight, tjoho! Dagens krydda! Men de hade klippt bort lite små scener här och där.. men kunde de redan i huvudet så missade ingenting igentligen.. de va bara synd att de inte va där.. fick betygen i dag, aaah. läskigt. Och vi brukar alltid få skumtomtar på julavslutningen, men idag, då hade de poppade popcorn med sig! Så mobbat. Haha. Men lite sött! Är nöjd med betygen igentligen.. men finns några saker jag ska ta i med ordentligt till vårterminen, t.ex matten och idrotten. ;p Men annars, helt nöjd.. men bror klagar som vanligt.. haha.
När vi ätit tomtegröt gick Jag, Rodrick, Ellen och Elias till Johanna. Och Hon följde ju såklart också med! haha.
Sötaste citatet idag:

-Åh, Tobias har vart här!
- Tobias är här!
haha, de va så fult! VI spelade tv-spel. Eller de spelade, jag och Ellen tittade på. Efter ett tag kom Anja och Elin, men de stannade inte så länge.. och de gjorde inte vi heller. Bussen gick ju 12 från skolan.. och vi fick lite bråttom.. haha. Men alla hann med sina bussar iaf. :) Skojjiga filurer de där!
När jag kom hem såg jag på julkalendern och sedan somnade jag.. haha. Sjukt utmattad.. vet inte varför, men nu när de är så mörkt blir jag automatiskt trött.. eller nått? haha.
Spelade skip-bo med pappa. 2-1 till han, den skurken. xD och sen så fick vi fika hos farfar också.. men annars har ingenting hänt.. och vad som kommer att hända vet jag inte. Är smått besatt av två låtar just nu.. Den ena av dom är
Breaking Benjamin- Dance with the devil och den andra Muse- Supermassive black hole - sjukt bra!!!

Men nu ska jag gå och skaka liv i tillvaron, men ha de bäst! pusshej!


Hur gott ser de inte ut att vara, oh, blåbär <3


Slask på stan!

Tjo!
I morse försov jag mig, som vanligt då! Börjar bli en dålig vana de här... jag och Elina skulle till stan och köpa julklappar.. eller hon skulle, jag är redan klar (a) Men Hur som hellst tog vi 9:55 bussen till stan, men vi åkte en längre sväng förbi sjukhuset innan bussstationen, helt i onödan, vi behövde inte äns fara till bågenhuset. haha. Köpte en julklapp till mamma, som skulle va från pappa, eller alltså, han skickade pengar, och jag skulle ha resterna som middagspengar, men tyvärr har jag en bror som behövde låna till sina alla julklappar han handlat på insperation... haha. Jag ba; alltså lars, de finns fler affärer! Han köpte till hela släkten där ju, okej, förutom kusinerna, mig och farmor, men annars alla.. haha. Så till middag fick jag dra in mina egna pengar, 150 spänn för 2 pizzor, uuhh, det är inte bra för ekonomin! ;O 
Elina åkte hem runt 3 någon gång.. och då träffade jag Bex en stund, eller 2 timmar. Jag hade tänkt fara på bio, men jag hade knappt råd efter pizzorna och så.
Sen såg man >Tommy också, de är inte varje dag. Men han är ju värsta löparen som försvinner efter en blinkning. Måste bero på pojkens långa ben. haha. 
Bex och jag köpte snickersglass som vi satt och åt i en trapp, hahah. Sjukt gulligt. Glass när de blåser as kallt ute!
Men man ska ju sticka ut lite granna!
och eftersom pengarna va i små summor åkte jag hem vid 5, och lika så gjorde hon. på bussen höll jag på somna, de va så skönt, och mörkt, halleluja!
Mamma stog och väntade på mig när bussen kom.. och vi åkte hem till lilla Kulfors på en gång! Jag värmde en tacopaj i mikron.. och mamma och pappa stressade upp mig för de ville spela skip-bo och sen när jag skulle ta ut pajen tappade jag den i golvet, ojojoj, de va drygt. och jag va hungrig xD  All fyllning åkte bort..  buhu. Men lika glag är jag men gladast är nog pajen! tjalalala.

aja, jag ska gå nu. Ska hjälpa pappa att hitta dosan, pusshej!

Mamma Mia!

hejhej!

Imorse hade jag noll problem med att kliva upp, sken som en solstråle. Pigg och glad! Men när jag kom till skolan, va typ alla halft döingar, de hade vart på lan dagen innan och inte sovit nått. Så de va inte så sociala med mig, haha. Jag va sjukt pratglad.. suck haha.
Vi hade inget speciellt idag.. först hade vi typ rast, eller typ håltimme, eller ingen gjorde nått, kollade på när några spelade med andra ord.. de är busigt det. Men det kan bli helt fel när man är så stressad, haha!
Sen skulle vi städa skåp och klassrum, fast de tog ingen så där super seriöst.. så vi fortsatte spela. haha.
Jag tror att jag skrämmer Rodrick ibland. haha. Men han är ju eh.. speciell? :)
Till lunch vare julbord.. med mini köttbullar! hahaha. Sjukt söta! Och vet ni vad, rebecca kom fram till att de rymdes i öppningen på glasflaskan... hur söt kan hon bli? haha.
Efter lunch, skulle vi bara se på film.. jag vet inte va den andra filmen var, men jag såg Mamma Mia! 
Den är söt. Haha. Buus. Men sjukt värd dag, eller? Skulle itne tro det.
När vi slutat va jag med Ellen och Sigrid, vi kollade i skolkatalogen, den hade kommit just idag, och som jag trott, såg man helt flumm ut! Morr!
Men vi hade kul... hahaha. Sen såg vi klart Raise your voise, de hade typ sett den någon dag tidigare men inte hunnit klart, men slutet är ju sötast, så varför inte. haha.
När ellen for hem såg vi på Harry Potter och Den flammande bägaren.. hahahahah säger jag till lill Robert! Man kan ju säga att han vuxit till sig till Twilight filmen! Men vi somnade innan den var slut, de har för sköna soffor! Sjukt fluffiga och mjuka.. haha. En sån skulle man ha haft i skolan istället för de torra och hårda vi har där..
Hur som hellst, näe jag kom hem såg jag på jul kalendern, hahah. Dagens höjdpunkt, tjohoo, nä men alla borde få ha 13 minuter till lite töntigheter, haha. Men julkalendern hör till julen, så äre bara!

Men nu har jag inge mer att berätta, vi hörs i morgon, då ska jag och elina till stan och julhandla! tjohoo,
vi hörs! pusshej!

Tisdag med julmys!

Tjo!
I morse hade jag tänkt fara till skolan, men vi hade strömavbrott, så kunde inte duscha.. så jag fick va hemma. haha. Men kunde inte ens lämna huset, så otrevlig kände jag mig.. men jag missa ändå inget, de är ju fortfarande elevensval dagar.
Så idag kokade jag istället knäck, men den ska vi inte prata om lalalala. Den blev ju lika sämst som förra året! Jag behöver en kurs, måste lära mig att koka knäck ffs! Annars har jag bara slagit in julklappar åt mamma och byggt ihop granen och sedan klätt den, den blev super söt och liten haha. Nu är mysfaktorn på topp och de känns som jul! Mycket snö och kallt! Precis som de ska va! Skulle inte tänka mig något annan än en vit jul! Fast om någon bjur mig på en resa till greklad tackar jag ofc inte nej..
Men ni förstår vad jag menar? 

Om inte jag får träffa folk i morgon kommer jag att bli seriöst psykiskt depprimerad!
och nu taggar vi Boda Borg med UG på lördag!! Följ med du också! tjoho!

det blir ett kort inlägg, men bättre än ingenting!

Aldrig har man allting, men alltid har man nått - Pelle Svanslös.
han är sötast!

pusshej!


Måndag!

Hejhej!
Jag ska snabba mig, ska till skolan i morgon! Jippie, faktist glad. De va snart en vecka sen jag lämnade byn. Det känns sjukt skönt att komma ut!!
Idag vaknade jag sent. Runt 12- 12:30! Så halva dan va ju redan bort sovit. Fick ett brev idag! Från min nya brevvän från uppsala. Blev glad att få ett brev, de händer ju inte ofta, de ända som kommer är väll VeckoRevyn och en massa gymnasie reklam.. inte lika intressant med andra ord! Sån jag satte igång att svara på det på direkten. Nu har jag två brev, och fortfarande inga frimärken... men pappa tog han dom breven när han åkte till Vindeln. Så annars idag har jag inte gjort så mycket.. städat på rummet, packeterat julklappar, sett på julkalendera och bara längtat efter jul. Och de är inte så långtbort! 9 dagar, ojoj.. Stackars de som inte köpt alla julklappar, stressat tror jag.. tur att man bara har en kvar, till kusinen, men de ordnas på fredag, så det är lungt. Jag är mer oroad när jag ska hinna till min bror och ta några låtar xD o.s.v. och när jag får se twilight! :) För de är så många biofilmer man vill se nu.. som Madagaskar 2, Vi hade iaf tur med vädret, igen, och såklart my best friend´s girl.. den värkar va härlig.. haha:)
Men de sitter i pengarna.. och tiden. Men Jag och min kära vän Bex, har lovat att vi ska se twilight 2 gånger på samma kväll på jullovet! Galet mycket glädje! Längtar! <3
Annars i kväll har jag sett på två filmer... Natt på museet, och dina, mina, våra, eller nått liknande. Förutom det, ingenting! 
och nu måste jag sova, hare gött, puss
!

Julgrans tider..

Tjohej!

Just idag, är det tredjeadvent! Känns inte som det. Tiden har gått så fort! Tänka sig, julafton om 10 dagar.. hm.
Idag har jag inte gjort så mycket på morgonen.. sov rätt länge, iaf till halv 12 skulle jag tro. Vi skulle ju få lunchfrämmande, så skulle väll passa om man var vaken åtminstone. Malin, Johanna och Simon följde mig ut i skogen och letade efter en gran, som var lättare sagt än gjort! Alla träd är fruktansvärt fula! hahaha, de är sant ofc, men aja. Hur som hellst. Vi hittade en någolunda bra gran. Men jag och malin fick ju lov att bära den själv hem.. såå den blev lite mörbulltad innan den kom hem.. och så. Men vi gjorde de bästa vi kunde ju. Sen slog vi in nåra julklappar de hade här och ja, de tog upp hela sängen så man fick ligga på golvet, elaka bråkstakar xD
Och rodrick då, han typ ska skrämma vettet av mig!

Annars har jag bara sett på wallander - hemligheten. Det är så dumt att han dör. Han va ju så charmig i serien! Hur blir den nu utan honom? ;o Helt sjukt konstigt! Och självklart har jag spelat skip-bo, hahaha. Ingen är förvånad vid det här laget, de händer ju så ofta.

Jasse och nån till, som jag inte vet vem det är har gjort e söt blogg, om twiligt. -> twilightfans.blogg.se
Kolla in den!

God natt!


Lucia!

Tjena!

Idag äre lucia, som vanligt den 13 december. Men just denna dag har de flesta i vindelns komun strömavbrott.. vilket betyder att de är mörkt. Vi ska vara glada att vi har snö som lyserupp tillvaron... haha. Jag som inte vart ute sen i onsdagskväll p.g.a febern hade en sån stor längtan efter att få eller, kunna gå ut, jag tänkte va lite social med pappa och mamma.. men när jag skuttat ut, hittar jag dem inte.. jag blev så sjukt besviken.. jag satt på skotern och nästan ville gråta.. jag som ville prata med någon så gärna, (gårdagen kunde jag knappt de, ) så ville bara babbla av mig allt... så jag gick in igen och sms:ade.. och spelade skip-bo med mig själv! Wie, super kul. Troligt troligt!
Men som tur var kom de hem! Men pappa fick lov att fara stracks därpå och hjälpa lars lös med skotern, - min. Som han inte orkade fråga om han fick låna, men visst skulle han det, men ham kan ju fråga ändå ;D
Till middagåt vi det godaste kött jag någonsin smakat!? De va så saftigt å salt å allt! Nån Karre, inte för det säger mig någonting igentligen, men de va gott iaf! :) Men potatissallad till, eftersom mamma fcik köra färdig mat från ica, man kan ju inte värma kött när strömmen inte finns till ugnen?
Va kan jag mer säga... hm. Jag Såg national treasure, wie pappa fixa till elverket, haha. Men filmen fick min på president tankar, så jag fick lov att googla mount rushmore o.s.v.  men viss historia ar rätt intressant tycker  jag. haha.
Sen har jag också läst det första kapitlett på the midnight sun- på stephenie meyers hemsida. De va sjukt bäst! Åh, min mun höll på att spricka av det stoora leendet på läpparna. Hon är en "frän" författare! 

Sen ikväll har jag inte gjort så vet inte va jag ska säga, men jag borde sova nu, kusinerna kommer i morgon, hjälp! :) de va länge sen.
och, just de, nya bomb it sugeeeeeeer! kuttaa!


pusshej!


Idol finalen..

Hejhej! Idag har jag legat hemma i soffan hosat hela dagen.. sjukt less!
såg på en massa barnpogram på nickeloden, kännde mig riktigt cool. haha. Men vad gör man när inget värdare går på tvn? haha. Annars har jag inte gjort så mycket idag.. sett på hairspray, spelat skip-bo, och naturligtvis sett Idol. Båda är ju kanon, men de kändes som jag höll en tumme mer på Alice, men bara för att Kevin vann betyder det inte att det är han som "vinner ute i världen" det är ju också oftast tvåorna som kommer längst. Men hursom hellst, de va ju smått kul, att typ alla "kända" idoler hälsade på i globen där i början.

men ni sötnosar, nu ska jag släcka lamporna, om inte strömmen går igen, för då slipper jag, haha. Men godnatt! <3

Nobelfest!

Hej!
Idag är det dagen vi alla väntat på länge, jag pratar självklart om nobelfesten. Jag missade första lektionen (slöjd) och tur är då det.. så jag kom till skolan till HK:n, där vi gjorde milkshake... men jag hade fruktansvärt ont i huvudet och halsen. Jag hade naturligtvis feber o.s.v. Men jag klarade mig igenom dagen.. festen skulle börja 17:45, eller då är insläppet.. men jag som hade somnat när jag kom hem vaknade halv! Fick sjukt brottom, men kunde inte skynda mig p.g.a huvudvärken..
Men jag hann iaf dit, vi fick en drink; äppelcider och till det fick vi höra lovely musik från Rebecca, Johanna, AC och Anja!
under middagen och de fick vi skratta åt Rodrick å Donalds "bra" skämt.. och musik från manskören. haha. Till efterätten sjöng lärarna en riktigt söt sång.. och anders va lucia.. de delade ut pris som litteratur priset, kartpris, och designpris. Efter det va de dax för lärarna att få pris, haha.
Victoria fick diplom för årets virrigaste.
Daniel fick för årets lärare med tightaste ass!
Anders lärarn med flest stavfel, haha. Som är sant btw..
och HK- ingela fick priset som sötaste lärare. 
och sen hade vi smällare också.. men efterdet  åkte jag hem, klara inte mer med en kokhet panna. Men Rodrick å Donald är ju busiga de... hahaha.
Nu ska jag gå och sova skulle jag tro. Men ha de bäst! <3


Första dan på veckan,

Hejhej! (=
Idag eller i morse försov jag mig, eller hörde inte väckarklockan. Hade precis bytt ringsignal så de blev konstigt antar jag.. men hur som hellst han jag bli klar och få tid över. Det är sjukt drygt!
Skolan idag va riktigt kul! :)
Började med idrott, haha. Redskapsbrännboll, men avslutning med styrketräning typ. Men jag, madde och Ewe  fick gå 5 min tidigare för att hinna till kören. Vi skulle välja lucia. Men kan tyvärr, inte berätta. Men det blev en söt liten tjej iaf. Mer säger jag inte! Kören gick riktigt bra tycker jag.. men va lite hes och rösten tog bara slut på vissa ställen.. eller hur man ska förklara? Efter det var det drygbilden... jag hade ingenting att göra för jag redan var klar. Lunchen var blä, men fick ett trevligt samtal med Sandra & Sofia <3
Efter Lunchrasten började No:n, som jag inte gjorde så mycket på fick låtar av Ellen och Johanna.. och slutligen sista lektionen.. Musik, jippiee, eller? Fick spela trummor/ gurka. haha. Sjuuuukt kul!
Å efter det gick jag till No:n igen och drygade lite granna. haha. Alla ba, å va gör du här, ;D haha. Men de föste inte ut mig iaf, som tur är? haha. men aja, rodrick är.. va ska man säga.. underlig? (a)
Men hur som hellst, när jag kom hem somnade jag på direkten. haha. Sjukt trött och de är jag fortfarande.. så senare på kvällen började jag baka arraksbollar, haha. Alltid lika misslyckande.. men smaken är som baken, 
I övrigt provkörde jag skotern pappa köpte till mig, å vetu va, den funkar, haha. och jag körde inte fast, nästan lite stålt? Men Jag blev lite mörkrädd där mitt i skogen.. ? Det va sjukt mörkt.  Huvva. De känns som man är jagad ju ;D haha.

men nu ska jag se på jukalendern, och ja, jag har mina 13 minuter töntighet perdag, men jag vill ju se om jag har rätt! :D haha. men man får va töntig så här vid jul! Men man önskar ju att julkalendern va mer som trolltider, som faktist är bra!


Pusshej! <3


Fick bara lov? hahaha. omg!

Lördag

Tjenare!

i morse hade vi (malin, ellen, jag å elina) tänkt vakna halv 10. Men Ellen stängde av väckaren när den ringde den busen!  Så vi blev lite sena.. men det gick bra tillslut, för medans de fortsatte sova eller nått gick jag ner och städade det mesta från diskbänken o.s.v. Julmarknaden va ju lika tör som alltid, ;D Så jag och Elina åkte hem till med pappa innan han skulle lämna vindeln. haha vi spelade med andra ord och 20 frågor. haha. Men nu vill jag bara fortsätta läsa.. synd om Jasper, de tycker jag verkligen! 
Men ska inte säga för mycket för Elina gillar inte att jag avslöjar för mycket :] haha. Och sigrid eller johanna som jag också råkade avslöja saker för. sry! 
 
Hare bäst, pusshej! <3


Fredag!

aHejhej!
Idag är det lördag, men jag tänkte berätta om gårdagen istället..
jo så här va det. på morgonen kom våra klasströjor! Super sköna va dem! Sen slapp vi ha engelska provet- igen! Börjar tröttna på det hära.. sen gick resten av dan gick super. På franskan fick vi sjunga julsånger. haha. De fastade på hjärnan fast nu har jag glömt helt..
På sista lektonen var det idrott. Jag hade inte kläder. (det va ishall) så jag skulle igentligen gå till kyrkan och kolla fönster, men jag och elina gick å handlade på ica istället.. (a) haha. Så vi sa nästan samma som de andra.
När lektionen var slut gick vi och hämtade Ellen för hon skulle följa med oss och vi stog och väntade på johanna innan vi gick upp till stugan. Där jag och Elina gjorde iordning medas de spelade biljard. Och när vi var klar började vi göra sallad och kyckling å ris. Duktiga kockar alltså! haha.
johanna hade mycketmycket överskottsenergi. Men tur hon är söt!  Efetr maten spelade vi med andra ord och väntade på malin, som skulle komma senare för hon skulle köpra skor till balen! Men under detta spel:
Ellen: Den första mannen på jorden enligt bibeln!
Johanna: Apa!!

Som jag sagt tidigare, tur hon är söt!
Johanna: De får tonåringar i ansiktet!
Ellen: Fräknar!
aaaw!
När malin kom gjorde vi i ordning för bröllopet. Min bestman Johanna smakade på buketten, haha. Men på slutet blev det Ellen som åt upp den största delen...
Till efterrätt åt vi diamtårta och julmust tillsammans med mycket vackra tal.. haha.
Eller va tro ni?
Jadu, när vi va färdiga började vi på att sjunga singstar! Sjukt kul det var. Och riktigt duktiga allihopa.
Men vi fick lov att börja se filmen om johanna skulle hinna, för hon skulle inte sova över.. vi skulle se He´s the girl! Helt otroligt bra film! Sjukt kul! haha. När den var slut sjöng vi lite till. haha.
Och fick Johanna lov att fara hem för hennes pappa kom! :(
Å då fick vi för oss att vi skulle grilla korv. Men ellen blev attakerad! ;o haha.
Och nämde jag att jag vann biljard av malins otur? Isåfall, de va så nära! Men hon hade ner 8an, men lika glasd va vi för det. Vi släckte elden och sjöng lite till! E det de här du kallar kärlek, oja!

Vi gick till sängs vid halv 4. När alla hade lagt sig å allt. Men jag tror nog att jag var först att somna. Man är lite trött efter 22 timmars vakenhet emd massa stoj och skoj!  Resten får du höra i kväll!

Pusshej! <3

Torsdag!

Hejhej! Idag gick skolan super duper fort! Började med astronomi... ska arbeta med solsystemet! Å de blir nog kul..
efter skolan ordnade jag lite med balen och sen gick jag hem till johanna men henne och donald! Vi spelade tv spel, och fyfaan va jag fick spö! Jävla donald som ska hålla på å skjuta mig sådär! Grr. Men jag tar er någon annan gång! Vänta bara. hahaha. Lite mycke skratt också. Men så skare va!
Efter det gick jag hem till lars.. blää för det. inget att göra.. men sov typ å sen prata jag med sigrid. haha. Den busen!

sen när jag kom hem planerade jag bröllopet för i morgon med elina! tjoho va skoj de kommer att bli! Vi har planerat en massa kul! :D
Men jag ska inte berätta nått om det nu. haha.
för jag ska gå och läsa nu! Men ha det bäst. Pusshej! <3

Onsdag!

Hallåjsan!

Idag, du vet. De är onsdag. så började dan med att jag halft försov mig. Men hann turligt vis med bussen och va ovanligt snabb. hahaha. Sen när jag kom till skolan blev jag super glad att allrummet va olåst. Så jag la mig i soffan och sov. haha. Och Jag somnade faktist. De va läskigt tur att jag vaknade innan alla elever kom. haha De skulle ha sett fuuul ut!  Men dagen gick väll bra med. Efter lunchen var det en innybandy match som man fick gå och kolla på (vindeln vann) men jag och ellen manfredsson stannade kvar och letede efter nabelfest dekorationer. När matchen var slut kom resten av gruppen tillbaka och hjälpte till. T.ex. gjorde bordsplaceringar och inbjudningar till lärarna som blev sjukt snygga ;) hahaha. Eller, ja. Tro de ni vill. Men vi disskuterade en massa pris också. T.ex. vem av lärarna som var mest virrig. Och man kan ju bara tänka på en enda. haha. Och lite så där. De här ordnar sig nog ska vi se! Sjukt vad jag längtar! 
Sen när jag kom hem somnade jag vid tv:n och pappa kom å väckte mig den jäveln! Men vi skulle sälja korv m.m på en hockey match i vindeln. Men jag satt mest och chattade me tommy den mästa av tiden och va lite social med anja och elin. Vindeln vann, tjohoo. 2 vindelvinster under denna onsdag!
Jag har tänkt att göra den voodoo av rodrick. mohahhaa. (A)

Nu är det bara att sova kvar på dagens göra-lista. Men ska nog läsa ett kapitell av boken också!
Så vi hörs! Pusshej!


Calzone på kina!

Hejhej!

Igår hade jag ingenting för mig, å så kul va det med de!
Men i dag därimot har en hel del massa skoj hänt. Efter skolan va jag med Rebecca, och vi käkade pizza. haha. Sen gick vi på FC där vi va med Märta och Emelia ett tag och såg på hockey och innebandy. Malin kom med boken. Som jag nu bara läst 60 sidor. Men de går så mycket segare när det är på engelska.. för man är ju inte helt bra på det. haha.
Vi satt sedan och snackade med henke m.f. Å sen träffa jag ju micke å larssa med. (stavas?) haha.
Sen när Rebecca drog hem stanna jag och va med Malin, Anja och Johanna i omgångar dock, och anmälde mig till boda borgs resan med UG! Wiihoooo! Sjukt kul de kommer att bli? Taggar!
Sen när man kom hem har jag bara legat å läst.. och tvingat mina föräldrar att spela skip-bo till jag vann, haha (a)
Och skulle räkna så att pengarna stämmde som jag har fått in för skoltröjorna. Och jag va, ja de stämmer ju någolunda bra. Å mamma ba, okeeej, de lät ju bra. ;p Men jag hade kvar en massa växelpengar i skolan. Men jag hade inte en aning om vars ca: 400 kr hade kommit ifrån, men de tog ett tag innan jag fattade att de va pengarna jag just betalat in. hahaha smått ägd! 
 
Jag ska dränka ditt land med pasta och översvämma din pool med pastasååås! - Malin

Vecc: Åh kanada, simpla plan kommer från kanada!
Malin: Nä gör dom?
V: Jaa! :)
M: Borde inte de jaga älgar då?
V: hahaha...
M: Men bara för jag är fördommsfull ;D

aw, ett gott skratt. Och din brilianta plaan malin! haha. Den med ellen ofc! Sjukt bra! ;)


nu ska jag sova. Pusshej! <3

RSS 2.0