T som i Tisdag

HEJ! :)

Idag har de varit en lite intressant dag. Första lektionen i skolan var franska och hahahah vi skulle spela in till filmen... tja vad säger man? xD Otroligt söta allihopa.
Sen hade vi sv/so, tror jag, gjorde inte så mkt på lektionen läste en bok xD nästan.. andra passet sv/so jobbade jag inte heller så mkt.. xD
Dock på matten jobbade jag riktigt flitigt.. eller? Gjorde Omprovet på B-delen.. wiho, klarade den! :D hurra mig!
Efter skolan pratade jag med ellen rätt länge och några andra medans jag väntade på taxin.
När jag väl var hemma såg jag på gilmore girls.. 6 avsnitt idag (A).. blev inte så mkt plugg, men jag hade inte planerat det till idag ändå så.

Nu måste jag kila, sovasova, + att jag har sjukt ont i röven från de hårda golvet xD suttit där ett tag nu :P Men ha de bäst puss!


Måndag

Tja!

Idag, hade jag lite lite svårt att stiga upp.. men jag hann precis! På idrotten hade vi först mentorstid, jag kommer inte ihåg nått om vad de sa (A) På idrotten hade vi gym, de va lagomt skoj. Akta huvudet xD 
Sen vare bild, någon tråkig grej först, sen kom jag och Elina på att vi ska göra en musikvideo till en disneylåt som slutprojekt xD hahah. Luftenshjältar? ;)
Efter lunch hade vi fysikprov, de gick hyfsat bra, men tja, kunde ha gått bättre.. efter provet skulle vi löda en massa. Rätt kul, men igentligen inte xD
På hk:n skulle jag och johanna göra blåbärspaj, men hon var sjuk så jag fick göra den själv. tja, pajen var god, meen vaniljsåsen kanske var lite bränd och lös.. men annars var de rätt okej. haha. Hel blå om tänderna ;] hahah. 

När jag kom hem såg jag en del avsnitt gilmore girls.. och tja jag har glömt (A) och sen har jag pluggat lite granna, glömde boken i skolan så de va inte så lätt, men jag gjorde så gott jag kunde :) 


nu ska jag plugga lite matte och sen blir de att sova :D pusshej!
 

Söndag, bara en massa slö

coucou!

Idag, vaknade jag vid halv 11, även om min klocka var halv 10 då. Men jag hade vart vakeb till halv 4 och kollat på Gilmore girls och skickat låtar till mobilen så.. de är ju inte så länge sovningstid ändå, helt okej!
När jag klev upp gjorde jag frukost och satt mig i sängen och såg lite till GG. Det är underbart bra, jag älskar det bra. Sitter och skrattar för mig själv, så lame, men de är bra xD
Annars idag har jag suttit och pluggar pyttelite, har försökt, men de har bara åkt in igenom ett öra och ut igenom de andra. Vet inte hur jag ska lära mig allting till i morgon.. gaah! Men de löser sig nog. De är ju inte ett sånt stort prov iaf, de är ju bara motstånd, dioder, ohm:s lag, transtistorer, kondensatorn, svängningskrets, isolatorer, ledare, halvledare och tja de va väll allt. 
Jag har inte gjort en bråkdel av allt jag skulle göra i helgen.. kännde att jag ville ta det lungt.. från allt skolarbete.. bara slappa och se på film, va ute o.s.v. 
Btw, jag bakade en muterad sockerkaka idag. De känndes lite trisst att bara göra en vanlig tråkig, så jag hackade lite choklad + lite apelsin juice. Den blev god iaf, och de är ju ett plus hehe.
Just ja, såg ju på One three hill - rikitgt bra avnitt i övrigt, oja! Efter det vare ju Gossip girl, som också är en höjdare. Wipeout orkade jag inte se ikväll.. såg på gilmore girls istället.. :) Vill bara ha meer! mhm!


Nej, nu ska jag gå och kolla igenom mina anteckningar en gång till, borsta tänderna och sen gå isäng. De låter toppen.
Hare bäst! <3


Snö är kallt..

hallå där!

Idag vaknade jag runt 10.. ett tag efter vaknandet gick jag, mamma och Malin ut för att tolka med skotern. Det gick väll bra, tills jag skulle åka. Det gick riktigt fört i svängarna och i en kurva, jag hann inte ens åka ett helt varv.. haha, så jag åkte av, landade på huvudet och sedan en kullerbytta. Det gjorde as ont! Desutom flera ton snö i jackan, himla najs det med. Precis innan vi skulle gå in gjorde Malin en Victoria. Dock vet jag inte hur de såg ut, jag låg och softade i snön just då, men hon liknade mig i ansiktet, skrapsår.. ;)
Vid tre åkte vi till stan för att hälsa på farmor på sjukhuset. Krya på dig!
Strax efter vi vart på sjukhuset for vi på mias och åt middag. Nacho (stavning?) tallrik. Alltid lika gott! mhm, love.
Sedan blev det raka vägen till överrödå där nästan 41 åringen per skulle bju på tårta. Han fick en fick ordbok av oss + 10 euro. (Monica och Per ska till Frankrike i slutet av April, så vi tyckte det skulle passa. hehe.) Efter kaffe och tårta blev det guitarhero.. lars tycker jag inte va nå bra, och de är jag inte heller så för en gångs skull har han rätt, omg! :)
man skulle ju också släcka lampor o.s.v. i kväll en timme för miljön. Men.. tja.. vi satt och spela tv-spel + att jag laddade telefonen.. hihi.. men vi försökte släcka så mycket lampor som vi kunde.. ;]

Nu är vi hemma och jag har precis flyttat över alla mina bilder från gamm datorn till ny datorn.. det tog ett tag vill jag säga, om man har ett mini minne, på en fjärdedels gb, går det inte snabbt! Och nu sitter jag och skickar låtar till mobilen.. det går säkert att göra på ett effektivare sätt, men jag vet inte hur, så jag kör med de här sättet. ;]
Får se om jag kommer i säng i kväll eller inte.. ska se 2 avnitt av gilmore girls  med.. tjoho. Men om man inte följer dagens mål, varför har man dem då? (A)

Men, ha en trevlig nattsömn, vi ses i morgon. <3 pusshej!


Äntligen helg!

Hejhej!

Lite kort om dan: Engelskan var surley intressant daniel och henke är då busiga dom. Matten var inte allt fusk.. :] ånej! Vad elina berättar är troligtvis inte sant, hehehe. På franskan spelade vi in lite film, det kommer att bli kul de här. 30% film och 70% bloopers? haha xD
Efter lunch fick vi glass, hehe. Vet inte varför, men klagar inte xD
och vad som hände inne på toan efteråt är fortfarande ett mysterium, säger ingenting, men de kan ha varit morotskaka med i bilden?
På So lyssnade jag mer på musik än skolarbete.. men jag tänkte att de är bara onödigt atrt skriva i boken när jag ändå måste sudda och skiva om. Så de är ju lika bra att skiva dirket på datorn så att de är lätt att ändra, smart, oja! 
Sista lektionen: Idrott. Jag och Elina skulle leda en simmnings lektion. Det var kul, hehe. (A)

Efter skolan gick jag och Elina till ica och köpte godis xD och lite annat.  När jag kom hem var jag helt borta.. så jag såg nått avsnitt av gilmore girls och sedan skulle vi till vindeln igen.. trevligt värre. Vi skulle panta burkar och tjäna lite pengar malin och jag! :) 55 kronor var, inte dumt det.

Lite övrigt.. gjort klart målen för idag som jag fick av malin. H. Kom på bara nyss efter jag borstat tänderna och allat att jag inte ätit tre olika frukter.. eller en hade jag ätit, ananas till middagen, så då återstod 2. Jag tog en vindruva, och huvva vad blä den smakade med tandkrämen, och ännuvärre mandarinen.. aja, så länge målen är klara så.
Sen fick jag min dator idag :D wihooo, nu återstår bara att fytta varenda jäkla bild och tillbehörigheter.. taggar xD not!


Nu ska jag gå och fortsätta sova... pusshej! :D <3

Magdans

Hejhej, jag har ingen lust att blogg just nu.. de är lite rörigt med livet och så. Du känner nog igen dig lite grann.  Men Idag har vi haft prov och redovisning. De gick hyfsat bra. Andrers hjälpte till på hans prov och tja musikredovisningen... HAHA!
Efter skolan spelade vi volleyboll, hehe. När träningen var slut köpte jag en sallad på ica och vid halv 6 åkte jag till T-lund till magdansen. Den var riktigt bra idag. Det känns härligt att släppa loss och bara dansa bort allt.
Nu ska jag se på Gilmore girls tills jag ska sova.. har ingen orka att plugga ikväll..

men ha de bäst pusshej!

you will be in my heart

Hallå där!
Har inte skrivit de 2 senaste dagarna, så jag tänkte berätta eftersom de var 2 skojjiga dagar det dära. I söndags var jag på pluggdate hos Malin. Från början pluggade vi rätt duktigt, men sen blev det så att vi satt igång en film; just my luck. När den var slut såg vi också; tio orsaker att hata dig. Heath Ledger, olalalalala, säger jag bara! Så underbart badboy snygg i den filmen, oja! Efter daten hos malin gick jag till lars och såg på one three hill, gossip girl och wipeout.. direkt efter eftertexten började gå på det sistnämnade pogrammet körde jag hem med skotern. På vägen mötte jag på en sten, oops! Strax efter bubis leden kom hälge + vän över leden.
I går vare skola.. de var hyfsat kul. Först direkt på morgonen var det kören, missade lite av idrotten men de jag var med på var roligt. SKR hinderbana. Bilden var oerhört trevlig, som vanligt, hosthost.. satte nått i halsen igen. hehe. Lunchen var då lite lurig. Jag och johanna krockade lite granna, och eftersom de var gröt så blev de splash på golvet och alla ba kollade när vi skrattade xD kulkul! <3
Efter skolan for jag till stan med mamma och johan. Inte överdrivet roligt med man fick ju tyg till magdansen så lite possitivt vare ju.
Annars hände inte så mycket vill jag lova!

vi hörs i kväll då, take care! puss


söndag..

Hallådär!

Nu är helgen snart slut.. och de känns ju inte så trevligt att komma tillbaka till skolan igen. Men man kan se det från den ljusa sidan, ju fler veckor det går, ju fortare blir det sommarlov.
aja, idag skulle jag igentligen vakna tidigare än vad jag gjorde.. så så jag blevm lite sen till plugg daten med malin. När jag väl kom dig började vi eller, snarare hon att vispa ihop en fusk sockerkaka deg. Medans förhörde malin mig på
fysiken, som inte gick super dåligt, men kan inte kalla det bra. Sen blev de lite små grejjer som engelska och musik.
Efter det blev vi lesss och såg på Just my luck & 10 orsaker att hata dig. Heath Ledger, olalalala! Vilken snygging alltså!
När andra filmen var slut skulle jag gå till Lars. Söndags tv-series maratoonet skulle strax börja.
Först ut var One three hill, hade redan sett avsnittet så det var inte lika spännande då.. men jamie är så söt iallafall! Andra pogrammet: Gossip Girl. Det var rikigt bra. Naaaw i slutet med Chuck och Blair.
Sist med inte minst, Wipeout. Alltid lika kul med de där komentarerna. xD
Snabbt efter att pogrammet var slut skyndade jag mig hem. På vägen igenom skogen mötte jag på ett par älgar som strosade omkring i skogen.

Nu äre dax för mig att sova.. hare gott, bon soir!




Lovely!

Hejhej!

Idag vaknade jag och Johanna vid åtta, men vi tyckte det var lite tidigt att stiga upp eftersom vi somnade vid halv 3. Dock gick det inte så bra att somna om så vi spelade ds ett bra tag men innan 11 fick vi upp oss på benen. Vi gjorde i ordning grönsaker och dipp som vi ställde i kylen medans vi körde till tegsnäset och tankade. Vägen dit var ju inte den bästa.. ? Nån jävla skogstraktor har ju gjort så djupa spår att man typ körde snett, men de gick bra ändå. När vi kom hem till mig igen kopplade vi på skranan och åkte på ett spår på åkern brevid huset som mamma kört upp för en vecka sen ungefär.. och tja.. de har ju tinat och sen frusit så kan inte säga att de var skönt. Aj för magen, men vi fick oss en ordentlig mag massage iaf^^
När vi inte kunde åka nå mer åkte vi ut till skogen, där vi skulle ha vår lilla picknick. Vi kom nästan direkt fram till att det skulle bli jobbigt att gå till den utvalda platsen eftersom man sjönk ner i snön så djupt. Men smart som jag är, föreslog jag att vi skulle rulla ner för kullen, å inte sjönk vi ner, nejnej!
Vi satt och smaskade på våra grönsaker, dipp, sockerkaka och cola.
Jag fråga johanna för att kolla smaklökarna; Vilken frukt är det i kakan? Å johanna svarar snabbt och glatt; pepparkaka!
De va för gulligt, men de va tyvärr fel, för de första att de inte är en frukt och för de andra att de va banan. (=
Vid halv 3  körde jag in johanna till vindeln.. men leden var inte den bästa kan man säga, små gropar överallt de va ju inte alls kul att köra xD
Tack för dagen Johanna, den var bäst! <3 Måste göras om!!

~*~*~
När jag hade kommit hem från min vindel tripp, stekte jag lite pannkaka, duschade å sen somnade.. fasten de inte var tänkt. Middagen skulle serveras i Överrödå, tacos hos Monica. Johanna fyller år idag så vi skulle dit och fira henne såklart!
Där blev det även, tårta, GH (som jag är kass på), nå tivoli spel och lite annat smått och gott.
Har haft en helt fantasktiskt dag, men den slutade apa! Jag trodde att Veronica Mars skulle vara 00:50, men de var vid midnatt så de är slut nu! De sög skunk!




Aja, tänkte dra mig till sängen, plugg date i morgon med Malin! hihi.
hare bäst, puss!

Filmkväll med J.

Hallå där!

Igår (torsdag) var jag med johanna efter skolan! (I skolan hände inget spec, vi hade ett prov; ICCS, som man skulle fylla i några förmulär om samhällen och sånt. Som belöning fick vi ett äpple, en kexchoklad och en festis. tjohej!  + matte B prov, och de gick ju som de gick. Men som jag sa var jag med johanna efter skolan. Vi fikade lite bullar och mums innan vi åkte till t-lund på magdans. Det var otroligt roligt och annolunda. Mest troligt att jag far må de gånger som är kvar med, så kul var det! :)
När vi kom tillbaka till Johanna i vindeln slöade vi och såg på tv. Å dessutom smaksade vi popcorn hehe.
Jag vet inte när jag somnade, men de var otroligt skönt att sova i johannas mjuka säng :D oja!

När vi vaknade gjorde vi oss i ordning och gick till skolan, å på vägen mötte vi på sigrid, så busigt av oss tycker jag!
Anton läste mina creepy stalker papper, han ba; nu blir jag rädd. hehehehe.
Efter lunch gick jag hem till Lars och vilade bort huvudvärken.. och de va bra att den försvann av en liten tupplur.
Vid halv 3 fick jag på konsum och köpte en massa namnam till i kväll. mhm, gick i allt slask mot ica där rebecca och johanna stod och tuggade på godis.;] hihi. Vi stod inte där så länge, jag och johanna hade ju en tid att passa så vi var tvungen att gå till buss stationen. Där möttes vi av en mega stor vattensjö så vi fick gå igenom djupsnö för att ta oss fram. 
Väl när vi var hemma såg vi på de flygande björnarna (som visst är söt, men de va ingen frukt tjuv:( ) med följd av hjälp jag är en fick, she´s the man ( som jag inte alls berättade replikerna i förväg, fölåt johanna (A) ) Pocahontas och tarzan. På tal om tarzan.. johanna tycker att hans händer ser ut som anton almgrens, aaaw!?

Men vi hade lite avbrott med kortspel, middagslagning, toapauser o.s.v. Vi letade i våran vhs kartong som vi inte packat upp än, och jag har alltid sagt att jag inte har skönheten och odjuret, men vilken film är det som ligger övers? jo, precis den filmen.. haha lite komiskt! 

Nu ligger johanna och håller på att somna, hon ser så söt ut.. om jag hade en kamera skulle jag tagit en bild, men de är klart att hon är söt. Hon kallas för Angel Godson.(A)
Ska gå coh göra henne sällskap och sova. En ny dag i morgon.. <3

pusshej, och tack så mycket för dagen johanna, inte lite mycket skratt? ;]


Onsdags dans

hejhej!

Dagen har varit helt okej. Försov mig igen som vanligt men när man springer omkring som en tok och gör sig i ordning brukar de gå undan så jag hann med bussen. Jag blev erbjuden en halv biobiljett om jag stannade hos bror och checkade att han hade vaknat och farit till skolan. Å självklart hade han det, wiho. Eftersom klockan bara var kvart i åtta stannade jag kvar och såg på tv ett tag innan jag gick till skolan.
Första lektionen var slöjd. Fortsatte med min mössa och inte så mycket mer. Sen väntade håltimme fram till lunch.. satt och spelade yoshi medans jag väntade på dem som hade matteprov. När alla 3 fröknar blivit klara gick vi ner och åt och sedan gick på nästa lektion.. satt och läste lite fysik på elevtiden.. men fattade inte så mycket xD
Under skapandet var det kören, och tur va det!
Rörelsen för dansarna var inställd för att lärarn inte var närvarande.. så jag, johanna och sigrid hittade på en egen dans som vi skulle dansa upp för danne. heheheh säger jag bara.
När skolan slutat började en street dance grupp med A-C som ledare. Det ska hålla på några gånger på onsdagar. Det gick väll sådär xD det går ju undan med takten så hinner ju knappt flytta fötterna innan jag ska ha flyttat dem en till gång.. omg!

När dansen var slut gick jag till bror och såg på gilmore girls, och scrubs. När Lars kom in sa han; wah, ofta du ser på scrubs. Tack för den.
Sen i kväll har jag pluggat, packat, chattat och tja sett på mr beans semester som var på tv:n, skulle igentligen göra nått vättigt.. men fastnde (A)


nu ska jag läsa igenom matten och sedan krypa isäng. pusshej!


tjalalalala!

Hallåhallå!

Imorse försovde jag mig.. de vart lite stressigt.. fick springa om kring som en tok ibland. Men jag glömde ingenting så de va ju bra. På skolan satt jag och spela big brain spelet igen... hehe. Min hjärna har ett betyg på B+, inte illa. Jag måste ha underskattar min tänke förmåga?
på mentorstiden har jag glömt vad de sa, inget viktigt hoppas jag (a)
Idrotten var skoj. Malin och Ellen som höll i en lektion med boll lekar, och de var uppskattande. Dock fick jag värsta hårda bollen i facet och de gav smärta! ajaj, men de gick över iaf och de är ju tur.
På bilden gjorde jag ingenting.. kollade igenom mappen på saker som jag gjort tidigare.. och huvvaa, man skämms ju!
Lunchen bestod av varmkorv och mos. Sällskapet var Johanna, Anja och Elias. Skojjiga filurer. och btw, om de säger att elias rakar benen varje tisdag så är de en ironi. (a)
På rasten följde jag och le lapin med till forum, men kom lite försent till nästa lektion. Men de var de helt klart värt det! 
Du är ju jätte duktig på att skriva låtar J. Den var jätte bra!! :D
På fysiken fattade jag lika mycket som jag heter rune! gaah, de går nog sämst på provet! ;O Måste börja plugga nu i veckan om jag ska få nå betyg ;p
Sista lektionen var HK, rätt slappt.. tobbe skulle redovisa.. sen fick vi en grupp som vi ska jobba med ett tag fram över. Jag och Jojja blev i samma! :) Vi ska göra pasta och köttfärssås med morötter i. Haha. och nå röbetor och keso.. de låter ju inte gott alls ;p vi får väll se om en vecka.

När jag kom hem såg jag på gilmore girls och spelade en massa ds..  hihi.. jag fick låna spelet en dag till, wihooo!
Sen vart de dax att räkna matte, prov i morgon.. vi får se hur de går. heheh.  Måste ha vg,  (A)
Men man kan ju drömma med!
aja, nu ska jag gå och trimma hjärnan! :D  hare bäst
puss!

Söndag igen...

Hallå!

Idag ringde väckaren någon gång där vid tidigt. Skulle iväg med skotern till hunddraget och jobba. Efter en drygt timmes jobb fick Henke, Niklas, Lars och jag drygt 250 kronor var. Lättförtjänta pengar kan man säga. När jag kom hem såg jag slutet av gilmore girs, men jag fatta inte så mycket för att det hoppar från där jag är. Jag kollar på andra året, å de på söndagar är fjärde.. men de funkade ändå. Efter det lyssnade jag på kyle XY, men sammtidigt spelade jag big brain. Man känner ju sig sjukt duktig :)
Efter det slocknade jag helt.. sov till 4-5 någon gång å efter det plugga matte och vid sex tiden började one three hill med följd av gossip girl... jag blev sjukt sur på chuck!!! Gaah längta till nästa vecka!
Resten av kvällen har bestått av skratt till wipeout, mer matte plugg och hehe big brain. + datorn och sms i massor.

Men nej, nu ska jag spela mer big brain, ska ju sorgligt nog lämna igen spelet i morgon, buhu! 
Sov sött, ciaooo!


 lördagen den 14/3.

Helgen!

Hejhej!

Jag har inte kunnat skriva eftersom jag sov hos Malin i fredags. Men gårdagen var rikitgt skoj så ni måste bara få höra.

Joo.. jag körde skoter till skolan.. eller igentligen till bror och sen gick till skolan men sak samma. Nationellt prov i engelska på morgonen.. (observera att det var fredagen den 13!!) Som sagt, NP på morgonen. Först var det läsförståelse, gick inte så bra (A) Efter de provet hade vi en liten paus, så jag och Rebecca skyndade oss till kören en kvart. Sedan  fick vi skynda tillbaka till andra delen av provet- hörförståelsen. Samma plats med samma söta bänkgranne, ni vet vem det är, tänk på morot så kommer ni på det! :D
På idrotten hade vi skidor, det gick inte så bra... eller hur elina? (mitt enda vittne) Ramlade framstupa på ett plant ställe utan fart, stog still, hahahaha. Det var kul! Sen skulle vi gena, men tja.. de gick ju bra det med? not.
Efter skolan mötte jag och Malin Rebecca på konsum där vi köpte godis och läsk, sen tog de inte lång stund innan vi började bänka oss framför tv:n med gilmore girls boxen. Men vi kollade kanske inte fullt ut, vi pratade också mitt i xD
Och tjaa. vi hade roligt med gummit med? haha xD
Sen tittade johannes och daniel förbi också. De var ju lovely. Stackars dem vid besök 2.
Men iaf, det var sjukt kul att vara med er, och tillbringa oturs dagen i hettan i malins rum. Extremt varmt att sova i en proppfull säng? ;] " ska bara vila, men vi lyssnar"..  30 sekunder senare.. både rebb och vecc ligger sten dött och sover. x] (vad har du under blusen ruth)

När alla var vakna på morgonen såg vi ett avsnitt till av gilmore girls, å sedan var jag tvungen att fara. Skulle hämta johanna på simhallen, vi drog och fikade på buberget. Skulle snabbis träffa mina kusiner m.f. så jag passade på att fika med johahanna. Otroligt söt tjej!
Vi körde hem till mig i Kulfors, där vi nördade nintendo ds ett bra tag! :] hehehe. Till middag gjorde vi en tonfisksallad å la jojjo och vecc. Den innehöll ris (grönt), tonfisk, tomat, gurka, ananas och majs. Oja, en härlig blandning xD
Men hon skulle åka hem vid sju.. så de var tråkigt! :( Vi håller en tumme för våran plan för slutet av veckan! :)

Vid 8 började jag se melodifestivalen.. och herregud!!! Vad är fel med svenska folket? gaaah. Fattar inte vad de ser hos C.a.U ? ;O Men låten som vann kommer nog att ligga bra till får vi hoppas. (=

Nu sitter jag här och sms:ar och chattar hej villt. Måste vara uppe till 00.10, då veronica mars börjar tjoho, kommer inte vara lite trött i morgonbitti? Måste kliva upp tidigt som attan!:(

Men ha de bäst! pusssss

Skunk!!

Tjo!
Har igentligen ingen lust att blogga, helt dö slut och vill sova. Men eftersom min dag var lite speciell måste ni ju få veta. Jo, först och främst vaknade jag för sent, och i duschen bet jag mig i tungan. AJ!
I skolan hade vi tråk matte - som jag jobbade ovanligt rätt idag. hihi.  Sedan var det franska.. och de var lika skrattight och oseriöst som vanligt. Bästa filmen ever? ;)
På So/Sv har vi precis börjat med "krig" så vi skulle beskriva krig o.s.v. Efter den lektionen hade vi ett litet mekanik test, och de var igentligen lätt, men man kan ju aldrig va säker ;] Ruth och jag är ju oerhört duktiga på att koppla strömm, nästan gränsen till genin? xD hahahah. 
På musiken gjorde jag ingenting speciellt. Hade alla jobb hemma och klara, så vad skulle jag göra? (A)

När jag kom hem såg jag på mitt berömda Gilmore girls, lovely bra!
Efter middagen for jag och pappa ut och sladdade till vindeln och t-lund. Tja, vad ska man säga... det gick ju super! ;] hahaha. not!
Först när vi kom till vindeln stannade vi av och pappa skulle byta hyvel, då passade jag på att ringa ellen och fråga vad malin hade för hemnummer... då började pappa fara, eftersom han bara kör runt 20 km /h med hyveln, så jag skulle komma ikapp på nån minut bara. Men det jag inte visste var att spik jäveln hade lossnat så fick sno och backa och en massa hallelå. När jag skulle pussla ihop den igen tappade jag den sista spiken jag hade på mig, och de var ju sååååå great! Men efter ett tag slog jag på hjärnan och tog spiken från sladden pappa hade lämnat kvar. Under denna tid hade pappa nästan hunnit hela vägen fram till dit vi skulle vända och sen vände vi en bit och körde samma väg igen, för att en var så dålig, Men dåå medans pappa vände, ringde jag Malin den här gången.. medans jag väntade på att pappa skulle komma och hjälpa mig att vända sladden. Men då sticker den jäveln medans jag pratar med Rebecca om Malins beslut. Och tja vad gör jag, de är as mörkt och läskigt och kan inte vända sladden sjäv, så jag får helt enkelt köra och hämta pappa så de blir ett tredje varv med. Nästa bekymmer kommer inte förns vi är i vindeln igen. Jag skulle köra ensam och lämna hyveln medans pappa kör till vändplatsen igen. Men när jag kommit till simmhallen går spiken av, och fastnar i hålet. Jag fick inte ut spiken och kunde inte koppla ihop på nått annat sätt så jag ringde min kära bror som kommer och hjälper mig. Frid och fröjd, resten av resan gick super.

Nu sitter jag här och har ont i ryggen som rackarns! Ska gå isäng nu. har ju NP i morgon.. de känns ju kul.. fredag den 13 och allt.. well well de går som de går?
Har iaf nått att se fam emot efter skidorna på idrotten... Gilmore girls maratoooooon! :D wiho! <3

hare fint, pussgodnatt!



ps. Victoria dagen idag:) ds.


Dag nummer 3! (:

Hejhej!
Dagen har vart helt okej, inte så dryg, eller nu ljög jag. Håltimmen var lite dryg, så där direkt efter slöjden har ajg håltimme till lunch. Och de är bara 9:5, så har ju ingen att va med direkt ;p Men jag satt och spela på min käraste ägodel, och jag fick nytt rekord. Känner mig lite stolt haha. Johanna ska inte få igen spelet förns jag kommer på topplistan, mohahaha :) <3
Busig mattegrupp lurar mats med tiden, så de slutar tidigare, tjoho för mig. (de flyttade visaren på klockan)
På lunchen fick jag veta att scitsofren inte var att man inte firade julafton. Hihi känns som jag har hög IQ :]
Vi ska börja med hållbar utveckling på skapande + en hel del andra ämnen. Men vi ska iaf återvinna något som vi ska göra om på textil/trä/bild. Jag och Rebecca kommer ju på en söt ide. Vi borde göra den värklig, den va så söt! :)
På rörelsen idag skulle jag igentligen ha dans, men personen som skulle hålla i dansen var inte närvarande idag tydligen, så vi fick vara med på badminton istället. Rikitgt kul, vi testade något nytt: Sitta ner och spela. Det gick ändå bättre än förväntat, och de var riktigt kul. Direkt efter skolan hade vi volleyboll träning.. och de gick ju bra? hehe.
Ändå, så länge boll jäveln går över kan man väll skjuta den med en hand? ;] kanske inte, men de går ju inte med 2 ;p

Mamma kom och hämtade mig å vi for hem. Nästan direkt efter maten for jag och pappa ut med skotrarna och skulle fixa till lederna med sladdar och hyvlar, och shit vilken förändring! Inte alls lika guppigt och gropigt som det brukar vara. Men visst, de vart lite kallt eftersom vi kom hem vid 10 igen.

Har ni tänkt på att Star pistols låtar, iaf higher & In the hest of the night låter precis lika, och dessutom har samma text ibland? Jag gissar på att de hade dålig fantasi, men dock båda låtarna är ju ändå bra ;]

Det här var ju trevligt, men jag måste plugga lite, mini prov i morgon om mekanik.. och sen fryser mina armar och tår, så tänkte vara snäll med dem och bädda ner mig i täcket.
Hare fint, puss! 


                                                                                                       =)

Tisdag

Hallå där!
Idag har de hänt mycket. För det första försov jag mig och fick åka med mamma in till Vindeln istället. Kom dig vid 8 så de var fortfarande inte så mycket folk. Första lektionen var Franska. Hur seriösa är de lektionerna igentligen? Bara undrar xD Vi håller på att skriva ett manus till en film vi ska göra. Jag spelar " flummig" , och tja, jag kommer att skämma ut mig helt, de är ett som är säkert!!
Efter franskan hade vi första delen av sv/so där vi fick förbereda oss inför redovisningen av ett drama. Vi blev klar innan lektionen var slut sp vi fick sluta tidigare, tjohoo!
Efter lunchen fortsatte vi med samma arbete, men nu var de dags att visa upp. De gick rätt bra, och de var kul att kolla vad alla hade kommit på av berättelsen. Vi fick även sluta lite tidigare på denna lektion, yey, hejja mats och lasse! 
Matten gick fort, och de var bra! Ju fortare desto bättre ;) Och var super duktig, heheh eller inte. gick vi till
Efter skolan gick jag och Elina till gymmet. Vi tränade runt en timme, och de var riktigt skönt. push it. push it!

När vi var slut i både armar och ben gick vi till Lars och såg på Gilmore Girls. loveit, love it!

Nu sitter jag och kollar på tv, väntar på att twilight filmen ska ladda klart, haha.
Sen blir det att plugga mekanik och inte så mycket mera än så.

Ha de bäst pusshej <3

Första skoldagen - heheheh!

Tjabba!

Jag blev sjukt sur i morse. Hade nämligen samlat ihop runt 800 poäng på gratisbio.. sen när jag skulle beställa 2 biobiljetter, råkade jag klicka på nån himla premunation å 180 kr. Å självklart kunde man inte ångra! Så nu kommer jag få tidningar istället, och dessutom tog det 500 p med!  Så nu blir det ingen biljett, så lite irriterad var man ju. Men som tuur var, hade jag tur med håret och sminket som lydde mig jätte bra + att jag höll tiden och inte behövde stressa. Dessutom rymmdes all packning i väskan. Happy face! De var inte så kul att sitta på skolan dock, men hade ju med mig nintendon, så jag satt och spelade i min ensamhet, hehe. Idrotten (racket) var riktigt kul, som alltid. Sen kännde jag mig riktigt rosa i mina nya idrottskläder?
Bilden var lika trisst som always, och bara en massa tjaffs och babbel.. men på slutet fick vi teckna och de var lite mera skoj. På lunchen, satt jag och pratade med Rebecca, Nemanja och Elias, och sedan joinade Anja, Johanna och Donald. Dock åt jag ingenting, och de var inte så smart, rätt hungrig vill jag säga. Men, det var riktigt kul ändå att prata med folk, eller skratta, sak samma! 

På Fysiken med Anders gick de lagomt bra, men anders var lite smått elak, som vanligt. på pekade att min skalle var tom + att han kastade tejprullen i huvudet på moi. ajjj. Av mekaniken fattar jag ingenting ungefär? Hello IG måntro?

Sista lektionen, den efterlängtade HK redovisningen.. sjukt pirr. Halva tiden visste jag inte vad jag pratade om och sen kopplade det bort helt, så jag vet inte äns om jag pratade rätt? hehe. Men de gick nog bra ändå, de är ju inget märkvärdigt.

Sen skolan slutade och tills nu har jag sett på gilmore girls, städat, fikat hos farfar, svarat på Johannas brev, wiho och pluggat. Jag har börjat läsa traktorboken nu.. hela 24 sidor i kväll, nästan stolt. Ska försöka ta tag i detta nu så de blir överstökat.. men de är ju rätt mycket plugg också.. men får se till så att de funkar. Skolan är trottsallt viktigast i detta läge, eftersom de är sista terminen och betygen är viktiga. But, jag tror jag ska kunna klämma in traktor teorin med. :)

Nu ska jag bara ta det lungt, känna på friheten några minuter innan jag ska sova.. de är ju tyvärrrr en till skoldag i morgon, omg. So/sv drama uppvisning... ops. Wish me luck.
Efterskolan blir de gym med Elina, tjoho.



Hare bäst, pusshej <33





Sista dagen på lovet ^^

Tjabba tjena!

Idag har jag sovit och sovit. Till halv ett ungefär.  Sedan dess har jag städat, kört epa med pappa. Övat. Hehehe. Kopplingen ska man trycka in, och de ska jag banka in i skallen, vare sig de rymms eller inte. De SKA in! Sen fick jag köra själv också.. hehe.  Och de gick ju bre det med När jag gick in satt jag mig vid datan och var social ett tag.. innan One three hill började.. med följd av gossip girl.. och efter det wipeout.. så det var en liten tv kväll i kväll. Dessutom hade mamma bakat en äppelpaj.. hehe. Sen har jag inte gjort så mycket mer än att prova kläder som kom idag!

Nu ska jag bara skölja bort geggan från benen och sedan gå isäng (:

Lovet har vart underbart! Gabbs, Antonia, micke, Sigrid, Malin, Anja Johanna m.f. tack för en bra ledighet!
Mycket skratt och skoj de vill jag lova. <3 Nu taggar vi påsk ;) 


pusssss

Skoter folkrace

Heeej!
Idag har pappa. ganns och jag kört skoter till tvärolund och kikat på skoter fokracen som var idag, Gabbs och jag tittade inte så mycket när de körde, men korven var god ;] hahaha. När vi var på väg till Vindeln, vet inte vad jag ska kalla eller förklara det, men pappa behövde hjälp med att få upp skotern ur diket haha. ;Men vi kom fram till Vindeln i god tid så att gabbs hann med bussen. Det var jätte kul att du kunde komma G. När jag kom hem till lilla Kulfors såg jag på tv, städade undan alla kuddar som gabbs och jag haft och lite sådär. Sen ha jag bara chillat och tagit det lungt. Spelat yoshi, sett på tv, läst, chattat o.s.v. 
Men dagen har vart helt okej..  bästa delen  kvar? Ett helt avsnitt Veronica Mars?! Kan de bli bättre? ;] hehehe.

god natt hare fint! <3





Systrar i Jeans

Heej!
Jag har haft en underbar dag, klå den ni! :D Först bad med Malin, Johanna och Anja på simhallen! De var otroligt kul! Johanna och jag var söta sälar hehe! ;] Men de var mycket trevligt, de var det!
Sen blev det att ta bussen till stan, där jag, gabbs, pappa och mamma skulle va på fortet! :D de va riktigt kul, de var det, efteråt åt vi tacosbuffe på natt öppet, mumms. Men någonting var otroligt starkt.. så vi har druckigt riktigt mycket vatten gabbs och jag i kväll. Vi hade systrar i jeans maratoooooon med film ett och två, Omg, inga snygga killar, wtf, de är ju nästan hemskt.. vi satt och klagade på dem så mycket, haha. Men de var kul ändå, fast jag tror vi är lite trötta nu.. haha.
Som sagt, en underbar dag! <3


I morgon blir de skoter till t-lund och lite annat. Vi hörs mer då! :D pusshej!

Torsdags chill

Tjo!
Idag har jag bara tagit det lungt. Sovit ut för första dan av lovet.. de va skönt men blev i allmänhet slö av det. Resten av dan satt jag och chattade med mina vänner och sjöng. Härligaste låt: rock and roll eric hutchinson!! (den på kanal 5:s reklem ;) hehehe. Sen har jag spelat lite för mycket yoshi.. men slog personligt rekorg (4467 meter) känner mig stolt. :]
Lite andra aktiviteter; plugga. (hkredovisning, musikredovisning, engelska glosor, franska glosor & musik frågor) känner mig en aning flitig. haha!
Men det har vart riktigt chilligt. Pratat med Johanna, den sötingen, vi förstår varandras förklaringar utmärkt, oyes. Ni kan ju bara tänka er hur de skrattades.
Ytläst veckorevyn och frida.. eller läst de som lät intressant och sparar resten till senare ;]

Nu hade jag tänkt att läsa litegranna i min nya bok. Uppföljaren av Eragon, verkar riktigt bra! :)
I morgon blir det simmhall med friends + fortet med mamma, pappa och gabbs! :D <33 tagga!

pusshej och sov gott! :) <3


It´s like a circle..?

Tjo allihopa!
Nu måste jag tänka efter.. hm.. när jag kom hem i morse, åt jag frukost och såg på någon talkshow, den var igentligen jätte tråk, men lite intressat med. Satt och chattade med Malin under tiden å sen joina Elina oss. Men tyvärr fick jag lov att lämna dem för att städa bokhyllan och rensa golvet, yey, jag kan se golvet igen! Vid 16 tiden såg jag på ett riktigt bra avsnitt av Gilmore Girls, underbart bra! <3
Sen doftade det goa våfflor från köket, mhm.. :D lunchen i morgon taggar man rester ;]
Pappa fyllde på med olja i skotern och sedan sladdade vi till Vindeln, där fick jag mer bensin, wiho. Tankade igår full tank men ändå behövdes runt 20 liter ikväll, helt sjukt va de kostar att ha kul ;O
När jag tankat körde jag till Siggepigelin, och vi skulle se på en film; I Now Pronounce You Chuck and Larry. Kulkul film. Efter filmen skulle jag köra hem, och klockan var runt midnatt.. läskigt värre.. men jag klarade mig. Nästan stolt!
när jag kom hem satt pappa och spelade poker, och de gick tydligen bra för honom. Grattis på dig, ;p
Vad ska jag mer säga, hm.. tja resten av dan har jag suttit och spelat Johannas spel på ds:n. As kuligt spel! Lovelovelove.

Och madde och Elina är på morr sidan ;)? 




pussheej, sköt om dig! <3

Skotersväng med vänner.

Hejsan svejsan!

unde inte skriva i går p.g.a. att jag inte sov hemma. Men jag förstår hur nyfikna ni är på vad som hände i går, (hehe)
och såklart hade jag tänkt att berätta.
Jo..  jag steg upp och gjorde mig klar för att köra skoter till Vindeln, skulle va med Antonia. Men det hade snöat under natten så spåret va inte helt synligt xD Som tur var var det en räddare i nöden skoter som hade kört innan så klarade mig till vindeln, tjoho!
Parkerade på Im:s ett tag och väntade på Antonia, och medans var det någon ängel som sladdade hela spåret runt om i vindeln. Så vi körde till ok och köpte choklad och sedan till micke vid konsum. Medans vi väntade på Mickes kompis Tommy körde jag och antonia till mig i Kulfors och åt lunch, såg på house, spelade tv spel och sjöng singstar.
Men runt 2, halv 3 körde vi tillbaka. Heheh, körde på en stubbe och sen for av leden där vi körde fast, men kom loss rätt easy, med när vi träffades uppe på buberget berättade vi det, och då skrattade de och sa att de skrattat åt det sen de såg det och tänkt vilka idioter. Sen reatades de i stort sätt hela kvällen om det + att det  står "easy ride" på skotern min också.. ;) hahahaha.
Vi satt på bubis ett bra tag innan vi körde tillbaka. Resten av tiden körde vi skoter, stannade och pratade, körde skotar och stannade och pratade o.s.v. till elva ungefär. Hade sjukt kul iaf.
Sen fick jag låna Yoshi spelet av Johanna, jippe! :D:D:D:D tack söt!


Men vi hörs i kväll, pusshej! Peace!


Wiie!

Hejhej!

Idag åkte jag och mamma till stan. Först gick jag och köpte 2 spel på game till Nintendo ds efter de åkte vi till ersboda och åt på frasses innan vi åkte till onoff och köpte konsolen och mario cart. Men då blev jag snål så jag gick och lämnade tillbaka ett spel på game efter vi vart på rusta en sväng. Efter vi vart på lassa åkte vi hem..
då såg jag på gilmore girls, ofc! Och sen spelade jag de nya spelen ett bra tag innan jag fick lov att göra någonting annat nämligen att läsa min nya bok! :) Jo du förstår, de var bokrea på åhlens.. och jag hade tid över så var bara tvungen att gå in och kolla. Å de var då tur för där låt Eragon och Den äldste och väntade på mig. Det fanns bara ett ex av varje och de kostade bara 79 kronor styck, såå det kändes som om de var meningen att jag skulle köpa dem. Nu är det fulltfullt i bokhyllan, och de är inte bra för jag har 4 böcker på utlåning ;p ajaj hur ska de rymmas. Utöver det nämnda har jag bara suttit vid datorn och sett på ett avsnitt kyle xy! :)

I morgon blir det att köra skoter till Vindeln och va med Antonia, de blir kul det! :D
Ha en trevlig kväll, pusshej! <3


Söndag

Hallådu!
Dagen var vart som en helt vanlig söndag brukar vara. Steg upp vid nio, kollade på tv till lunch typ, även om de inte fanns nått att kolla på. Skrev om min låt lite granna så nu är den lite bättre. På eftermiddagen åkte vi med skotrarna och sladdade leden till VIndeln och till stugan för att några från umeå ska komma dit ikväll med skotrarna och en av dem är Rebecca, gabbs syster, ser man på (= 
På hemvägen sladdade vi också.. men jag åkte före pappa och mamma hade låst dörrarna så jag kom inte mig in. Jag underhöll mig ett bra tag med att köra om kring på gården och backa och hålla på, men tröttnade efter ett tag. Då satt jag och pratade med gubben, han var otroligt pratsjuk, så söt.
Tillslut kom pappa hem och kunde komma in, wiho!
Vid 6 blev det att bänka sig i soffan, one three hill och gossip girls oyes! Gossip girl avsnittet var as bra!
Sen har jag vunnit skip-bo över pappa och spelat lite kort på datorn och så.
Just nu sitter jag och lyssnar på High school musical 3, låtarna.. de är nog de bästa låtarna. Och filmen är bättre än ettan och tvåan.. det är ovanligt för filmer, de brukar ju vara så att ettan är bäst och resten är kass, men inte här inte.

Nu hade jag tänkt att gå isäng, har inget bättre för mig så lika bra att göra en tidig kväll :)

hade bäst, pusshej!

RSS 2.0