aaw!

sötaste killen som finns!

Disneykväll-

Hejhej!

Hade en trevlig förmiddag med tjejorna i Cafét idag. Vi sålde fika till nå människor.. hehe. Och tokade på lite granna kanske..
Vid halv 3 kom jag till Malin. Vi och Elina skulle se på disneyfilmer som jag sa tidigare idag. Vi började med Björnbröder, så cute med älgarna!! De är så dumma. "vi är inte älgar, vi är ekorrar"  aaw! Och träd scenen, kulkul!
Sen fortsatte vi med lejonkungen och lilla sjöjungfrun. Under tiden käkade vi pizza och godis, haha riktigt nyttigt right ;)
Efter filmerna sjöng jag och malin sing it med gissa vad, disneylåtar ;) haha. Aly and AJ, är toppen bra!

Well, nu ska jag gå och se på en film.. ;] eller kanske läsa, får se när jag kommer till rummet.. kanske de blir one three hill, bara 4 avsnitt kvar jue! :D

Men han de bra, puss!


Fredag, skidkollen?

Godmorgon.. jag råkade lixom somna igår när jag läste, inte för att boken är dålig, utan att jag var dö trött, hahaha.
Men nu ska jag bikta mig! :) (A)


jo, på tal om i går, min för min idrottslärare skrattade as mycket år mig! ;O å han ba" du har gjort min dag" 
och jag som såg typ ut som ett frågetecken undrade vad som var kul xD

Så här vare; Vi hade skidor på idrotten, och vi skulle spela brännboll.. och ett varv, hade jag det lite bökigt o.s.v. så när jag kom i mål, stog jag tvärs över spåret, där vid målét. Och jag stog lixom i vägen för alla som skulle komma in, men de märkte jag inte förns de körde över skidorna, haha. Men jag va ju så gla´ av att ha kommit in. Måste ha sett dumt ut.. tydligen..  Och danne bara skrattan å skratta jätte länge :( heheh, mitt försvar; jag har mina moments! (hur det stavas vet jag ej,  men de får du ta.. haha.)
Annars var de i övrligt en tråkig dag.. missade kören p.g.a redovisning! :( suuuuck! Veckans glädje ersatt med läxor..

På kvällen bakade jag och mamma 10 limpor... (5 påsar grekiskt lantbröd) Men de va drgigt ändå! ojoj, jag vill inte ta i en degskrapa o.s.v på minst ett år känns de som..
Men vad gör man inte för klassen? hehe.

Mäe, nu måste jag gå och klä mig, om 50 min ska vi va i Vindeln. Sälja fika till simmhallsfolk.. hehe. Och sen blire Disneyfilms maratoooooon med Malin och Elina! Känn på den du! :]

och just de en sak till, krya på dig johanna,
gyou can do this! (A) älskar dig!



Pusshej allihopa, vi ses i kväll! <3

One three hill kväll!

Hejhej!
jag är igentligen oerhört trött nu, men.. jag ska berätta lite kortfattat.
Dagen har inga speciella kommentarer.. en helt vanlig torsdag.
När jag kom hem, pusslade jag lite hit och lite dit. Träna, pärlor, städa o.s.v 5-6 avsnitt one three hill med... haha. Det är så sorglig att de inte är sant! Men jag älskar det!


Du gav mig mod, du gav mig hopp.
Det enda som fick upp mig ur sängen i gryningen.
Jag kommer aldrig att glömma dig, du som var en bästa vän,
som brydde dig och muntrade upp mig..
så, ville bara säga tack. och att jag älskar dig J!






well, god natt dårå! Pusshej!

onsdag- Benjamin B.

Hallu! Hur är läget?

Kalas bra dag! En lektion (slöjd) gjorde en valross, hahahaha. Så mobbad den blev. Nä nu va mama dum!
På håltimmen gick jag och Elina på Ica och köpte chokla´ hehe.

På vägen till umeå höll jag ju typ på att dö, as trött! Direkt när man kom dit; skrovmål på mias, wiho. Och när man lunchat klart, gick jag runt på stan och drygade. (och köpte upp för alla pengar!!) Men jag fyndade en klänning.. endast 99 kronor, wiho! Och en bok, som va på halva priset, de va ju nästan ödet att jag såg den.
Sen köpte jag filmen 1408, jag menar, varför hyra den för 29-55kr om man kan köpa den för 69? då kan man ju se den en gång extra å se det man missade p.g.a. ögonen va stängda.

Halv 7, i think. började bion, filmen var otrolig. Finner inga ord, gud så sorglig. Helt typiskt, deras förhållande var litelite komplicerat de där hörru ;) hehe.
men den var otroligt bra! Rekomenderar den starkt!! För guds skull gå och se den! (=
Benjamin Buttons otroliga liv- aaw!
 kladdkaka!



godnatt! <3

Jippieyey!

Hejhej!

Sen hade vi nån info om nått naturbruks gymnasium. Hade rätt skoj med 2 av tjejerna som var med på presentationen på lunchen. haha. Skojjiga typer.
Rasten var lite överskottsenergi, haha. De säger väll allt ;)
Sen hade vi svenska/so/engelska, tja jag vet inte. ;p haha. Men vi jobbade med engelska redovisningen och lite svenska nationella förberedelser.. oyes!
matten gick ju bra, hosthosthost, en stor lögn i halsen.. jag suger på matte. ;O
Efter skolan gick jag och elina till ica och handlade brödmix till en grej, klassen ska sälja fika till nå simm grej! xD haha. bra info här alltså. De jag vet är iaf att jag ska baka bröd (A) hehehe.

När jag kom hem, gjorde jag läxor, wihooo! De va ju superduper kul. Eller inte.

Men vi tare lite snabbt i punkter:
* No-frågor
* Krambjörnarna
* Idh blabla va ska jag kalla det, motionsschema läxan.
* Pärlgris
*övat på engelska redovisning
* One Three hill 5:01 <- just nu.



hett!




kärlek till pojkarna!

Silvia och Kungen.

Hallu i stugan.

Jag slutas aldrig förvåna mig över mig själv, jäklar va snabb jag var i morse på att göra mig i ordning. Bussen va smockfull idag, de va ovanligt, hehe.
På morgonen satt jag och pratade med Ida, tills de kom och låste upp..  annars gick dagen rätt fort.. idrotten var kul, eller hur va de nu madelene? ;) team 4 meningar på g! hehe.
Sen bilden satt jga och gjorde absolut ingenting, hehe. Efter lunch, hade vi biologi.. och tja, vad säger man. Jag och madde har sämsta humorn. karin pratade om Silvia och kungen och ungarna. Och vi ba; hallååå, är silvia den enda med namn? xD haha. Sen upprepades detta hela tiden, haha.
På hk:n fick vi göra mini pizzor och varmchoklad.. och kika på proven, rackarns 38 poäng, och gränsen till mvg var 39!! så suuuurt!
Men de va helt okej, eftersom jag började pluga halv 12 kvällen innan. Så de känns kanon!
Jag har vart allmänt duktig i dag. haha. lite skrytsam här, men jag tycker jag vart braig. Har gjort franska läxa, lite oseriöst, men hehe. Jag har iaf gjort den?
Och sen plugga lite NO.. svarat på brevet till Johanna och packat upp mina nya böcker!! lycka. De satt fint i bokhyllan dem.
NU har jag sett alla veronica mars avsnitt som fanns på greatstufftv.com! så surt! Men jag vet hur andra boxen slutar, men jag vill se tredje.. morr! Men nu kan jag börja se Kyle XY istället! :) Han är så fruktansvärt söööt! Du håller med mig eller hur? ;)
Nyss såg jag på svanprinsessan, skölpadds diggande här xD haha. skön stil!

näe, nu äre dags för mig att gå isäng.. om jag ska ta mig upp i morgon. Ha de bäst. Pusshej!

Söndagsvila..

Hejhej!
jag sovde till 15 tiden idag.. en enorm utvilning med andra ord.. men de behövde jag extremt mycket. När jag tillslut fick upp mig själv ur sängen, började jag att städa bokhyllan. Den har ju så många rutor, att de lätt bara blir sörja i dem. Men nu är de städat i dom igen.. lägligt till böckerna som kommer vilken dag som hellst nu! :) Och på tal om böcker, så har jag läst i Breaking Dawn idag.. och jag som just börjat tycka om Jake igen.. men näe, nu är de tillbaks på ruta ett igen, han är ju bara morr! Även om de inte va lika farligt som förra gången. Sen har jag pysslat lite granna.. gjort ett halsband till faster, som hon "beställt" haha.
Och äntligen behöver jag inte oroa mig för gymnasieval mera, nu äre klart! :) tjoho!
Rackarns bananer, apberget har inte funkat på helaaaa långa dan! De är ju tragiskt. Ingen aplott här inte. hehe.
Sen har jag inte gjort så mkt annat än att sjungit sing star idag.. lite slapp dag.
Nya tag i morgon när skolan börjar åter igen.. 

näe, nu ska jag dra till sängen och läsa no, om DNA! 

best wishes!

Fortet!

Hejhej!

Idag skulle jag och pappa kolla in livsmedel på östra, det såg otroligt kul ut. Och sen fick vi smaka en macka, men kallrökt lax och skagenröra, hur gott som hellst!!
Sen när vi var klar, mötte jag upp siggepigge och ellen igen. Vi gick och shoppade, och sånt. :) Hittade en klänning, en film, en halsduk och lite annat smått och gott.
Antonia kom en stund där mittimellan shoppingen och shoppingen. Vi gick och fikade på Direct. mumsimumsi. Till middag åt vi nachochips. eller hur de stavas med varmost och köttfärs m.m. 
Och då efter det var de äntligen dags för min överrasknings present! halleluja! De var 2 timmars spel på fortet, på megazone!! As kul vare, vi 4 på ett lag, hehe. :)
Riktigt kul vare iaf, men också riktigt varmt och svettigt. Men absolut ska jag dit igen. Vi fick 250 poäng, wiho, haha! :)
Tack så hemskt mycket tjejor!

När jag kom hem satte jag igång med läxan och lite sådär.. och nu har jag bara en sak kvar på dagens göra lista, och de är att se på en film, och de blir såklart den nya; systrar i jeans 2! Stora förväntningar va den.

If i could turn back time.....

Men ha de bäst pusshej!sov sött!

Grillkorv

Hejhej!
Om skoldagen har jag inte mycket att tala om.. idrotten var skoj, brännboll med skidor i pudersnön, super kul!
Sen efter skolan drog jag direkt nästan med skotern till Elina.. men de gick inte så bra.. hehe. På en sjö, där de hade snöat och sen inga pinnar som visar leden eller nått så hittade jag inte.. plus att de redan var mörkt så de var ännu svårare.. hur som hellst blev det så att jag följde ett annat spår.. som inte va de roligaste, först körde jag fast och sen körde jag in i ett träd och kunde inte backa.. så lite svårt att vända. Men jag försökte allt vad jag kunde och när jag var nära på att bryta ihop totalt försökte jag en gång till, och då lyckades jag komma loss..
Tillslut kom jag ut på en skogsväg, så jag följde den, även om jag inte visste vars den gick.. men bätte det än att virra bort sig ännu mer i skogen. Och vägen gick till Ottonträsk haha. Och jag visste inte vars leden var där heller, så jag följde vägen istället.. inte de bästa, men vad gör man? Jag har aldrig vart så rädd i hela mitt liv typ. Ensam i skogen helt vilse när det är mörk, samt när man utan att man igentligen vill, börjar tänkta på att det är någon Wrong turn liknande story.. läskigt!!!

Men jag kom fram till Elina, tjoho! Vi åkte och åt direkt.. mums! Kyckling sallad och varm choklad. hehe.
Elina hade svårt att få upp elden, eller hur var det? ;) Marshmellows, haha, kletigt! ;O
Tja, annars vare väll bara chill och skoter xD (och svettning av korv)
När vi gick in, såg vi på barbapappa! haha det är ju kung, elleeeer?

Nu måste jag rappa på, ska renskriva engelskan innan jag ska sova..  lite tight, men de går nog.. ska inte upp förns halv 8 i morgon, så lalala.!
Hare bäst pusshej!

Thai

tjohay!
Hade matte prov i dag.. lustigt, men de va inte alls kult. Kunde ingenting.. mend e va ju b-delen.. så har iaf godkänt.
Resten va lektionerna gick fort och bra, jippi! Efter skolan gick jag till Lars, skulle vänta till kvart i 4, för då skulle jag åka med johanna och hennes pappa till midgård på öppet hus. Vi stannade av och åt thai mat, de va apa gott! Tack Mats!
Efter middagen, som va hur go som hellst, och mycket skratt, så åkte vi till midgård, eller vi tänkte men jag hade glömt min mobil på stolen på restaurangen.. så tja, vi fick vända.. hehe. Pinsaamt! '
Men vi hann i tid iaf! Tur det!
Jag blev värsta sugen på att gå musik på midgård! De såg så mysigt och kul ut! Men ofc, om man inte kan sjunga och inte spelar nått instrument, hur går de då? ;D hehe.
Hann bara stanna ett pyttelitet tid hos johanna innan mamma kom, vi sjöng "sing it!" och huvva, jag kan inte sjunga, bläblä.

Hur går det ihop, när det man really vill sjunga, och de gör en lycklig och glad, och klarar dig igenom de svåraste tiderna, hur går det ihop, när man är helt tondöv? ajaj. seriösa problem här..

Aja, nu måste jag rappa på med göra för dan listan om jag ska komma i säng inatt.



peace!

TTT- Tjoho Till Tisdag!

Hejhej!

idag har de hänt en massa tydligen hehe. Första lektion; slöjd, gjorde ett sött virkat armband, aaw! Men de blev sött, de blev det. Jag och Elina satt på slöjden en timme efter den igentligen hade slutat.. hehe. Vi hade håltimme.. och de är bara drygt att sitta still och inte göra nått, så vi brukar stanna kvar och jobba istället. hehe. Lunchen var pytt i panna. urk!
Men hade det skoj vid matbordet, hehe. Johanna och Rebecca är tokiga dom. Klockan 12 vare kör, känndes kul att sjunga igen..  även om jag inte kan. På rörelsen hade vi en jobbig 4/6 timme (40 min) spinning! gaaah, man dör ju.
" cykla efter snygga killar"  haha,
När jag kom hem gjorde jag inte så mkt.. bara tråkade, pluggade lite matte.. efter middagen kom lars hem.. och han skulle hjälpa mig med matten, hehe, men han börjar förklara nått från matte D, och såklart fattar jag ingenting. Men de är ju okej att inte fatta D matte xD Sen hade mamma "hjälpt" lars att köpa en födelsedags present.. men hon hjälpte honom lite fel, de köpte nån hårborttagnings cream.. men just denna sort kan jag inte använda. och lars hade igentligen tänkt köpa ljus till mig.
Nu ser jag ett avsnitt av mitt köra veronica mars, men efter det är de matte på menyn.. prov i morgon.. fuck, de kommer troligtvis inte gå bra. Men ska göra mitt bästa! 

Ha en trevlig kväll, xoxo!


miss u girls!loove!


Tisdag!

hejhej!

Idag  vaknade jag lite sent, men var ovanligt snabb, så jag blev tidig istället, haha. Wierd.
På morgonen hade vi franska, de va ovanligt kul de med. " Ja suis tre´s pompe´ " hahaha!
Sen vare so, men vi hade engelska, haha. komplicerat där ;) men de gick lagomt snabbt... lunchen med, å efter den hade vi svenska med lasse, vi skulle gå igenom nått till nationella provet.. helt okej.
och då vare sista lektionen.. matte prov, som jag hade gruvat för det.. men de gick super bra tror jag, de kändes som det iaf.. men sista talet har jag fel på iaf, men va gör det. :P
När jag kom hem, såg jag på veronica mars, kollade på gymnasieguiden, o.s.v.  Aroblates träning i 30 min, haha. De gick inte att göra resten, för hade ingen plats.. så jag gjorde engelska grejen istället. Ska snacka om Chad michael murray!  :) haha. de ser jag fram emot det.

Hur trevligt det än var att skriva måste jag gå nu, filmen Corpsbride börjar nu (eller jag ska se den nu på dvd och reklamen är slut ;D ) så ha de bäst!


<3

aawie!

Vad är de för likhet emellan dessa 2; malin + sköljmedel  och edward och bella?

jo du förstår, malin och edward, vill så gärna smaska på sin älskade. Men de kan inte. aaaaw!

malin är för söt alltså!






gaaah!

hej!
idag hade vi teori på idrotten, oye, taggar motionsdagbok nu då? sen på bilden, skulle vi analysera en bild, de gick snabbt, å de är bra. Lunchen var blä och de mobbade mig sjukt mycket alltså.. elakt som fan! :( hihi.
Efter lunchen vare Biologi, vi snackade om Gener och DNA o.s.v, hehe. De va lite små kul.
Sen var timmen slagen, hk prov, damdamdadaaaa! De va apa wierd! jag satsar nog på ett g i första hand.. aah, mitt mvg mönster kommer att brytas.. =( men vi fisk iaf glass å chokladsås till provet, de är ju gulligt av ingela.. :)
När jag kom hem såg jag ett avsnitt av veronica mars, som alltid. hehe,
Sen fundera lite på gymnasieval, men blev INTE klokare, har 20 p för lite... de känns sämst.. jag vill bara gå en sak, å jag vet, ribban e hög, men.. de äre ända de känns som jag verkligen vill.. aja, får bli nå cp plugg linje istället..

när jag pluggade matte somnade jag, hehe. de va inte bra.. men jag va så himla trött kändes som jag var ur funktion.. så jag ska gå och lägga mig nu.. och taggar plugg i morgon bitti. oho, alltså, hur ska man kunna plugga till matten, de är ju bara att läsa boken, men om de inte räcker? inte för att jag har tid att lära mig, men ändå.. tur att de bara är G delen i morgon, så man hinner plugga vidare till VG/MVG delen.. :)
Sen har jag storstrorstor städat i mitt rum, bl.a i bokhyllan, garderoben golvet o.s.v känns helbra!

men nu ska jag sova, ha de bäst! puss
Så ha de bäst!

födelsedag!

hej, har superduper mega brottom, Linus sa nyss en smart grejj, jag hade gått efter provschemat på schoolsoft, men vi har ju bytt till hk på måndagar, och de är ju i morgon och jag har inte läst de jävla kapitlen än!
så jag drar dagen super snabbt!


Idag blav jag 16, tjoho! Gabbs sovde här, när vi väcktes klockan 11 fick jag paket, tjoho! Jag fick en vhs med dvd, högtalare till mobilen, disneysångbok av mamma och pappa! :) + skoterkursen då som också kostar pengar.

Strax efter frukosten började vi göra tårtan..hihi busig tårta alltså.. men man blir ju bara äldre och äldre, så man bör ju passa på att få en riktigt barnslig tårta.
Främmandet kom och vi fikade och åt tårtan. hehe. Fick pengar, en väska, halsband, örhängen, tofflor, en spargris(groda) och en bok. (skrivbok)
Blev super glad. Lite smått och gott som man faktist behover! I like!
Sen gick jag över till farmor och tackade för presenten och så. Fick ett jobb med, hehe. Göra ett halsband till inga-britt, skulle få 200. hehe.dock kostar materialet 70-100 kr att beställa, men då blir det över en massa med, och de är lätt gjort, så ändå värt.
Sen blev det msn ett tag och så.. Tommy var underbar och skcikade en låt till mig! ; everybody hurts!! tacktacktack! <3
låten är bara så fantastisk! puss på den!
Såg början av national treasure, medans jag läste matteboken.. och sen nu innan jag skulle gå i säng hade mlinus sagt att provet va i morgon!! och jag har inte läst som sagt, så ha de bäst, ska vi slå vad att jag försover mig i morgon? hehe, kommer nog va upp ett tag..

ha de bäst pusshej!


 btw, fick job den 30 juli, hehe, Simon 4 år ville ha en lika dan tårta på sin födelsedag, moahhahaha, vår elaka plan gick i plan? stackars monica.. <3


födelsedags partajet!

Hejhej!
Jag tänkte skriva i går men, de blev nå shit med sidan så nu skriver jag idag istället!
Lördagen började med att skoterkursen började klockan 8. huvva så tidigt för att vara lördag.. då var de teori, övningskörning, och prov, där allt sammans slutade 15:40. (eller när man var klar med provet) och jag klarade provet, tjoho! Känns skönt. och övningskörningen gick också bra!
Direkt efter kursen väntade ellen utanför trafikskolan.. och vi (ellen, gabbs och jag) skulle upp till stugan, och ellens pappa skulle köra upp oss dit.
När vi kom dit började vi att göra oss i ordning och laga mat och duka.o.s.v. gästerna skulle komma halv 6. tjoho!
Ballonger 4-ever ;) hehe!
Alla kom en efter en. Ewe, millis, jojja, Johanna, henrik, Donald, Antonia, Micke, Elina, Ellen.M. Anja och Jesper kom senare, eftersom hon hade match. (som de vann!) Vi åt, och tja, bara skrattade typ? hehe.
och sen innan efterrätten och tårtan kom Anja och Jesper. När de 2 hade ätit käkade vi tårta.
Sen vare dags för tävlingen, haha, och de blev ju lite miffo, för jag glömde sockerbitarna, så jag fick lov att ta hela svartpeppar istället, och de givk inte riktigt så bra.. :p
Sen vare bara mingel och chill. Lite singstar, bastu, korvgrillning.. :) Om jag visste hur man gjorde skulle jag visa en video på donald, när han dansar, så gulligt! Men de vet inte att jag filmade, haha ändå söta!
Hade en underbar kväll, och de tackar jag er för. Ni är så snälla och goa!
Och tack för presenterna, jätte gullligt, me jag ville ju inte ha några, ;p men Donald och Henke hade ju vart otroligt kreativa, haha. Samlat en massa kupponger och recept på ica och konsum. Aaaw! 

här har ni några bilder


Donald ger kärlek! Ellen avvisar..Donald ledsen, ellen, whatever!



kramkram, och tack för en toppen kväll!b

burrburr!

hejhej!
Imorse försov jag mig, och missade bussen. Och eftersom vi har en ny bil, som pappa inte hunnit kolla grejjer i motorn och den gamla stod ute i natt, ( 34, 7 minus ) så var de inte på tal. Så jag fick stanna hemma, jag hade tänkt att plugga matte, men när jag tänkte sätta mig och räkna, insåg jag att jag hade böckerna i skolan. Men tur att jag har Elina, som tog hand om dem och la dem på expen så pappa kunde hämta dem. tjoho!
Jag gjorde en rävis i dag igen, hehe. Och sen tja, somnade jag igen när jag la mig för att vila, heheh. De va busigt det.. men va trött. (A) Sen har jag och mamma bakat bottnarna till min tågtårta! It will be cute!
Hur som hellst, när jag hade lite tid kvar, renbäddade jag sängen och bädda åt gabbs! Hon kommer ju hit i morgon! :D<3
klockan 16:00 började skoterkursen, och de va ju typ apa många som skulle gå den! Sjukt pinsamt de kommer att bli på uppkörningen! gaaah! kutta mig själv nästan! Den slutade vid 19, men det gick rätt snabbt ändå.. och tja, fattar de mesta. Har lite svårt för reaktionstid och bromssträcka o.s.v hur man räknar.. men de fixar sig nog..
eller de är typ bromssträckan som är svår igentligen..
Efter kursen handla jag och mamma till partyt i morgon.. och öh, lämnade allt uppe i stugan.
När man kom hem var jag döö hungrig! så middag vid åtta, hehe. Och tja, sen vare bara att läsa.. har 15 sidor kvar, ska gå och läsa de nu, och sen kliva upp halv 7 i mogon, jippie yey!
 
  
Everybody hurts, you´re not alone....

så ha det bäst!

tjingtjong!

hejhej!
Idag, försovde jag mig ordentligt, missade bussen o.s.v. hehe. Skoldagen var riktigt tråk, förutom rasterna dock, har ju så tokiga kompisar, men de är väll bara förnamnet. hehe. Iaf, De flesta klagade på namnet jag gav mitt plugg papper, haha " sista minuten papper!" vad äre för fel på det? ;) men provet gick bra iaf.. de känndes som det iaf..
hmm, vad har mer hänt idag, spelade bas på musiken, riktigt kul. Tjao, när jag kom hem från skolan,bakade jag nougatkakor, och jag bred ut degen på plåten och blabla, men då kom jag på att jag glömt sockret precis som jag skulle he i ugnen. men de fixade sig, hehe. Sen har jag bara städat, ordnat lite stuff, snackat med gabbs och Rebbe en stund. Helt vanlig kväll alltså utan ovanliga händelser. Nu ser jag på Veronica mars, vem är överraskad? nä tänkte väll de.. season 1, ep 15, det sötaste sett hitills! (igentligen det första avsnittet jag såg av serien) Han är så söt den där logan. hehe.

Blev ett kort inlägg, får bli mer i morgon. skoter kurs och allt! Men ha de bäst pusshej!

Spinning!

hejhej!

Dagen har vart rätt bra, klev upp en timme för tidigt, kunde ha fått sovmorgon (mamma skulle jobba). Men tja, de gick väll ändå antar jag. På slöjden gjorde, Malin, Elina och jag pärldjur, eller va man ska kalla dem, vi har tänkt en massa. haha. Värsta djungeln med djur på vårsalongen eller nått. Efter slöjden, hade 9:5 håltimme ända till lunch. Drygt! 
efter lunch, ta då vare elevtid, gjorde inget direkt seriöst där, men på skapandet efter, gjorde jag klart min mask, som i övrigt bara är helt cp, men aja! Datorn varnade just att de va 14 min kvar på batteriet, så får snabba på, haha. orkar inte gå och ladda (A)
men efter skapandet vare rörelse som alltid. Spinning med tjejerna. De va riktigt kul, men as jobbigt! Rena tortyren nästan, men tur de är kul iaf! När jag kom hem, somnade jag nästan direkt i soffan, haha och de väckte mig vid middags dax. Jag byggde då en räv, men pärlor, lika dant som på slöjden i morse.. men lars avbröt mig, han ville ha hjälp på verkstaden, han tyckte att jag skulle byta däck, och de  sker ju på egen risk säger jag bara, haha. Hade aldrig gjort de förut.. men tje, de gick väll hyfsat.. en gång dock, glömde jag domkraften, oops! hehe. Men jag är nästan stålt över mig själv!
Annars har jag bara pluggat och sett på Veronica Mars, och bakat, men de blev inge bra.. fuck!


Nu måste jag sova om jag ska orka plugga i morgon bitti. Prov efter lunch, hjälphjälphjälp!!
Men ha de bäst och sov gott pusshej!

 spinning (=

Tisdag- drygdrygdryg

Tjo, jag skrev nyss apa långt, men jag råkade klicka bort det, och nu är klockan dags att sova, så jag ska ta det snabbt!

Idag har jag:
* Frågesport med elina på bibblan på engelska lektionen
* Veronica Mars
* Kort med Antonia, Ellen och Sigge, (antonia kallar ruter kung för ruter kuk)
* Planera födelsedag
* Kolla in skolor, och de finns inte de jag vill ha på  rätt skola, de sög!! Möjligt vis lycksele..
*Städat
* Pluggat No.
* Köpt ny bil

Anders kommer in på engelska lektionen och pratar svenska.
Elev; Anders, you have to speak eng!
Anders; Eat my shit!
Alla elever: haha!


Karin frågar under skoltiden, ; victoria, vad heter det man tittar i när man stjärnskådar o.s.v
Vecc: Hmm, eh, teleskåp?
Karin; bra,  du hade skrivit microskåp, och jag höll på att skratta ihäl mig.
HAHAH, så ägd jag är!!



godnatt pussgurkor!

slöigt på hög nivå.

Hallu! 
I morse försov jag mig. Jag drömmde också en mardröm, kutta! De är så jobbigt. När jag kom till skolan, satt jag och pratade med Ida, om nyår och så. På idrotten gick Ellen, jag, Elina, Sally och Ruth på promenad ner till Älven, och skulle ta kort på någon skylt.. bilden va hyfsat kul. bara lite irriterad. Sen lunchen var super urk! Korven hade "prickar" och de är nog de värsta jag vet. haha. På no:n var det redovisning, men jag hade valt inlämmning, så de var bara andra som hade det. Madde å Ewe hade ju roligt, de såg man ju klart och tydligt. Hehe. "har ni några frågor eller är allt solklart?" haha, lol alltså! Efter no:n vare dags för HK! Vi gjorde pasta med köttfärssås, haha, med speciellt utvalda kryddor, haha eller?
De gick då ner iaf. Klockan tio i 3 var jag och kollade synen hos optikern, lika läskigt som alltid.. wie. Såg ingenting typ xD ´När jag var klar, skulle pappa komma och hämta mig, men vi skulle göra en himla massa saker, as drygt!!
Kom inte hem förns 4. Då satt jag mig och såg på veronica mars, och bakade nougatkaka, glutenfria. Och sen pluggat en massa... men de sitter inte än, men  ska fortsätta i morgon. Efter jag bakat klart och så, såg jag de sista avsnittet för idag, de va avsnitt 6 tror jag, på första boxen, åhjälp vad jag hatar, så menar jag hatar när någon slår en med typ piska eller nått på ryggen, som i onskan. I de här fallet var det Jasons pappa som slog Jason med ett bälte, som tur var fick man inte se, men att höra smällarna tog lika hårt t själen. De fick mig nästan att bara gråta. de är så orättvist. Åh, han är så söt också, och de är ju klart att han är en "bad boy" när han har de så hemma, måste se vidare och kolla!
Iaf, så har jag inte gjort så mkt mera idag, chillat runt på apberget, och så. chillibill!

Men nu ska jag sova, vi hörs!

Det fattas nog en rubrik.. sry!

Hej igen! Nu är denna dag snart slut.. och de betyder skola i morgon.. har inte pluggat nått i dag.. prov om 4 dar, stress stress, och åååh, vad mycke det är nu, no prov, hk, prov, matte prov, skoterkurs, födelsedag, och partaj, allt under en-två veckor, de känns bara drygt.

Idag vaknade jag vid 11.. klockan 12 var de Veronica Mars time, 3 avsnitt innan pappa körde mig till Antonia. Där jag skulle hämta skotern. Vi körde lite grann, innan jag fick lov att fara innan de blev allt för mörkt. Första gången jag skulle köra det själv, as scary! Höll på att skrämma ihjäl mig själv! Men jag hittade iaf. Men i tegsnäset började den "röda lampan" att lysa, så fick stanna av och vänta på att den skulle kylas lite granna. och sen bar de i väg igen. Men då höll jag på att köra på en ren, den stackarn.. men de hände inget iaf. tjoho!
När jag kom hem gjorde jag int så mkt, va bara trött. haha. Och sen tja, fans inget att göra heller.
men hann med en skip-bo med mamma och pappa, och så. Läst lite breaking dawm, men annars bara var halft dö. Sjukt trött, ska gå och lägga mig snart. Så ha de bäst! Pusshej!

Lilla julafton hos bex!

Hej!
Ska dra det kort, ska gå och sova. Men i morse vaknade jag strax innan 10. Skulle se på Veronica Mars, tjoho!
Efter det, åkte jag in till stan, där jag träffade gabbs! Köpte en halsduk på Åhlens, och sedan tog vi bussen till Bex!
Där spelade vi Buzz, och jag fick stryk 2 av 2 gånger... lyckat alltså. Sen gick vi och öppnade julklapparna och gicm till Mix och åt pizza. När vi kom in igen sjöng vi singstar, gaaah, jätte svårt ju! kunde typ inte låtarna.. (A) och sen citerade vi twiligt, haha. De som absolut inte stämde o.s.v. Efter spela vi skip-bo (=
Jag och gabbs skulle åka med 9 bussen, men den gick inte för de va lördag, och så gick nästa buss halv 10, och de skulle inte hon hinna till sin buss, så vi fick åka med bex mamma in till stan. :)
Jag höll på att glömma kliva av bussen (A) haha. tur att mamma ringde, hehe, för en gångs skull.
Och nu när jag är hemma har jag inte mycket för mig, ska gå isäng, sova ut ordentligt!
Så ha de bäst! pusshej!

Helt crazy!

Hallåbabbis!

Dagen har nog vart en klart underbar dag! Det har hänt så otroligt mycket.. för de första, så var den sista teorilektionen idag! oyeah! Bara frågorna kvar nu..
och sen efter det såg jag 2 avsnitt av Veronica Mars medans jag åt Lunch hemma hos bror och väntade till lunchrasten skulle börja på skolan, så jag kunde gå dit igen. Hehe. Men jag glömde nyckeln, ackack. Vi hade en redovisning mi grupper idag, och jag fick pappret när lektionen började.. de är lite taskigt igentligen. Men De gick bra ändå. Glömde lite är och var, men man kan ju inte plugga in det på en kvart heller!
Vi hade ju krister, hehe. Första idrotts lektionen på detta år efter det. De va SKR (styrka, kondis, rörlighet) Det va först uppvärmining, typ inte nudda golv kan man säga, men 2 jägare, och sen om man blev tagen fick vi göra olika övningar, som t.ex. armhävningar, wierda hopp o.s.v. Sen kom huvud uppgiften då, cirkelträning. Med balans, hopprep, plintar, o.s.v de va kul de, hehe. Så länge de varade. Då var dan över då, och sen skämde jag ut mig sen med, åhjälp haha.
När jag kom hem, hann jag se ett och ett halft avsnitt av veronica mars, å I just love it!
Ingenting, ingenting bra på tv på fredagar i övrigt! möjligt vis let´s dance, men de blir så drygt, ;p de va inga bra med i år, hehe. (snygga)
Så har förlorat i en skip-bo match, så deja vu!
Har vart smått duktig att städa rummet idag! Hihi. Känner mig stolt! De som saknas nu är en bra bok! Breaking dawn ofc! ska gå och läsa nu med desamma! Så hare bra! puss




Skolstart igen...

Tjenare!

Jo idag va jag lite ringrostig. De va otroligt jobbigt att kliva upp.  Och sen blev de lite sent med.. men tur de väntade på mig, hehe. På morgonen blev de trafikskola istället för skolan.. näst sista kursen.. glädjetårar :]
När kursen gick jag till Lars, haha. mamma hade tagit ledigt till lunch, så varför inte utnyttja det.. satt hos lars, värmde fickpinnar i micron tsm med kroketter, uuuh! De blev ingen höjdare! Men aja de gick ner iaf. Medans såg jag på Veronica Mars, hann se 2 avsnitt nästan. :):) jippii! De är super bra!
När jag kom till skolan va typ ingen där, de va nästan helt tomt! huvva. Men de gick väll, 80 minuters no.. och sen 40 min musik. No:n va dryg. men musiken va faktist kul, haha. eller alltså, jag spela bas, å se va kul;p
Vi slutade typ halv 3 eller nått. å då åkte jag med pappi hem, istället för med Peter.
Å gissa vad, jag hann se 10 min av veronica mars! tjoho! hehe.
Jag la mig i sängen och gjorde om min uppsats lite granna.. och de va tur. Annars skulle de gått illa. hehe. Den ska ämnas in i morgon, så jag skrev ut och gjorde klart. Hjälpte pappa med nån broms grejj. BROMSEN ÄR I MITTEN! så de så. hehe.
Annars har jag bara sett på vänner, och gjort skolarbeten. Svarat på johannas brev, ska skicka det i morgon! (=
Astronomiprov om en vecka!! Hur ska de gå? ajajaj!
ha en underbar natt, och kväll, o.s.v! puss


You don´t care, why would I?  Whatever!


Veronica Mars!

HEJ!
Idag fick jag tvinga mig upp ur sängen, hur mycket jag igentligen ville sova.. men hade ju iaf kurs på trafikskolan vid 8:00... den gick otroligt snabbt, jippie! Och otroligt hungrig var jag med, köpte en paj på konsum och gick till sigrid. Vi började se på Veronica Mars på 2an, och de va typ många avsnitt.. och jag blev typ helt fäst! Vill veta vad som händer! ;O men det går på förmiddagen, och slutar när jag kommer hem, JÄVLA SKOLA! Ska förstöra allt!
Sen halv 6, var de kurs igen.. gaah, och jag är sjukt trött. Efter den kursen gick jag till sigge pigge igen.. :) Vi jämförde våra scheman, alltså, vem som hade bäst, och jag antar att jag blev vinnaren. Jag hade iofs 15 min mer svenska, men 1 timme mindre engelska.. och hon hade 10 min mer so..  mohaha söta 9A!
när jag kom hem satt jag och knappade in en beställning från La Redoute eller nått sånt, helt miffo. De gick inte att ansöka om faktura, morr! De skulle ju ha gett mig 435 poäng på gratisbio.. buhu! Det sööög!
Men den andra beställningen funkade! Tjoho! Från ginza, mwah! Längtar redan efter min kära One three hill 5! <3

Blev ett kort inlägg, måste gå och sträcka på mig, gah, så ont i ryggen! Men ha de bäst! puss<3

Skotertur till Skivsjö

Heej!
Jag har haft en underbar dag! Eller först, vaknade jag inte av veckaren, men vem vill stiga upp efter 4 timmars sömn? Inte jag iaf! Det är bara drygt. Men jag skulle på Teorikurs, så tja, va ju illa tvungen.. men de va rätt okej ändå.. har en massa jobb på datorn med.. de känns som jag inte har tid.. eller, alltså, jag gillar att jobba i ensamhet.. så kan inte koncentrera mig bland folk. Men när kursen var klar åkte vi hem, pappa la sig och sov, han hade sovit lika lite som moi, men är ju i medelåldern, så hanmåste ta igen. haha (A) Så jag packar och byter om för att köra skoter till antonia! Det var en ren vid leden, haha. Jag höll på att köra på den, fast igentligen inte. Men den va söt.
Och huvva va de går fort på sjön!! och för att hinna med pappa är de ju ännu värre! gaaah! Men kul är det!
Men hur som hellst, när jag och pappa kom fram till fälla, var antonia, micke och tomten där. Haha. Tjaa, vi körde skoter hela tiden ungefär.. :) Och sen fick antonia sin julklapp, och den passade ju så sött! (haha :] )
Lämnade skotern och åkte med Micke hem, hoho.
Runt halv 7 åkte vi till vindeln, revyn börja 7.. de va nästan bättre den här gången. ;) Country killen, de e jag, härligaste låt ;) always! och nu, tja, finns inte så mycket att göra. ska nog ta och sova, kurs i vindeln i morgon 8:00 ! like it! (not)

hare bäst pusshej!

dam dam da daaam! Voila!

Heeej!
Imorse hade jag tänkt köra skoter, men det var tydligen lite bensin, så tyckte att de inte var lönt att få slut på bensin ute i skogen, inte så travligt inte.. så jag gick in igen och läste ut körkortsboken HAPPY!  Och 15:15 skulle det vara ett teori pass, men det vart inte för Joni fick lov att fara till sjukhuset med sitt barn. Så, jag gjorde klart Fas C för traktor och sen A för personbil, så, nu är det inte allt kvar iaf! Efter kursen hämtade jag Antonias julklapp hos sigge, men mamma hade bråttom, så blev inte där så länge.. men hon är så söt ändå! :)
när vi kom hem gräddade mamma våfflor! mmhm! de va länge sen! Och sen kastade jag mig efter boken, "monstret" är fött aaw! mitt uppe i allt somnade jag haha. 2 timmar, de va super skönt och behövligt!
Så när jag vaknade fortsatte jag där jag slutade!
Annars har jag bara sett på guldkompassen. Och sen ost och kex till filmen klienten. Som är en riktigt bra film! Rekomenderar den värkligen!
men nu ska jag gå och sova, ska upp om 6 timmar, oyeah vad man taggar! :P

Kallt som en prinskorv!

Hejhej!

Idag, hade jag en ordentlig sovmorgon, klev upp runt halv 1. och då fick jag skynda mig för mamma skulle till vindeln, och jag skulle med! Gaaah! Men de gick tillslut! I vindeln satt jag och läste i den där körkortsboken som aldrig tycks ta slut, men nu är det endast 2 kapitel kvar, känns skönt! Men sen har vi ju herr traktorbok också, damn! Jag gjorde klart fas B idag, tjoho! Så glad jag blev, haha :p Men Fas C började jag bara på, utan att göra det klart..
Träffade antonia o.c på ica stod där och pratade med henne ett tag, men mamma ringde och sa att jag skulleskynda mig till kina, de hade redan beställt mat, 3 små rätter, mums, bambuskott, eller va de heter är så sjukt goa!
Efter middagen gick jag tillbaks till trafikskolan och fortsatte.. men inte en sån lång stund, kanske en 40 min.
Då gick jag till I´ms till antonia, micke och hon skulle köra mig hem när de hade vägarna förbi. (=
aaaw! Och vi ska köra skoter på tisdag, tjoholala! taggar!
När jag kom hem la jag mig och läste breaking dawn, i 2 timmar typ, kunde inte slita mig.. men jag fick lov helt enkelt, mina ögon bara suddade ut orden när jag blev för trött... då tog vi fram ost och kex! namnam!
men de va så osociala, som alltid! Så jag satte i en film i PS2:n och såg den. Den heter polarexpressen, och är elinas, men hon har inte sett den. Och den va bara såå aw!
och nu sitter jag här, och tänkte gå isäng, köra skoter i morgonbittii! :D åyes!

Bror fyller år!

Tjena mitt bena!

Idag väckte pappa mig för tididgt alltså! Även om den var halv 10, men ändå. Vi skulle till Vindeln, eftersom moi skulle på trafikskolan, men de hade stängt, damdamdadaaa! Så vi åkte hem igen, efter pappa gjort några ärenden. Klockan ett skulle främmandet komma, och själva födelsedags barnet kan jag inte kalla det längre, men han är så barnslig, så låt gå! När pappa och jag kom hem gjorde vi i ordning tårtan och dukade o.s.v. och slog in paketen. Fast, en var för stor, nämligen bilen, så vi slog in nyckeln istället, voila! Super enkelt! Så när han kom hem, fick han öppna sina paket, av allihopa. När det kom till "nyckelpaketet" som han fick sist, följde alla med och kollade när han skulle leta efter fordonet den hörde till. Och här är pose bilden;
 
När vi fikat och spelat tv-spel åkte jag och lars med till Vindeln med Monica, men han skulle åka med ända till rödå. Så jag hoppade av på Ica och promenerade över vägen till trafikskolan, där jag klarade fas a, haha aaaw! fas b, hade typ bara trafikmärken, och den boken hade jag hemma, så det gick inge vidare med att fortsätta på den.. hade ju typ hälften fel ;p men man lär ju av sina fel. Oftast. och sen var jag helt ensam igen, och de är bara för läskigt!
Så när jag gjort en runda på fas b, gick jag till lars och läste lite i körkortsboken, och sen när mina ögon bara blundade för det, bytte jag bok; breaking dawn! Den tredje och bästa bok jag läst på engelska! Jag lovar, den är super bra! Och jag som alltid tryckt ner Jake med fördommar, har nu halft ändrat mig, han kanske inte är så dum trotts allt! Deru! Klockan blev runt halv 8 innan jag kännde att jag va utsvullten! och pappa hade då inte kommit, så jag tänkte, jag tar lite mat av lars, haha. Men just när jag stekte fiskpinnarna kom pappa, haha. men han fick vänta. Så han satt och såg på kanalen som jag hade på, och där visades peter pan 2.. haha. och när jag var klar (fortfarande hoppandes på att dressingen inte var dålig) och ville hem, ville pappa se på filmen, haha. Men han slet sig där i från till slut, tjoho, tack för det! Tjaa, de är nog allt jag gjort i dag.. ikväll har jag bara läst och pluggat trafikregler. Ska lägga mig och läsa min älskade bok nu! Man måste ju variera lite. (A) haha. men jag tycker att jag är duktig, det är ju ändå inget på tid. Efter födelsedan får jag ju göra provet när jag vill. Men det är ju rätt smart att göra bort det på lovet, sen kommer de ju till övriga skolarbeten.. grr!

men nu ska jag gå och läsa, vi hörs, pusshej!


2 januari, inget liv alls!

Hejhej!
idag har jag vart i vindeln, precis hela dan kan man säga, först åkte jag, lars och mamma och handlade. Och sen skulle lars mata conny och annas katt, den va hur pratsjuk som hellst, och så söt!
Sen skulle lars till rödå på nått lan, och jag stannade hemma hos han. Där jag såg på Cow Bells, hade redan sett den förut.. men när den var slut gick jag och handlade lars födelsedags present, :) när jag ätit middag o.s.v var klockan runt halv sju, så jag gick till trafikskolan, där det var helt dött! Det va sjukt läskigt att sitta där nere i källaren helt själv! Gaah, men jag ringde till sigrid, haha. Jag satt där typ en timme.. körde bara frågorna en gång, efter en lång stunds funderare hur allt funkade, hade ju såklart glömt bort det.. (a)
När jag inte vågade va där helt själv, gick jag hem till lars och läste Breaking dawn, men hann inte så långt innan pappa kom och hämtade mig.. när vi kom hem spelade jag och mamma tv-spel :P det är inte så kul att vinna längre, alltså, det är inte ett så stort motstånd..
men nu ska jag ta min kära bok och läsa, har precis börjat på "jacob´s sida" men jag blandar ihop alla hans varulvs kompisar, så jag fattar ingenting igentligen :P haha alltså, vem de är.
men de går väll endå, :p haha

ha en bra natt, pusshej!


jag älskar er!


Första Januari!

Hejhej!
I morse vaknade jag hemma hos bror.. ajaj i huvudet kan man säga.. har inte gjort så mycket i dag. Sma;at en hel massa, ring upp en massa som jag ringde igår.. haha. och sedan bara sett på tv. Tvingades att gå till konsum och köpa munkar o.s.v till lars, så jag passade på att köpa glass! Smarrigt. De va inte igår man käkade glass inte. Men nu taggar vi födelsedagen! Endast 17 dagar kvar nu! Olalala! Dock fyller många år före, t.ex. min bror lars, om 2 dar blir han 18, den jäveln! Sen har vi ju Daniel den femte, som också lucas, våran hund fyller fem, tjoho! 
Och Sigrids pappa fyller 50 om jag inte minns fel, men vilken dag vette katten! hur som hellst, vill jag bara tacka allt och alla ifrån 2008, men här kommer nu 2009, och de ska bli kanon alltså, det ska jag se till! 

Sov gott! pusshej!


Lars övningskör! haha!


Nyår!

Bästaste avslutningen på året kan jag säga!
På dagen blev jag bjuden på Revyn av Johanna! Där var också Elias, Anja och sin Jesper! Kul å träffa dig btw. Hel kul! Jag som aldrig vart på revyerna något år tidigare vet inte vad jag ska gämföra med.. men det var helt klart super kul!
Efteråt skulle alla hem, så det tog tvär slut, men det va kul så länge de varade! :)
Mamma kom och hämtade mig, vi skulle hem och äta middag med våra gäster. Kenneth och Anita. Det var en jätte go gryta och ris. Smarrigt! Men efterrätten tog jag med mig till Vindeln. Där jag dukade upp fikat medans jag väntade på att Sigge pigge skulle komma! :) sammtidigt, medans jag var ensam hemma hos min bror skickar jag sms till Elias, som typ skrämmde upp mig helt och hållet, och sen rycker sigrid upp handtaget och jag va skriker åt henne, haha!
Vi fikar tills Ellen kommer in en sväng, men hon nästan åker hem direkt igen..  och då börjar vi eller mest Sigge snacka med Max, haha! ojoj! Och sen lalalala, ser vi på film och äter tonfisk. haha lol! Men De är gott. Filmen heter what´s happens in vegas eller nått. :) Sugrör sigrid sugrör! ;) haha det fulaste! Sen såg vi på stampa med leroy med, och på slutet dansade vi hela dansen, haha. fy vad söta vi var! och sen ap skratta åt de där med dagboken! Runt halv 12 gick vi ut på byn. Där träffade vi Madde, Ewe, Millis, och Jojja! De är så söta! och sen blev det fler och fler!
Sen blev det en dyr telefon kväll med, tur att de flesta har halebop!
Micke, Antonia, Tommy, Rodrick, Sandra och Elina blev de utsatta... (a)



Hade jätte kul igår! tack alla! <3

RSS 2.0