Höstljus 2011

Tjenna! Igår var jag ute med mina två klasskompisar Ellen och Julia på en cykeltur och kollade på årets "höst ljus" det var mysigt! ^^ Här kommer några bilder som vi tog!







Kirk Franklin




ÅÅÅH Bästa skivan på länge!!! Tack Seb för att du visade den för mig!!!
Den har verkligen lättat upp de senaste dagarna!!

Mina favvosar är:
Hello Fear, I am, I smile, Today och A god like you!



Aaaaaah så bäst!! :]

I Don't Know Why, I Just Do

Idag:



Förhoppningsvis i morgon:




Och ja! Jag får emo-blogga på min egen blogg!! ;D
Är bara så less på att ha klumpen i hjärtat och vara så lätt distraherad att jag inte kan fokusera på något annat!


Höstlov!

Hej! Vilket grymt lov jag haft!!!!!! Jag vet inte hur jag ska kunna beskriva hur bra det har varit!! Så jag ska lägga in en hög bilder! En bild säger ju mer än tusen ord ;)

Söndagen börjar iaf med Att jag umgås med Amanda och Hampus! Vilket var riktigt trevligt! Vi var i kyrkan, och sedan hängde vi lite på stan också! Otroligt trevliga människor! Träffade även Gabriel, kul! :)
Sedan bär det iväg till Holmsund för att ha Svanprinsessan maratoon! Hur underbart är inte det?! Jag, Rebecca, Gabby och Emelina myser till Alla tre filmerna och sedan avslutar vi med Anastasia! :)

Måndagen spenderades i Holmsund tillsammans med Rebecca och Gabby, vi kollade på någon B film med ringaren i Notre Dame. Helt okej faktiskt ;) men fortfarande väldigt B!! ;D Sedan blev det dags att göra oss i ordning för Halloween partaj hos Vicki! Jag tog inte så många bilder med min kamera denna kväll men en bjuder jag på ;) Så här såg vi ut:


Det var riktigt trevligt att umgås med Jokern, Edward&Bella, maskerade rosen och många fler! Riktigt mysigt! Tack för en skön kväll!
Efter partajet avslutade jag och 3 Lundholms damer med att kolla på Bamse i trollskogen! ;] Inte fel alls!

Tisdagen var en lugn och mysig dag. Var i holmsund såg på en film som heter Mumfie, som handlar om en liten elefant! Men mumfies röst är underbar när han sjunger. Det är nämligen Frank Ådahl som gör den! Man blir förvånad när en liten elefant låter så bra! ;)

Onsdagen spenderas hemma i Vindeln på förmiddagen med lite städning och dyligt. Sedan bär det iväg till Umeå för att samlas på kyrkan med finaste Glöd! Vi hade en trevlig gäst vid namn David som var med och berörde verkligen med sina ord. Sedan hade vi Roger (!!) hemma från bibelskolan i Mariannelund! Riktigt kul att träffa honom igen!! :) Sebbe och David höll i tävlingen, en musiktävling!! :D Och jag kom tro det eller ej två!! :D Är verkligen stolt! Samlingen avslutades med några omgångar rundpingis! Riktigt kul! Fast.... det gick ju si sådär. ;)
Jag spenderade natten på Teg hos Maud och Rebecca, såg på bonde söker fru.. ja.. och sedan lossnade alla våra spärrar och vi drygade så äckligt mycket. Maud låste ut mig på balkongen också.. och skulle kolla hur
 lång tid det tog innan jag hoppade.. inte okej. x] Där vid 3 tiden slocknade vi äntligen!!

Torsdagen var en helt underbar dag! Iofs fick jag bara 3-4 timmars sömn men det gick ändå hyfsat bra ändå! Jag och Rebecca tog en road trip till Sundsvall! Grymt kul! vi tog ikea på ca. en timme och under 300 kronor! ;D haha! men spenderade lite mer pengar på alla affärer på birsta! ;D (A) Hela vägen hem från Sundsvall var det dimma och det var ju allmänt as drygt. Men hade Rebeccas sällskap så det kunde ju ha varit värre! ;) Tack för en underbar trip Rebecca!! :) <3 här kommer en några bilder:


Vi avslutade denna dag med några avsnitt vänner innan vi somnade in i min nya lägenhet i Vindeln!
Toppen dag!!

Fredagen var så gaaaaalet underbar!!! Jag, rebs och Johanna lämnade vindeln på förmiddagen för att bege oss mot umeå. Vi lämnade av johanna på stan och sedan fortsatte vi mot holmsund! Där blev det först tacos och mer vänner-tittande! Sedan gick rebeccca ut och grejade med hennes bil och då, tro det eller ej, kollade jag på lite mera vänner! ;) Efter det blev det dags att dra sig mot pingstkyrkan för att mysa med sköna människor! Vi gjorde pizza till middag, spelade rundpingis, snackade, spelade Alias (Klaes och Sebbe blev vinnare!), råkade ha sönder soffan, kollade på film, skrattade, dampade för förluster i pingis (skrämmande många som dampade! Underbart! ;D) En riktigt skön kväll helt enkelt!! :) Bilder:
 

Åh ni är så galet fina människor och jag älskar att umgås med er!! <3

Lördagen, det är idag det. Jag gick och la mig halv sex i morse så sov till tolv, sedan drog jag till Kulfors där jag nu sitter. Har snart tvättat klart, och sedan i kväll blir det att gå ner till kyrkan och mysa där. Innan jag sätter mig ner med plugget.. som jag inte gjort på hela veckan.

Hoppas ni också haft ett bra lov!! Om ni nu är så lyckligtlottade att ni har ett dvs! Kramhej!

Gud välsigne dig!


RSS 2.0