Torsdag- magdans

Tjao!
Idag hade vi matte, gick hyfsat dåligt xD Jag och Elina äger, de är sant. heheh
Språkvalet gick snabbt, kamera problem så vi gjorde inte så mkt.. men har bestämt vilket land jag ska ha på redovisningen iaf.. och de är ju bra iaf. På so:n jobbade vi med ekobyn.. vi har inte mycket kvar! :D yey.
Vi slutade 11 idag, så vi hann jobba lite extra :) Kören var jätte kul.. är så lycklig när jag får sjunga!!

Efter skolan gjorde jag några ärenden, sen gick jag till Johanna och va med henne och rebecca.. vi såg på top model, öum, sminka oss. tja lite sådär :)
Jag och johanna hade dans uppvisning på folkhög, så efter middagen gick vi dit och gjorde oss i ordning och värmde upp osv.
Det gick jätte bra, allt som jag oroat mig för.. eller iofs vet jag inte hur de såg ut, men de känndes bra, och de är possitivt kan jag tänka mig.

efteråt följde jag johanna hem, <3
men var tvungen att åka hem tillslut.. :( de sög!
Jag ska se ett avsnitt av gilmore girls nu.. och prova kläder och så..

Kommer att somna med ett leende på läpparna, efter en toppen dag! :D

Onsdag -

hejhej!
Idag hann jag med bussen, ett big yey! Men det var tråkigt på skolan.. satt och läste.. och inte mkt mer hände :)
På slöjden gjorde jag klart min muffins och lite annat. de var rätt slappt.. och de var sista lektionen så tja, de var inte lönt att börja på nått nytt.
På håltimmen satt jag först och sneglade på no artikeln.. och vad som ska  vara med i den.. men det blev tråkigt och kunde inte skriva på den ändå, så jag joinade på Johannas matte^^ Jag var lite smart.. hehe not. Johanna var söt. Vi hade precis räknat ut att 12/6 är 2. Sen skulle vi räkna ut vad 18/6 var och johanna svarade 2.. och de var lite cute. man måste nog va där för att förstå det roliga.
Efter lunch hade vi elevtid.. vi snackade först om vad vi ska göra för klasspengarna, och tydligen kan vi köpa 7, 5 chips påsar var xD
jag och Elina gick till forum och spelade pianoooo. :)
och sen tog elevtiden slut. Ingen sola i lönndom idag inte^^ haha.
På skapandet och rörelsen hjälpte jag johanna med hennes återvinningsprojekt.. det var kul att limma, de gångerna man inte brände fingrarna på limmet.. aj!
Elias gjorde en söt chincilla, du kan se bilden lite längre ner :) 


Efter skolan var jag med Johanna, vi såg på Top model, och sen fick vi nästan rusa till dansen.. i morgon gäller det.. lite nervös, men det är bara roligt så de kommer att gå bra :D
hoppas jag ;] hihi.

När jag kom hem, laddade jag in en massa låtar på mobilen, eller bara 38 den här gången, men äch!
Jag lyssnade klart på ljudboken, de var en jätte bra bok! oja! men är lite morrig på vissa personer i slutet ;]
aja, inte mycket att göra åt.

Nu ska jag se ett avsnitt av gilmore girls, och sen ska jag sova.. får ta itu med läxorna i morgon.. nu när jag inte behöver oroa mig för den försendade inlämnade ljudboken.. ;] hihi.
Jag har ett mål, allt ska va klart på söndag kväll :) ;]
 sötisarna på lunchrast

 Elias chincilla ;]



Hare bäst, <3

oh happy day!

Tjao!
Somnade igår, men jag var hemma från skolan, var i skogen i 3 timmar, lite hit och dit, sjukt less.. varmt, myror, slut på vatten ;] Sen hade jag sönder den ena röjsågen med, de är lyckat. På kvällen lyssnade jag på ljudbok, och öum, jag kom inte ihåg resten ;]

Idag vaknade jag i tad, hann med allt, förutom en minut där på slutet när jag glömde bort att jag skulle hämta papper i skrivaren på verkstaden, och då när jag kom ut egenom dörren swishade förbi, och jag ba, jaha..
Så jag fick åka med mamma till skolan istället. Franskan var hyfsad slapp, lite kamera problem.. måste börja skriva på franska redovisningen i veckan.. de är super viktigt. SO:n gick rätt bra.. vi har kommit långt med modellen.. men långt i från klara.. och de är ju precis en vecka kvar.. hjälp! På matten var elias et moi riktigt duktiga ;) hehehehehehe. (A) men de va igentligen logiskt, men man behöver ju inte överdriva med krångel..

Efter skolan satt jag och Elina i bibblan.. hon läste och jag öum, läste roliga historier i KP.. de va inte så roliga..
men när jag kom hem, yey..
Läste den nya FRIDA tidningen som kom idag.. och öum väntade på middagen.. stuvade makaroner mumms!

Efter middagen satte jag igång ljudboken.. och medans gogglar mamma och pappa mig.. de känns ju tryckt, eller?
Jag och Elina nördar med MSN Spel... de va kul, ;]
När den andra av kvällens ljudboks skivor var slut satte jag mig och såg 2 avsnitt av gilmore girls.. 3 skivor kvar, sen är de slutslut.. de känns tragiskt.. men de måste ju ta slut nån gång.. :/

NU måste jag sovaaaa, hare bäst! puss


Tiden går snabbt..

Hej! Ursäkta mitt länga uppehåll, tror inte jag skrivit sen i onsdags, (A)
men här kommer uppdateringen! :D

Torsdag 21/5
Jag vaknar upp hos Malin. Jag övertalar äntligen någon att spela monster och spöken med mig. ;] hihi. Jag vann, yeeeey! :) De är bästa spelet, lätt! :D Vi åt korvar, och sen sa Jag, Rebecca och Ellen hejdå. Vi for och tankade Rebeccas moppe, sen handla vi och då sa pappa att jag också skulle tanka så de blev en till sväng, men vi for på bilisten istället, så de skulle se mindre dumt ut ;] haha. Vi åkte åt skillda vägar hemmåt,och de började regna.. yey :D
på kvällen hände inte mkt, såg på Gilmore girls.. försöker se klart så att jag kan ägna mig åt annat :P

Fredag 22/5
Jag var lite duktig och for ut i skogen och röjde.. hade super mega damp på en järn öum, tråd? som låg upp och ner, huller å buller runt om i skogen. Hade lite problem där ett tag med alla träd som fastnade på den.
När jag var klar, skrev jag på Eco Byn..  renskrev allt fakta, men de är inte 100% klart än, måste kolla med gruppen om de fattas nått eller så.
På kvällen såg jag på damdamda dam gilmore girls! :D Jag är snart klaar :D är på sjunde säsongen. Happy, + att de är brabrabra!

Lördag 23/5
Jag är barnvakt, till mina söta kusiner. Vi spelade brännboll,  tyvärr vann Malin och Johanna över simon och jag, men det var roligt ändå! Vi bäddade en jätte stor säng i tv rummet. Vi dukade fram chips, dipp, ostkrokar, godis och dricka till filmen vi skulle de. Två tigerbröder! Även om de inte va så mycket språk, var en jätte bra! Så sorglig! Stackarna ;]
Men johanna och Simon var inte så tyst under hela filmen. (A) De såg på svampbobb, hoppade, busade och skrattade. Det var lite svårt att se, men vad gör man ;]
Andra filmen vi skulle se hade Johanna bestämt, My scene i Hollywood. haha, vet inte vad jag ska säga om den, ;P
När den var slut fick vi lov att bädda om, bus barna hade lekt wipeout, och hoppat på kuddar, och om man ramla var de lera xD

Söndag 24/5
Jag vaknar.. av, jag nämner inge namn. ( johanna och simon) De gick inte att somna om, de är ett som va säkert. :P och, tja, vi åt frukost, lekte skola, blue,blue,blue inte bleu, de efternamnet på krullisen :) 
Efter de gick vi ut och lekte, eller spelade. Simon var på leo´s lekland så de va bara tjejorna. Vi körde stegen med fotbollen, lite, eum, tennis? osv.
Monica åkte iväg och skulle hämta korna som rymmt, de va någonstanns vid sandvika, xD Men medans kom mamma förbi med Hamburgare. Efter maten städade vi i tv rummet och bäddade alla sängar. Jag fick 100:- per barn i belöning, dvs, 300 :D + valfri sak från oriflame lådan, :) hihi, blev lite förvånad där.

När jag kom hem till Kulfors bakade jag Herman! :D han va go´. Hihi stackarn. :) Gossip Girl var bra, gilmore girls var bra. Kvällen var braa! :D


De va nog de mest viktiga. Skriver troligtvis mer i kväll efter magdansen ;)  hare!

Onsdag 20 maj

Hej!
I onsdags körde jag moped till skolan. Jag parkerade hos sigrid och gick med henne till skolan. Slöjden var riktigt kul, helt otroligt. Jag virkade en muffins. Blev jätte nöjd! :D Nu fattas det bara lite strössel på den. På håltimmen satt jag med Rebecca och "räknade" matte. Hon var duktig och gjorde några tal, den sötisen! Efter lunch hade vi elevtid, jag och ruth fick till musiken och spelade lite :) På vägen satt va med Johannes och lill söt valpen! :D åååh, den va så liten och söt! awie.
På skapandet gjorde jag nästan klart mitt slutprojekt.. men jag stannade kvar med johanna på rörelsen och hjälpte henne med sitt projekt. Elias läste, vi diskuterade, vi hade allmänt skoj. Mycket skojjigare än brännboll! :)
När vi slutat körde jag och johanna och köpte godis ;] hihi Men tråkigt nog var hon tvungen att åka hem.. jätte tidigt.. :(
Men när hon farit, körde jag till Lars och väntade på Rebecca. Jag hann se på topmodel och halva sex and the city innan hon äntligen kom :)
Vi for och handlade å sen åkte vi till malin. Vi grillade, åt det vi grillade, spelade kort, lyssnade på stek musik och snackade. Jag och Rebecca for ut och "köpte" godis ;] Eller vi gjorde det, men vi ville igentliegn mest ha kaffe, som bara fanns på närköp.. så vi stannade av där innan i for tillbaka till malin.
Vi sjöng sing it, grillade lite till, bananer med choklad i, de ar lite läskigt ;] haha. Jag hade lite för mycket energi ;] ;]

Senare på kvällen tog vi 4 en sväng med mopparna runt byn.
Blabla, vi såg på he´s the girl, men jag somnade så jag vet inte va som hände sen xD 

Tack för kvällen sötisar! <3


-


Du efter plugget, det fixar sig alltid.

Tja!
Idag gick skolan snabbt och lätt, idrotten var skoj, karolis och viktor höll i den (basket). Dock fick jag skavsår, de sög.
Men de var kul ändå. På bilden började jag med mitt slutprojekt.. beslutade att jag skulle byta eftersomd e bara strular med poparten. Efter lunch satt Johanna, Rebecca, Nemanja, Elias och Moi ute i solen bakom slöjden och chillade. Katade lite ogräs, men de va ju skoj, inte för killarna och rebeccas kaffe, men annars helt skoj :) mohaha. (A)
Vi satt i solen så länge att jag kom försent till No:n :] hehe. Men ingen skada skedd.. får gå och kolla om jag fick minuter, mohaha :)
På sista lektionen halv sov jag och elina.. de va så skönt, kunde knappt hålla ögonen öppna..  inte ens varmchokladen hjälpte ;)
Men jag lyssnade iaf på vad de sa på filmen, de är ju alltid nått.
Efter skolan åkte jag hem, åt middag, firade farmar, fick tårta, åkte till johanna, cyklade till magdansen.. tränade på hur vi skulle göra, och de är absolut toppen! Det kommer att bli så bra! :D  Och med pling bling med, oja, de blir något de här alltså! :)

Efter dansen cyklade vi tillbaka till johanna, spelade lite råtta vs katt, redigerade min låt lite granna o.s.v. :)
När jag kom hem såg jag på ballar av stål och nu så sitter jag här! ;] Ska snart sova.. :)

Pusshej! :) <3

Söndag-

Tjaoooo! :)

Imorse var de aaaaasvarmt, jag nästan kvävdes av hettan. Jag kommer igentligen inte ihåg så mycket om vad som var innan vi somna eller efter vi vaknade ( vi: Vecc, Rebecca och Jonas) De åkte hem innan klockan blev 12..
jag kommer inte ihåg vad jag gjorde.. lite dåligt minne kanske.. (A)
Jag och Bror for ut till skogen 13:55, hehe, klockslaget jag började räkna minuter till lönen ;]
Va var ute och röjde till halv 5.. jobbigt!! De var as varmt.. solen och allt.. inte de bästa vädret! Jag fick ett träd i huvudet.. det gör fortfarande ont.. jäkla evil träd ;O ;]

När vi kom in orkade jag knappt göra nått.. rätt slut, så kvällen bestod av one three hill, gossip girl och gilmore girls. ;] de 3 bästa på en kväll, de är ju underbart ;) haha. <3

Nu sitter jag och dricker te, äter morot och ska snart sova :D så hare bäst, pusshej! <3


Granö kväll m.m

Tjao!

Igår gjorde jag inte så mkt på dagen.. piano, gilmore girls, städa, sånt skoj, skulle igentligen vara med Antonia, men de blev inte så. Men då blev de så att Rebecca skulle till Granö och jag följde med, och sen skulle hon sova hos mig efteråt.
I granö chillade vi med Josef, Jonas och Jens, haha, barar på J. Vi såg på nått playa de sol, eller nått liknande jag har ingenaning xD Men jag fattade inte så mycket om jag ska va ärlig^^
När vi skulle hem följde Jonas med, girls night, you know. VI såg på gilmore girls, osv.
Hade riktigt kul :) Men de var ju lite varmt.. ;p
Vi somnade någon gång vid 4, och tur va de.. :)





Fredag, yey!

Hej! haha, yey hej xD gaaah :]

Igår morse försovde jag mig... hihi igen.. jag måste gå isäng tidigare ;] Första lektionen i skolan var engelska.. och jag hade muntligt nationella.. de gick väll inte överdrivet bra, men jag nöjer mig med ett G.. jag har ju höjt i matte, så de är ju bra iaf. :)
Efter det var de hade vi matte.. med andres istället för karin för jag blev flyttad.. yey. ;] Vi skulle göra en ekvation.. hehe men vi råkade göra en förenkling bara.. men sen kom vi på en ekvation, haha (A) lite pinsamt där..
Men vi kom 2a i tävlingen, om vem som löste ekvationerna först, så de va ju helt okej. Jag gillar ekvationer :]
Franskan var inget speciellt.. vi skulle börja med ett projekt om nått franskpratigt land.. men jag och Antonia satt och skrev rövarspråk till varandra ;] haha. Det va lite lagomt sött. ;]
Efter lunch hade vi SV.. vi har skrivit nästan allt om de som ska skrivas.. de känns lagomt skönt.. nu kan vi ägna tiden åt att bygga modellen :)
Sista lektionen: Idrott. Jag hade hört att det var broarna runt som var på tapeten.. men de var orientering! ;/ De söööög! Jag hade inte bra skor.. hehe. Eller sockar(A) Danne sa att det inte var blött, men jag säger det bara, blöt mossa är inte tort alls.. men antar att de var vi som gick de fela vägarna.. ;] <3

Efter skolan åkte jag till Stan med Mamma och Johan.. skulle köpa skor. :D :D Men vi gick in på en klädaffär.. hihi, och jag hittade en superfin klänning där.. så de blev ett fynd till med.. :)
Efter vi köpt kläder för vi och åt på frasses och åt. Men snabbt iväg till skokanonen där jag snabbade mig att prova skor. Jag hittade 3 par.. ett par ballerina, och ett par till ballerina fast mer vardagliga.. och sen ett par hög klackade :D super glad! :) :) :) Fast de kosta 550.. men de var så bra! (=
Efter skohandeln for vi på obs och köpte godis, hehe :)

På vägen hem stannade vi hos monica och per.. de hade också köpt nya skor haha :) Jag hämtade min herman! :D yey!
jag ska sköta om dig med all kärlek jag har :D (A)

När vi kom hem började jag se på gilmore girls.. snart klar med femte.. yey! okej.. jag har 2,5 skivor kvar, men ändå, (A)
Smsade med johanna, och jag är glad att jag fick det sagt.. även om de inte var lika modigt som jag tänkt mig, men vissa saker går lättare att skriva, och de här var en av dom. Men jag är glad att du förstod. <3 je t´aime!

Kram

Magdans :D ^^

Tja^^

Idag försovde jag mig.. de måste jag sluta med. ;] haha!
Skolan gick lagomt snabbt.. ýey. Tack Rebecca för ditt snälla, öhm, samtal? ;] stöd? wtf, men du betyder!

Efter skolan åkte jag hem och packade och sen åkte vi till Vindeln igen.. jag och johanna hade magdans som vanligt :):)
först började vi kolla på ackord till min låt :) :)
Efter maten fick vi halvt med lite tid.. men med hjälp av cyklarna kom vi i tid till träningen :)
Det var jätte jätte kul! Är så lycklig på dansen.. synd att den är slut nu..
men jag och johanna anmälde oss för att dansa på folkhög någon gång framöver :D så helt slut är det inte, yeey! :)


När vi kom in igen förtsatte vi med låten.. tack johanna! :) du är en underbar person, de blir jätte bra! :D :D <33


Nu sitter jag och lyssnar på ljudbok, å när skivan är slut ska jag sussa :D

Hare bäst! <3


Förlåt.. jag försöker!!





Onsdag

Hey!

I morse försovde jag mig lite, men jag hann med bussen. När jag kom till vindeln gick jag till Johannaaa, som låt i sängen och såg söt ut, som man gör när man just har vaknat. Vi låt och pratade en stund och sen drack vi te å kort därefter gick hon till skolan. :)
Jag stannade kvar en kort stund hos henne och spelade ds.. men halv 10 hade jag tid hos frissan.. jag skulle permanenta håret :) jag blev klar vid 12. Alltså var jag där 2,5 timmar, pjue de va ju trevligt ;] :) Men de är fluffigt nu och de hoppas jag att det inte gör det när jag tvättar det.
Efter frissan gick jag till lars och kopierade en massa låtar.. shit vad jag måste lyssna igenom.. yeey! :)
Såg på en film.. wedding chrachers. shit jag kan inte stava, men ni fattar vilken film säkert. Dock var den inte lika bra som den brukar vara...

Halv 4 hade vårat volleyboll lag match mot några killar (anton.e, danne, julle, henke, fredrik och tobbe, tror inte jag glömt någon, förlåt om jag gjorde det. Hur som hellst.. vi spelade inte riktigt så bra som vi brukar göra.. så pinsamt nog förlorade vi.. men vi lever vidare.

När jag kom hem skicka jag låtar till telefonen.. och sen
* Eragon
* Städa (bokhylla, säng, golv, garderob)
* Gilmore girls
osv..

jag försöker, jag försöker.. förlåt, men de går inte så bra..

Hare, ciaoo!




-

Jag ska försöka, de ska jag verkligen.. men det kommer inte att bli lätt.
Du är viktigare.. så är de bara.
<3





Great day!

Tjaao!

Idag hade vi Nationella prov i Biologi.. och de gick inte alls bra.. lite pinsamt.. men tja, inte lika dåligt som jag trott att de skulle gå. Efter provet slutade vi och då följde jag å sigge med johanna hem :)
De va lite busigt. (18 januari sigrid.. ). Kulkul!
Vid halv 6 cyklade sigge hem.. och då var de bara johanna et moi :)
Hon följde mig till dörren :] aaw! hihi busigt.. Satt hos bror och snackade med folk.. å sen när jag kom hem snacka jag ännu mer med olika folk. :)

Vid 21 började DHW, det var super bra! :) Å nu sitter jag och ser på mello semifinal.. yey. Finland är ovanligt bra.. ;]
hehe.

Tja, nu ska jag sova, pusshej! <3


Tack johanna för att du förstår ;] <3

Cykeltur,

Tjao :) Jag och Elina försovde oss lite, men vi började cykla till Vindeln vid kvart över 7.  Det var inte så farligt dåligt väder, så de gick rätt bra.. vi var framme innan 8 i vindeln iaf.. :) och vi gick bara uppför en enda uppförbacke, ;) yey!
Skoldagen bestod av studiebesök. Först skulle min grupp till återvinnings centralen.. och de var lagomt skoj.. när vi var klar hade vi lång lunch på 2 timmar.. jag, johanna och rebecca satt och pratade. Eller de var väll mer jag och johanna. ;] Å sen efter lunch mådde rebecca inge bra så hon åkte hem.. hoppas du mår bättre nu! :) <3

Andra besökstället var på ett lantbruk, lidströms, lindströms, jag kommer inte ihåg..  men de var jätte söta kalvar, får och andra djur.. de hade ett får som sprang löst.. de va jätte sött! :) Och sen innan vi skulle cykla till nästa ställe fick vi hålla i 4dagars gamla kattungar! Å de var så söta och framförallt småa!

Det sista stället för dagen var reningsverket.. som ä¨r ungefär på samma ställe som återvinnings centralen.. så vi fick pallra oss ner dit igen.. yey. Men jag gick aldrig in, jag stannade ute med Johanna och höll henne sällskap å sen kom Krister och pratade med oss om lite allt möjligt.. :)

Skolan är slut jippi.. men 90 min volleybolls träning.  Var inte riktigt taggad.. lite less och var inte så inne i spelet.. ont i huvudet och halv skum..  men jag klara mig igenom den.  Vi har match på onsdag.

Efter träningen skulle jag och Elina cykla hem till Kulfors... vi cyklade i nerförsbackarna och några snyttar rakstreckor.. annars var de mest  promenad.. men så jäkla less mina ben var, och rumpan och allt!! gah!
Men vi tog oss hem levabde :) och tur var det.
Elinas mamma hade redan kommit hem till mig så de skulle åka direkt nästan.. så jag satt mig vid msn och chattade ett tag. dvs resten av kvällen.. pluggade med filip.. till biologiprovet (NP)..

ciaooo!

Hunk memory

Tjabba!

Ikväll har jag sett på en hel del tv.. one three hill.. snyft.. gossip girl och Wipeout. När det sist nämda pogrammet började kom elina hit, så vi tittade på det tillsammans :)
Efter det kollade vi lite i skolkatalogerna.. och sen spelade vi hunk memory.. och de gick ju bra för elina :]

Vecc fick:
Ola svensson
Björn Gustavsson
Pete Wentz
Adam Brody
Jesse McCartney
Joe Jonas
Ashton Kutcher
Ben Barnes
Michael Cera
Kanye West
Chris Daughtry
Chace Crawford
Mattias Andréasson
Zac Efron


Elina fick:
Cristiano Ronaldo
Chad michael Murray
Bill Kaulitz
Zlatan
Pierre Bouvier
Brolle


Så man ser ju klart och tydligt vem som hittar sötisarna :D :D :D (för den med annorlunda smak så är det vecc som hittar dem)

Well, ciao! hare bäst <3

<3

You take the breath right out of me
You left a hole where my heart should be-


love


Underbart, underbart skoj! <3

Tja!
På lördags morgonen klev jag upp, gjorde mig i ordning, pcckade o.s.v. Vid 11 skulle jag åka med Veronica in till Lycksele, tsm med Johanna och Marcus.S.
Vi stannade av hos anna-stina, där vi fick åka med henne så att veronica kunde hämta några andra+ handla.
Vi som åkte med Stina åkte mot stugan. Dock vägen dit var inte bra, och yeeey vi fick gå.. med packning.. i solen.. det var riktigt varmt! När vi kom till ett, vad ska jag kalla det? Ett hål som går igenom hela vägen, så man började förstå varför vi inte tog bilen. När vi kom till håle lämnade Stina oss för att åka och hämta mera ved.
Vi trodde aldrig att vi skolle komma fram, men tillslut såg vi stugan vi skulle bo i över natten. Det var en fin liten stuga som var hyfsad städad.. så vi behövde i princip bara sopa och göra igång eld. Vi bytte om och inväntade de andra.
I början var de lite spännt, jag kännde inte alla och blyg som jag är, vågade jag inte riktigt gå fram och hälsa eller så (A)
Men under kvällen, började vi prata mer och mer. Vi höll inte våra roller så värst långt.. så efter middagen vare lite blandat spelat/verklighet. Det var en massa skoj på gång.. vi skulle tävla om vem som skulle bli magiker lärling.. t.ex. pilbågskytte (jag ägde, mohahah NOT! träffa ju inte rutan en ända gång ;] hehe. Men dock träffade jag ett träd, yeey (A), poesi, gåtor, dans. Det var alltihopa riktigt skoj. Dansen främst! : ) (pilträdet kallas dansen för)
Sen spelade vi tärning också :D ungefär som bluff fast med tärningar, det var otroligt kul att umgås med er! 
Vid tolv gick några isäng.. jag la mig och försökte sova, men hade för mycket energi, så jag gick ut till buspojka Marcus.J och Filip. De vad heter de nu, öh men du vet, de man svärd och sköld? hehe, (A)
Var inte så duktig, men de får de ta, jag lekte ju med dockor när jag var liten, så de kanske hade ett litet försprång kan man tro ? :) Aja, det var otroligt kul!
När vi gick in, hade de flesta somnat av de som gått isäng, eller så hade de somnat allihopa, jag vet inte. (A)
Men jag hjälpte Filip att hitta sina saker i mörkret och sen den snälle pojken lånade ut sin enda kudde till mig. Tack ska du ha, ;] 
Innan jag hann somna, eller jag var inte speciellt nära på att göra det heller, men iaf, Johanna kom tillbaka. (hon och veronica hade varit och lämnat sebastian, vart vet jag inte eftersom jag inte följde med ;)
Men lite svårt blev det att somna.. 3 olika snarkningar, efter varandra, om och om igen.. gaah, lite tokig kanske man blev :] Det gick iaf lättare att somna andra gången.. där vid halv 6.. dock var de riktigt kallt (A) Frös inte lite om tårna ;]

När alla vaknat, och så fikade vi, städade, packade och blev klara för avgång.. vi gick och gick, till de där hålet u know som jag snackade om tidigare. Fast denna gång, ännu mera packning.. yeey.. men de var trevligt sällskap, dock fattade jag inte va de snackade om.. nått tv spel ;] Å så kunde vi åka hem (med stopp för ompackning, avsked, tankning på vägen ofc, men de är en annan femma!)

Jag har haft super super trevligt med er, tacktack <3<3

Fradag- yey!

Tjao!

Idag, försovde jag mig lite granna.. så jag var halvklar när taxin kom.. men jag hoppade av hos min bror, där jag pluggade franska som bara den.. dock över några andra lektioner.. gick till skolan så jag kom till språkvalet.. men det är ju bättre att jag inte kuggar helt och hållet på provet (A)
De gick väll sådär ändå.. de kom inte så mkt av de jag pluggat på.. men de gick väll helt okej.. eller de blir då minst G iaf. ;] Efter provet= lunch, ris och korvstroganoff, yeeey, (a)
På svenskan var vi helt otroligt rätt flitiga.. vi gjorde en skiss på hur allt skulle se ut, så de rullar på antar jag.
Idrotten var next.. hade kläder.. men vi hade utomhus fotboll.. och jag hade ballerina skor.. så de gick ju inte så bra de där.. hehe. Så Ellen, Albin och Jag gick på promenad istället. :) Och sulan höll på att lossna från skon, och sen på promenaden lossnade den jättemycket, så skorna går inte att ha nu.. de suger!

Efter skolan, åkte mamma jag och Malin upp på hembyggsgården och kollade på kläder till Lajvet i helgen.. hittade lite smått och gott.. :)
När vi var klara åkte vi och handlade och sedan släppte de av mig hos Malin. H. Hon höll på att laga middag, aw. Ris och Kyckling. Mummas!
Efter mat, TWILIGHT! :D <3. Igentligen suger filmen, men den är bra (A) komplicerat där, men så är det. Hela filmen är värsta brottom, en sak händer strax därefter en annan osv. Men Det finns otroligt måna skämt, älska ;]
Andra filmen: High school musical 3. Låtarna är underbara. :) :)
Vi avslutade kvällen med lite stress. Tack för kvällen! :)

Nu sitter jag här och Elias tror att Eäger är ett ord, (nu är de säkert ett ord bara för att jag skriver här) stackars pojk :D (eller mig, om de är ett ord)

Well ingen tid att sitta här längre, ha de bäst och ta han om dig. <3
kommer inte att skriva förns på söndag om de inte blir i morgon bitti. Vi får de ;] ciaooo!

yeeah..

tjao!
idag hade vi ingen matte på morgonen.. vi lyssnade på Marie som berättade om sin resa till bangladesh, stavning kvittar (A) De var lite små intressant, och är glad att de inte blev någon matte. Jag och johanna fick gå tidigare från franskan.. vi skulle gå till kören, och tralla en stund. :)
Efter lunch, hade vi fysik/kemi med anders, wiie, haha. Vi är riktigt flitiga på att jobba xD haha.
Men som tur var gick lektionen snabbt. Sista lektion: musik.. jag tror att jag inte orkar sattsa på mer än VG.. de känns som jag inte har kunskapen eller tid att fixa med ackorden till låten.. men de blir ju pinsamt att sjunga utan (A) haha.

Efter skolan, gick jag och Elina till optikern.. jag skulle kolla synen ifall jag skulle behöva glasögon, men eftersom jag inte hade huvudvärk så ofta behövde jag inte det. Men de skulle va skönt att ha, för ögonen kämpar ihjäl sig för att se xP
När jag va klar gick vi på ica, köpte present till moster, jordgubbar och glass :D gotttt!
Dock innan vollybollen (A) Träningen var jätte kul, vi var 90+% seriösa, och de bevisade att vi kan om vi vill!

Efter träningen gick jag till Im:s, pratade med Rebecca medans jag gick, och sen gick jag in till bror som väntade på mig. Kebab tallrik, inte dumt alls! Medans vi väntade på mamma spelade lars WoW, och ska va ärlig, jag ser inte det roliga i det spelet.. men tydligen är de det..

När mamma äntligen räddade mig från tråkigheterna åkte vi till Monica som fyller år idag! :D
Vi åt tårta, snackade, jag pluggade lite och annars var de hockey på tv:n, så på flesta kollade på det..

Nu sitter jag här och har sjukt stort dåligt samvete.. borde ha pluggat mer.. men de fastnar inte.. min hjärna stöter bort allt som borde sitta där.. ;/

Tagga i morgon och helgen! :)
pusshej! <3


Operation dagsverket^^

Tjo! :)
Idag blev det inge röjning.. det regnade så mkt, så de känndes inge kul att röja i regn.. ånej. Så dagen började med att se 2-3 svnitt av gilmore girls.. kommer inte rikitgt ihåg (A)
Efter det har jag också: läst 2 kapitel i så länge vi båda andas, pluggat franska, pratat lite med johanna, bakad snabblimpa, TK test och lite smått och gott.
På kvällen, gick jag, mamma och djuren ut och gick på promenad.. vi går förbi ett ställe, där de var hög tid att röja.
Jag säger till mamma; de som rår om den här skogen måste ju röja!
Mamma när hon fått bekreftelse av gränspinnen.. :det är våran skog. Damn!
JAg måste röja, hehe. (A) men de va lite kul där, ;] Vi gick runt och runt. Upp på hög berget, kolla på ett ställe där vi bruka va när jag var liten och åkte pulka. Där låg det en krossad plast spade, och en ved klabb som var eldad på, rester från familj forsgren^^ haha :)
men backan var igenvuxen av träden.
Under tiden var katterna lite små söta.. gustav var trött sen länge tillbaka och hamnade ofta efter.. ;] haha. +att han pep rätt ofta för att han inte orkade gå längre och ville hem.
När vi väl kom hem såg jag ett gilmore girls avsnitt och sedan pluggade jag franska glosor.. måste plugga i morgon... de är ett måste! ;]


men nu är de dags att sova för mig, så hare bäst pusshej! <3


Tisdag, äntligeeen!

Heeej!
Igår, (eftersom de är onsdag igår) hehe.
Hade en sjukt stor ångest att jag inte pluggat matte.. vi hade NP matte C på förmiddagen och de känndes inte riktigt pepp.. men de var lite kluriga frågor som jag igentligen inte tyckte om, men jag försökte svara rätt, haha. Så vi får väll se hur illa de gick.
Resten av dagen var väll lite smått dryg.. å sen har vi börjat på en hållbar utvecklig sak, där vi ska bygga en by och de ska klara sig där i 30 år, yeey, jag längtar sjukt mkt ;] gah!

Efter skolan åkte jag hem som vanligt.. och jag satte igång att baka grahamsbullar... och då stog de 2 sorters mjöl, ett var ju graham, och de andra var ett annat namn för vetemjöl, men de visst inte jag, och då frågar jag mamma, och hon sa " det är samma" och eftersom jag höll på med graham, så trodde jag ju att de var samma som det, och jag fråga igen " så jag ska ta 25 dl graham?"  Hon mummla ba nått eller om hon ens hörde mig de vet jag inte, jag tod i af graham fullt ut och sen kommer hon och ba vars är vetemjölet, och jag ba, öööh vetemjöl? (A)
Aja, de blev goa iaf, bara lite torrare och nyttigare^^ haha.
Nästa bröd jag gjorde, skulle ha varit den supergoa fil limpan som mmmhm är så go. Men tja.. lalala, inga kommerntarer på den. Den blev bara konstig. xD 

Igår kom min ääääääälskade Gilmore girls box!:D alla i en låda.. mhm! De känns bra att den står där i bokhyllan och tittar på mig :D :D
började se på 5:e året.. somnade vid 1, :]

Annat kul: jag klarade ett TK test, wiho, efter 4 försök satt de där! :D wiiiiie! ;] <3 haha.


Vad som händer i dag, tja de får vi se i kväll ;) <3 hare!

 finner inga ord!

vad ska man säga?

Heeej!
Måste säga att min dag har vart rätt bra! :)
* Skolan
Idrotten var lite pinsam dock.. brännboll killarna mot tjejerna.. 26-99.. yey! VI ÄGER! Go girls! ;

*Volleyboll
också lite pinsam.. 5 mot en,( danne) och han vann.. jojo, vi äger stenhårt! ;] <3

*Sigge
Vi diskuterade filmer, haha, aw! Å spelade kort, o.s.v. Riktigt nice! :)

*Fixa till cyklar
De var i rätt bra skick, bara lite luft och tvätta.. hehe.. lite dammiga.. ;] Men wtf vad blir inte dammigt när de står ett år och ingen bryr sig om det.. ;]

*Plugga
De blev noll noll noll pluggning.. jag hann inte.. så nu får matten gå om den går. fuck!
Men har kanske en halvtimme i morgon och kika igenom boken en sväng..


Nu ska jag sova, och de ska bli så skönt.. :) å sen tagga plugg i morgon.. ;]
hare! pusshej! <3

?

Igentligen är de ju hemskt hur vi behandlar våran planet. Källsortering till exempel.. hur många procent är det som återvinns, de borde ju vara självklart att återvinna papper, plast, glas osv. Hur mycket köper man igentligen som man inte behöver som bara ligger därhemma och skräpar. Oljan kommer ju att ta slut som småning om, och vad har vi då att skylla på? Å dessutom har vi alla dessa saker som vi bara slänger sedan och vars hamnar det? Jo på soptippen.
Om man kollar i dikerna.. de är ju fullt med plastpåsar, ölburkar osv, seriöst, någon måste ju plocka upp allt någongång, stackars den. Och sen alla djur..

Men då har vi det här med bensinen till bilarna.. utläpp i massor som försämrar naturen och milön.. bara att åka in till Umeå, då blir ju luften mycket sämre än va den är i lilla Vindeln.
Vart är världen på väg? 

Tänk efter innan du skräpar ner.. tänk på vad de kan orsaka.

lalalala, hej!


Tjao!

Hej!
sry för den låga pausen. Men jag har varken haft tid eller lust att skriva.. eller vetat vad jag skulle ha skrivit.. de har alltid blivit sena kvällar för att hinna med allt och ändå är knappt någonting gjort.. sjukt drygt.

Men igår, då trodde jag att vi skulle till mormor för att hon fyllde år. Men hon hade blivit sjuk, så vi var hemma istället. Eller jag var hemma.. och min bror men han låg och sov utan min vetskap xD
Men jag pluggade på och de gick inte så värst bra, hehe.. (a)
Sen läste jag några kapitel i Så länge vi båda andas.. och lite smått så där.
Tv pogram för dagen: Gilmore girls, one three hill och gossip girl.. + gluttande på ugly betty och DHW.. hehe.
På kvällen, tittade vi på lägenheter..  och lite sånt.. bara typ 12 skivor kvar av eragon, yeeeey :) Men de är spännande nu!! :)

På valborg var jag i skivsjö och var med Sanna, Sofia,  Elina och Eve. Vi gillar korv, de märkte korv försäljaren.. ;] heheh. På kvällen såg jag Ringaren i Notre Dam, vet inte hur de stavas, men ni fattar antar jag.
Fredagens planer blev ändrade tyvärr.. skulle på bio med Johanna, men filmen var bara med svenskt tal, och vi va inte taggade på dubbad Hannah Montana inte xD
Men jag var med skivsjö borna.. eller jag hann just komma hem, duscha, och sen sms sofia och fråga om jag ville följa på moppe tur till kussjön xD Lisa och Koj hade fått en kalv och sen hade de kattungar, och naaaw vad dom va söta.. (A) hihi. Vi fick te och bulle innan vi åkte hem igen.

Nästa dag, alltså lärdagen.. 2/5.. var jag på dop! :) Lilla Elvira skulle döpas. Hon var så söööt!
Å sen efter dopen fick man smörgåstårta.. mums!
Efter dopet körde jag till konsum, där jag pratade med johannas mamma en stund och sen handlade korv, mm.
Sanna, Sofia, Elina och Jag skulle fara och grilla! :) :) Och de var riktigt kul !

ha de så bra, pusshej!

RSS 2.0