tittar hit, tittar dit

Hallåj!

Idag klev jag upp 09.00, nej de är ingen bluff, helt sant. oyes. Först var jag lite halvt seg, men uppe var jag iaf.. sen skrev jag klart musikredovisningen.. känner mig stolt.. :] Jag hade tänkt att se Kyle XY fem över tolv, men missade de 10 första minuterna.. de va ju lyckat. Men lika bra är de för det. Sen har jag hunnit ut med skotern en sväng, men de va rätt kallt, frös nästan till is.
När jag kom in stekte jag en röra med lök, champinjoner och paprika som mamma skulle ha till middagen. Monica och hennes familj kom och hälsade på. :) Middagen var super go! Någon sorts paj, mumma. Efter middagen spelade kusinerna och jag tv-spel. Efterrätten bestod av glass, mumma! Och en sak till som är mumma är Danny, som var med i Wild Kids, oyes mhm. Melodifestivalen var ju jätte sämst ikväll! Dansbandet Thorleifs, olala vilka hunkar, not? Hip hop låten var ju nästan pinsam.. men den blonde killen va söt (a) hehe. Jag kan ju hålla på hut länge som hellst.. men de värsta var Darin, varför ska han förstöra en bra låt, nu är den ju förgiftad? ;o aja, får leva med det!
Det var iaf trevligt att kusinerna kom, men nu har de farit och de är ju tråk.

Borde nog sova, men vill inte igentligen.. men borde, så ska nog göra det om en stund. :)
Hoppas att ni haft en lovely kväll, pusshej <3



Friluftdag!

Hallåjsan!
Den här dagne har nog vart den roligaste på länge. Fiske ffs! ( inte så mkt fiske igentligen, menmen)
Körde skoter till Malin och sen fick vi åka med hennes mamma till skolan. Klockan 9 gick bussen till Tavelsjö, där vi skulle fiska. Vi fiskade ovanligt länge den här gången (a) hahaha. Vi satt och fikade den större delen av tiden. Sen blev killarna lite rastlösa? Började klättra på allt som fanns och gjorde små experiment.. eller hur jag ska förklara det.
Sen blev de snökrig, eller tja, försök iaf. Donald börjar att kasta snö från taket, och när han kommer ner, försöker jag knyffas, men lyckas inte alls (a) Så jag åker dit ett antal gånger.. när malin joinat min sida har vi västa team work och får ner den busen i snön, hon fick honom ur balans och jag putta, och han erkännde tilloch med att han blev ägd^^ de va ovanligt det och efter det fick vi lite mer snö, men vänta du bara ;] haha.
När vi kom till Vindeln igen följde jag Malin hem. Vi sjöng, vet inte vad det heter, men något singstar liknande fast på Nintendo Wii. Vi hade lite kul, haha, översatte låtarna till svenska och sjöng, haha xD
ex. Ingen är perfect, jag måste jobba. (HM)
kämpa kämpa till gränsen gränsen, vi är med för att vinna, med för att vinna, åh yeah, haha. (corvin bleu)
aja, lite kul får man ha ibland ;]
Sen såg vi på Gilmore girls. aaaaw på slutet!

När jag kört hem med skotern på den ny sladdade leden, olalala, åt vi middag och sen skrev jag texten till min låt. Sen har jag inte gjort så mycket mera, bara suttit här vid datorn och slöat.

Bilder från fisket finns på vecc.bilddagboken.se, kika in det!

Hare bäst, pusshej! <3

Helt random?

Hello!

Idag har vi haft matte, språk, svenska/so, no och music. På matten gjorde vi ett gammalt nationellt prov..de var lagomt svårt. Sen läxförhöret på franskan gick väll helt okej! På sv/so satt jag och skrev av manuset till dramat på datorn.. och de tog typ hela lektionen. :p
Hade en trevli lunch med flicks och rasten lika så. Fysik med Anders är väll de roligaste som finns? hehe
"Allt jag säger åt dig är elakt"  - Anders. Och sen skjuter han gummiband på allihopa också, haha. ;p
Labben gick väll helt okej med. På musiken satt jag och jobbade lite den här gången (A) haha. och lyssnade på Disco haha, yey!
Nuu, skoldagen är helt slut! Då snabbar jag mig till skostället där Malin redan sitter och väntar.. skulle köpa idrottsskor.. och sedan raka vägen till gymmet! Vi var mycket duktiga, ojaaa! Hurthurt!
Sedan jag kom hem har jag bara suttit och slöat. :p
Elina har fixat lite granna, och de blev jätte bra! :) Tack!
Texten under vecc, är ett citat från nalle puh, för den som inte visste ;] haha.

Nu ska jag se på Pinocchio! :D wiiie, ser du stjärnan i det blå?

God natt, pusshej! <3

:)

Hoppas detta blev bra, är inte klar ännu men är på väg ;)

Du får leva med den röda klockan och den rosa färgen på rubrikerna ett tag till =D

 

Puss på dig Vecc 


Godmorgon!

Hallå!
Jag råkade somna i går, visste nästan att jag skulle göra det, men de va ju så skönt och varmt. Men gårdagen var som vilken annan dag i skolan, nästan iaf. Först hade vi slöjd.. satt och stickade.. sen skulle jag till mia och klippa mig.. blev rikitgt nöjt med färgen.. men uppklippningen vet jag inte om jag blev så nöjd.. får se nu när jag ska fixa håret. xD
Efter besöket hos frissan var jag nästan sen till lunchen, de var nån enstaka kvar.. och 10 min till vi börjar. På elevtiden gjorde jag inte mycket alls (a) Men hittade ingen lärare som kunde låsa upp mitt skåp. (tappade nyckeln underdagen (a) )  Sen var de dax för skapade, bild d.v.s. Satt och flummade halva lektionen, och den andra gjorde jag ett test till johanna, och hon var helt klart duktig ;]
På rörelsen hade vi spinning, för sista gången, wiho!
Efter skolan hade vi volleyboll träning, vi hade inte så mycket spel, men övningarna var också roliga, förutom den där då jag bröt av nageln, längstin not tummen, ajaj va de sved.
Efter träningen gick jag och Elina till Lars.. men hann bara se den sista kvarten av gilmore girls, och självklart ringde mamma så jag missade de sista minutrarna.. typiskt.

När vi kom hem hann jag inte göra så mkt mer  än att äta middag och somna.. rackarns, skulle plugga på glosorna.. får göra det nu på morgonen istället, ha en bra dag!! :D

peace

Semla dax

Hejhej!
Idag har jag, ööh, vad har jag gjort. Joo, vi har kommit fram till på franskan att vi ska göra en "skräckfilm" hahahaha. Kan bara tänka mig hur läskig den kommer att bli, hehehehe.?
Sen ska vi också göra en dramatisering om sista avrättningen i sverie på sv/so, wiho, glädje skutt! Men de är inte alltid man får spela en präst som läser fader vår ;) nejnej! 
Sen fick vi ju semlor i dag, och så här såg vi ut  men grädde på näsan;
tue de är söt!

Efter semlorna gick vi på de vanliga lektionerna.. matte.. men jag och elina gick och tjuvköpte fika under timmen.. eftersom annars skulle de stänga cafe´t.
och tja Elina, hur gick det med saften? ;O

Jo, så här var det.. hon tappade ut hela glaset i skåpet MITT. Mycket nice. haha. Det rann ut saft igenom hålen längst ner, haha. Och skor och kläder blev lite utsatta med, men ingen större skada skedd.. men det blev inte så mycket matte ellerhur? ;)

Direkt efter skolan hade vi Volleyboll träning, lite flumm, eller vadå millis? (a) Men de var då skoj iaf.
Efteråt gick jag och Elina hem till Lars.. och se på Gilmore Girls, och de haglade så de snärtade ajaj ;]
Laxburgare till middag, mumma! lika gott som alltid! I övrigt har det inte hänt så mycket. :)

Peace

Chokladbolle..?

Heeejs!

Idag försovde jag mig.. damdamdam.. så jag hann inte raffa åt mig idrottskläderna.. så jag gick till kvarn med EIina istället haha. Men danne ville aldrig se kortet som jag tagit åt honom, de va lite task!
På bilden skulle vi rita en teckning som innehöll ett hus, ett träd och en människa, ooooh, intressant eller vad? xD eller inte?
Trevlig lunch med Johanna, Anja och Elias. oyes. Dock var själva lunchen inte värst go. Raggmunkar och fläsk, oyes, inte de goaste. Efter lunchen såg vi på teater; Jag och min pessemist, eller något liknande.. den var typ bra? eller nja, jag vet inte. Blev lite less, men den va ju ändå rolig. 
Vi hade HK redovisning idag.. eller alla hann inte, och jag en bland dem som inte hann. Jag är glad att jag inte gjorde det.. hade inte hunnit träna på mitt tal.. men nu har jag hela lovet och den här veckan på mig. De känns skönt.


När jag kom hem öppnade jag blomman som jag fick av johanna! (försenad alla hjärtans dag present) Jätte gullig. Tack älsk! och brevet var jag jätte glad över! Absolut, du är för sweet. Je t´aime!

Sen efter middagen bakade jag chokladbollar med grönt kokos, najsnajs! oyes. Efter det blev de lite slöaktigt..  och till sist med inte minst såg jag på Eragon, har ju lyssnat på boken så måste ju kolla hur filmen var efter all denna tid. Och den var kass med stora bokstäver, jag har förstört en bra film genom att läsa den där boken. Men självklart är boken bättre, men åh, skådespelarn är ju så söt. (a) Alla scener var bara helt helt fel! Morr...

Nu ska jag dra till sängs, pussgurka! ;*

Söndag igen..

Tjo!

Idag vaknade jag vid 12. Och några andra tider, men somnade om. Vaknade någon gång i natt med kramp i benet, och då ställde jag mig upp, men då låste sig knäet, huvva. Men som tur va släppte det och jag kunde fortsätta att sova. Klockan ett for jag och Rebecca på gymmet. Det var bara en person där, så de va braigt. Det var kul  å gymma, de var ju ett tag sen, haha.
När jag kom hem till Lars igen åt jag lunch och såg på Wild child igen, hehe. Kunde inte motstå den snygga Alex.
Sen övade jag lite på redovisningen.. och bara va på datorn tills One three hill började. Det var bra som vanligt, och strax efter oth vare gossip girl.
Chill dag alltså på hög nivå.
Nu har jag tänkt att gå isäng, är duktigt trött. Men ha det bäst, vi hörs!




Filmkväll!

hejhej!

När jag kom hem till bror idag, hade han så stökigt så jag stod inte ut med röran. Så jag röjde upp lite grann och diskade. Efter det gick jag och handlade lite smått och gott. Vid 16:00 började jag se ett avsnitt veronica mars sammtidigt som jag kokade en gröt till middag. Sen blev det filmen Wild child. Riktigt bra faktist. Snyggaste killen helt klart Alex Pettyfer, olalalala! OMG alltså!
Sedan såg jag på The notebook, åååh vilken kärlekshistoria. Grät den större delen av filmen. Så sjukt underbar! Om du inte sett den, se den på egen risk! ett tips: köp vattenfast mascara innan!
den tredje filmen som jag såg var High school musical 3, bästa hsm filmen lätt^^ Bra låtar!
Fjärde filmen: skönheten och odjuret. aaaw. Äntligen fick man se den. Rörda av den toon.. i en melodi.. lalalala! <3
Nu ser jag på den sista filmen för i kväll, de vill säga Mulan. Mulan, haha. en blandning mellan en åsna och en häst. AW!

Efter Mulan blir det nog att sova.. rätt trött. har haft en bra dag. :D
pusshej! <3


Kusin fredag.

Hey!
Dagen var het super. Engelska, svenska, franska, idrott & matten.
Engelskan var chill, på matten jobbade jag inte så mkt (a) hela 9 tal, grattis! Franskan var ovanligt intressant.. xD Svanskan.. tja den var chill. och så idrotten, innebandy. Riktigt roligt.. men tja madde och jag krockadepå uppvärmningen och min läpp sjorde illa sig på tänderna.. de svullde upp lite granna, men gick ner till sitt normala igen. TUR DET! Annars skulle jag ju nästan ha skämts ihjäl. övriga lektionen gick mycket bra.
Efter skolan åkte jag till överrödå till moster & kusiner. Hade en trevlig kväll, spelade spel med johanna, let´s dance, guitar hero som jag btw suger på. urk. I morse vaknade jag av johanna som strosade runt om kring. Var lite slö, men aja. Skrev klart min hk redovisning, som jag inte fattar nått av igentligen.. men aja de får funka. Sen lekte vi lite i dockhusen och gick ut i snöblåsten. Alla 3 barnen klättrade runt balarna.. och malin fastnade på baksidan och jag ba å nej, så jagplumsade dig i djupsnön.. och när jag nästan var frame hade hon kommit loss. Suck, men de va ju bra det att hon inte fastnade allvarligt.
Sen spelade vi landhockey och efter det gick vi in och fikade.
Hann inte göra så mycket annat än att spela uno en gång innan jag skulle hem med bussen med all packning, känndes lite dumt, men vad gör man?

Har tänkt att spendera kvällen hos bror, han ska va borta, så de var frittfram att se på filmer. Får se vilka jag hinner se.. men Wild Child och Skönheten och odjuret ska jag se iaf. Nu ser jag ett avsnitt med Veronica mars.. fattar inte så mycket.. det har hoppat 17 avsnitt från där jag slutade se.. men fortfarande bäst.
Men ha en trevlig kväll, så hörs vi i kväll. OXOX.

Biologi prov... damdam.

Tjaaabba! xD

Dagen har vart super. Vaknade 30 min förtidigt.. så låg och ströade mig ett tag.. men då höll jag på bli sen. Men som tur var, va håret och ögonfransarna sammarbetsvilliga! Sen när jag kom till skolan var allrummet upplåst, yeey. Happy.com!
Turen fortsatte.. matten var inte alls dryg och lika så franskan.. inte heller svanska/so. Skrev t.o.m klart uppgiften som ska vara inne i morgon. Halleluja. Dock var lunchen inte fräsh på något sätt. purjolök/potatis soppa. Kan inte kalla det soppa.. det var mer mos utspädd med vatten.. uuuuh. Men turdagen fortsatte. Provet efter lunch (biologi) gick ändå helt okej! Jag trodde inte att jag skulle hinna till kören p.g.a provet.. så jag blev sjukt glad när jag kollade på klockan och klockan var 5 min innan kören skulle börja! Kören var otroligt kul. Skojjiga människor de finns. Dessutom är Over head apparater mycker läskiga! ;O;O;O;O;O
På musiken lyssnade jag och elina på musik för de mesta, haha. Chiiiiilligt
Gilmore Girls var urbra! älskaälskaälska! 

ikväll blir det de vanliga, sista skivan med eragon.. sen blir det att ragga del 2.. och sen skriva hk redovisningen.. och i övrigt bara ta det lungt.

här kommer lite söta bilder från balen.. själv hade jag inte så värst kul, men de beror ju på febern jag hade.. men så här såg mina sötisar till vänner ut;

.. och lärarna ->


hare kung, bye! <3


^^

Nu var det ett tag sen jag skrev. orsaken är väll främst för att jag har somnat när jag inte skulle. (a)
Man tycker ju att man har kontroll och inte kommer att somna om men 80& av fallet gör man det iaf.

De 3 senaste dagarna har sett ungefär lika dana ut. Kollat på Gilmore girls, pluggat, lyssnat på eragon och stickat sammtidigt.. inget märkvärdigt d.v.s. 
Idag har vi då studiedag.. har inte hunnit plugga så mycket än.. bara lite med årtal och sånt.. men efter middagen ska jag ta mig i kragen och plugga i 120 km/h. minst. provet ska jag klara! men oftast kommer det bara av sig själv på provet, alltså det man inte pluggat på kommer man i håg och då kan man skriva hejvilt. :)


Lesss, på allt. Varför ska det va så är jobbigt..?

 Älska karaktärerna han spelar. Haha. humor!



söndags dax

Tjohejj!

Söndag:
* Städat - behövligt!
* Kört skoter - köldskador? ;O
* One three hill - bästa av de bästa!
* Gossip Girl - Nate! <3
* Stickat / Ljudbok (eragon) - underbar!
* Sofia - hon kom förbi en stund
* Djungelboken - just nu, aw!

goooooooooooodnight!






alla hjärtans dag!

Hey!
glad alla hjärtans dag folk!

Har vart och kört skoter den största delen av dagen. På förmiddagen med mamma, vi körde och köpte godis på bilisten, haha. Och sen fika hos åke en sväng. När vi kom hem gjorde vi tacoos. mumma. Men efter middagen körde jag till Vindeln igen. Skulle till siggepigge en sväng innan vi skulle på ug discot.. men tja, fastnade med skoterskidan under en stock i ett dike. - fråga inte (a)
och vi fixade det inte lixom, men bengt kom och räddade oss, wie! Den läskiga gubben med hunden va ju creepy.
Vi var smått genomfrustna, så vi hade ingen lust att fara på discot, utan for hem till sigrid och såg på mello med hennes föräldrar och värmde upp de frusta kroppsdelarna. Hope and glory var nog av det lilla jag hörde den bästa för kvällen. 

hem vägen var super duper läskig. Kolsvart och helt ensam i skogen, jippi. Men det gick bra så länge jag trallade på Christian Wals- never be afraid again. haha, passande namn med. Men den är fin.
Jag hade helt glömt hur cute Ben Feldman var. ååååw. (a)

Nu ska jag pallara mig isäng och förbereda mig för en lååång sovmorgon och sedan plugga gärnet resten av dan. hur kul de nu låter, så är det troligtvis behövligt. så god natt ^^


It will all end in the beginning-

Hej!

fredag den 13 wiho!
Idag har jag igentligen inte haft någon otur allt. Skulle åka skridskor, HAHA! De gick väll bra antar jag, ont i fötterna.. men antar att man får ta den smällen ibland!
Vi såg på Onskan på svenskan.. ursh, vilken hemsk film. Gillar den inte speciellt mycket.. men jag och ellen hade ju kul iaf^^
Efter skolan och fram tills nu har jag inte gjort så mycket.. sett på gilmore girls. Sen film med mamma och pappa, A butterfly effect. (=


^^

Hellu!

Dagen har sett ut så här! :)
* Läxförhör (franska)
* Kören
* Stickning
* Eragon
* slöat gånger x
* brevat
* Packat.

Kul att träffa dig Lina! :)
SKUNK!

Ska nog gå isäng nu.. finns inget värt att stanna upp för.. go natt! (=

vågar du titta?

Heey!
Jag tror jag tar dagen i punkter idag. :)
* Skola
- sticka på slöjd.
- tråkit håltimme
- urk lunch. (potatis och fläsk/bruna bönor)
- spinning
* Volleyboll träning! Jätte kul! Hoppas det funkar bra, det gjorde då det idag. :) Första gången och allt.
* Besök av kusinerna.
- tv-spel
- fika
* Ljudbok & stickning :)
* Ingen plugg alls.. inte bra.

Hare bra, pusshej!
f

Rebubb

Tjohej!
Skoldagen var lika dryg som tidsagar brukar vara.. 90min x 2 DU! as drygt! "så vill vi bli kallade" gaaah!
Söta på lunchrasten.. tigerjakt beskriver det bra. HAHA!
och äpplet var surt.. :( buhu!
Har vart allmänt duktig i kväll. Haha. Gjort klart No inlämningen, HK:n och lämnat in Idrottsinlämmningen med. ohooo! nice!
Nu är de bara provet kvar.. och hk redovisning.. de är inte så farligt då. Eller, tja, kan igenting till biologin, men de ska väll gå hoppas jag.
Nu ska jag lyssna klart på eragon! :D

pusshej!
<- hahahah! Lik vem?


Krossad choklad :]

Heeej!  (=

Skoldagen gick rikigt fort idag, de va toppen. Idrotten var jätte skoj. Badminton ffs! Ellen och min avslutning va ju bäst ändå, haha! ;)
På bilden gjorde jag och madde arbetet tillsammans. Det skulle va kärleks inspererat. Va ju trevligt det.
Lunchens höjdpunkt var ju ofc sötisarna Anja och Johanna!
Redovisningen gick helt okej, tror jag.. haha. Elina var ju inte med, så jag fick redovisa hennes del också och den kunde jag inte riktigt. Men vad gör man?
Sen var det bara HK kvar, EwE, Ruth och Vecc hade otroligt bra humor när vi gjorde spagetti och bacon.
och denna bild säger väll allt?






I kväll jag jag gjort en massa plugg grejer och så.. inte mycket annat. Sett på gilmore girls..  tja lite så.
Men nu ska jag se filmen som rullar på tv:n! :D (svanprinssesan 2)


pusshej!

vatten över huvudet.. hehe.

Hejhej!

Jag vaknade upp och trodde att denna söndagen skulle va tråkig och grå. Tvärt om, den var skojjig och vit (det snöade ju). Pluggade inte så mycket. hehe. Åkte och badade med johanna istället <3 wiho. De va fullt med folk överallt. Men de va skojjigt ändå! :) Efter vi hade badat åkte vi hem till Johannaaa! :) och de va alla tiders! 
jag hinner inte utveckla dagen så mycket. Vill gå och sovaa, klockan är mycket. men vi hörs i morgon. <3


Lördag

Hello, hur mås det?

Jag är inte så sugen på att blogga idag..  men jag kan ge er en bild att kolla på tills vidare! :)

 omg, haha. inte så liten längre xD

Are you feeling sleepy, punk?

Heey. Skrev inte igår p.g.a av att jag somnade tidigare än jag beräknat.

igår hände ingenting speciellt i skolan.. lika tråkigt som alltid. fick lov att riva upp hela stickningen jag hade börjat med.. de va ju tragiskt.. ellerhur?
Efter skolan åkte jag hem med Peter som vanligt.. och tja. Gjorde inte så mkt. Började på att skriva upp vad jag ska kunna på Biologiprovet om 2 veckor.. och de visar sig att det här kommer att behövas tid xD
Sen har jag också börjat på redovisningen jag och elina ska ha.. ska bara skriva lite om gentester nu. Så de blir great. 
Jiddra inte med Zohan, varnju lite wierd? xD haha.

vi hörs i kväll då! byee ;*


I taket lyser stjärnorna.

Hellu!
Nationella prov idag.. jag skrev en novell. Gick hyfsat bra i think. men man vet ju aldrig för säkert. Blev lite trubbel dubbel mitt i allt, när jag skrev på fel sida och fick skriva om och sudda och blääää. Men jag fick till den till slut.
Efteråt, eftersom jag vart klar tidigare än vad man fick sitta, så fick vi värsta långa rasten mitt uppi allt. Jens, jag och Johanna spelade vändtian, och je gagne´ :] hihi. säger man så, näe jag vet inte. Vi håller oss till svenska. Jag vann.
Sen var inte jens med utan malin joinade oss. Vi spelade finns i sjön, ruter sju, vändtian och stress två gånger. Och jag vann nästan alla, utom finns i sjön xD rackarns bananer :D tur dag? 
Efter skolan drog jag med halv trean till stan, Jag skulle på bioooo. men när jag kom dit åt jag lunch/middag- en skagenrörs macka på starz. Mumma säger jag bara!! :) Sen blev det en lite tvär shopping och så.. innan bion. I taket lyser stjärnorna.. den var hur bra som hellst! Jag minns igentligen inte så mycket av boken.. men lite missa jag.. och man känner absolut igen sig i filmen. Den var otroligt bra och framförallt sorglig!  Tsatsiki killen, jag vet inte vad han heter (a) men han har absolut blivit ännu sötare än han var förut! aw, man smälte ju av hans leende! ;o oohjälp, hot!
Efter bion, snackade jag med sigge pigge på telefonen.. och den jäkeln förolämpade mig, men de märkte jag inte förns vi hade lagt på. Hon ba; du ser smartare ut än vad du är, och ändåp ser du inte så smart ut xD gaaah. dock sant?

Har inte så mycket mer att berätta så jag tänkte göra klart idrotts grejjen och gå isäng nu! :) pusshej allihopa.

best day of my life ^-^

Heeej!

dagen har vart tre´s bien! Började sticka på slöjden, wihoo, sög så mycket att de inte va kul xD Och sen på håltimmen satt jag bara och väntade på johannaaaaa <3
När hennes matte slutade gick vi och åt lunch med elian, nemnaja och anja! :) skojskoj.
Efter lunch hade vi 40 min elevtid.. inga komentarer om den ;)
skapandet är inte så mkt att berätta om.. ett citat:
Vecc: åh, gråtar den? aw.
Sigrid: Nej, den gråter blod
Vecc: jaha! :D (som om de var hur normalt som hellst!

På rörelsen var spinningen inställd p.g.a lärarn va på möte. Så johanna och jag joinade basketgruppen!

När skolan var slut gick Anja, jag och Johanna och handlade.. och gick sedan hem till Jojjo! Men hon glömde nyckeln hos sin mamma, så hon skyndade med sparken och hämtade den. Medans blev sigrid och ellen busteeeed! mohaha.
När johanna kom tillbaka, gjorde vi middag, en liten blandning.. fiskbullar, tonfisk, potatis och pizza! mummas vare iaf!
Anja skulle på träning så hon lämnade oss rätt tidigt.. jag diskade.. hihi. De va busigt- men Yvonne blev |                      | <-- såå glad! :) (mellanrummet haha)

Johanna skulle på sin ridning halv 7, och jag skulle igentligen hem. Men jag följde med, hihi. Och de va jätte kul att kolla på, och ibland undrar jag varför jag slutade på ridningen igentligen..?  korkat!


Hade  en jätte trevlig dag med er. tack sötnosar! <3
men nu ska jag göra en läxa och sedan gå och se på en... gissa vad.... jo.... en DISNEYFILM! :D

pusshej!

Johannaaaaaa <3

Hejhej!
Idag har dagen vart en soooolstråle! (det mesta av den)

Först på morgonen vaknade jag som en piggilin! Delt otroligt! :O Och sen på morgonen behövde jag bara va ensam i en kvart! och sen gick Nationella provet värsta bra! (tror jag) de känns som det iaf!
Efter provet fick vi rast ända till lunch! Och då satt jag i korridoren och pratade med johanna! Hon är så sööt! Och tack för ditt stöd, du är för bra!  Tack!
Efter lunchen satt vi och pratade med Anja, Elias, Nemanja o.s.v. Skojiskoj.
På so:n vare kören, wihoo! Alltid kul att slippa Mats lektioner med kör! halleluja! Vi skulle börja med det goda och de onda.. ooooooh scary!
På matten jobbade jag ovanligt bra, hehehe, hela 10 tal! ;]
Efter skolan följde jag med Johanna hem! Vi såg på Narnia-Prins caspian. Jag ba; är de där mamman? Och johanna ba; (suuck) nej victoria det är Prins Caspian. (men han såg ut som mamman!!)
Den var brabra! sorgligt! buhu!
Sen spelade vi sims, hahaha. Emo:t och färgglada tjejen delar rum, tror inte de gillar varandra.. ;) hehe. Men vi kände oss väll evil kanske? :)
Nu sitter jag och planerar idrottslektion. men elina dissar på msn ser jag ;o Så jag vet inte om jag blir klar. Hehe.
Men sen ska jag se på disneyfilm, och packa idrottskländer! :D wihoo!
Taggar spinning i morgon! Och anja och johanna efter skolan.

Ha en trevlig kväll, pusshej!

aaaw, flum!

ingen natt är så lång att den inte följs av en gryning

Hejhej!
Dagen har vart helt okej. Idrotten var kul och bilden var ändå helt okej med. Inget jätte drygt och tråkigt. Lunchen var skoj. Johannaaaaaa, <3 inte träffa henne på apa länge. Sen sötisen.
Och de andra sötisarna Malin, Elias och Elina som också var med får jag ju inte glömma! hehe. No:n var lite halv tråkigt. Vi ska jobba med ett område var. Eller jag och Elina ska jobba tsm om mediciner och gentester. ooooh så intressant! :):):):):) eller inte. hihi eller?
pannkakor på hk, ruth, elina, marcus och moi. igentligen inte pannkakor utan plättar. Same shit. different name.

När jag kom hem, lyssnade jag på eragon, första cd:n igen.. somnade förra gången.. och de gjorde jag nu med.. hehe. Så jag missade 2 timmar av denna kväll.. hehe. Men har hunnit mycket ändå. Har nästan gjort klart utvärderingen av idrotts grejen. En liten mongo fråga. Sen har jag läst pappret till nationella provet.. o.s.v.
Men nu ska jag gå och se på en disneyfilm, hihi. Ha en fortsatt trevlig kväll!


Je suis malheureuse mais je me debrouille toujours

ja ne peux pas finir de penser de toi.
Du me manques tous les jours et c´est dur.
Je ne sais pas comment vivre sans toi.
Je t´aime.



RSS 2.0