lalalalala!!

Tjaaa!

I fredags hade vi typ den roligaste skoldagen någonsinn! x) spelade spel hela dagen :D:D inte dumt!!
jag och julia ägde på ubongo, eller va de hette!! haha!! Blev också lite andra spel.
Efter skolan, åkte jag hem, var med ellen ett tag, köpte godiis ;]
Men senare på kvällen kom sigrid, hon skulle färga mitt hår. skulle försöka blondera bort det mörka i mit hår, så jag kunde få en ljusare brun färg.. det blev bara extremt blont i hårbotten, men det övriga håret blev lite ljusare. Hårbottnen såg... FÖRJÄVLIG UT! :O heemskt såg de ut!! x) haha!!
men sedan färgade vi det brunt, på, så de blev 100 gånger bättre, men jag vet inte riktigt om jag gillar den nya färgen.. ibland, och ibland inte.. x)

Elina skickade ett youtube klipp om en film, och jag ryckte på axlaarna och jaja, kan se den typ, men sedan när jag satt och såg den höll jag på dö av mina egna tårar, fyfan! Inte vilken film som hellst, och de hemskaste är nog att de är en sann historia, huvva! Den handlade om en film om Aurore Gagnon, och hennes liv. Sjukt sorglig och tragisk framför allt! Rysningar! Med låten Concrete Angel till  blev det femtioåtta gånger värre också..

tillbaka till den muntra sidan av helgen, :) jag och sigrid håller på att göra en dans till en låt, som vi tänkte visa på magdansen :) de lär bli skojjj!
Vi bakade chokladbollstårta och började se hannah montana the movie, men siggan var tvungen att gå hem där vid midnatt, så jag såg klart filmen och skulle gå isäng. Men nejnej, jag stannar uppe och spelar patiensduellen med elina istället, :D och de var mycket värdare, för jag hade flyt ;] elina gillare ;] haha!!

sooo, vad hände lördags då.. oj, de där lät som de var länge sen.. men de var ju igår x) haha!
Jag tog en sovmorgon till 12 undefär, for och handlade med bror, gick på promenad med Lucas, (var hundvakt, eller är fortfarande) och sigrid, vi drog en indexator^^ rätt skönt faktiskt, de var inte så kallt, men vilket snöoväder!
jag såg en film, men jag har glömt vilken.. de måste vara illa.. nej nu kom jag ihåg! save the last dance var det faktiskt! :) wiho, den är så fiin! Men när den var slut, började jag hacka grönsaker och stuff, bror och jag skulle äta tacoos, och de var as gott! :) efterlängtat ^^
efter maten färgade jag hans hår, de blev typ svart, x) haha! han fick lov att raka sig, svart hår vitt skägg.. inte så snyggt lixom! Så mamma blir nog nöjd med nu, när skägget är borta alltså! tihih
Vi spelade lite 500 också.. jag ägde :D wiiie, han tyckte jag fuskade, fast de var han som blandade och allt, yeah right

hade planerat att se på melodifestivalen hos lars, men nejnej.. då ska inte kanalerna fungera, suuuuck!
men jag hittade ett data spel hos lars.. pettson och findus i trädgården.. (A) så jag satt och nördade det. Pratade också med min fina johanna i telefon en stund :D <3
tillbaka till spelet.. det var stört, och nej, de är inte mig de är fel på, de är spelet..... (A) i wish iaf... men seriöst, de är ju svårt x) fail!

min lördagskväll slutade med lite jaxx snack och patiensduellen. :D helt okej ändå! :)

men vad som inte är okej.. att kliva upp 7 på en söndag...! gick ut med hunden en tväris så han fick kissa och sedan dess har jag, lagt in alla rena kläder i garderoben, som legat i sängen ett bra tag, men har inte orkat flytta på dem. Sedan har jag också diskat all disk sen igår.. tacos= miljontals skålar!
Såg klart herkules också, den äger x) otroligt rolig! tiihihi :)
tror jag ska klä mig varmt och gå ut på en längre promenix med lucas, han ser så uttråkad ut, stackarn! x) måste ha nått att göra också.. så mina elaka tankar om att ringa och väcka elina försvinner :] hehehe (A)

men hare hej!<3


Paradisbadet

Tjaah!

Idag, har min dag varit.. ehm.. awesome? :D

Fick ett trevligt litet samtal av Ellen på morgonen :D tiihi!! och jag... låg inte alls i sängen (A) hahah!! Bara ellen som kommer fatta.. men ändå (A)
Vi åkte in med bussen till skolan som vanligt, men dagen var inte vanlig på något sett! Vi hade friluftdag :D och jag skulle på paradisbadet! :D wiiiie x) haha! Med ett trevligt gäng dessutom! :)
Hade otroligt roligt, och tack för en underbar resa! <3

På bussen hem åt jag och Ln värsta goooda subway mackan, mhm awesome! Mycket trevligt!
Hon följde också hem till mig och hämtade sina korvar. :) haha.. inte en mening jag använder ofta.. x)
Men hon stannade bara en snabbis, för sedan kom hennes pappa och hämtade henne.

men sedan fick jag annat besök lite senare, och de är alltid trevligt :)

Nu blir de fika, och sedan bara chillidilla på facebook och sånt.. lite tråk, men ska kolla om Elina vill spela :D tihihi <3

pusshej! <3

Tyckte den här bilden var mysig! :D ;]

Onsdag

Tjena!

har inte haft någon blogg lust i veckan, har inte hänt så mkt heller.. inte idag heller, igentligen.. men dock kan jag dela med mig av en rad eller två! :)

Jag och ellen tog senare bussen, mys med solen!! finfint väder! På idrotten pumpa vi hårt på gymmet ;) hahaha!! nä men.. körde ändå seriöst idag.. och var duktig... host x) men iaf.. :D 45 min gym behövs eftersom min stegis är dead! :( rip..

musik lektionen var väldigt rolig. låten vi jobbade med var phil collins: another day in paradise
aldrig hört den tidigare.. lite svår att sjunga, men att spela var den inte så svår. Vi fick lära oss att spela den på gitarr, och lite bas med, fast på gitarren. Hur som hellst, jag känner mig så otroligt lycklig när jag spelar gitarr.. och piano för den delen med.. och sjunga framför allt.. de är lycka för mig. Dock, eftersom jag är amatör på alla 3 x) lyckar jag mig hellst för mig själv.. eftersom då vet jag att ingen bryr sig om hur jag spelar.

nu ska jag spela patiensduellen med elina.. (jag vann :D ) och sedan ska jag gå till banken och ta ut pengar, och sova awesome, övik i morgon och bada!!! tagga :D <3

pusshej

Helgen!

Hallu kära vänner! x)

Min underbara helg:

Fredag:
På fredag kväll var jag med Bex, :) Vi hade hyrt en film, som var.. bara allmänt skum x) Efter maten gick vi till godishuset, kallt, kallt, kallt! Men mitt cp kort fungerade inte där.. så vi fick gå lite extra i kall vädret.. jippiie, bort till intersport. När vi kommit hem till Rebecca igen, nästan som isbitar satt vi oss och såg på let´s dance. Har helt tappat lusten för alla sådana pogram, men kommer mycket troligt se as många.. men de är så till gjort på något sätt.. men ändå kul att se när de dansar. När det var slut såg vi på Hannah montana the movie, som jag fått av henne i julklapp! Tusen tack! den filmen är så otroligt söt! (A)
Somnade dock väldigt snabbt.. (A)

Lördag:
Vaknade hos fina rebecca, vi såg klart filmen, åt frukost och sånt. Sedan blev det att åka in till stan, shoppa lite granna och äta på subway. Ett trevligt sätt att spendera sin förmiddag på.
Bussen var allmänt dryg.. tänkte för mycket tror jag.. de är inte hälsosamt.
Kvällen.. ojoj.. jag vet inte hur jag ska uttrycka mig.. helt jävla underbar!!
Aino hade dansfest i t-lund.. jag är så lycklig med alla fina dans människor! Vi dansade, åt, dansade, åt, dansade och stupade. x) Haha.. de var otroligt trevligt. Vi hade lite blandad musik, otroliga kläder, ååh.. sjukt fina kläder, på fina människor!
Jag och Eva stannade så länge att det blev så att vi sovde över. Sleepover, yeah! Sebbe var inte hemma, så jag kunde sova i hans rum och sedan Eva och Aino sov nere, och jag hörde dem fnittra på där nere, och de gjorde mig glad, de är så söta!
Kan inte beskriva hur glad jag är att jag åkte på denna fest! Det är underbart iaf.  :D <3

Söndag:
Vaknade hos Aino, sov super skönt, om det var dansen eller sängen vet jag inte, men vaknade lixom med ett leende på läpparna!
Satt med Eva och Aino och snackade lite innan Eva och moi åkte tillbaka till Vindeln igen.
Nästa aktivitet: Isbil!! :D
Jag vet inte varför det är så roligt.. de bara är det! :D Att bara köra runt, runt sladda omedvetet och få rena paniken ibland är värsta kicken!! Jag älskar verkligen min familj! De är underbara!
När vi allihopa var isbitar packade vi ihop och åkte hem, tråkigt nog.. :(
Efter lite chattelichatt gick jag och sigge till magdans träningen, riktigt rooligt under dessa 105 minuterna av plingplingeling.

nu sitter jag på golvet och diggar musik :D ska strax gå och börja läsa en bok! :) wiieee :D

hoppas ni har haft en lika underbar helg som mig. :D pussar och kramar!

Torsdag :D

Tjaah!

Idag har jag haft en otroligt bra dag, trots kylan!
Failade inte hellt totalt på senaste matte provet, som jag trott.. fick ändå 2 poäng ifrån vg.. så är ändå nöjd, efter allt. Engelska redovisningen är gjord nu.. ingen press.. AWESOME! Själen väger hälften så mkt nu!

Har varlt film till svenska arbetet, den modiga lilla brödrosten, den film som igentligen betyder mest för mig, av alla filmer i hela världen, lite lamt kan många tycka, men den gör det iaf.. de får ni leva med! Jag står för det iaf.

På idrotten åkte klassen iväg till nydala, de som ville skulle bada isvak... burr!! De var ju mer än 15 minus.. kallt! Jag badade inte, lite tråkigt.. men tror de var rätt beslut ändå. Det var kul att bara äta korv och mysa med klassen också.

Satt med Anna i bussen hem, kul att höra att allt är bra med henne och så. :) vi smaskade kall korv x) första gången de hänt på bussen tror jag.. :)
Hoppade av i Rödå, och höll seriöst på att ramla när jag skulle ut x) hahaha fail! Tog min balans samman som tur är! hehe.. kunde ha blivit pinsamt där ;) hehe..

Var hos kusinerna etill klockan 7, lite mysigt faktiskt :) Men när jag kom hem, hahaha!! Jag och sigrid gick ut och gick, vi gick till ica och väntade på min bror, sedan hade inte han låst bilen, så vi satt oss där inne och skulle skrämma honom, tihihihi och han blev rädd :D wiiiee.. sedan starta inte bilen, så han ringde henke som fick komma och hjälpa (A) Men vi sjöng, sigrid och jag, det var trevligt.. vi måste bättra oss med texten dock ;) ?

Han körde oss till kyrkan ungefär och sedan gick vi därifrån. Vi sjöng disneylåtar hela vägen hem, de var mysigt! Men vi kunde typ.. inte mkt av låtarna.. x) så på slutet fick vi brist på låtar.. blir att plugga lite där ;) hehe
Men hon får mig på ett gott humör, de får hon alltid :D haha!

Nu ska jag svara på mitt brev, från min brevvän.. lite ånget med det svaret.. gah! får förkara för henne så gott jag kan^^


I morgon ska jag sova hos bex, de blir awesome! :D hare hej! <3




Onsdag- lediiig, awesome!

Tja!

Underbaraste dagen, på länge! :D så de så!! :D nyfiken? tihihi

Klev upp vid 8 undefär.. bussen till stan åkte klockan 10, mysigaste resan på länge också.. varmt och bekvämt! :]
När jag kom till stan gick jag och mötte julia! :D Å sedan mötte vi Lisa och Anton. De fick för sig att vi skulle till holmsund och kolla på ormar äcklen.. eeeuw vad jag ogillar dem.. (A)

Iaf, efter vi ätit hade jag inget annat val än att följa dem till holmsund x) kunde inte fly, de skulle få fatt i mig förr eller senare.. (A)
Vi gick direkt till ormarna.. de känns inte tryggt att vara i en källare med typ 40 sorters dödligt giftiga ormar? + svarta änkan, fågelspindlar, grodor och ödlor..? Aporna är söta dock^^ och sköldpaddorna med. Men de där ormarna.. inte behagligt alls.. x)
efteråt gick vi upp på nisses och fikade, haha och lyssnade på flummiga låtar..? hehe
När vi suttit där ett tag gick vi hem till Anton, så kallade "palatset" vi såg på tv och mysade, tills vi tyvärr var tvugna att åka hem allihopa.. sorgligt nog.

I väntan på bussen satt jag och läste, och märkte sedan att tjejen på bänken bredvid läste samma bok! haha, lite kul :) å sedan på bussen satt jag och pratade med Antonia som jag inte träffat på länge.. de var otroligt kul att umgås med henne en stund :D

Till sist med inte minst: Jag och sigrid for ut och gick en 7000 stegs promenad ;] haha! Vilket gav mig mycket steg, wiie <3 Vi gick förbi min bror, han var inte hemma.. så vi "lånade" hans glass och chokladsås, gick hem till mig och smaskade ;] haha! Lite busigt av oss x) det var trollen, ifall han skulle märka! haha!

Nu ska jag lägga mig och läsa, och sedan sova underbart skönt, de har jag bestämt.. en underbar dag, ska ha ett underbart slut också :D 

Btw, hahaha! Fick en present av anton idag x) En leksaks bäver! Vet inte om jag ska skratta eller gråta.. x) Tack iaf! ;] haha! De var inte en kassler iaf... ;)

NU: god natt!! :D pusshej

En bild från förra trippen till holmsunds ormar ;] haha.. inte okej! x)



hehehehehehhehehe

http://www.youtube.com/watch?v=sIkSnzoydG4

Fettisdag

Tjenare!

Tänkte bara berätta lite kort om igår först. Jag var hemma från skolan, lite feber tror jag, men mår bättre. :)
Nu när jag ska tänka efter vad jag har gjort kommer jag nästan knappt ihåg..? Minns att jag satt och lyssnade på ljudbok ett bra tag.. och spelade facebook spel samtidigt. :) rätt mys, var ute och promenerade 2 gånger varav en med sigrid.. men annars är de svart x) hehe.. :)

men tisdag är färskare :D

Hann med bussen, vilket fortfarande jag är stolt över :D tihihi.
Vi skulle göra.. många semlor idag.. riktigt många x) men de gick som fina fisken! Härliga lärare, de är små sköna de där bagargrabbarna ;) haha!

Lisa och Anton, dagens plågor x) gaah de petade från olika håll..  men de är fina människor långt, långt där inne.. lååångt! :D

När jag kommit hem lyssnade jag klart på ljudboken med arvtagaren !! :D (den äldste) wiiie!! meee = happy!! :D
nu har jag bara 2 kvar! yeeeez!

var ute på promead nyss, upp för tå backen och runt, inte varmt, men tårna klarade sig precis ;p hehe!
och nu har jag mina steg för dagen! wiie! ska klara den här veckan! de ska jag se till ;) haha!

nu blir det mys med msn och allt annat ovärt :D pusshej! <3



Alla hjärtans dag..

vad ska jag säga om alla hjärtans dag.. ?

var hemma en stund på förmiddagen, rätt trevligt igentligen.. såg på how i met your mother på morgonen (förmiddagen) och de är väldigt awesome.. något mindre awesome är att jag åkte hem när de tog fram skotrarna.. inte väääärt!! :(
Var dock sjuk.. hel yr lixom.. och huvudvärk och allt skit man kan komma på!

Så jag tog en ligga i sängen hela långa dagen x) såg på 2 filmer.. tingeling 2, och the notebook. Vad ska jag säga.. jag grät en sjö av tårar och tror inte jag överdriver ens lite.. jag kan inte se sånna där filmer :O de går inte!! de är för sorgliga lixom!

Men, solstrålen i mitt liv, sigrid hade med sig ett kinderägg!! :D aaawi ;] hahah!! :D hon är för söt!
Jag ägde på att bygga ihop :) så de så! efter ett tag iaf.. hehe..


Tack alla fina för den underbara helgen!

Tjena!

Fyra dagar sen jag skrev.. otroligt mycket har hänt!
Har dock världes jobbigaste förkylning.. tror jag har feber också.. mest troligt.. men jag överlevde helgen ändå.

Torsdag
Skoldagen var väldigt vanlig, hade dock argumentation redovisning, men de gick chill, så de va inte så mkt att snacka om. Var också på ett möte hos skolsystern, ett sånt där, " hej, bra att du inte knarkar eller blir slagen hemma" koll.
Efter skolan gick jag, lisa, sara och julia in på stan och åt på subway, och sedan såg vi på bio, vi såg på "valentine´s day" den var väldigt bra, men hade lite för höga förväntningar tror jag, men den var söt ivarjefall!
efter bion skulle jag och julia igentligen gå hem till henne, typ en timmes promenad från stan.. men det blev så att vi tog bussen istället.. och skönt var det! :) blev dock en liten kvarts promenad ändå, men det blåste så sjukt mkt kall luft så de var inte najsigt alls. Julias lilla söta lägenhet ska man passa sig för.. ajajaj för tårna i tröskeln x) 4 gånger! x) lyckat! heheh!
Vi blev lite förvånade att vi låg i sängen så tidigt.. dock pratade vi ett bra tag, så de blev inte super tidigt iaf.. x)

Fredag
Skolan kortfattat: Semlor teoretiskt, semlor praktiskt.
Efter skolan gick Jag och mina 3 flummisar in på stan. Jag skulle köpa en jacka :) men när köpet var klart sa vi adjö till Ln och vi övriga tog bussen till Holmsund, till Lisa! :) Ln kunde inte följa :( sad face!
Lisas katt är awesome! :)
Jag var DJ medans julia kletade färg i Lisas hår :) haha, de klagade på mig! x) haha!
Vi låg en bra stund och kollade i gamla skolkataloger, haha mysigt.

Efter maten kom Anton, och vi typ gick ut.. kallt med snö, men de var kul! :) de var det!
När vi legat oss lessa i snön gick vi till badet. Där utanför fanns det ett skepp som vi var vid ett bra tag.
Julia var awesome x) haha skrattar typ fortfarande!
Snön jag kastade på henne for i ansiktet och ner i hennes jacka, så hon ba skrek; du är dööödens!! Å sen jagade hon mig men jag sprang in i rushkanan.. och sedan hann hon i kapp mig, fail på mig.. tihihi.. (A)

När vi kom hem till Lisa igen, typ helt frustna, iaf var jag det. Såg vi på Djungelboken.. men jag somnade någonstans under den (A) hehe

Lördag

Vaknade hos Lisa, och tur är väll det, hehe! När vi åt mat, var "flyg iväg" på radion.. det var lite läskigt, hade pratat om den kvällen innan, och hur ofta spelas en peter pan låt på radion? x)

Jag och julia skulle åka buss hem, så vi började packa ihop och bege oss till en busskur. :) Tur att vi har lisa, annars skulle vi aldrig ha hittat? (A) haha!
Anton skulle också med bussen så efter vi adjöat Lisa, satt vi och snackade med Anton på bussen, alltid trevligt det!

Julia följde med mamma och mig på våra ärenden, de var mys. Köpte 3 nya skor :):) wiie
Vi kollade på en "grå fluffig kanin" på djurmagasinet, den var awesome x) haha!
Efter en sväng på barnenshus körde vi hem Julia :)

Så var vi bara 2, mamma och jag for och åt på frasses och sedan handlade vi lite på coop forum, och lite kläder med. :) Efter det var de dax att åka hem.
Spenderade kvällen i tv soffan hemma i kulfors med min kusin, pappa, mamma och djuren. Det var mysigt, men fortfarande sjuk.. less!
Melodifestivalen var en besvikelse dock.. 2 halv bra låtar.. men resten njaa? Tyckte musiken var mysig i "Underbart" och "manboy" var lite svängig också.. men annars var de inte mkt alls x)
Vaknade mist 10 gånger i natt, vilket vill säga.. inte en bra natt sömn alls.. väldigt oroligt, ska sova tidigt i kväll och kolla om jag kan fara till skolan i morgon, huvudet mår apa just nu :(

Men tack iaf till alla fina människor för helgen!

Hare! pusshej!


Onsdag ^^

Heej! :)
var hemma i dag också, mest för att ta det lungt och vila lite, är fortfarande förkyld, men måttligt nu iaf :D
så, vad har jag haft för mig idag?.. vek all tvätt- ganska duktigt ;) sedan bäddade jag sängen, känner att hälsan inte är på topp just nu.. typ kan inte andas och sedan efter lite acrobatic med att få till lakanet i hörnet mot väggen, typ helt anfådd..inte okej! Längtar till näsan går att använda igen! x)

Sedan har jag lyssnat på 2 skivor av ljudboken, och samtidigt slagit några av mina facebook spel rekord ;) hehe! inte dumt av mig! :)
Skrattade åt new moon när jag såg den.. när de var en "sorgligt" scen.. hehe, ser inte bra ut ;] förvandlas till en dissa twilight x) fast.. jag gillar typ bara böckerna.. igentligen..

Rebecca kom förbi och lånade en bok, och sedan gick jag ut och gick. När jag kom hem kollade jag på skavsåren som jag känt av, och mina gråa tjocksockar var inte gråa längre :( buuäeee.. 

nu sitter jag på golvet och har fixat färdigt (nästan) för i morgon :D då blir de bioo med finisar :D men nu ska vecc kolla på film :D ciaooo!


Tisdag

Tjena!

Var hemma i dag från skolan p.g.a. förkylning! Nyser 24/7 och snorar överallt, så de kanske inte är så mys x)
Tog en liten sovmorgon, till halv 12 ungefär, tihihi awesome, :) dock väckte anton´s sms mig mycket tidigare, men lyckades somna om som tur var.. för honom ;) haha!

Idag har jag alltså tagit det lungt.. tvättade från 12 till 19.. lovely, men de är tur man kan göra annat medans. :)
Gjorde ett födelsedags kort till Rebecca, som jag ska posta i morgon. :) najs! Blev väldigt sweet!
Sedan har jag lyssnat på 3 skivor av ljudboken.. de tar sig ;] typ hälften kvar nu :D wiie
Mamma kom med hotdog till middag, mummsi!
Fick så dåligt samvete att jag bara hade gått 300 steg på hela dagen (klockan var 8) så jag typ tvingade mig ut och gå, trots min förkylning. Tog min nya mp3 ( som jag äntligen lyckades ladda in musik på, yeeey för mig :D )
hann gå en halvtimme innan sigrid ringde och undra om vi kunde gå, så jag promenerade med henne också. :) sammanlaggd promenad; 13.000 steg +.
inte illa, hoppas jag inte blir mer förkyld bara! Skulle va illa, men jag hade mössa, vantar och halsduk :D de är inte ofta de händer.. (A)

Har sett på det regnar köttbullar.. min åsikt: hahahahahahhaha! :D hel kul film!

fast nu är klockan mycket så tänkte hämta tvätten, orkar inte hämta den 7 i morgon bitti.. de kändes inte najs, så hoppas den är torr :) tihihi

pusshej och sov gott!

Måndag- förkyld

tjena!

Jag fabbla i morse x) hade halv sovit sedan 2 på natten.. sovit väldigt oroligt. Kollade på klockan, trodde den var halv 7, men var halv 6. Hoppade in i duschen, skyndade på så fort jag kunde, ville inte missa bussen klockan sju.
Var halv vägs till ica när jag kollade på klockan. 05. 52... suck?!  Ja, vad jag man, går hem igen.. åt frukost eftersom jag nu hade tid med det, om jag skulle gå och lägga mig igen skulle jag somna och vakna för sent, eftersom jag känner mig själv!
Satt och kollade på eva´s koll någonting pogram. Det handlade om demokrati ;) den du!
Fick gott om tid till den bussen jag igentligen skulle åka med.
Min förkylning har verkligen brytit ut nu.. as drygt verkligen, tänkte vara hemma i morgon eftersom jag är så pass förkyld, och hoppas att jag blir frisk tills helgen, då jag ska till lisa bl.a. 
Skoldagen gick bra, gjorde klart båda mina powerpoint och lämnade in läxan om kolhydrater, kändes otroligt bra! :)
Är fortfarande lite efter i matten.. men kan inte koncentrera mig i skolan.. men har med mig böckerna hem så kan jobba hemma :D

Efter skolan gick jag in på stan med flummisarna.. men de tröttnade på mig och mina skosnören ;) haha!
men vi kom fram, wiie!
Vid holmsunds busskur satt gabbs på bänken, länge sen man såg henne, så det var trevligt <3

Hm, vad hände sen.. jag och ellen gick på stan ett tag.. sedan käka vi strips på frasses, och hahahahah! vet inte hur de hände, men salt paketen råkade jag he i ellens läsk! de var flummigt to the max!
när vi var klar gick vi till bussen, vi satt och såg på ghost hunt :D får se om jag vågar se klart hela serien ;) haha! :D den är läskig x)

Efter att ha handlat gick jag hem, började på att se tingeling.. somnade dock.. hehe oj? Pappa ringde och väckte mig.. han kom med min mp3. wiie, dampade ändå loss på den! Ska de vara så svårt att bara ha en "usbfunktion" på en mp3?! måste man ha en massa sär pogram också.. gaah!
Började se tingeling 2, kan inte fatta att jag började gråta till den?!?!?! x) men den var otroligt söt iaf.

nu sitter jag och nyser.. hela tiden.. mycket jobbigt! hade tänkt gå isäng och sova tills jag vaknar, logiskt jag vet, men ingen väckare :D mys!

Sadly but true, mina gratis sms är sluut :( undrar hur det kommer gå.. ^^ får väll se! haha!

nu väntar sängen på mig, pusshej!

Söndag

Tjenixen!

Sigrid och Victoria tog en skön sovmorgon! :) till 12, mmhm längre än på länge! (A)
sen jag vaknade har jag igentligen inte gjort så mkt.. diskat all disk.. tog ett bra tag x) lyssnade på ljudbok sammtidigt, så de var ändå helt okej^^
Sedan kom min kära bror förbi, han hade mat med sig. Karre och potatissallad.. inte dumt ;) med muffins efteråt också som pricken på i:et ;) hehe!

När han farit hem, satt jag mig och chattade och sånna ovärda saker^^ haha xP
Tills magdansen :D Det var awesome! Otroligt skönt, sorgligt nog var det bara 1 timme och 40 minuter.. men de var iaf bra så länge de varade. :)

Vad hände sen då? hm.. pratade med Ln, :D haha flum! Och sedan gjorde jag klart läxan från ingvar^^  äntligen klar^^
Så nu sitter jag och små tittar på yes man, men ska nog sova snart :) så jag orkar kliva upp och duscha i morgon, vilket vore bra^^ haha x)

hare bäst! puss

lycka




awesome!

heej!

Tänkte bara berätta lite om i går natt! Hade ju som sagt tänkt gå isäng.. men var uppe till halv 5.. ops?! x)
Min bror kom tillbaka, och han, jag och sigrid kokade makaroner satt på golvet (efter några timmar undrade vi varför vi inte satt i soffan..? ) och kollade på en massa flum på youtube! t.ex. kvarteret skatan, magnus betner, johan glans, kondomexperten, nynasisterna som inte gillar invandrare och de bästa: stampa med leroy, haha den är awesome x) haha!

Lite flummiga bilder från omklädningsrum:



Omklädnings skåpen attakerar!! x) hahahah!

Lördag, bruum

hejhej! :)

Idag har jag gjort 4 huvudsager.
1. Elina
2. Isbil
3. Malin 17 år
4. Ellen och Sigrid

1. Vaknade vid elva eller så.. rätt skönt med sovmorgon! (A) Vi åt tonfisksallad rester och spelade patiensduellen, med tanke på att vi bara hade en timme, hann vi inte mycket mera, tyvärr, men det var otroligt kul att träffa min finis <3

2. Klockan 12 komm mamma och hämtade mig, vi åkte ner på flakabäck till banan. Trodde det inte skulle vara så många folk, men under hela dagen hade följade varit där: Mamma, Pappa, Lars, Jag, Conny, Anna, Lars.N och hans pappa, Niklas m. flickvän, Henke, Frida, hennes pojkvän, Johan, joakim, roger och några skoterfolk varit där. Det var otroligt mysigt, awesome väder och väldigt kul att köra bil :D Körde bara fast en gång, äger lätt^^ haha x) nä.. men det var otroligt roligt och längtar redan till nästa gång! :D :D

3.  Vid klockan 6 gick jag till Malin, hon fyller 17 idag! Grattis hörredu! <3
Det var trevligt med sällskapet, go tårtan och allt! :)

4. Ellen och Sigrid kom klockan 8. Vi gjorde goda polkagris, hallon, mint choklad drinkar, mycket gott. :) Sedan dansade vi.. inte vackert alls x) haha!! :) men de var kul iaf! Vi spelade sms roulette.. där av otroligt skumma sms.. ^^ hehehe (A)
Vi såg på arthur och minimojerna innan ellen åkte hem, och nu sitter jag här med min otroligt fina snälla rara bror.. (host) och sigrid. Vi kokar makaroner och sa troligvis äta det snart :)


Hoppas ni också har haft en awesome lördag! cya!

Fredags mys med Finis

Heej! :D

Idag, är det fredag och de är awesome. Vi hade lite engelska på morgonen, skönt att jobba lite med det. Sedan skulle alla besöka kuratorn, hon skulle typ presentera sig och så, lite chill.
Sedan kom hasse och gick igenom lite saker om recept innehåll och stuff. ^^
När vi löst ett tal om chokladbollar, fick vi gå upp i bageriet och baka! :D Riktigt kul! Vi slutade klockan 11, så jag, julia och ellen åt lunch på skolan tillsammans. :) Blev rädd för bananen.. ?! x) hehe

Hoppas Anton gillade sina grodor ;] hahaha, flummigt värre! hur som hellst, bussresan hem var värsta mys ändå, :D haha! Även om den är väldigt dryg^^

Vid middagen kom min Elinaaaaa :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D vi gjorde tonfisksallad till middag, rätt najs! Sedan spelade vi patiensduellen, elina ägde ;] hhehehehehhe (A) ?
Efter att ha kollat en timme i skolkatalogen satte vi på en film, National treasure 2.  Den är awesome, men vi blev så trötta (A) så vi ska typ sova nu :D mys!

Har haft en awesome dag! :D nattinatti <3

Min finis och mig för.. länge sen x) <3 puss

Vintern kan vara mysig.

Hejhej! :)

Tänkte bara säga att i går (onsdag) hade jag en as bra dag :D sjukt glad, bara jag tänker på den. Idrotten var grymt kul x) Vi hade skidor.. vi kan inte svänga.. (A) de är bevisat! haha.. alla hamnade i snön raktfram! haha!! det var så kul! Sedan på musiken var det jätte roligt också! Jag vet inte varför jag gillar musik så mycket.. det gör mig glad att spela och sjunga.. de är bara så!
Efter skolan var jag med mina fina flummisar Lisa och Julia! :) Vi åt på subway, såg på bio, såg it´s complicated. Vi var i stort sett de ända under 30.. (A) kände inte rikitgt att vi var på rätt ställe, eller nått sånt. Men det var jätte kul! :D Verkligen! Fina minnen med fina människor! <3

Idag försovde jag mig.. måste börja skärpa mig! Sovde dock oroligt i natt.. kan ju ha varit det.. vad vet jag.
Tog iaf 10 bussen till stan, så jag kunde va med på någon lektion iaf. Bättre de än stanna hemma hela dagen!
Så det blev lunch direkt typ, och sedan svenska. Idrotten var inställd, varför vet jag inte, men de var lika trevligt att gå in till stan med mina vänner som att åka skridskor.. om inte typ 1000 gånger roligare (A) haha!

När jag kom hem, kände jag att det var lite skumt, för mina lysen var på i lägenheten.. så jag ba, hmm.. men de visade sig att pappa var i en lägenhet högre upp. det värsta var att han villa ha hjälp att bära upp klickgolv.. till tredjevåningen.. oh, de var taggat! x) Men de gick fin fint!
Sanna och Sofia kom förbi en sväng också :) alltid trevligt!

Mamma och Pappa är verkligen inte snälla! Jag berättade att jag 1. Ville på "kvinnoveckan" söder ut någonstans som min dans lärare berättade om med sigrid och typ lyssna på starka kvinnor som vart med om mycket och dansa benen av oss, och de bara typ skrattade.. jah? x) och 2. Att jag ville på lappis i sommar, och de ba, skrattar! Men jag sa att jag var seriös, och då börjar de ifråga sätta min tro ;p De tar mig seriöst känner jag, oja! Men jag älskar dem ändå, trots allt. :)

I kväll har jag vart ute och gått med Sigrid. Det var otroligt bra väder för promenad. Vi gick över en timme, och det var skönt att prata med någon.. om allt, och lyssna också. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan sigrid just nu.. troligt vis brytit ihop som fan!

Nu ska jag koka en kopp te och se på en film :D sedan sova och vakna upp på ett glatt humör! :D  pusshej!


Tisdag

hejhej!

Idag försovde jag mig inte, yeah, jag äger (A) haha..
Svenskan var inställd.. yey skit kul.. verkligen.. xP Så vi satt och degade innan vi skulle på upp till bageriet. :)
Jag ellen och Lisa gjorde vetekransar, det var ändå kul faktiskt! :) Och sedan gjorde vi syltkakor.. eller iaf, nästan x) vi gjorde dem inte klara. Hur som hellst.. det var väldigt trevligt i övrigt. Anton och jag ska fara och fiska bäver någon gång, yeah x) high five!
Önska oss lycka till^^  haha!

Jag och ellen missade 3 bussen.. de söööööög. Så vi gick in till buss stationen.. väntade på 16.10 bussen. :) rätt okej ändå..

när jag kom hem, var jag med ellen ett tag, sedan lyssnade jag på ljudbok, vek tvätt, diskade och annat as duktigt :D haha!
Sedan somnade jag i soffan.. ooops? (A) hehe..
Klockan 9 gick jag ut och gick med sigrid, sedan gick jag förbi bror, där jag är nu, tänkte tvinga honom att låta mig låna datorn.. men han var inte hemma, så jackpot?:D haha!

men cp internet suger.. de försvinner typ hela tiden! de suuucks men bättre än inget?

ska hem och sova snart.. känns väldigt skönt ändå. :) hare bra! pusshej

Måndag

Hejhej!
Jag har inget internet hemma längre.. wiiiie glädje skutt!! :D Noot.
Så nu sitter jag här på skolan och skriver, medans minnet är bra. :)

I går var jag på lassa från halv 9 till 12.. de var inte najs.. skulle dricka nått super sliskigt och inte njas alls helt enkelt.. och sedan skulle de ta blodprov varje halvtimme typ^^  lite lång tråkigt inne på rummet.. fanns inte så mkt att göra.. men sov typ 2 gånger x) haha trött!
Efter skolan mötte jag Lisa och Ellen och vi gick och åt på subway :) hahhaa, de var te och i den där meningen.. kan det vara så? x) haha.. ojoj. Iaf.. de var as gott med sub macka efter att ha svält hela dagen.. ;]
Men sedan, gick vi runtrunt tills bussen gick.
När jag var hemma lyssnade jag på ljudbok Den äldste, andra boken i eragon! Den är awesome!
Sedan, gjorde jag lasagne och tvättade. Var med sigrid sedan.. och min bror kom också senare på kvällen. skulle färga sigrids utväxt, och de blev över lite färg så jag smetade den svarta färgen i lars ljusa blonda hår, hahahahhahahaha :D de blev en svart cirkel mitt på huvudet.. fint? xP haha.
Sedan dansade vi lite magdans och var lite allmänt flummiga.. lars kommentar: Varför jag jag det här? jag är ju inte ens full! :O 
haha sant?

när de hade farit hem väntade jag på att torktummlaren skulle bli klar.. seg, segare, segast!!
Hann se en film, och vänta till 00.40 innan den var klar! Fan va drygt. Så de blev lite sent..
men sovde as najs.. :)

gick typ 13.000 steg, tummen upp för mig :D wiie!
Vad som hänt idag, skriver jag i morgon, när jag kommer till skolan :) pusshej! :)

RSS 2.0