Less!!

En dag kanske det är roligt/ skönt att vara sjuk.. men nu är jag inne på min tredje dag och tror min feber börjar komma tillbaka.. high five någon?! Har även sjukt irriterande ont i halsen vid andning och framförallt hostning. Blir fruktansvärt less på att inte kunna prata, skratta, skutta och vara glad och trevlig. Jag är en suris.. och de värsta är att jag inte känner mig så arg egentligen.. vill skratta, prata och vara glad, men eftersom jag inte kan sjunga, skratta och prata just nu, och inte heller kan skrika / sjunga ut mina bekymmer och besvär stannar de inom mig.

Det värsta är att jag ska flytta i helgen, passande!! Eller så fucking not! Ska bli rikigt awesome att flytta.. men läget passar nog inte så bra. Får hoppas på det bästa! :)

Men så lite goda nyheter... :) Gabby är finally medlem i mupp- klubben! :D vi är just nu 2 unika medlemmar, är du intresserad? Hör av dig! Det finns gott om plats i denna underbara klubb!

Well.. nu ska jag dricka lite mera te, gud välsigna varma drycker!!



Sov gott!




You again




Måste säga att den här filmen var överförväntan! ^^
Se den! :D


Chill^^

Hej!

jag eggar inte alls inlägg denna helg, host! Nä men jag ville bara berätta om min toppen underbara dag som jag hade igår!

Först när vi var och körde isbil i en by utanför Hällnäs, helt underbart roligt! Denna gång var vi riktigt många där, dock många jag inte kände igen. Det var mysigt iaf! Mycket action!^^

På kvällen gjorde jag i och för sig inte så mycket.. spenderade mycket tid vid pianot och sjöng ba. Man måste ju passa på när man är ensam lix. Så de gjorde jag. Sedan såg jag på film, Störtkär gick på tv, en faktiskt väldigt gullig film!

Mer än så orkade jag inte göra! Helt slut i överkroppen från rattningen i isbilen! ^^
Men hur som hellst, det var en underbar lördag!

Idag är det söndag, och det ska bli lite plugg för min del.. matte, körkortsteorifrågor och svenska. Toppen kul! Men det ska självklart varvas med skoter körning! ^^ Åkern är full med snö, och de gillas!

Puss!

 
Saknar dig!^^


hej!

Hej! nu ska vi snart dra och köra isbil!! :D vi hoppas inte det blir.... som... denna gång! :] hehehhe! Eller?!?!? :D
have a nice day!! Puss


Älskade Narnia!

Alltså.. hur UNDERBARA är inte narnia filmerna?!
Själv tycker jag den nya, tredje filmen är den absolut bästa!
dock tycker jag att man fick se lite för lite av William Moseley.. hehe! Men det var indeed en kanon film! Love it!!





Bara för jag diggar dem!

Sandy: Since the minute you were born I knew I would never take another easy breath without knowing that you were all right.
Seth: So I'm like asthma?


Helg!

hej!

Jag har haft världens bästa helg! (bästa iår, höhöhöhö!!)

Tack alla ni som kom i fredags! Jag var sjukt orolig att det skulle bli kaos typ, men med eran hjälp gick det bra! tacktack finisar! Ni var duktiga kämpar i mina tävlingar! ^^ Och ja, jag är och kommer troligtvis i en lååång framtid vara en disneyälskare, så.. det kommer troligtvis fler disneytävlingar, så live with it darlings! hehe!
Kul att det var så många som kom och så många som hade roligt och skrattade! Så underbart! <3
Kan inte beskriva med ord hur mycket sånna här kvällar betyder för mig!^^

Bilder kommer sedan!! :)
Btw,
Applåd för Gabby som vann, men glömde priset. MUPP. Teehee!

Helgen fortsätter, en dag uppe i stugan med vänner, städar, chillar, spelar spel och dansar, dock var det mest jag som gjorde det, HÖHÖ. (A) men ändå!
Julia följer med mig hem till Kulfors, vi leker INTE med lego.. rengör bara lådan... :] hehehe eller... så lekte vi med lego^^ Det var kul, så de så! Sedan kom mina fina släktingar och grattade mig, fyller inte år förns i morgon men är i stan då så vi passade på i helgen!^^ Det var riktigt trevligt! När de alla åkt hem låg jag och Jullan och såg på Narnia ett och två, för att komma i stämning inför bion ikväll... ikväll blir det trean på bio! Taggat! Vi blev i princip helt döda där på slutet av tvåan vi körde uppladdning av energi metoden: ät chips när du känner dig sömning. Funkade ändå hyfsat bra! haha! Super bra filmer!! Älskar dem verkligen! Helt otroligt mäktiga låtar! <3

och helgen slutar inte här....
dock sover vi till ett (?) vi börjar dagen med fiin lunch, älgfilé och potatisgratäng, as gott!^^ sedan blev det att köra skoter!! :D Vi körde till tegsnäset och fikade lite, sedan körde vi på åkern^^ najs!!! :)
vi avslutade denna underbara helg med att se på lost till mitt i natten och käka grönsaker med dipp!! :) Kanoners!

peace^^ Nu kanske jag ska fortsätta med skolarbetet.. är dock typ klar.. ^^ men ändå. 

 
<3



i have a confession!!

Den här låten äger.. seriöst.. jag diggar den...... BITE ME!

Hiii!

Jag klev upp ett tag för tidigt... suck! ;] Men då passar det ju med ett blogg inlägg, right^^ höhö.

Jag glömde: Tack finisar, som var med på "spelkvällen" vi hade i kyrkan i Holmsund, det var kanoners!
Det är tur, Maud, Gabby och jag äger på att förklara och gissa.. (A) Ni får tro jag är ironisk.. men de är jag inte (A) eller? höhö.
När vi kom hem :] :] :] :] såg vi på björnbröder, som jag btw, älskar :] hehee.... sweet, :D Och... och!!! På morgonen såg vi vi vi på Eldorado... tihihi awesome film, fattar inte hur jag har missat den alla dessa år.



Toppen toppen.. vad ska jag nu skriva.. :D ?

Var på garv här om dagen.. as kalas! Två år till nästa nu då, men den som väntar på nått gott... väntar aldrig för länge, eller hur var det nu?

Alltså, jag är sjukt muppig nu, och skit trött.. så kanske inte borde svammla så jätte mycket mer nu.. bara en sak.. :D


GABBY OCH VECC. PEPPA OCH VINN! ;) Lazerdome idag!

Hejdå! ;]


Everything!

You are the strength, that keeps me walking.
You are the hope, that keeps me trusting.
You are the light to my soul.
You are my purpose...you're everything.











Tack för att du kramar mig, när jag behöver det!

~~ <3 ~~

All of the things that I want to say
Just aren't coming out right
I'm tripping on words, you've got my head spinning
I don't know where to go from here

Lifehouse, har underbara låtar!

Vad gör jag för fel?


Åh.. allt var så bra. Tills jag öppnade munnen.
Förlåt!


UNITE 2011 - Full of grace and truth

Hej!
jag har idag kommit hem från Unite 2011. Taggar jag 2012? JA!

vill ni veta vad vi har haft för oss? trodde väl det! :D Här kommer det:

Onsdag 29 Dec
Buss til Örnsköldsvik, incheckning på skolan o.s.v sedan lite fika innan gudstjänsten började. Mattias Sennehed snackade om " full av nåd och sanning" Vi fick höra vad Amazing Grace egentligen handlar om och det var rörande. Efter en mängd olika underbara lovsånger blir det fika igen.. höhö. Lite mingel mingel och så. På kvällen blev det konserter med Wake Up, Tillit och wonderland, jag hörde aldrig wonderland, för att vi gick och käkade midnatts middag på max när de spelade, lite synd. De andra banden var kanon bra! Speciellt Wake up tycker jag, de hade as skön musik. ^^
Efter natt målet blev det att vandra tillbaka till skolan för att sova, skönt!

Torsdag 30 Dec
Vakna, sminka, borsta o.s.v. sedan, frukost på församlingsgården. Följt av Gudstjänst. Zara Watanen berättar om "Nåd, sanning och sex" också mycket intressant må jag säga Samma tema hade även Mattias Sennehed på kvälls gudstjänsten, also intressant. Lunch på subway, sedan hitta nyår kläder till Olivia på stan och efter det blir det Seminarium med Samuel Ärlebrandt - Stämmer verkligen allt i bibeln? Otroligt intressant! Sedan blev det chilla med Jonas, Roger, Simon och Joakim, spela kort, (bubblan... <3) I kvällens konserter medverkade Terese Fredenwall, Paulina Palmgren m. Band och pastorsfruarna.
Efter konserterna: vandra hem till skolan och... sova :]

Fredag 31 dec
HALLELUJA vilken dag!

Dock började allt med att dusch dörren inte öppnades.. och de hittade typ ingen nyckel så vi fick sitta och vänta, en timme. Så jag gick miste om 60 minuters sömn, inte bra. Men kvällen var underbar iaf. Morgonens gudstjänst höll Zara Watanen i med temat " Gud talar med oss med nåd och sanning" Efter detta blev det lunch på stan med 6 sköna pojkar, män, unga män, grabbar. Två nykommlingar, Klaes och Anders har också joinat! ^^ awesome!
Hur som hellst, efter en stunds restaurangs letande beslöt vi oss för kebab och pizza källarn, eller vad de hette. Det var i en källare iaf.. duuh xD^^ 
Del 2 på samma seminarium spåret kommer sedan. Fortfarande intressant, men måste erkänna att jag tänkte mycket på hur jag skulle sminka mig på kvällen o.s.v. höhö.. :] (A) men hur som hellst, bibeln är logisk! ^^^
Hinner spela lite kort med grabbarna innan jag ska göra mig iordning inför festkvällen tsm med Olivia och Olivia, förvirrande, i know ;] men de är underbara flickor, vad mer kan man säga? ^^
Fest kvällen var helt underbar alltså, haha! Middagen, underhållningen, umgänget, fantastiskt!

Kramar, skratt, fyverkerier, tomtebloss, hur underbart är inte det att tillbringa den första halvtimmen på året med? Tummen upp!

Alltså Gud är ju så underbar! Jag är så glad!! Känslan när Gud talade till mig.. helt obeskrivlig. Vi behövde det Johanna och jag! Det kändes lite som en film, fast det var helt verkligt. Det här ögonblicket kommer jag minnas, lyckan att hittat stigen som leder hem tillsammans med Jesus.

Efterfest i församlingsvåningen, kortspel igen, helt underbart!^^  Och sedan.... sova :]

Bästa nyår med kanon fina människor! TACK!

Jag tog inte en enda bild. Men tur att Simon använde kameran flitigt, här är några få ljuvliga bilder! Enyoy!




RSS 2.0