Något sött och nästan rart

Tjo!
Jag tror jag skippar att skriva om skolan idag, den var så otroligt boooooring så de är inte ens värt.
Men efter skolan gick jag och Malin på bageriet och fikade :)
Efter ett tag såg vi Johanna och Rebecca, hehe. De såg mig inte alls, hehehe (A) (A)
Pratade en snabbis med dem innan de skulle gå och sen när Malin och moi hade fikat klart och sagt adjö till bageriet gick vi till skostället, där köpte jag 2 par skor! :D :D Tack gode gud för skorna! Nu slipper jag gå med skavsårs- skorna en dag till! ;] hehe.
Efter inköpet gick vi till Malin.. vi skulle plugga ;] haha. Vi gjorde Kemi pappret klart.. nästan iaf.. var lite halft osäker på vissa saker.. men gjorde det iaf, xD
Desutom spelade vi kort, hon är inte liiiite evil! Jag har ett kort kvar ( vi spelar stress) och då slår hon "lika som bär" och jag får ta upp en maga stor hög ;/ ONDSKA!
Men, där vid halv sju skilldes vi åt, hon for på ug och jag på forum. Men jag hade riktigt skoj med dig idag! :) <3
På forum var de en föreställning, eller tja, de var en kör/grupp människor som skulle uppträda med en massa disneylåtar! :) Å bland dessa t.e.x. Johanna, Anja, Alexandra och Oskar. Det var otroligt bra, och är jätte glad att jag for dit. De är jag absout, och roland är så söt xD hahah.
Jag och Rebecca fick vårat kaffe:] :] :] :] de va gott... men ingen mjölk ;] hehe. Kaffe som kaffe! :D

En lyckad kväll, jajamensan! <3
(förutom att jag tappade ner halsbandet jag fick av johanna i julklapp på asfalten och de gick sönder och är olagbart :( mycket sorgligt.. )


Hare bästbäst! <3


Kalllt!

Hehej!

Solek sken hela dagen, satt och läste i solen och de var riktigt skönt. Sedan blev de lite tv-spel, kort o.s.v. med kusinerna innan jag följde jag pappa ut i skogen och röjde. I hela 1 h och 48 min xD haha (som jag fick betalt för iaf, hade en liten fika paus när mamma och co. kom med festis (A) haha.
Efter middagen blev de ju såklart One three hill och Gossip girl. Strax efter slutet av GG, drog jag med mopeden till Vindeln där jag var med sigrid. Vi satt och pratade ett jäkla bra tag. De var otroligt länge sen i umgåtts. Man kan ju säga att vi hade en bred insperationskälla till våra samtal. (a)  Tankningen gick ju super ;) haha. Först problem med att få ut själva bensinen från punpen och sen problem med att få tillbaka tanklocket (A) haha. otroligt stolt ;] hihi.
På väg hem upptäkte jag att de var sjukt kallt att köra. Innan jag ens hunnit halva vägen hem hade fingrarna i princip isbitar, men jag klarade mig hem, tjohooo! :D

Nu sitter jag framför tv:n, och kollar på ett sjuuukt pogram! De typ filmer olika skador när folk gör illa sig när de hoppar med skidor o.s.v. typ "scarrd" jag mår nästan illa ;p

Men nu ska jag krypa ner i täcket och sova supergott efter en helt great day! :) <3

pusshej! (=

Inte som de brukar vara

Heej!

Idag har den tillfälliga storfamiljen, (kusinerna bor hos oss över helgen för att deras föräldrar är i paris) varit på en road trip till Holmsund, där vi igentligen skulle bada, men de blev så att vi for någonstans och kollade på, ormar, spindlar, apor, ödlor, o.s.v. Kan inte direkt påstå att jag kännde mig trygg där nere i källaren bland de otroligt giftiga djuren från alla olika delar av världen.. men aporna var cute iaf.
Sen skulle de ju självklart finnas en orm som man fick hålla i, och de va ju nice, oja. NOT!
Men är lite stolt att jag höll ut ett litet tag iaf xD haha. 
När vi vart klar i holmsund åkte vi in på stan där jag först köpte en jacka, eller jacka och jacka.. :p
Efter de gick vi och åt middag på Mias grill, nacho tallrik, mummas! ;]
Å efter en micromalisk shopping stund åt vi mjukglass innan vi gick till bion.
Filmen ( Monsters vs aliens) var riktigt bra! :) Bättre än vad jag hade väntat mig och de va fränt med 3D. ;p

Sen när vi kom hem osv gjorde vi inte så mkt, men har haft en trevlig dag. :) Å sen träffa men på Fanny på bion också, :)

Men hare bäst! Pusshej! <3

 



You cant win if you not try.

Hey!
Min dag har inte vart men, jag lever, det är mest rimmligt eftersom jag sitter och skriver här nu xD haha.
men iaf.
I morse var jag lagomt trött.. ochstressad.. vaknade lite sent.. men jag hann, wiho. NP matte direkt på morgonen, och en ugly bild i tidningen som alla tycks ha sett. Riktigt nice xD not!
Provet gick hyvsatt bra, inte riktigt nöjd, men sålänge jag får g, så är de väll lungt ;p
Efter provet hade vi Sv... fortsatte att se film om förintelsen. Inget mer märkvärdigt med det.. så efter lunch, hade vi NO. De var kul, helt otroligt xD Vi brännde olika, eh, pulver? Eller va jag ska kalla det. Å kolla vilken färg det blev. t.ex. att saltet blir orange. De va lite coolt^^
På musiken  satt jag mest och spelade piano.. lite slappt xD
Å sen kom det ett sms från danne: "Måste tyvärr meddela att volleybollen blir inställd pga lokalbrist, tydligen är det några från kommunhuset som ska vara på F-centrum. Sprid vidare till de ni vet som brukar vara med. Hemskt Ledsen att de inte blir av och kommer sakna er alla idag på nåt konstigt vis, ni är liksom så störda (på ett positivt sätt alltså) / Danne"
- eh, tack? ;]

När jag kom hem efter skolan kollade jag på gilmore girls, dvs innan jag somnade i soffan (A) så himla trött alltså, ;]
Efter middagen, satte jag igång en film: Familjen robinson. Den ägde allt och alla! Så kung! Å skämten va ju inte lite ful xD  " mitt huvud är för stort och mina armar för små. Jag tror inte det här var en så genomtänkt plan, herre. (a) " hahaa love it!
När filmen var slut gick jag och ringde johanna. Hon var lagomt social i en timme. Å sen la hon ifrån sig telefonen eller något och spela piano och prata med Tobbe, (tror jag) och jag pratade med henne, å sen när hon tog luren igen, sa jag: hörde du mig inte. Hon ba: Jo xD å nå mer, men de kom jag inte ihåg, så hon hade hört mig men orkade inte svara ;] haha. ;p
Å sen dumpade jag henne, men vi blev tsm igen, hihi. som tur va! :D <3

Nej men nu ska jag sova! Hare bäst puss!

Where did my heart go?

Hej!
Jag har inte uppdaterat så bra på senaste tiden. Jag har seriöst inte mått så bra, men i guess de är bättre nu.
Idag stack jag och Ewe till stan efter lunchen. Vi shoppade, njöt av solen, åt mjukglass, tja allt man gör när man är på glatt humör. Jag köpte en klänning på Gina, den va lite annars än va jag bruka ha, och de passade mig idag, sen köpte jag ett par solbrillor också! :) toppen dag!
När vi käkat hamburgare å strips med super mycket go krydda från frasses gick vi till Ewe´s kompis Benne, om de stavas så I dont know. (a) Lite udda samtal, men de va trevligt ändå. Efter ett tag kom Johan, ewe´s bror och joina.
Efter ett tag fick de visa oss vägen till Östra, dit vi skulle och kolla på nå uppvisanden o.s.v. De verkade mest vara elever från skolan och vi kännde oss lite mobbade (a) haha.
Men vi fick gratis godis, (A) de va gott. Vi blev intervjuade, eller nån liknande stavning, wtf! Av nån från VK, och de va ju sjukt hemskt! De tog bilder, så jag varnar er, läs inte tidningen några dar här framöver... snällaaa (A) ?

När vi inte orkade stanna längre gick vi till elevhemmet där benne (om de va hans namn) och johan var, nu var de också några fler som jag inte ens vet va de hette. Å där var vi tills bussen gick och vi åkte hem till vindeln. 
Ewe köpte bananer och vi skilljs åt. Men de var en super dag med dig, de vill jag lova!

Nu i kväll har jag inte hunnit göra så mkt, pluggat matte, lyssnat lite på eragon, har 20min kvar att lyssna, så måste snabba mig nu så att de inte blir allt för sent.. ajaj matte NP i morgon.... heeelp!


Aja, ha en god natt! pusshej!

<3

-


..

Inte precis full av lycka

Stan!

Heej!

Vid 10:50 åkte Elina, Sanna, Sally och moi in till umeå. När vi kom dig åt vi lunch på Mias grill. Sedan blev de shopping på alla de olika affärerna xD På åhlens blev vi kavr i en timme ungefär, ;] hehe.
På timari, provade vi en hel del oloka glasögon och hattar xD En med blommor som stod rakt upp, och en sådan köpte både jag Elina, som vi hade på oss med lite, lite konstiga blickar. ;] haha
Men det var en gubbe som kommenderade possitivt ;] haha
Jag och Sanna köpte mjukglass, första bägaren för året, :D de är så gott, mhmhm! :)
Halv 7 började bion, 17 again. Den var super duper bra, och man typ hade leendet på läpparna hela tiden eftersom de aldrig skulle kunna sluta bra xD haha. 
När filmen var slut och lamporna tändes såg man vars jag och elina hade suttit, ^^ Fullt med popcorn på golvet ;] heheh
Lite busigt, men vi är lite söliga? ;]
Vi gick och köpte lite godis, och sedan satte vi oss på buss stationen och väntade på bussen.
På väg hem från vindeln åkte vi med Elinas mamma, och i bilen diggade vi melodifestival låtar till max? xD hahah
bus, men de va kul!

Hela dagen var riktigt skoj! tack för den tjejor!
Nu ska jag se på film, hare bäst, puss!

En ängel flög förbi?

Heej! :D

Idag har jag haft de super. Dock försov jag mig.. skulle va i vindeln 12, men jag vaknade då, så jag fick lite lite brottom xD
Vi skulle och gratta min Kusin, malin som fyller 11 idag! :) wihoo!
Vi fikade en massa gott, kollade på när de andra spela Wii G.H, själv kännde jag inte för att skämma ut mig xD haha.
När vi åkte hem lämnade mamma av mig hos Johanna. Jag satt och spela DS, medans hon gjorde läxa, tills hennes pappa kom och skulle hämta oss.
Innan vi for på magdansen spelade johanna några låtar som hon skrivit, och dom är riktigt bra! :D you go girl!
Magdansen var riktigt kul ikväll, de är synd att de bara är 2 gånger till kvar.. kommer att sakna det.. ;O

Efter magdansen kom Yvonne och hämtade oss. När man ser henne vet man absolut vars Johannas tokighet kommer ifrån, så sött!
Det lagades en gryta å la yvonne och paj. Hann precis smaska paj och te innan jag var tvungen att åka hem. Men, den var riktigt god iaf! :)
När jag kom hem kollade jag på en av de 4 filmerna jag lånade av Johanna, hihi, Allt en tjej vill ha blev det ikväll. Oliver james är så himla snygg!  mhmhm!

Men nu är de dags att sova, ume i morgon! :)
Godnatt och sov sött!

Grauuurw!

Tjoh!
Idag har jag haft en slappar dag. Elina åkte hem ganska tidigt, vi hann bara se lit epå tv innan hon for. Jag gick ut och gick med Lucas i solen. Det var otroligt varmt och skönt.
När jag kom in igen, försökte jag städa, men de gick bara inte.. var för trött och slut efter den långa promenaden, av den korta nattsömnen och solen. Så jag la mig och vilade en stund i soffan och kollade på scrubs, som btw äger! Jag inte kommit på det förns nu. De är kung! :D

På kvällen kom mamma och pappa hem, och visst var jag glad att se dem, men jag känner redan nu hur jag saknar att vara ensam. Kommer bli svårt att vänja sig xD
Har börjat läsa "Så länge vi båda andas" nu. iofs, har jag igentligen redan läst den större delen av den på engelska, men de är väll bra att läsa om iaf, så att jag inte missar nått bara för jag suger på engelska. ;p men dock så känner jag igen mig på de mesta så lite språk kunskap kanske jag har iaf, vem vet.

Men jag ska krypa isäng nu, mycket som händer i morgon. Pusshej! <3

En dag som inte blev som den skulle.

Tjao!
Idag hade jag tänkt att städa tills huset sken och läsa halva "så långe vi båda andas" men tja, jag hann bara dammsuga och läsa ett kapitel.
Dagen har inte heller varit så lyckad. De började med att väckaren inte ringde, så jag sov till 12, och de va inte bra för då var jag en halv döing till 2 någongång. När jag skulle köra igång en tvättmaskin tänkte jag vara snäll och ta med Lars kläder som han hade slängt av sig i hallen. Men senare under dagen då han hade stigit upp frågade han vars jag hade lagt mobilen och börsen.. och jag såg ut som ett frågetecken.. jag hade såklart inte tömt fickorna.. pengarna klarade sig fint, men mobilen startar inte. Sjukt tur att pappas gamla mobil var fungerande, annars skulle jag ha blivit mobil lös. :(
Oturen fortsatte under dagen. Jag skulle följa Lars till VIndeln för att hjälpa honom med någonting som visade sig vara att bogsera en bil från banan.. jag trodde att jag bara skulle sita och ratta, men eftersom det var så dåligt väglag, (ton vis med kletig lera) skulle jag få köra själv upp till den bättre vägen. Men först skulle vi få loss bilen. Jag knuffade på bakifrån på bilen, och de var nog fanimig de dummaste jag gjort. De ba spruta lera på mig, tack för den xD
Då var de de värsta kvar då, att köra. Precis innan hade jag fått ett stödjande sms från Elina. " haha. ska du hjälpa med det? Det kommer väll att behövas hjälp för att hjälpa dig ;) " och tack så hemskt mycket för den. De första metrarna gick de fint fint, och jag tyckte det var otroligt kul. Men efter en stund fick jag sladd och de gick ju så fort xD (lars hade sagt att jag skulle köra gasen i botten annars skulle jag fasta, dock på ettan, men wtf. Tja, den här sladden gick inte så bra, jag hamnade i diket och de var ju lite pisamt med tanke på vilken familj jag kommer ifrån.. Jag borde bli utsparkad xD haha.
Men vad kräver ni av mig igentligen, jag är 16 xD

Iaf, när Lars ringde Roger om hjälp o.s.v för att få bort bilen från diket stannade jag i hans lägenhet, ;] pratade med johanna och de var lungt, tills jag börja undra vars han höll hus igentligen.. när elina hade ringt och frågat när jag skulle komma hem ringde jag till bror och frågade hur de gick. Då svarade han att han redan var i Kulfors och att jag inte skulle ha tvättat mobilen, för så skulle han ha kunnat ringa och säga att jag skulle gå ut till vägen. Han hade tydligen inte tid att svänga in och hämta mig. Så jag ringde till morfar, men han svarade inte, så jag försökte med farfar istället och han svarade och skulle komma och hämta mig, tjoho! :) Vi for en sväng till konsum och sedan raka vägen hem till lilla Kulfors.
Där väntade redan lill Elina :) hon satt och läste frida ;]
Jag som hade börjat baka några timmar tidigare forstatte med smeten som var halv klar.
Men, elina ba: ta ut dom nu, och de gjorde jag.
;Men när jag skulle he över kakan på en tallrik, flöt smeten bara ut, alltså, den var absolut inte klar.. men jag samlade ihop smetan från tallriken och ställde tillbaka den i ugnen xD inte lika fin, men den smakar ju gott iaf, (a) hahah.

När jag gått i med en bit sockerkaka som tack för hämtningen till farfar började jag och elina se på The butterfly effect. Å efter den Aquamarine xD Men nu ska vi gå isäng, hare fint :) pusshej!

Ps. lite otur skadar inte, elleer? Ds.

 


Grillkväll :D

Tja!

Ikväll har jag varit i Skivsjö. Körde moped dit, i bara leggings på benen. Jag kan säga att de var otroligt kallt, huvva.
Men som tur va kom jag till antonia inte allt för nerfrusen.
När micke åt middag satt jag och pratade med Antonia, och när han var klar tog vi fordonen och drog till "mysingen" eller något liknande. Där grillade vi korv och micke kokade ananas. xD haha. Den torkade typ.
Och sen ringde Johanna också mitt uppi allt :D  

När vi kom hem till Antonia igen tog jag på mig mjukis dressen som jag hade med mig. Kännde på mig att den skulle behövas. Antonia gav mig inget bra tips.. någonting om att någon utan lysen skulle köra bakom mig utan att jag såg... och de var sjukt läskigt och kallt att köra hem.. kolsvart alltså! huvva, jag gillar inte mörker.. ånej. Men jag är ju hemma nu så, bättre kan de inte bli. :)

Vet inte riktigt vad som händer i morgon.. de får jag väll se då. För nu ska jag iaf läsa och sedan gå isäng :D
(btw, grön gubbe idag, grön gubbe!!  (A) )

I just want you to be happy,

Haj!

Jag kan ju börja med att berätta vad jag gjorde i går (söndag). Vi flickor vaknade någongång på förmiddagen. Ofc var vi trötta, men de funkade fin ändå. När sorglint vis Johanna och Anja skulle åka hem var de bara jag coh Rebecca kvar. Efter en lång lång härlig promenad tog vi moppen till Vindeln för att köpa pizza, men när vi var vid skostället börjar mopenden att rycka, de var superlite bensin. Den stannade helt vid järnbolaget, och därifrän fick vi gå till OK. Nästa problem: hur får man upp de dumma tanklocket på moppen.. hehehe, lite pinsamt, men jag lyckades efter ett tag :D oyees! jag är kingen xD haha.
Medans vi väntade på att pizzan skulle bli klar körde vi på konsum och handlade en massa gotteli gott!
Kvällen: vi sjöng singstar, den så kallade kompisen rebecca spelar in på mobilen, en abba låt som jag skulle sjunga bakgrunds grejjen på. Men, tja, jag hade knappt hört låten och sen aldrig aldrig sjungit den heller, så de va ju trevligt eftersom jag bara höll tonen för att få poäng xD hahaha och så skickade hon de till josef xD haha. Äh, jag är stolt xD haha not! Innan vi somnade såg vi halva Juno, och sen somnade vi som en stock xD

Idag (måndag)

* Ser klart juno
* Aroblates, eller va de heter,- otroligt duktiga xD hahahahahahahha
* sola
* promenad
* tv
Har haft de toppen med dig <3 tack!

Nu ska jag duscha, ska till Antonia och grilla, hare bääst! <3


Bästa lördag <3

Heeej!
Halv 2 kom Rebecca till mig. Hon skrämmdes lite för mycket! Jag var helt inne i min jakt på mina nya tallrikar jag fick i julklapp. Vi gjorde klart allt inför kvällen och sen såg vi op ghost. En film som gick på TV. Den va as bra!! Gu så het! olalalala!
Vid halv 6 hade både Anja och Johanna joinat oss. Vi åt middag. (kyckling med sötsur sås och ris) Det var super duper gott, de va bra, eftersom all tid jag lagt ner. Till efterrätt åt vi smulpaj med hallon och blåbär med glass. mums!
Men onyttigheterna fortsätter.. efter pajen spela vi singstar skicka micken i 3 omgångar. Jag och Anja var samma på samma låt på disneyskivan men Johanna och Rebbe vann, men vi var äggiga! :D
Andra skivan: Abba, Jag och Rebecca vann, och jag har fått veta att " the name of the game" inte är min låt xD hahaha. Jag sög totalt xD
Sista skivan: 80 tal, Johanna och moi. Vi är duktiga på 9 to 5, hihi :) Men de var otroligt roligt iaf! :D <33
Filmkvällen började med filmen; Den modiga lilla brödrosten. Täcket johanna, dammsugaren Becca, The toaster Anja och Lampan Vecc. Vi hade lite kul under filmen xD haha.
Andra filmen: Lejonkungen.. men jag somnade och när jag vaknade sa jag: Mäh, varför har ni spolat? ;O
heheheh, jag är smart xD
Tredje filmen: Barbie som rapunzel och den fjärde: Barbie och tiggarflickan. Men vi var lite halv slöa och bara låg och myste.
Vi somnade runt halv 5 med ett leende på läpparna, men rebecca var vaken nån timme mer för att hon inte kunde sova, och mohahahahah för det (A) näe jag är inte elak, jag lovar (A) mohahaha.

Underbar kväll, tack girls! <3 :D

Vad som hände när vi vaknade skriver jag ikväll, vi hörs! pouss!

Fredags kul?! :D

Tjabba tjena hallå

!

Idag vaknade jag någongång, vet inte när, hunden väckte mig, surt lixom. Vet inte om Elina var vaken men jag somnade om iaf. Tills nästa gång.. då jag släppte ut hunden och gav han frukost. Tredje gången jag vaknade när farfar släppte in Lucas.. någon timme senare kanske steg vi upp xD
Iaf, vid 12 åkte hon hem, så tregiskt ;] å halv 1 kom Lars och hämtade mig, vi skulle till morfar och äta lunch. Han fyller år nämligen. :)
Konstigt nog fick jag och lars 150 kr var, trots de var morfars födelsedag xD aja, man ska inte klaga nnär man får pengar
xD haha.

När bror körde hem mig igen skulle han hjälpa mig med en sak på datorn.. men den har fått tupp juck, så måste troligtvis installera om hårddisken eller nått. Kan ingenting om datorer xD Tur att jag har en back-up dator iaf.. (a)
Men jag är skillad!

Annars ikväll;
* Promenad med hunden
* diskning, får inte igång diskmaskinen :( :( :( (skillad igen.... )
* städat på rummet (bokhyllan)
* Så ska de låta
* Prov kört mopeden, första svängen för idag!:)
* pratat med mamma och pappa
* Singing bee :)

Haft en helt okej dag. Men nu är de dax att sova. Filmen på tv är så tråkig!! (underbara älskade) Jag tror jag somnar av tanken på den.. 

Aja, jag taggar i morgon! De gör jag verkligen! Johanna, Anja, Rebecca och Vecc. Kan de bli bättre? (A) <33
pusshej och sov sött!

Torsdag :)

Hejhej!

Idag klev jag upp klockan 6. Matade lucas, vek ihop kläder o.s.v :) På skolan var de dött. xD
Direkt på morgonen var de kören. De var roligt, men de gjorde ont i halsen att sjunga.. så de var inte så kul..
På franskan kollade vi igenom det vi har spelat in hitills.. hahahahah är de enda jag kan säga xD hahahaha. De är så sjukt fult..
Efter lunch skulle vi igentligen ha någon sorts idrottskuligheter, men jag är förkyld och hostar hela tiden så jag och johanna gick hem till henne och såg på film istället. Raise your voise. :D  Och sen dansade vi vals och hade kulkul :) <3
de måste vi göra om! :D

Elina följde mig hem efter skolan och vi har installerat en mängd olika sims spel och prylpaket, lite halv drygt men de va värt det. Sen gick vi ut och gick med hunden. På tillbaka vägen gjorde vi olika idrotts saker mellan varje lednings stolpe xD lite dum man kände sig alltså, men de lönade sig, rekord med steg. 10.000 steg idag. Wiiie, gubben blev grön xD happy!

När vi kom in tillbaka från promenaden duschade jag Lucas, sen plockade vi bort alla saker från tv rummet och la dit madrasser på golvet istället. Sedan la vi oss ned och såg på high school musical och nu ser vi på barbie och de 12 dansande prinsessorna. xD haha den äger ju, noooot! (A) hahaha.
Men elina ligger och sover brevid xD hahaha. så söt, de tar på kraften att vara 16 minsann xD
hin fyller ju nämligen år idag! :) (A)

Sen har pappa ringt också, de hade de bra i Cran Canaria... 25 grader hade de i kväll, lite orättvist.. :(
Men aja, jag ska se på filmen nu, hare bäst, pusshej! <3

I do belive in you.

Tjaaah!

Idag hade vi slöjd på morgonen.. jag skulle ha gjort klart mössan, men jag fick ändra och sy om, de sög. Så nu är jag inte klar... men efter lovet i hope. aja, på håltimmen satt jag och störde rebecca och johanna på deras matte. hehe. De fick inte så mkt räknat.. (A) Tror jag, de kanske kan göra 2 saker sammtidigt. (a)
Lunchen var lustig.. chili con carne, inte de goaste men de går att äta trots bönorna med konstig puder form...
på elevtiden satt jag och räknade matte, ungefär 5-6  tal gjorde jag, haha xD de är häjd på duktighet! :}
På skapandet fortsatte jag och Rebecca med våran underbara ide (öronvärmare av BH) hehe, den blir rikigt het ojah!
Nästa lektion: rörelse. Jag och Elina var inte med. Vi gick och köpte halstabletter istället å lite mer(A)
Sen satt vi på bibblan och slöade. (A)

När jag kom hem gick jag ut och gick med Lucas. Läskigt att gå så nära skogen, haha men de va härligt ändå. Resten av kvällen gjorde jag inte så mkt.. satt vid datorn den mesta tiden.. (A)
Fanns inget att göra.. eller så orkade jag inte.. ska nog gå isäng, dö trött (A)

Men hare fint! pusshej!


Påsken tittar in..

Tjo!

Idag har vi filmat med franskan, hehe lite evil. Johannas död är värsta cute. (A) Och sen smyg reklam, xD haha. oyes!
Andra lektion, so/sv i think, jobbade jag flitigt.. skrev klart de mesta bara lite små fixningar kvar. När jag slutat gick jag till simhallen och var lite social men Rebecca medans de andra hade simmning.
Sv/so lektionen efter lunch var inte lika flitig som den andra.. spelade spel på datorn hela lektionen.. som är 90 min typ... men eftersom jag var som gott som klar, vad annars skulle jag göra, störa de andra? ;]
Sen hade vi matte, jobbade inte så mkt heller, men madde, hur avrundar man 2/3 ?:] just de, 67! :D  haha. Känner mig riktigt stolt, oja! hehe.

Efter skolan var de volleyboll.. de var lite seriösare än vanligt tkr jag xD eller inte lika mycket skratt. Men de va roligt ändå. Efteråt åkte jag och mamma och handlade mat för veckan och sen i kväll har jag:
- Gått på en promenad
- Film ( High school musical) Mest för att kunna sticka sammtidigt utan att missa något. (A)
- Skrivit ut arbeten
- Plockat fram påsken. Eller igentligen var de mamma, men jag pyntade buskarna utomhus med ägg xD De blev extremt söta, oja!

Nej  nu ska jag spela skip.bo med mamma och pappa, de åker ju i morgon så måste ju umgås lite med dom innan de åker.
Hare fint, pusshej! <3


cant take my eyes off you

Heeeeej!

Idag var skolan rätt intressant.. de började med mentorstid.. lite tråkiga nyheter men, de är sånt som händer. På idrotten var jag och Ruth värsta duktiga xD haha. Som alltid då ;)
Det var volleyboll, men de var inte lika roligt som på träningarna. Får vänta till i morgon! ;] haha. Sedan vare bild, oerhört roligt xD kom på värsta braiga ideen. Jasper, jasper, jasper! (=

Vid lunch tycker jag att det va lite kul. Men den lyckan försvann på fysiken, näe jag ba skojja, de va kul. Hjälpte eve med lödningen, lagade min grejj, som dock gick änder igen när jag kom hem, men som är lagad nu, ett mysterium ;) hehe
Innan HK:n satt jag, rebbe och johanna vid hissen och hahahhahaha tja.. jag vet inte. Elias skrämde mig helt xD och rebecca skrattade för att jag hade en sån sen reaktionsförmåga. Jag såg honom, men blev typ rädd ett X antal sekunder senare och dessutom hade johanna pratat med honom med innan xD haha.
Och i övrigt lite flum.. och de hördes till torget m.f. haha. (A)
Väl på hk:n gjorde vi bröd. Jag hinner inte lägga in bilden nu, men de va goa iaf. hehe.

När jag kom hem gjorde jag inte så mkt.. chillade på internet ett tag innan jag började skriva på min uppsats igen... snart klar.. de är bara att kämpa på de sista. x]
Annars har jag rotat lite i bussen, hittade lite smått och gott. Min borttappade nagelborr åter fanns xD haha fick lov att borra ett litet hål haha.. (A)
Den tråkigaste filmen på länge: Bridget Jones Dagbok. Den var så seg och tråkig så jag ba satt och halv sov, ;]

Men nu, klockan är dags att sova, upp med tuppen i morrn. Hare bäst, puss!


blupblup!

Jag vet inte om jag överreagerar, men det gjorde riktigt ont..

I hope you are happy!


Söndag

Hallåhallå!

Idag har det hänt massor. På förmiddagen for jag till Malin. Plugg date you know. dock ville Malin spela kort mer än att plugga, eller? ;) Vi spelade iaf stress, och stress igen. Ett x antal gånger. Vid tre åkte jag med Lars hem där Monica, Per, Malin, Johanna och Simon + mamam och pappa satt och åt. Vi var lite sena xD
Men laxen var go iaf. Sen åt vi tårta till efterrätt mums!
Å sen hann vi spela lite tv-spel innan de skulle hem och mjölka kossorna.
Då satte jag mig och skrev klart huvuddelen till min uppsats, happy face!! Och inledningen också.
Riktigt skönt. Nu har jag bara resten kvar då. + Musikanalysen som jag inte heller har skrivit än..
De blev inge One three hill i kväll för att de va nå himla hockey.. men de gjorde inte så mkt igentligen. Gossip Girl var som vanligt ikväll, blair pratade illa om Rory, haha. jag blev sur där ett tag tills hon fick igen i slutet xD
mohahahhah!
Nu sitter jag här och inte gör så mycket..  har fått veta att man tar ett Bb sus på tangenterna Bb, Db, och F. wioho för Elias! :)


aja, ha en bra kväll! pusshej!

Filmkväll hos bror!

Hejhej! 

Idag var jag hemma från skolan, halft för att jag var skjuk och hälften för att jag var helt slut.
Jag vaknade vid 9.. såg på gilmore girls, sydde, flyttade runt saker, spelade piano.. o.s.v.
På eftermiddagen skulle jag ingentligen vara med Sigrid, Ellen, Antonia och Josefin. Men så blev det inte.. så jag var hos Lars, laddade hem några filmer. Först såg jag den ursöta filmen WALL E.. aw,aw,aw säger jag bara!!
Efter den såg jag Tingeling, den sög! Så tråkigt, bu för den. Men den tredje filmen; Bolt. Den var riktigt skön, Haha duvorna ägde xD Å hamsterna var bara scary.
Men när jag skulle börja på min fjärde film kom min bror och avbröt min datorstund. han skulle spela cs, så ingen Edward scissorhands för mig inte.. rackarns.. jag som såg fram imot att de den.. har bara sett de sista minutrarna.
Men de får väll bli någn annan gång då antar jag.

Nu ska jag sova, men hare så jätte bra! Pusshej! <3




You are everyting I need to be happy!

Heeej!

Jag skrev ingenting i går p.g.a att jag somnade i sängen, men kläderna och allt. Tänkte inte berätta så mycket om dagen, men lite granna kan jag väll bju på. Jag och Anja var i en liten skrubb och letade fluffigt rosa tyg.. men tja.. vi gjorde illa oss och gap skrattade.. när vi kom ut tittade typ alla på oss (A) Men alltid ska man göra bortsig, men de hör till det vardagliga livet. Vi hittade dock inget rosa, utan vi tod leopard färgat istället xD mycket snygga öronpuffar de kommer att bli xD hahaha.
Lite annat om dan: kören, volleyboll, gilmore girls och plugg.

Idag därimot har jag inte gjort så mkt plugg alls. I skolan.. tja hade jag kul. Matten var kul, franskan var kul, svenskan var kul och no:n. Det ända som inte var kul var musiken.. överraskad? njeå!
Efter skolan gjorde Ellen, Malin och Jag fika till lärarna... vi smakade inte alls av bakverken! aldrig i livet xD
I bussen till T-lund med johanna blev det också lite bus bröd. 
När vi kom till Johanna, lärde hon mig att spela början av björnbröder - jag är på väg! I´m so happy!!
De är den gulligaste eveeer! + lite narnia och nån jag inte vet, men de är dam, dutt, dutt,dutt, dam, dutt, dutt,dutt iaf!^^
Efter middagen (pizza) gick vi till magdansen! Den var riktigt skoj idag! Vi skulle va i olika grupper.. och sen hitta på en dans till en låt. Roligt roligt! 
När vi kom till vindeln igen hann jag stanna hos johanna ett litet tag, de var trevliga samtalsämnen där alltså! :D
Men de är alltid lika kul! xD


Nu ska jag hoppa i säng.. mår inte så bra, haft ont i bihålorna och huvudet hela dagen.. de suger! Men de blir att härda! :D
Hare fint, pusshej!! <333


RSS 2.0