Första advent helgen :)

Hejsan svejsan!! :)

Fredag:
Vi slutar as tidigt från skolan :) sitter och gör läxa tills bex sluta (nästan) var med på deras sista lektion, kemi på engelska, fy faaan!! x) :]
när hon slutat gick vi och hyrde film och sedan kom markus och vi tog bussen till bex :)
Där sjöng vi singstar, spela spel, sedan blev de film :) The proposal, Bekännelser om killar, kyssar och katter och Arthur och minimojerna.. dock somnade jag under den.. x) haha trött :)



Lördag:
Vaknade upp hos bex. :)  Vi såg harry potter och halvblodsprinsen, elr tills jag behövde gå till bussen. :) 
När jag kom hem, städade jag lite, och tände mina 31 värmeljus. :) de blev as mys :)
efter 6 blev det drop in på filmkväll :) Vi var, jag, ellen, rebecca, elin, malin, henke, danne, julle och johannes, :) De var najs, vi såg en film, någonting.. stand still.. kom inte iåg vad hon hette, men den handlade om en evil guy, med dödad dotter som diggar bomber^^ haha.. sedan såg vi the ring, :) bus pojkarna gillar tuggummicigg.... haha.. x) ska man skratta eller gråta? :]
iaf, sen drog alla hem förutom LN :) vi såg en massa o.c. och var sockerhöga och mycket störda :) vi typ slogs... x) aaj!! :] eviiiil tycker jag :D :D :D :] Somnade klockan 5 :)


Söndag:
Vaknar av att mamma ringer och väcker mig.. halv 1.. jahaja, hela dagen är slut typ?!?! x)
Gick till lars, såg på slutet av idol och family guy :D awesome.. !
mamma, monica, per, malin, johanna och simon kom sedan :D så vi kunde gå på byn :)
det var allmänt tört på byn i år.. inge saker ute.. det var affärerna.. och sedan lions, tomten, kläder och vms. men de var som ändå inte som man är van... så det lev lite tråkigt faktiskt..

vi gick sedan, med sällskap av morfar och åke till ims och åt :) å sedan inte mkt mer. Jag följde mamma till kulfors och jag skulle se på one three hill och gossip girl :) + tvätta x)
nu stiier vi och har precis ätit glass och ser på vem kan slå filip och fredrik / troja som mamma och pappa tydligen inte har sett. :)

när jag kommer hem blir det att sova. :)


hare bra, pusshej !! <3

onsdag :)

Eyyy allihopa!

Idag hade vi sovmorgon <3<3 sedan excel prov direkt på morgonen... cheeeerz.. men de gick nog bra :) de kändes som det iaf.. :)
Matten och engelskan (som var svenska idag) gick snabbt och de var inte drygt iaf :) Hann med 3 bussen hem och så :) yey. :)
när jag kom hem, gjorde jag och LN klart vårt fördjupningsarbete om antiken. :) de va awesome x) hahah vi var sweeet! bilder kommr längre ner :):) (fortsätt läsa x) ) haha..

när ellen farit hem nördade jag facebook ett tag och sedan gick jag ut i regnet till mammas jobb och skulle hämta pengar, men hon körde mig till nörköp eftersom jag var typ genom blöt.. x)
så nu har jag gratis sms igen :D:D:D:D::D:D:D:D::D:D HAPPY!!! inte haft de på mer än en månad :] och sen kan jag ringa för 0 kr minuten nu.. :) naaajs :D:D:D:D typ en av de saker jag saknat x) hehe..


iaf, nu hade jag tänkt läsa ett kapitel, och sedan sovaa :D pusshej!


Tisdag^^

hejhej! :)
idag i skolan hade vi lite svenska på morgonen, as trött x) haha.. sedan på produktion blev jag lite mer vaken, :) men sjukt ont i huvudet och så.. de va jobbigt, men klarade mig iaf :)
jag fick uppgiften att snygga till kyckling låren. :) det var små drygt, men ändå helt okej :) sedan skulle jag typ dränka dem i krydda (enligt mig) men de skulle tydligen va överflöd med krydda.. men de blev go kyckling iaf x) haha..

efter de här slutade vi. :) tod kvart i 2 bussen hem :) var med Ln ett litet tag, städade o.s.v. :)
på kvällen kom Johannes och rebecca hit :) och jag gjorde en kiwi paaaaaj :) gottt :)
vi såg på Mr and Mrs Smith, eller hur de stavas ^^ haha.. små kul. :)
Sen de for hem har jag suttit och nördat rock riot.. ^^ och tänkte lägga mig och läsa en stund innan de blir att sova :) har en liten sovmorgon i morgon , cheeerz :D

hare gött, pusshej <3

Måndag :)

heej :)
jag ska skriva en snabbis, ska igentligen sova nu, men har legat och sträck läst i en bok i 2 timmar nu, och har 17 kvar att läsa till i morgon.. hm.. blir dock galen av den... IDIOTI!!!!!

iaf, idag har jag varit i skolan, vaknade 20 min innan buss, lite stress, men jag hann :) yeah! x)
I skolan hade vi hygienprov, de gick najs, sen data, de gick också najs. eh, va mer vad najs,  lunchen var najs! Palt <3<3
Idrotten var också najs :) mycket kul x) hellst efteråt, när anja var sötast i omklädningsrummet x) hahahah. skadeglad... (A) mitt stora problem här i livet. :)

efter skolan åkte jag hem med bussen som vanligt.. eeh, jag och ellen kom in hos mig och tydligen var mina föräldrar och anna där... hmm?!

Gjorde iaf ris och tonfisk till middag och sedan blev de magdans time :) awesome! (eller som dagens ord är: najs) efter dansen var jag med sigrid ett tag, och sen hon gick har jag legat och läst :D de var min dag det, se ya, dont wanna be ya x) okej, mogen jag är.. aja hej!


BÄSTA JOHANNA FYLLER ÅR <3<3 grattzzzzzz puss

Söndaah

Tjaaahbba :)

Idag vaknade jag och Ln "tidigt" :) men vadå, vi var uppe och såg corpse bride (stavas hur? ) till 5 igår x) hehe, :) men de var aaas najs! små bus med.. :) ;)

har skrivit ner allt jag ska kunna.. och nej, jag kan det inte x) men de får gå som de går på hygienprovet.. :) tror jag har kunskap till g iaf :) och de är ju positivt :)
Jag skulle göra lasagne.. och slog på ugnen.. men vad jag inte visste var att det var en glasslåda där inne... och ja, ni kan ju lista ut själva hur det gick... x) lasagnen blev lite fösenad och jag har lärt mig vadå? jo att kolla i ugnen innan x) haha.. (A) ååh vilken fail.. x) ellen var stolt över mig............. x)

sedan blev det för mig att åka hem till kulfors.. skulle se på one three hill och gossip girl :D as najs :) skade glädje......... (A)(A)(A)...

När jag kom hem tog jag fram julgranen.. tidigt jag vet, men vem fan bryr sig x) inte jag iaf, lev med det. :)
en regn blöt promenad med siggepigge hann jag också med :D
nu måste jag sovaa :] gn!

lördaaaag

heeeeej, jag är allmänt flum i hjärnan just nu, men tänkte berätta lite snabbt om min awesomma dag :D

Idag har jag vart på bio med Elina :D vi såg new moon, den var awesome :) men inte lika rolig som ettan dock.. de var lite trisst ;P men annars var den spännande och allt, ett stort plus på slutet :)
hmm, va ska jag mer säga.. elina vann patiensduellen.. de sög ju x) haha..
När vi kom men bussen till hednäs hämtade pappa mig och sedan åt vi gooo klav köttet och de va awesome :] as gott!!

Sedan blev det att åka hem, ellen skulle komma, :) vi har spela en massa rock riot, och gjort lite andra saker på facebook med:D Ellen är flum i hallen hos mig x) hon fick lov att sitta där för att kunna ha internet, ganska söt x) haha, ;]

Jag har städat och ställt upp lite jul grejor, ;p :) najs! men de kommer mera saker sen :):)
iaf, nu ska jag återgå till att nörda facebook, och får se om det blir någon film eller om vi deckar någonstans x) haha..
pusshej <3


buspastej!

Tjaaah!

I går (Torsdag) hade jag en minst sagt spännande dag. :) skolan var som vanligt, sedan på idrotten for jag och lisa in på stan för vi skulle inte vara med. :) Väntade med lisa till hennes buss gick. Sedan stannade jag på stan och köpte de sista julklapparna, helt klar nu :D känns bra?!?! oja!! :D
när mina pengar var slut och jag hade gått på de flesta affärerna var klockan bara halv 5 och jag var vrålhungrig, dock hade jag typ inga pengar att äta för så jag köpte ett paket mariekex på hemköp, nyttigt jag vet, men vad gör man när man håller på att svälta ihjäl x) jag tog med mig mina mariekex och började gå mot midgård. hade aldrig gått dit tidigare så var inte 100 % säker om vägen.. men tja, jag hittade och var där för tidigt för att det skulle vara normalt. x) men jag satt i caféet och gjorde min läxa.. och väntade på att tiden skulle gå helt enkelt :)
Ni kanske undrar vad jag skulle göra på midgård? jo jag skulle se en föreställning som dans 3or och musik 3or hade gjort. Jag skrattar... ojoj x) awesome! Anton Borgström, visst heter han så (A) ? Iaf, han var as bra! verkligen! Och alla de andra självklar också, men speciellt honom. :)
När jag kom hem (där vid halv 12) kunde jag inte somna direkt och så.. de blev lite sömn kan man säga, :) Läste ut Underbar och älskad av alla, och måste säga att hon var värsta evil på slutet x) ahaha.. awesome!

idag (fredag) har jag vart i skolan, :) vi hade 2 korta lektioner och slutade vid lunch.. :) tog 12.15 bussen hem, najs!
Satt bara och slappade hemma, diskade och så och sedan följde jag mamma på kina och åt gott :] å sedan raka (kurviga) vägen hem till Kulfors. där vi tittade på idol, och jag har kommit fram till att jag verkligen inteinteinte gillar tove.  de är klart hon sjunger bra, men jag klarar verkligen inte av att kolla på henne.. as jobbigt x)
Nu spelar jag Rock Riot på face book och fick just 100% rätt på en låt, hipp hipp hurra för mig x) :]


Ha de bäst, pusshej!! :D

eey, busteed

Hejhej igen..
okej, jag erkänner, jag sover inte.. började fippla med saker och sedan blev det promenad med sigrid. :D as najs, men nu är jag pigg igen.. hm, det här kommer inte gå bra x)

sitter bara och funderar på saker.. helt randomt.. vad hände igentligen? med allt...?
spola tillbaka tiden någon?! ... plz!

En bild betyder med än 1000 ord.     Jag älskar dig vän. <3 alltid


onsdag!

Heey!

Idag fick vi ingen somorgon.. för att vi skulle ha ett speciellt schema, (stavas de så? xP) (som ingen btw sagt till mattelärarn för han mötte vi i korridoren och han undra varför ingen kom x)x)x) hehe )
jag och ellen skulle vara ambassadörer på förmiddagen (hur de nu stavs) för nior på besök, de va najs! men de kom inga så vi fick följa de som skulle till HR för de hade inga som skulle följa, och då gick jag och Ln de på efter middagen med :)
De andra i klassen som inte gick och visade nior, bakade krämbullar och pepparkakor :D som vi sen fick smaka :) najs! x)

efter skolan var jag hemma och slöa, bakade chokladbollar, såg klart pistvakt, och lite så :) nu hade ja tänkt diska och sen sova :D
så ha det bra, pusshej !! :D

Tisdag :)

eeeey!
Idag försovde jag mig nästan, om det inte vore för ellen skulle jag ha gjort det ;] :) hehe..
fösrta lektionen var svenska och den gick ändå helt chill, sedan var det produktion tills vi slutade.
Jag och Lisa gjorde en kalvsylta fast med gris.. såg inte mysigt ut x) åånej!
sedan gjorde de andra mackor, och sprutade skinkor med salt typ^^
Vi fick lite små besök här och där av nior :)
Ellen och jag är kvitt i vattenkrig^^ mohahahahahahaha..
Vi kollade på vad 3orna gjorde ett tag med, och de såg smarrigt ut ;] hehe.. (A)

efter skolan åkte jag och Ln hem med bussen klockan 2, :) (den var 2 den här gången x) x) ) haha..
hon följde mig hem, gjorde potatismos o.s.v och sedan spela vi pac man race, hehe (A) :D:D:D:D::D:D:D kul!
sedan när hon for hem gick jag till lars och hämtade bröd, och sedan har jag bara sett på pistvakt och har typ 3 avsnitt kvar, men de ska jag se i morgon :) :) för jag hade tänkt att gå isäng nu :) så ni får ha det så bra, pusshej :)

Lördag och ->

hejhej!
i lördags var jag i t-lund och tränade på magdansen i drygt 3 timmar. Det blev en jätte bra dans och senare under kvällen, där vid 5-halv 6 skulle vi upprtäda. Jag var sjukt nervös.. men ni som känner mig, vet att jag ofta håller allt för mig själv, men direkt när jag kom ut bland folken kändes allt så normalt och all press släppte, applåderna gick som noter igenom hjärtat och det var sjukt najs!
När jag kom hem fikade jag, johanna och mamma en stund och sedan kom malin förbi och vi såg hela säsong 3 av how i met your mother, och de ägde^^ :D och riskakor e gott.. hehhe (A)

På söndagen skulle jag till kulfors, där jag såg på körslaget, ola vann och blabla, gjorde dataläxa, en massa med excel.. as drygt men måste göras typ ;P
Bakade chokladbollar med Johanna :)
klockan 6 blev det one three hill och sedan gossip girl :D
När jag kom till vindeln igen blev det en snabb promenad med sigrid och lite chillidill på facebook innan de blev nattinatti.

Idag (måndag) har jag vart i skolan som de flesta nog också har vart. Lite data, lite hygien, nu vet jag när vi ska ha prov, tjoho, yeees!.....
Sedan var de idrott, simmisimmm :) lite små drygt.. men ändå inte det var bara jag och julia som var med :) tjoho :)
Efter skolan vart det ingen dans.. men hann dock göra klart min myt och blev inte jätte nöjd, men ändå helt mottligt nöjd :)

Nu sitter jag och ser på pistvakt x) haha de ägeeer!!
men snart blir de sängen med skulle jag tro, pusshej!! <3

fredags myyyyys!

Tjaotjao!

Idag har vi gjort krämbullar med treorna, sjukt najs! de va skojj! :) vi slutade halv 12, och bussen går 25 över... najs.. gick in på stan, trögade på lite sådär.. :) bussen var segare än segast.. naajs..  men de va skönt att komma hem iaf.
Vid klockan 6 kom  mamma och pappa och hämtade mig, :) vi skulle på middag hos moster monica :) busbus, middag, idol, bus kusiner, träningsverk som fan i låren och götta, kan de bli najsigare på fredagen den 13? :) njaae!

Nu ska jag sleepa, och drömma underbara drömmar, och sedan dansa underbart vackert i morgon! :D
natti natti, pusshej!


Torsdag^^

tjabba tjena hallå^^

idag försovde jag mig och fick åka med mamma till skolan. :)  I skolan hade vi svenska, engelska, matte och idrott, helt okej :) matten gick lätt, närmare 40 tal på en lektion, de är duktigt för att vara mig x) och svenskan var jätte intressant, vi hade om gudar och sånt i grekland^^ haha
På idrotten hade vi simmning, as jobbigt x)
Efter idrotten,  stannade jag kvar en stund med Julia, och sedan slöade jag så mkt när jag bytte om tydligen, fast jag tyckte jag var snabb, och seriöst, om jag inte sprungit halva vägen in till stan skulle jag ha missat bussen. Jag jag bara kliva in i bussen så startade den och åkte iväg.. fatta va anfådd jag var :O ojojo, sjukt tur!! annars skulle jag behöva ta bussen som går vid 5.. och jag skulle vara hos eva vid 6.. så jag fick lite stressigt även när jag hann med rätt buss.. var hemma i läge nheten halv 6, och då hade jag inte ätit någon middag, bytt kläder eller nått, :P men jag blev inte jätte jätte sen iaf..
Hos eva skulle vi hitta på dansen till på lördag, då de är uppvisning i tlund. :) de gick jätte bra och de kommer se underbart ut ;) hhehehe.. :)
Efter en hel dag, + simmning och magdans  följde jag johanna hem tilll henne där vi pratade och stök tyger och lite såå.. och sen värsta as jobbiga work outen!!! OMG!!! mitt ben krampar!  x) får väll tänka possitivt  eller nått sånt^^ haha..  just nu har jag förutom simmningen gått 12.646 steg, :D haha..


I tisdags hände det en sjuk grej.. x) jag satt i bussen med rebecca.. och jag som helt seriöst trodde att klockan var 2, (klockan i klassrummet gick fel!!! x) och när vi närmar oss vindeln säger jag; de känns inte som de här är 2 bussen.. och rebecca svarar, näe, men de är ju inte den.. och jag säger, haha neej just ja tio över 2 jue :D  och rebecca ba; neej? x) haha.. ojoj, vad vi skrattade..  ;] sen efter det skulle rebecca trycka på stop knappen och då klicka hon på lyset, och vi typ apskrattade x) x) why?!?! :D


ooooooj, nu måste jag soooooova :D men ha det underbart! :D <3 pusshej!

Vecccc

Hej!
jag är lite små lat och trött, :] hehe, så jag lägger in en bild på mig själv istället (A) hah.. (A)

nä men jag var med rebecca i går (onsdag) åt tacos, namnam, och sen kom johannes, så såg vi på film och blabla, :D as kul, och sen sov jag över där, och sen i dag har jag varit hemma, varit med mamma, provat en massa klänningar från halens :D ska behålla 2, :) tihihi.. och sen sett på björnbröder och pocahontas (hur de nu stavas) och sedan ätit en massa kiwi <3<3<333<3<3<3 Annars har jag bara tagit de lungt, å sen räkna lite matte, och gjort lite saker på exel.. kul x)

aja, hej på er!! :D






farsdag

hejhej!
Idag är de farsdag, dvs alla pappors speciella dag. :)

Jag vaknade halv 12, städade som en galning.. 2 timmar senare kom monica, per, malin, johanna, simon, morfar, pappa och mamma hit och skulle fika o.s.v. Vi hade riktigt trevligt, spelade tv-spel, satte upp tavlor och sånt, beställde hamburgare till middag, och socialade oss^^
När alla var på väg hem följde jag mamma och pappa hem till kulfors, såg på one three hill och gossiåp girl. packade också ihop lite allt möjligt som jag kunde hitta, hehe x) typ en skolkatalog, julprydnader och tejp.

När jag kom hem igen gick jag ut och gick med sigrid, en 5000 stegs promenad ungefär, hehe x) men de va skönt att komma ut :)

Efter det har jag bara suttit och tovat :D:D haha.. och lite facebook och så.. :)
skola i morgon, längtar oerhört mkt.. ;p

ska gå isäng snart, pusshej allihopa!


lördag^^

hejhej!
idag har jag städat lite granna och sedan följt med kusiner, moster och mosters kompis och tovat ull :D det var jätte kul! :D men de gick ju bra.. hheheehehhe.. x)
när jag kom hem igen packade jag ihop för nästa sväng, skulle till kulfors, och åkte med min käre bror dit. :)
Vi åt go middag, lax <3<3
och sedan såg vi på körslaget och åt tårta :) små bra att pontare åkte ut, eller tyckte det var rätt iaf.. ola och dansbands guy är riktigt bra^^ :)
Sedan såg vi shindlers list, och ja, jag vet inte hur de stavas, men you know vilken film jag menar hoppas jag :)
haha..

Jag fick min bror att blöda idag, mohahahahahhah :] haha, vassa naglar? x) men han vred typ av mitt skinn från armarna, så man får ju ta till alla vapen för att komma loss :] hehe..

Nu när jag kommit hem, har jag suttit vid facebook i snart 2 timmar.. x) snart nörd varning.. men jag samlar ihop poäng till en sak ^^ heheh

i morgon blir de farsdag, :) får se hur de går^^ haha..

Hare bra så länge, pusshej <3

<3

I, I just Love You
I Don't Know Why, I Just Do...



lycka.


suck..

hej! Nu har tiden rasat förbi igen.. känns som jag är lite off.. x) men mitt liv är inte så spännande som det skulle kunna vara^^ I onsdags var jag i röda på kvällen.. gjorde klart kjolen, var med kusinerna och de var riktigt kul. :) I går var jag hos tandläkaren.. de fixade mina framtänder som jag stött sönder.. och hade tydligen ett hål... hehehhehe.. men de ska vi laga den 4/1.. så jag får sköta mig till dess :)Senare på kvällen såg jag på helen´s småunderverk och den var braig. :) Idag (fredag) har vi sett på troja i skolan.. den va ju sorgliiiiig! :( snyyyyyft! Och jag tyckte inte de var bra att askilles eller vad han heter, (han som spelas utav brad pitt) dog! åh de var så sött. Antiken är riktigt intressant igentligen.. :D iaf, när vi slutat gick jag och LN in på stan en stund innan bussen kom. :) På buss stationen träffade man bl.a Johanna och Tommy så de var ju trevlish! Senare har jag hunnit hälsa på i kulfors, träffa underbart söta elvira, ätit pannkakor, spelat piano, kollat på en uppvisning, skänkt hela 14 kronor till rädda barnen och sett på Nick & Norah´s oändliga låtlista.. boken var underbart bra, men filmen... hmhmhm.. ett ord: BESVIKELSE!! :O åh, jag önskar jag inte sett den.. nu ska jag snart spela patiensduellen med elina :D:D tihihih och sedan sova skulle jag tro, :D men ha det bra, pusshej!

..

Suuuck!! jag vet inte hur jag ska göra.. du är den ända. http://www.youtube.com/watch?v=CElG-3NQjKg&NR=1

söndag, måndag, tisdag, oj vad tiden går..

Tjabba tjena hallå! Nu har tiden rusat iväg som vanlig och jag har inte tagit mig tid att berätta vad jag gjort. ;P I söndags var jag bara hemma i kulfors och såg på 4 olika tv pogram, bl.a. one three hill och gossip girl^^ Sedan när jag kom hem var jag med sigrid ett tag :D Klockan blev runt ett innan jag somnade.. var helt inne i en bok och kunde inte sluta x) haha. Igår ( måndag) började skolan.. Lagomt skoj att kliva upp^^ men de måste göras. Dagen gick riktigt snabbt, sista lektionen var lätt roligast :D älskar vatten :D:D:D vi hade simmning^^ haha. awesome! Men de vara bara 2 från klassen som var med.. haha.. Efter skolan gick Julia, jag, ellen och lisa in till stan, lisa skulle med bussen hem, så vi vart bara 3 kvar. :) Vi gick och shoppade och så ett bra tag, sen skulle Julia också hem. tillsist var det bara jag och LN kvar. vi gick och käka på frasses, och sedan for vi på bion :) vi såg trubbel i paradiset. den va kul x) och rikgtigt ful... xP När filmen var slut gick vi till buss stationen och såg på coraline... jag säger det bara uuuuuusch! Läskig täcknad film x) och dockor är inte min favorit just nu.. scarrrrrrry! xP Idag, (tisdag) var skolan helt okej, först lite svenska läsning av bok och sedan kniva i gris fram till halv 12 då vi fick gå :) (efter ett provsmak av voffla) haha. Jag tappade min på golvet.. pinsamt x) haha.. faaaaail på mig.. Efter skolan gick jag lisa och julia in på stan.. först på telia, men sen for lisa hem med bussen, och sedan fortsatte jag och julia på stan till halv 2. :) av de få pengarna jag hade med mig (lånade av bror x))fick jag med mig mycket hem ;] hehe...(A) Nejmen nu ska jag gå och handla^^ men ha de gött, och ikväll blir de att läsa, slå in julklappar, o.s.v :D pusshej!

Lördag ^^

Hejhej! Nu sitter jag uppe och nördar på datorn igen.. suuuuck.. :) Jag vaknade i morse klockan halv 9 hos johanna, gick upp drack vatten, satt mig i soffan, spelade lite ds.. men sen gick de inge bra för jag va för trött, så jag skulle bara lägga mig ner och vila ett tag, men då somande jag visst x) hehe, i soffan.. och sen vaknade jag halv 11, och mamma ringde.. suck.. hon sa att jag skulle åka med lars till kulfors, så jag fick säga heldå till brudarna och snabba mig hem och packa.. men nejdå, då ringde hon igen och sa att vi skulle till vega och sy istället.. och att hon skulle komma om en timme.. så jag hade stressat i onödan.. yey.. Vi åkte till vega, sydde och sydde på min kjol :) och sen sydde vi fel, x) hehe, pinsamt xP haha! men aja, vi blev nästan klar med kjolen och de blev riktigt bra faktiskt :D när vi kom till vindeln åkte jag och mamma ner till kyrkan, kollade på några gravar, och det var underbart vackert där nere.. seriöst, sjukt vackert!... sen jag kom hem har jag sett på Save the last dance, tvättat och degat såklart x) känns lite surt att vara ensam på halloween.. men de får lov att gå :) Tommy är rätt roande måste jag säga. :) tihi. Och alla smsisar.. elias ägde mig.. kändes inge kul ;]:D ojojo, måste sova nu.. :] ha de underbart bra! pusshej!

RSS 2.0