Fredag! :)

Tja! Vi åker snart till vännäs för folkrace i morrn så jag ska snabba och berätta om den händelserika dagen :)

Idag åkte jag in till vindeln för att jag och söt rebbe skulle måla.. :) men först skulle mamma, pappa och jag på jernbolaget och kina.. men mamma körde över min fot.. hon trodde jag var inne i bilen sa hon ;] hehe.. de blev inga större skador.. men ajaj, de va inte smärtfrittt.. :(
Mat på kina som sagt.. friterade kycklings ;] å sen va tomas där, länge sen man såg han. :)
När vi var mätt och belåten åkte vi till bastuvägen och jag och rebecca började med att tvätta vägen, och själja bort tvättmedlet från väggen, och sen kunde vi måla.. ;] otroligt vackert.. sem gick vi på ica /konsum och efter de fortsatte vi att måla... :) efter de blev de svanen, hahahahhaa rebeccaaaaa (A)
På ica... (L) (bara rebbe som fattar, men ändå,, (LLLLLL) )
Sen kom Donald förbi med. :) länge sen man såg han! :)

Tja, förutom de jag sagt, har nog inte mkt hänt.. :)  men nu måste jag snabba mig.. pappa vill fara om en halvtimme typ och jag har inte packa eller nåt... hehe (A)

Ha de bäst och vi hörs i morgon! :) pusshej!

Torsdag- simpan 5 år

Heej! :)
idag öhm.. har jag packat en till kartong med stuff.. och spelat piano.. :):):):) Har också sorterat pärlor.. tappar man ut på golvet får man skylla sig själv.. men har 3 färger kvar :] yey! :) hehe
Pratade med Johanna en sväng med.. :) i smyg, tihihi :] buus.
Shit, jag kommer inte ihåg va jag gjorde..
Men efter middagen åkte vi till simon som fyllde år :) Vi fick mycket gott att äta och Malin hade gjort tävlingar.. mitt lag vann inte, men ändå, de va kul! :)
Sen skulle vi leta godispåsar.. iaf barnen.. och jag hittade min sist.. och den saknade "bilar" tragiskt :] Å sen fick vi festisar och då blev jag nästan utan sugröret.. som johanna sa" du har ju oflyt" haha. Lite otur :] 
Jag åkte med bror till Vindeln.. en tväris förbi Sigrid.. hämta en serie jag skulle låna å se.. :) Men sigge va inte hemma, men som tur va hennes mamma det. :)
Sen åkte jga med Lars till Roger.. på flakabäck och gick hem till bror därifrån.
När jag kom till lars började jag diska.. jag är för snäll visst är jag. :) men i helvete så mkt disk en människa kan ha... och möglig^^ inte vill jag äta nudlar på ett tag..

Nu sitter jag här och ska kolla runt ett tag innan jag går och läser innan jag somnar :) 4 kapitel om dagen, då ska jag nog hinna läsa ut böckerna i sommar! :)


Hare bäst pusshej!

Här kommer lite bilder för dagen:



 peace dude!

Onsdag- :) :)

hejhej!
Idag har jag jobbat.. och öhm.. jag är så trött att jag inte kommer ihåg.. cyklade till Kussjön med mamma och fikade på sommar ´cafét.. :) pratade med Johanna med en sväng. :)
När vi kom hem åkte jag till Vindeln och var med sigge, :) Pratade med Rebbe samtidigt som jag körde ;] haha.
Sigrid och jag hade tänkt att bada.. men de blev inte så.. vart inte så.. men vi satt och snackade i gräset :) Guldfisk bror tittade förbi, mest för att få godis, men ändå ^^ hehe.
Vi såg även på en film innan jag åkte hem. :)


Jag blir galen på Halens.. att man ska ändra så mkt.. de blev ju cp.. vet inte om jag beställde sakerna eller inte.. om jag gjorde de så blev de ingen adress eller nått^^ Som de brukar komma fram när man skriver in person nummren... gaaaah! xD Crazy...


Godnatt iaf ;]


..

" Livet är som en chokladask.. man vet aldrig vad man får."


Tisdag..

Tja!
I morse vaknade jag upp hos Malin.. jävla gräsklippare^^ hehe ;] Jag skulle åka med bror hem till Kulfors.. så jag gick dit och skulle väcka han, men de behövdes inte.^^ tihi.
När jag kom hem
kollade jag runt på internet.. å sen blev de att baka bullar.. istället för att lacka folkrace bilen, för de gjorde pappa igår.. hem bullbak funka lika bra.. så nu har jag pengar till fortet, yey för mig :) ^^
Sen blev de att läsa en stund och efter maten for jag ut i skogen och röjde.. 2 timmar.. första timmen gick jätte snabbt.. men då den andra.. seriöst klockan måste  ha stannat... (A)
Efter en efterlängtad dusch blev de att läsa lite till.. och sen såg jag på Forrest Gump,  Omg vilken film.. jag känner mig så värdelös just nu så de är inte sant.. att de finns så söta människor.. ojoj. Skärpning vecc..

Nu ska jag läsa ett kapitel eller 2... och sen blir de att sova..  inga gratis sms... de suger.. och 10 "olästa" sms. tihi, gjorde dom olästa efter att jag läst dom ;] hehe (A) tokigt.

Sov en god Natt! :) pusshej!


Måndag

Hallåhallå :)
igår (eftersom de är tisdag idag) var jag i vindeln och jobbade, åkte med johan in och sen var jag på bastuvägen och slipade dörr "lister". Sigge kom och hjälpte mig senare :) yey för henne! :) Vi gick på ica och handlade lite grejs, och sen  gick vi på färgaffärn och kollade på färger till väggarna :D och de blir as bra, de vill jag lova! :) Vi provade också och lacka en "dörrlist" (jag vet inte va de kallas igentligen hehe) Svart lack färg  blir sueprduper bäst! ;] nice som fan.
Vid middagstid for vi hem, eller sigrid for hem och jag gick till lars, jag kuttade mig på fingret på en rakhyvel.. de gjorde ont, och de va klantigt ;] haha. Men Rebecca var där och skrattade åt mig, ;] hihi, sötnosen! <3

Strax efter sju gick vi till Malin, filmkväll! :) Daniel och Johannes kom lite senare:) Vi började att se Twilight.. å sen blev de som de blev.. å vi fick se slutet själv. och de va minst lika bra! :) Vi såg också Mina, dina och våra, eller vilken ordning orden är ;] haha.
Vi började att se high school musical 1.. men de sluta med att vi stängde av tv:n och somnade istället. :)

Hade trevligt med er! tack! 

Pusshej!

Söndag igen. :)

Hejhej!
Idag vaknade jag klockan 10.. halv 11 skulle jag och Elina börja cykla mot varandra.. fick lite sura miner när cykeln hade lite luft och de verkade inte bli mer när vi använde kompressorn.. vet inte hur se stavas så vi kallar den för kurt. Jag och mamma försökte få kurt att fungera.. men de gick inte.. och tiden tickade.. fick ringa till elina och säga att hon inte skulle börja cykla.. ;] hehe. Hur som hellst slutade de med att jag cykla med lite luft nästan ända fram till Hednäs, då pappa kom och hjälpte mig :] yey! Då gick de mycket mycket bättre! :D
Elina och jag möttes precis bervid ett älgtorn, så dit klättra vi upp och picknickade med pasta sallad :D nice!
Efter en lovely måltid fortsatte vi cykla mot Skivsjö.. ingen rolig väg inte.. men vi kom fram, yeah!

Vi såg på Another cinderella story, och sen gick vi in och jag lärde Elina hur stardoll funkade ;] haha. söt hon är.
Sen blev de Antonia en tväris.. har inte vart där på flera år känndes de som.. men de är sig likt :) Hon fick sin present och jag lånade ägg och kakao :] haha. (A)

Jag cyklade hem till Elina igen och sen blev de att baka muffins och chokladbollar med Sofia och Elina! :)
Å när de va klart såg vi på Honey! :D söt film, och jag älskaar låten på slutet :)

Nu sitter jag här hemma i Kulfors, ska gå och läsa nu, ;) som vanligt :D
Har haft en apa bra dag! :D

Pusshej! <3

Lördag-

Heeej!

Idag vaknade jag seent.. som vanligt.. eller igentligen vaknade jag vid 9, läste elinas sms och gick och la mig igen.. xD
På dagen åkte jag in till Vindeln med mamma, vi åt lunch hos Bror, (mamma tog med sig,) men självaste lars jobbade.. så alla familjemedlemar åt hos lars, men han va inte hemma, haha xD
Men sen kollade vi i källaren, på några möbler.. som pappa fått, och de passa perfekt till min lägenhet! :D ett runt bord och en garderob! + en matta, men vet inte va de är för mönster, men om den är fin går ju den med såklart, :)

När vi kollat klart åkte vi till bastuvägen.. ( där jag kommer att bo, framöver) vi städade i några förråd.. för pappa hade stökat när han gjorde handikapptoan på ABF på övervåningen.. men dammsugaren va så hög och jag fick bara ont i huvudet av allt och alla så jag va inte på så gott humör.. men sen när vi var klar där gick jag och köpte glass på ica, träffade henke en sväng och pratade med Lars.
Men de gick inte så bra för mig att äta den där jävla daim struten :O raawr.
Med lite glass i magen gick mitt humör upp med ett stort kliv.. och sen blev det så att jag började måla inne på toan som pappa byggt om.. skulle igentligen göra det i morgon.. men hade tid över, så why not? xD Så ett jobb mindre + mat på svanen med Elina & Sofia. :) Inte dumt de inte.
Sen gick jag tillbaka till mamma och pappa.. och en stund senare kom Monica, Per, Malin, Johanna, Simon, Åke och Morfar :) De hade varit någonstans, ;] kom inte riktigt ihåg. men de kollade runt lite granna.. och så kolal vi nere i källaren där vi ska bygga mitt krypin. :) Har kommit på en massa om hur jag vill ha det. :) Steg 1 är iaf att måla om dörrlisterna eller va man ska kalla dom.. de är inte en najsig blåfärg om jag ska säga vad jag tycker.. aldrig att den färgen ska få vara kvar xD neeever ever! Men de blir att slipa och måla om, till svart, tihi :] nått måste ju få vara svart! :)

Annars hände de väll inte så mkt.. pratade med Rebecca <3

nej men nu ska jag fortsätta att läsa, annars tar de ju aldrig slut xD haha :) pusshej! :)

Fredags dax igen.. :)

Tjaa! :)
Idag har det regnat hela långa dan.. känns som jag inte gjort någonting.. yey..
men jag har läst ut en bok.. systrar i jeans.. nu ska jag börja med andra boken. :) den har jag inte läst tidigare heller, så de blir skojjsigt :) Dock har jag sett filmen.. men de gör inte så mkt, för de brukar va helt olikt.. så de gör inget. Senare idag spelade jag piano, spela monopol med mamma och pappa.. hehe. Jag vann :] och mamma tycker att jag är en katt av elakaste sorten.. för att jag var så elak och lät henne va med så länge som möjligt med super lite pengar, heheh (A)

Annars har jag inte gjort så mkt mer.. shit ändå? Hur man kan gå igenom en hel dag utan nå vettiga saker.. måste ha suttit vid datorn superlänge.. :( ajajaj. Får hitta på nått i morrn istället!:) 

pusshej!

Torsdag - :)

hejhej!
idag har jag varit med kusiner (malin, johanna, å simon) Mest tjejorna dock, hheehe stardoll :] lite smått beroende (A)
Sen när de åkte hem följde jag mamma på vårdcentralen för att kolla upp armarna.. fick dricka nått riktigt ogott... huvva.. brustabletter skrämmer mig otroligt mkt^^ de är så sjukt äckligt^^ :P
hur som hellst, när jag va klar på vc gick jag på mys.. kollade runt, sen blev de konsum, å tillsist närköp.. :) yey pengar på mobilen igen :D
hur som hellst, när jag shoppat klart gick jag till malin en sväng. nawie plåster ;] haha.

Efter malin besöket blev de besök hos bror.. skulle ladda hem filmer, men de gick inte så bra för mig.. hehehe. Fick med mig en hem, vad duktig jag är ^^ ;] haha.

Nu sitter jag hemma och ska lägga mig och läsa.. minst 4 kapitel per dag, eller hur va det.. hehe (A)

I morrn vet jag inte va jag ska hitta på... får ragga runt och kolla.. annars blir de väll att vara hemma ;] haha.

ha en trevlig kväll/natt (A) pusshej!

Onsdag :)

hejhej!

Idag har jag jobbat.. 2 timmar i skogen.. yey.. men mamma och malin kom med fika.. mums. :) och dessutom 2 timmar mindre att göra sen ;) de är alltid nått ;) lyssnade på ett kult radiopagram.. typ spik i foten. :)
Snackade med beccis på vägen hem <3<3 synd att hon e sjuk :(
Sen idag har jag spela piano.. köpt en massa saker på stardoll hehehe :] och sen bakade jag och malin :) Syltkakor.. och sen gjorde vi en egen grejj.. vi gjorde en platt kaka med sylt på.. som en pizza.. och sen la vi chips på.. de va gott, ifall man tog bort chipsen.. hehe, urk på dom. (A)

I morrn blir det att läsaaa... är efter i boken...  :(
man jag har haft en bra dag iaf. :) godnatt! puss


Tisdag

Hejhej! :)
igentilgen är det onsdag idag och därför skriver jag tisdag i punktform :)

* Åka till jysk och hämta madrasser... men de hade inte dem hemma, fast de sa det.. knäppt..
* Fira gammelmormor.. :) träffa en massa släkt som man aldrig ser :)
* Taco buffe med Minimalo, mamma och malin. :)
* HARRY POTTER!! :] lovelovelove! Bästa HP filmen.. ;] lätt :) humoooor!! :D
* Stardoll är kul ;] hehe.
* sova. :)


pusshej!

Måndag- stan :)

Hallå där!
Idag vaknade jag med tuppen... nat.. men ändå.. rätt tidigt :) yey. Skulle till ume såklart :) Träffa Elin å Anja på bussen, nice. Vi med dem ett tag tills Gabbs kom till stan. :) Vi hade de trevligt, ;] haha.
När gabbsan kom gick vi och fikade, mummis. Sen blev de shopping.. och, ja mer shopping. :)
Sen blev de missförstånd mellan malin och mig? jag trodde vi skulle på bio idag å malin i morrn.. så eftersom malin inte va i stan och jag hade inget att göra, så gick jag och såg på baksmällan.. den va riktigt bra! skrattade otroligt mkt.. (A)
hehe. Helt klart värt de där 47 kronorna :) oyes!
sen blev de att prata med Rebeccaa <3 och sitta och vänta på bussstationen.. läste några kapitel i bok.. :) jag älskar den´boken, otroligt bra. :)

Måste till skivsjö någon dag! :) saknar min pluttinutt Elina! :) <3 fast hon läser väll inte de här när jag ekomt skriver nått snällt.. (A) hehehe. ;]

Aja, nu ska jag gå och tvätta bort smink och packa upp alla inköp.. köpte en vacker vit klänning, sjukt nöjd! :D Helt klart nöjd med dagen i helget med! :)

På menyn nu: Film! :D (efter jag gjort de jag sa tidigare)

Pusshej!


Söndag- yey!

Hey! hah yey hey.. heheh..

Idag har jag tagit en sovmorgon.. sovit ut efter alla tidiga mornar från semestern..  :)
När jag vakna spela jag piano, i en massa olika fina toner ;] hehe. Å sen läste jag lite granna.. nu fick jag en minnesförlust.. jag kommer inte ihåg vad jag gjorde ^^
Men jobbat har jag iaf! :D i 2 timmar, jag fick damp som faaaan med.. en massa flugor, getingar, osv.. och dessutom klia det fruktansvärt.. hoppas de ger sig snart.

När jag kom hem duscha jag och så.. inge mäsrvärdigt..
familje pizza till middag.. :) mätt!! men de va gott. Hej kompisa pizza, som faktist va go^^ yey!

Sen har jag ju också läst.. mer än 100 sidor idag :D yey. Men systrar i jeans är jätte bra. :)

saknar alla goingar.. :(

god natt allihopa! :D puss och kram <3

victoria borde skämmas :] (lördag)

Hej.. :)
jag som lovade att skriva.. och bilder.. hehe (A)

pinsamt.. iaf. i går (lördag) jag kom hem med lars.. hade hela dan framför mig. Städade, packade, spelade piano, såg på 2 filmer.. osv. inget speciellt. bara en chill dag.

Bilder fån åsele och rebecca



Bild 1: Folkrace bana.. och regn.
Bild 2. Vi sitter i "garaget" på bussen och väntar på att de ska sluta regna.
Bild 3. Regn i massor.
Bild 4. Mat ^^
Bild 5. Bästa kanin och moi. :]


pusshej!

Semester trip ons-lörd.

Hejhej, nu har jag kommit hem från Åseleresan. de känns jätte bra att vara hemma. :)
Och såklart är alla nyfinka, yey, trodde väll det ;) heheh (A)

Onsdag
Mamma, pappa, Rebecca, Hund och jag åker med bussen mot åsele. vi gör ett stopp på Dollarstore, där jag såklart ska skämma ut mig..
Jag lägger mina saker i fel korg. Och när kvinnan kollar sjukt konstigt säger jag: D-du är inte min mamma ;O
HAHAHAHAH vad jag är pinsam.. (A) och jag har självklart inte fått glömma detta heller.. pga några personer som heter familj och vän ;O damn. Iaf.. vi handlar på ds.. köper en massa saker till lägenhet. tex glas, städgrejjor osv. Vi körde vidare tills vi kom till banan i Åsele. Där parkerade vi, ställde iordning för morgondagen, och sen grillade vi kött med potatissallad :D mums. Jag och Rebecca såg på prinsen och jag 1 och2  under dagen.
Annars hände inget speciellt, bara en massa uno ;)

Torsdag
Vi väcks tidiiiiiigt av att de börja gasa och leva om med alla folkrace bilar... nice. Man kunde inte somna om iaf.. trevligttrevligt.. men vi steg upp, käka frukost. Gick och kollade på folkrace tävlingen.. men sen började det spöregna, åska, hagla och blåsa..... de va otroligt najs! NOT!
Man blev inte lite blöt. Vi satt innuti bussen, alltså i "garaget" och väntade.. på att de skulle klarna.. och tillslut gjorde de det. :) Till middag blev de våfflor med grädde och hjortronsylt. As gott. Rebeccca och jag såg på ice age 3. :]
När ambuden, och allt packande va klart. (Mats var den som kom längst i tävlingen av dem från vindeln.. )
Den här kvällen var vi på en camping.. jag läste ut mig bok, yeeees! Äntligen slut på den. Nu kan jag börja på en bra bok ;] hehe.
Sen blev de film time. 1408.. jäkla psykfilm... (A) urk!
Innan vi gick isäng spela vi skip-bo. eller jag, mamma, pappa, henke och håkan gjorde det rebecca ville inte va med :)
henrik vann jag kom två och jag tror pappa kom trea. :) 

Fredag
Marknad idag. Jag och Rebecca gick runt och kollade.. köpte inte så mkt igentligen.. mest filmer.
(hsm3, the ex, anything else(som sög) och another cinderella story, eller nått liknande.. den va otroligt söt!  nawienaw.)
Men sen åkte rebecca med håkan å henke hem till vindeln, och vi skulle till, tja, jag vet inte va det heter^^ men utanför umeå någonstans vid havet. Men, vi fick bensinstopp, så håkan mf. fick köra nästan 5 mil för att hjälpa oss ;] hehe. (A)
Tillslut kom vi fram till stugan som Monica mf. lånat för helgen. Vi åt "icke stressad ko" men.. vi föreslår stressad nästa gång kanske :) men de va gott iaf.. sen spel de spel. Hjärnkontoret med malin och alfapet, eller nått med lars. jag vann inget ^^ :)
Va var också och gick på spelar vid havet. innan vi åt efterrätt, jordgubbar, kladdkaka, och grädde^^ inte dumt.
Sen hände inte så mkt :)

Lördag
Jag åker hem hem lars,  å jag skriver mer ikväll, ;]  och då kanske de kommer en blid :D

Uppdatering....

hej.. nu har jag inte skrivit på ett tag.. och de är därför jag inte haft någon dator till hands.. :)

Söndag
Åkte till umeå för att hämta en tv hylla till lägenheten.. och sen blev det att fara till Rebecca :) Vi bakade kladdkaka, såg på arn 1.. och så :)

Måndag
Rebecca och jag kliver upp 10.04. Vi missade 4 min av "hitta pappa" på disneychannel hehe :)
Vi va med twister :] älsk kaninen!! :) Sovde över en natt till :) :)

Tidsag (idag)
Idag har vi åkt in till Vindeln.. va hos lars och försökte ladda hem film.. men dc funkade typ knappt, eller så var jag sämst. Vi fick en film ;) hehe :]
Sen blev de glass och stek utanför lars, kortspel med. sen beslutade vi oss för att börja gå mot Kulfors innan pappa var klar hos mormor och morfar.. :)
Vi gick en hel timme innan pappa kom... yey :) men motion fick vi. Å vi blev jagad av getingar med ;)
När vi kom hem duscha jag och vet inte va rebecca gjorde medans. men efter de åt vi klimpmjölk :D :D :D :D :D gott,gott,gott,gott :] sen blev de data nörd för rebecca och mig.. (A) hehe. Vi lyckas dåligt  måste jag säga..
Sen skulle vi göra smootie.. med den blev inge god.... så vi baka kladdkaka istället :] med bär i, de blev gott! :) helt otroligt, ett experiment som funkar :) hehehe. nu data nördar vi igen :] haha.


Kommer inte kunna skriva förns fredag eller lördag.. får se hur länge vi är i åsele.. för de är dit vi ska :) men ha de bäst tills dess, och ha lika kul som jag kommer att ha ;)


Saknar dig.... <3



HEJDÅ! :D


Lördag!

Hej!
Snart får jag dampdampDAMP!  Sluta klia/svida nuuuu, om de inte va i ansiktet skulle de va någolundabättre... men snälla låt mig va! :( Vill inte se ut som en gammal gumma, är ju bara 16 för 17 gubbar, hehe ;)

Iaf, idag har jag packat, läst, läst mera och mera, spela myckeee piano och vart ute och gått. :) och sms:a såklart.
Vi fick en massa främmande till middag.. de blev rökt lax.. vet inte om jag gilla smaken så mycket.. men de gick ner ändå.. men nån hitt va de då inte. 
Hur som hellst, monica körde mig in till vindeln.. eller till bror. Han skulle på lan i stan.. så jag har hans place för mig själv, rätt nice.. men ska nog sova nu.. är 5 kapitel efter i tidsplanering..  men de ska nog gå.. på nåt sätt. Boken måste va slut i morgon, annars går de segt :] har 8 böcker till jag måste ha läst ut.. och de är mycket mer text i dom dessutom.. hm.. menmen..  gäsp.. god natt :]


Tack Monica för salvan.. den hjälper iaf lite :D

Fredag..

Hej! :)

Idag har jag bara slappat.. huden i ansiktet har svidit och kliat hela dagen.. och jag har fått damp flera gånger för att njag inte kan göra nått åt det..
men jag har spela piano, läst ut så länge vi båda andas och chatta/ smsat... jag har också bärt ut kartonger till förrådet.. men annars har jag inte gjort nått... (A) yey. Värd dag.

Ha de bäst, <3

Onsdag- i din fantasi, eller hur var de nu?

Hej!
Idag har jag varit med Rebecca på förmiddagen. Hon sov ju nämligen här. :) yey! :D Jag kan inte koka spagetti, okej? (A) de är frustrerande... bara för jag glömde bort att koka vattnet innan jag la i pastan.... xD blond, blond, blond!
Jag körde Rebbe till rökeriet, och sa adjö, men vi ses ju snart igen sötnos. <3 knäppt att de blev som de blev.. hm.

Efter jag lämnat rebecca, åkte jag till Johanna. <3 Vi hade picknick med pajen som jag bakat.. mer gele med havregryns bollar, men.. de är ju tanken som räknas, eller hur (A) ?
De va mysigt i varje fall.. sindelmannen tallrikar och allt ;] hehehe.  naw.
Sen såg vi på Hannah Montana the movie. Låtarna är för söta ibland.. ;] <3
Å sen hade vi ju piano lektion med jue, jag äger.. not ;] men har lärt mig lite nu, så jag kan öva hemma. Man kan ju inte lära sig allt på en gång. De är o möjligt. Men add, då adderar man, haha logiskt :] hehehe (A)

Sen såg vi ju en massa tv pogram med :] och jag hade de otroligt kul med dig. <3 saknat dig..
Johanna är duktig på memory.... (A)

Glitter slipsar, sockar och olja... hmm.. Johanna? ;]

NU måste jag verkligen sova... ska ju upp i morgon med.. + att sängen är katastrofalt (stavas?) obäddad och huller om buller ligger allt. ;] men god natt å sov sött <3


Måndag & Tisdag

Hejhej!

Måndag
Idag har jag åkt in till umeå med halv 3 bussen. :) Gick runt och kollade lite på stan innan Bex kom och mötte mig. Vi gick på hemköp och handlade och sen gick vi på bion. Vi skulle se Knowing. den var en film med blandningen, söt, galen, läskig, super konstig. Men den var bra. :)
Efter bion åkte vi med bussen hem till Rebecca. Där spelade vi spel, såg på Bring it on, och chattade. Innan vi somnade, skulle vi se på en till film. ni vet den där råttan som lagar mat (A) hehe. Men jag somnade direkt.

Tisdag
Jag vaknar upp hos Bex, vi äter spagetti och köttbullar, å sen spelar vi cluedo, eller  vad det heter med linn. Efter det gick vi på djurmagasinet-godishuset- rusta- boom- barnens hus- rödakorset shopping runda. Fyndade en massa saker till lägenheten.. men mina planer om sture... de finns inte mer... :( buuuäe.
Efter de blev det att ta bussen till stan. Suuuuur buss förare kan man säga ;] haha.
Jag gick runt på stan, på gubbdagis och inperation. hittade en hel delmassa. (som jag också köpte, hehe. ) dagen gick på 522 kr. ;] men jag fick mycket. Otroligt mycket. Nu är de bara lite mindre som fattas :D
När jag kom hem till vindeln var jag med Rebecca (inte samma). Vi packade sakerna jag just köpt + lite annat i kartonger.  :)
Å sen poppade vi popcorn & gjorde cola. Filmen vi skulle se heter: Låt den rätte komma in. Den var skum. Riktigt skum.. men de är vi ju vana med Rebecca och Jag. Tur att vi såg en mindre skum film sen. A walk to remember.. den är enormt naw. :D 

Spikmattor är bara läskiga (A) haha,

Vi får se vad som händer sen, kanske ska bita rebeccaaa :D yey för mig (A)

pusshej! <3

tihi :]

Inget är bättre än det här. Inget!
Jag älskar dig.
<3

Söndag

Hejhej! 
 
Idag har jag chillat runt på förmiddagen, spelat piano, My Sims på ds.. och eh inte så mkt mer. Efter 1 någon gång for pappa och jag ut i skogen och röjde. Helt okej. 2,5 timmar mindre ^^ 27, 5 to go...

När jag duschat, ätit palt, och så, åkte jag in till Vindeln, tankade, drog ut soptunnorna.. eller soptunnan. Fick hjälp med den ena av en vänlig snubbe. yey!
Sen blev det att vänta på Sofia, Sally och Elina :) yey. Vi hade de trevligt.  
 
Närköp sväng 1:
Alla är där, köper godis.

Närköp sväng 2:
Elina och Vecc får en gratis kortlek från GB utan att köpa glass.

Närköp sväng 3; (några sec efter andra besöket. )
 E & V kommer in igen... köper 4 piggelin.. och får 2 kortlekar till (A) hahaha. Vi är söta. x]

Vi sitter och myser på Elinas mammas jobb :} spelar kort osv.

När jag kom hem prata jag med Rebecca i telefonen. Hon är allt söt hon! (A) <3
Efter de blev de film time. Prinsen och Jag 2. :) den är sötis.

Nu ska jag sova, ha de bäst! :D <3

<3

You make me smile.

Lördag- middag hos mormor / morfar

Hejhej!

Idag vaknade jag så sent så jag tänker inte tala om det. Huvva, sova bort hela lovet? Va är de för sätt.. hehe.
åt frukost (lunch).. spelade piano, stökade på inne på rummet.. plockade ner saker från väggen och sånt. Sen la jag mig och läste, tills jag skulle göra mig för att fara till mormor och morfar. Folk som va där: Mormor, morfar, pappa, mamma, moi, Monica, Per, Malin, Johanna, simon och åke :) Vi åt gott,  middag & kladdkaka. Sen blev de ut och sparka boll, nicka boll och kasta boll till varandra. Rikgtigt kul. Men allt kul har sitt slut, alla packade ihop och åkte hem och så även vi.

Sen jag kom hem har jag spelat piano och suttit vid datan och kollat runt och såklart smsat.. mitt leve bröd (A)
Å snart blir de att läsa ett kapitel till och sedan sova. :D
Ha de otroligt bäst! :]

Fredag

Heeej!
Dagen i punkt form:

* Vaknat, heheheh såg på sjunde himlen.
* Kaffe med Mormor och Morfar, tack för pengarna! :)
* Packning av de flesta filmer och böcker jag äger. (till kartonger)
* Städat lite i övrigt
* Spelat piano :) yey
* Åkt på middag hos Klas Erik m. familj. Där vi kollade på stugor, åt middag, de övriga drack öl, ^^ pratat osv.
* Pratat med Johannaaa <3
* Smsat en hel del..
* Läst 30 sidor i en bok ;]
* Kört hem lars.. hehehe, han satt ju fan aldrig still! ;O
* Darrat tänder enda hem.. kallt :]
* Ska se på film nu :D

Ha de bäst, pusshej! <3

Torsdag ^^

Hej!
Idag har jag vart med Eve och Elina. Vi har spela spel, kulkul^^ och sen har vi bakat chokladbolls deg tårta, tja du fattar ;)
Sen spela vi wii och lite så.
Har inte så mkt tid att skriva just nu.. lite hektisk.. men de va trevligt iaf, och så. Hemfärden var inte fullt så kul dock.. kallt!!

Kul att prata med dig rebecca! :D <3 saknar dig!

nu ska jag pluggggga. hare bäst hejdå! :)

Tisdag & Onsdag

Tjao!

Tisdag
Idag följde jag med pappa in till umeå, tänkte passa på att shoppa när jag ändå får gratis färd dit, de blir ju 37 kronor billigare.. de är inte så att jag hade nått annat för mig. :) Jag handlade lite smått, brevpapper,  örhängen och ett DS spel :) yey^^ Men jag fattar det inte typ... de är konstigt... :] jag har inte ögon för spel (A) ^^ haha. Får ta hjälp av experten på spel: Johanna :D haha. <3
På kvällen åkte jag till Malin, som vanligt, och jag brukar alltid va försenad när jag kommer, med minst 20 min typ, och nu idag var jag mycket i tid, (12 minuter typ) å då är malin precis på väg för att handla, och jag ba; öhm, vars är du på väg då? ^^ ;]
heheh, men hon är ju så van att jag kommer försent så hon tänkte vara fiffig^^
Vi cyklade och handlade, och sen körde vi moppe till Anja, som just hade bakat kladdkaka ;] så ellen, anja, malin och jag smaskade kladdkaka och så innan vi åkte till abborrtjärn och badade :D de va jätte kul! verkligen! :D
 Efter badet ser vi på A drift (tror jag den heter) och äter kladdkaka / lax paj ;] hehehehe (A) go blandning.. men de va as gott!  Sen hände de ine mkt mer.. :)


Onsdag:
Idag vaknade jag sent, fan! Antingen funkar ine veckaren eller så hör jag den inte!! Jag gör inte så mkt på dan.. men vid 2-3 någongång åker jag till Elina :D Så jag är med Hon, Eve och Sofia :) Vi sitter och löser korsord som några äldre damer skulle ha gjort ;] haha. Men riktigt smarta, är vi de?
Vi äter middag, pizza yey^^
Sen far sofia hem, och vi övriga spelar spel :) elina snubblar på mål linjen och jag vann :D yes! ;] tihihihiihhihii <3 tycker att du är e söt tomat iaf^^

Sen satt vi och slkrev miljontals små lappar till varandra, tihi :) och vi skulle baka chokladbollar.. men smöret va slut... men vi poppar popcorn till filmen istället :] hahah ;] tihihihihii.

så nu ska jag gå, men om ni vill se bilder, kolla på bdb! :D om nån dag, så har jag garanterat lagt in bilder. :) ^^


Hare bäst, pusshej! <3


RSS 2.0