Dagens bibelord

 
Gud rustar mig med styrka,
så att jag vandrar den rätta vägen.

Ps 18:33

 



Lappis 2011
BÄST


someone like you

"Jesus said whatever you do to the least of these my brothers you’ve done it to me. And this is what I’ve come to think. That if I want to identify fully with Jesus Christ, who I claim to be my Savior and Lord, the best way that I can do that is to identify with the poor. This I know will go against the teachings of all the popular evangelical preachers. But they’re just wrong. They’re not bad, they’re just wrong. Christianity is not about building an absolutely secure little niche in the world where you can live with your perfect little wife and your perfect little children in a beautiful little house where you have no gays or minority groups anywhere near you. Christianity is about learning to love like Jesus loved and Jesus loved the poor and Jesus loved the broken..." - Rich Mullins (1997)


Sommaren är slut för denna gång

Hej! :)

Skolan har nu startat på riktigt, känns lite overkligt, sommaren gick så otroligt snabbt. Snabbt, men var helt underbar! Hann göra så otroligt mycket för att jag ville göra så mycket, vara med så många. Minnerna denna sommar kommer inte att lämna mig i det första taget, de är för grymma för det! Är verkligen tacksam för allt denna sommar!

Men nu har skolan börjat, läxorna och ansvaret kommer att rulla in, ska flytta om en månad och allt övrigt ansvar finns kvar. Men jag hoppas de mesta förblir som det varit även nu när hösten kommer och senare vintern. Försöker man verkligen och gör sitt bästa brukar de mesta lösa sig! :)

Det visade sig att vi LP3:or är lediga några torsdagar framöver, och de känns ju inte dåligt alls! De firas med picknick med Julia och Ellen! Dock är vädret riktigt trisst och vi får se vars vi får hålla hus om de fortsätter med detta väder. Mysigt lär det bli hur som helst!

Nu ska jag gå och göra iordning fruktsalladen! Hare gött!

Tack för 10 grymma veckor!! :D <3


The studio med "jullebulle"


Du är den som får mig minnas alla drömmar jag har glömt

Hej kära och underbara! Jag inser nu att sommaren snart är slut och att jag inte har skrivit någonting om vad jag haft för mig i sommar på en period av 4 veckor! Tänkte ändra på det nu och berätta om tiden som gått!

Sedan den underbara helgen i Mullsjö har detta hänt:

Jobb
Under sommaren har jag jobbat på Almagården, även om det bara var 21 dagar känns det som att de mesta jag gjort är att jobba, sovit, klivit upp, jobbat. osv. I går hade jag min sista (planera de) arbetsdag! Hur skönt som helst! Sigrid hade också sin allra sista dag så vi drog ner till kvarnen och fikade, kollade på konst, samtalade, promenerade osv. Rikitgt trevligt att fira dagen med henne! :)

Myskväll med Rebecca
Har iofs berättat om denna kväll men tack Rebecca för den underbart härliga kvällen med betydelsefulla samtal, härliga skratt och sällskapet!

Grillning i Abbortjärn
Anja styrde ihop ett gäng för att umgås tillsammans i Abbortjärn. Riktigt trevligt! Vädret var inte alltid med oss.. men humöret höll i sig! Riktigt kul att träffa er! Senare på kvällen när regnet gjorde det mindre roligt att spela brännboll drog vi hem till Anja och snackade och kollade på film. Speciellt stort tack till Anja, Yahya, Johan, Elin, Felix, Daniel och Malin för en skön, enkel, och galet bra kväll!

Mys i Ln´s stuga
Ellen har fyllt 18, och detta firar vi med att ha en myskväll i hennes stuga! Malin, Ellen och Vicc ensamma ute i en stuga mitt ute i skogen, vad kan vi hitta på för bus? ;) om inte att käka middag, chokladfondue, jordgubbar (!!!!) i massor :] :] :] och Blitz! Hade en hel skön kväll med er, och det behöver inte vara mer party än detta för att kvällen ska bli lyckad! Jordgubbskoma är allt som behövs ;) och en skiva med 90 tals musik! Nostalgi! 
Tack tjejor för en fin kväll!

Forsränning
Drog med familjen, Anna, Conny, Moa, Alexandra, Martin, Ammi, Evelina och Samuel för att "åka" forsränning. Det var en riktig upplevelse! Dock tror jag att jag håller mig i båten nästa gång och skippar den "roliga" åka i forsen utan båt simmningen. men trevligt var det i de stora hela iaf! :) Träningsverken dagenefter var ju också helt underbar.

Förlust
Mamma vann i Blitz, detta var inte okej.

Middag med fina vänner
Bjöd in några vänner på middag@ min lägenhet. Sällskapet bestod av: Linnea, Johanna, Emma, Anders, Roger och Klaes. Grymt trevligt att hänga med er! Efter kaffet drog vi några omgångar Blitz (självklart!) Underbar kväll, med underbara människor! Fick sällskap av Jojj hem till Vindeln också! Riktigt trevligt att inte behöva åka hem själv! å tack för snacket hem! Det behövdes!  

Bröllop
Evelina och Samuel gifte sig i helgen! Otroligt fint!

Närsom klockorna har stannat och tiden tycks stå still
och man inte vågar säga det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Å förstå vad som än händer är det alltid du och jag
-
En del ur en låt (Du är allt) som de hade på sitt bröllop.


Jah,  de var vad jag tänkte berätta just nu! På återseende!



Läängtar efter vinter.




There is only one person who could ever make you happy, and that person is you


RSS 2.0