åter igen måndag

Hej!

Jag har inte varit dem mest dukitga på att uppdatera min blogg, de känns som jag inte berättar någonting nu för tiden. Idag är de måndag, och de betyder återigen en skolvecka att se fram emot. (eller?) Jo faktiskt. jag trivs sjukt bra i skolan, de kan jag inte förneka. Idag har det varit så slappt som de kan bli. Först matte, de gick inte så där jätte bra, var inte rikigt inne i tänket idag.. fick fråga julia vad feun jag gjort för fel på nästan varje tal. Okej.. vem försöker jag lura.. exakt varenda tal för att vara mer exakt. Är lite stressad inför APU:n också.. tänk om jag hamnar på ett jätte dåligt ställe.. så hemskt alltså. Skruvar mig verkligen för det. Något jag också skruvar mig för är hur feun jag ska orka kliva upp så där super duper tidigt varje dag i 7 veckor.. shit alltså. Men de löser sig väl, gud är med mig.

Jag känner mig jätte taggad på vissa grejor också i veckan. T.ex. Ungdomsmötet på torsdag, gå på någon rolig workout pass på simhallen, bio med Ln och festen på fredag. Känns sjukt taggat!
Var ute och gick med Siggan igår, det var extremt behöverligt, de känner jag nu efteråt, väldigt trevligt! Förutom den döda fågeln.. R.I.P!

tja.. detta får räcka tills vidare! :D hare gött finisar!



Livet

Brukar oftast inte klaga.. men ibland måste jag släppa ut allt gott och ont ur mig kropp och själ. Just idag vill jag att det ska vara goda grejer.

Jag älskar min familj!
Jag älskar mina vänner!
Jag älskar min klass och skola!
Jag älskar att skratta!
Jag älskar dig Gud!
Jag saknar lappis därför att jag älskar det!

Jag ÄLSKAR mig själv, för den jag är.




Veckan som gått, bra och dåligt.

Bra

* Cykelorientering med Julia. Underbart roligt och jag uppskattade dagen till max! Lekparken var as kuuul!!! :D 
* Ungdomsmöte i pingstkyrkan m. Rebecca <3 underbar, jag trivdes verkligen där.
* Första idrottslektionen - innebandy, as kul!
* Festen med kajsa
*Träffa min familj, tacos och piano<3

Dåligt
* Sonny + grädde ÌNTE NAJS
* Att farmor blivit sämre.. <3
* Att det blev svanen pizza istället för kina till middag..


Bäst av allt: Joakim Nätterqvist... sååååå stygg i tv!!! xD  OMG! No more lady gaga för dig please! Men du är fortfarande min, och inte Elinas ;] hehhee!

Ska sova nu, upp och stycka tjur morrna.. som lars skjutit.. eller iaf hjälpa till att stycka. Aja pusshej!











goooding!

Joseph Gordon-Levitt - hur underbart charmig är inte killen?!


Hur man startar en moped med kärlek guide.

Allt du behöver är en moped först och främst.

Sedan:

1. Vrid nyckeln på "on"
2. Prova att kicka utan att gasa.
3. Om detta inte funkar provar du att gasa samtidigt som du kickar.
4. Om inte detta heller funkar.. kolla om du verkligen har bensin... har du inte det.. good luck rulla hem!
5. Men om du nu har bensin.. prova att ge din moped en puss.. funkar inte det..
6. Be till gud att din vandring hemåt går bra! <3
 LYCKA TILL! 


Var med Malin i helgen, vi såg en stackare som inte fick igång sin moped. ^^ där av denna guide. xD...


ops... i did it again!

ojojoj jag är en usel bloggare... xD min uppdatering SUGER! s-u-g-e-r!!!

Dock har de inte hänt så hemskt mkt..

Mamma fyllde 40 här om dagen. I Söndags för att vara exakt. Vi firade henne på Lördagen men överrasknings fest på kvällen. Hon såg glad ut. :) Alla verkade ha det trevligt, och de var ju lyckat! Per vill inte vara min vän mera för att jag inte gav honom svaren till tipsrundan.. xD hehe! ^^

Hmm.. vad har mer hänt.. har legat hemma i feber, förkylning och massa skit. Men har legat och sett på film den mesta tiden. Skolan går däremot rikigt bra, förutom i matte, som jag missat 3 lektioner.. hehe ops. Men bageriet går finemang! As roligt att vara tillbaka dit! Hm.. what else...

var på bio i går med Kajsa, Simon och Julia, as kul och en behövlig kväll! Verkligen! Höll på dööööö av skratt!! jag och jullan tog med oss en morotskaka till kajsa (hon har en skada i foten sen fotbollsmatch) och sedan visade de sig att hon inte gillar morötter... så vi ville ha en påse till kartongen, för de känndes bättre.. och så gick vi på hemma kväll, köpte glass till bion, bad om en påse. Han i kassan började he in kartongen i påsen, de var taaaajt, och så plötsligt vände han på kartongen och typ skakade ner den i påsen, vände om och om igen till olika sidor och jag och julia måste sett skräckslagna ut för att han frågade " är de något ömtåligt i kartongen?" och vi svarar "neejdåå" (vi ljög) och direkt när vi kom ut från hemmakväll gaaapskrattade vi så mkt vi orkade xD underbart.
Filmen var också riktigt bra! I rymden finns inga känslor, kanon film! as kul verkligen!

hm..

Idag har jag, efter skolan käkat morotskaka med Siggan och Sandra. :D men siggan stannade inte så mega länge för att hon skulle iväg på disneykväll.... AVIIIIIS! Men sandra stannade ett litet bra tag till.  Rikigt trevligt må jag säga.

Vad som händer i resten av helgen får vi se, nu fryser jag om mina fingrar.. de är as kallt ute xD ( internet funkar inte inne längre typ xD ) ..

puss och kram!!


shiiit

Ojoj vad jag är inte bra på att skriva här känner jag.. huvva! Har inte ens skrivit om Skellefteå.. en av de bästa helgerna på grymt mega länge.. men nu.. ska de bli andra bullar!

Men jag har fortfarande inte bilder från skellefteå på datan så det får bli utan så länge. De finns på bdb iaf. ^^

Men, vi åkte till Per och Marlene över helgen, med dem kan man faktiskt inte ha tråkigt, så är de bara. Sedan åkte vi in på matfesten som var där under denna vecka och åt en massa underbart, drack öl och hade det super mysigt. En del ur VMS var också där. Johan Johansson, Roger och Linda och resterande från min egna familj med. Bandet var super duper bra, Ständut blakk. Underbart! De är de enda jag kan säga minsann. Skratt, dans och trasig bänk. ^^ Det blev ingen utförlig förklaring, men jag vet inte rikigt vad jag mer kan säga.. jag hade trevligt! :D

Tack så otroligt mycket allihopa!

RSS 2.0