shopping dag med antonia! :)

Hallå där!

Dagen har gått sjukt fort. Åkte in till vindeln i mose fö att åkaa in  till stan. Antonia köpte en massa fina kläder, och jag köpte en klänning, knästumpo i rosa, och en väska på h&m. Är riktigt nöjd med dagen. Jag och antonia fikade va sin brownie med grädde och skumracket på ett cafe på up2. Samma plats som förra gången. haha. Men de va gott de vare.  På bussen hem hade jag å miicke ett skojjigt samtal via sms, haha host. groda med morot på huvudet?

Jag skulle igentligen till jessika  ikväll, men de blev inte så..


Och btw, micke blev rödtottis. se söt, eller? vem vet. haha-


Tagga Simple Plan i morgon Sigrid?!  <3



Hare bäst pusshej!


Busigt.. nat! Ooooh.

Hejhej!

Som ni ser på rubriken har jag riktigt kul? Nejdå. Jag sitter hos min bror och drygar. Väntar på min mamma. Och de lär ju ta ett tag. haha.

Idag har jag vart hos sigrid, vi sov till halv 1, eller de va då vi klev upp. Under dan har vi spela cluedo med karro. Men alla hade rätt. Så de va ingen som vann. Men lika bra va de. Efter maten skulle jag igentligen på bio, men den va inställt tydligen, så jag gick till antonia på im´s. Hon å micke är lite skumm. Sigggis kom senare och vi träffa på jannike och Amanda. hoho.

Och sen 8 har jag suttit hos lars och kolla på tv. Passa på att ha datorn medans han for å köpte godis. haha.

I morgon blire stan med Antonia och kanske sigrid, om hon orkade följa (?)
Och senare kanske tjejkväll hos Jessika. Om jag tar mig dit. :) Men nu ska jag gå- och hoppas jag kan skriva om dan i morgon o.s.v.

2 daaar till SP! Längtar som jävlarns!!

Hare bäst, pusshej!

tuffingarna!! :)


Övernattning hos sigrid

hejhej!
Jag har inget internet hemma så jag har inte kunnat skriva.

men igår var jag med sigrid. Vi skulle leka snöbollskrig, men det slutade med en krock. haha, Och det gjorde sjukt ont. Så vi beslöt oss att gå till aya opch vänta på antonia där. På aya var ed 2 barn som just hade ätit, Alice och Ebba.
Alice konstaterade att hon kunde tänka! Och hon berättade att hon kunde alfabetet. : A, B och sen en banan. haha, men kom senare tillbaka och sa att de va ett C.

Senare när de visade en pingvin på tv:n
Ebba: Kolla en kyckling!
Sigrid: Näe jag tror att de är en pingvin..
Ebba: Kyckling!
Sigrid; pingvin!!
Ebba: Nej de är en kyckling!
Sigrid: Pingviiiin..
................

Senare kom antonia och vi åt och sedan kom karro. Och hoppas att anna hittade en fest här i Vindeln, Haha.
När alla hade farit hem gick jag och sigrid och hyrde film.. dumpad och heartbreak kid eller nått..

Sen när vi skulle sova fick jag för mig att hennes lampa såg ut som en apa såp jag kunde inte sova, så hon fick ta ner den, och sen när hon pratade om kors och döda tyckte jag att hennes morgonrockar som hängde såg ut som en nunna. Så de fick hon också ta ner. haha.
Men de sluta med att jag ville ha lampan tänd, haha :)

Citat: I´´m a pig with a prick on my head. 


Ha de bäst pusshhej!

Lördag natt.

Tjohejsan!!

det blir ett kortare inlägg den här gången, för jag är fruktansvärt trött. Men dagen har vart hel skoj!
Vid 4 var de middag hos Martin, som fyllt 50 här om dan. Tacoos, super gott. Sen började de dricka öl, så ja vid 10 var de lite lite dragna, själv har jag bara druckit en 2,25 cider så jag var helt normal? Sen skulle vi dansa line dance, eller hur de stavas, och vi va ju duktiga, hoho. Sen har man spelat geggamoja med malin, vilket sött spel. haha.
Sen har man sett sin bror dansat vals och bugg, hahahaha. Vilken syn!

Nu håller sig inte ögonlocken längre, måste få sova, pusshej! :)

stan med brudarna.

Hallå i stugan.

Jag och Elina åkte med 10:55 bussen till umeå. Det första vi gjorde va att äta lunch på mias grill. Och sedan kaffe på stationen innan vi promenerade bort ill kicks där malin och viktoria höll hus. Vi shoppade tillsammans en massa saker och jag passade på att julhandla. haha. Men det som glädjer mig va att jag hade 400 kronor mer än vad jag trodde. Så det blev såklart ett plus. Efter vi shoppat en stund satt vi oss ner på cafe stationen eller va de heter, det brevid SF. Jag hade tagit med mig en halv banankaka som vi fikade upp tillsammans med kaffe och varmchoklad med grädde. Men jag säger så att kaffe var de smarta draget! Det är fruktansvärt gott.
Efter fikat skulle vi ta en gruppbild. Men det gick inte så bra, men en snäll äldre dam i finare språk hjälpe oss. Haha. Aaaw! 
Efter det gick vi och köpte biljetterna till bion. Alla skulle se high school musical, men olika tider. jag och elina såg den halv 4 och de klockan 6.  Filmen var riktigt bra och när den var slut skulle vi gå upp till där man köper popcorn för att träffa monica och mina kusiner Simon och Johanna. Men där hittade vi Malin och Viktoria igen tillsammans med rebecca, emelie, johanna och Lina som alla skulle se filmen jag och elina just sett.
När deras film började gick Elina och Jag till åhlens, som var den ändå öppna affären. Och där emellan hyllorna satt Jill och signerade hennes nya skiva. Ser man på, haha. Det va ju trevligt.
Efter det gick vi och köpte varsin jordgubbs milkshake på mias. Och väntade tills bussen skulle gå..

väl på bussen förlovade vi oss, och vi talar om datum för bröllopet senare för er som vill komma ;) haha. aw.

När jag kom hem var det bara 10 minuter kvar av idol, men hann se snabbreprisen, och ser man på, min favorit sjöng min favorit abbis! Lite spökligt.

Här kommer lite bilder från dagen:





Ha en trevlig kväll, för nu ska jag slå in julklappar! :D pusshej!

Saluut!

Hejhej! :)

Idag var jag hemma från skolan, p.g.a ingenting, bara orkade inte. (a) Men jag gjorde en del nyttiga saker hemma istället. Som exempel har jag röjt i 110 minuter som dock är till min egen vinning, men ändå. Jag blev super rädd flera gånger, och mina elaka föräldrar bara skrattar? Jag har också bakat; banankaka och morotsrutor. smarrigt. Och sen har jag räknat 3 tal matte och jag känner mig stolt (?) haha. 

Hur som hellst har jag också spelat skip.bo med mamma. Någon som är förvånad? Nä jag trodde väll det ;) haha. 
 
Har inte så mycket att berätta i dag och därför blir det ett kort inlägg, men i morgon blir det bilder och spännande fakta om min och Elinas date. Aaaw. VI ska på bio.

Men vi höres, ha det bra! Bisou et mou sur de petit jambon! :)  aw


I feel good?

Hejdu!

tjalalala, idag var jag hemma från skolan, mådde illa på morgonen... men senare innan lunch blev det bättre, men då orkar man inte fara till skolan? Så jag kollade på packat och klart där de åkte till Unganda eller nått, i Afrika. Och det såg sjukt mysigt ut när de var på djursafaari. Jag vill också? :)

Senare där vid 3 gick jag ut och röjde 65 minuter, och undertiden fick jag sjukt många smällar av allt ris, grrr. Men en sjuttiolapp rikare är inte dumt. Men nu är problemet att jag blev förkyld istället, så nu kan man säga att det bara rinner och rinner. Så måste kanske va hemma i morgon, för hur mysigt är det? (a)

Idag har vi spelat skip-bo ungefär hela dagen. Men när jag vann spelade vi aldrig om pengar men när vi spelade om pengar, ja då ska man förlora två tior, inte bra för ekonomin inte, hehe.

Men ska se om det går att rätta till hare bra, pusshej! <3

Sötisarna?


Tisdag.

Hejdu igen! Hur är läget en kväll som denna? :)

Idag på morgonen använde jag min nya mascara, och halleluja vad den är bättre när den är ny. Vilken skillnad! 
Tisdagar är bara sämst, Franska, sv, so och matte, jippi, lyckan är gjord. Franskan gick rätt bra, men vi fick läxa, glädjeskutt!! Och sen svenskan var väll rätt hyffsat, förutom det att jag inte fattar nått av det vi håller på med, eller vad det är vi ska redovisa, huvva.  PÅ So:n såg vi klart Hotel Rawanda, helt fruktansvärt. Att allt hänt. Och sen när de skojjar om Hitler och allt. Om de bara åker till auschwitz, så är det inte så kul längre vill jag lova! Inte trevligt alls. Men hur som hellst. På matten satt jag i grupprummet med Madde, Danne och Julle. Pojkarna är ju aaaw! Sjunger tillsammans Känn en doft av kärleken.

Näe jag kom hem såg jag klart de 2 avsnitt av dhw, och äntligen är man klar! Fast nu har jag missat halva det som gick på tv. Men kvällen avsnitt såg jag, och det var typ knäppt. Fattade inte riktigt slutet. Haha. Får be Rebecca om en förklaring senare.  Jag gick ut och gick med Lucas på promenad, och katterna följde efter också haha. Men det vart kolsvart och det blev för läskigt så jag vände och gick hem. Hehe (A)

Vet inte om det blir nå skola i morgon, förhoppningsvis bli bättre. Har mått illa typ 3 dar nu så jag tänkte stanna hemma och se om det blir bättre i lugn och ro och kanske arbeta lite. Då kanske jag blir bättre innan fredag så jag kan åka till stan på biooo.



Men nu har jag inget med på hjärtat, vi hörs i morgon, pusshej!
Men nu har jag inget trevligt att berätta mera. Men vi hörs i morgon

Måndag-

Hejjj.

idag på idrotten var jag och Ruth mycket flitiga? Ojaaa! haha. Och sen ramlade jag från en sån där sak som man hoppar upp på. Och det gjorde ooont.. haha. Och sen på bilden gjorde jag färding min eeh ko med tre huvuden. :) Och sen efter lunch hade vi NO, igentligen är No riktigt kul, men när man fattar någonting. Och ni som känner mig, ja ni fattar hur min hjärna fungerar, haha. 
Men hade kul på denna lektion, såklart, madde, ewe och ruth är ju kuliga människor. 

När man kom hem passa jag på att städa rummet, eftersom annars blir det aldrig av. Och spelat lite piano och tränat på Truly madly deeply. Som jag, Johanna och Ewe ska sjunga på musiken, Hjälp säjer jag bara. Urk vad jag inte gillar att sjunga inför folk.. men, man får göra det bästa av situationen.

Hur som hellst vill jag baar säga, att jag är sjukt less, men jag vill inte tjata, men är bara sjukt sjukt less på att dras med det här. Vill bara släppa taget om allt. Och jag menar det, jag orkar inte mer.

Nu ska jag gå och hämta en påtår kaffe, men ha det bäst! <3


Helg info!! :)

Hejhej!

Jag har haft en underbar helg i Holmsund. där jag fick träffa Gabbs igen, tjohoo. Det va så länge sen!

Vi skulle vara på MYSPACE- en bra början... i pingstkyrkan i Holmsund. Och vet ni va? Det va mycket roligare än jag föreställt mig. En massa rund-pingis och skoj. Sedan vet inte vad jag ska kalla det, men när de pratade. (A) NI får lov att fatta! Aw. Och Konserten med Bells, Royal sonnet och Andreas Viberg. Det var duktiga de.
Helt fantastisk kväll vill jag lova!  
Vid köksbordet innan vi skulle gå till kyrkan kom det fram att Linnea går i min brors klass. Se man på. haha. Världen är liten den.

På väg till kykan fick stackars gabby problem med skorna, ajaj. men jag förstår vad hon menar. Men som tur fick vi åka med Adrian dit som kom och plockade upp oss.
Och vi kom nästan precis när gudstjänsten skulle börja. Men jag fick låv att gå mitt under den för att hinna med en buss, så jag hann aldrig säga hejdå till någon. Men väl på bussen till Stan ringde mamma och sa att den bussen jag tänkte ta, inte gick och då blev det suuck. för nästa buss som gick var vid 16 och klockan var då ett. 

Men när man kom hem tillslut spelade jag skip-bo med Andreas och Lars. Och det gick inge vidare, haha. Och sen blev det dax för att åka in till Vindeln för att se på Mamma mia med mamma och pappa, som tvivlade på att den skulle vara bra. Men efteråt blev de allt tyst. Haha. Så de kan gå.


Men nu äre väll bara att gå isäng snart. 4 dar kvar till lov, tjohoo!

tack för en som sagt underbar helg med en massa skratt. Den lär jag komma ihåg ett bra tag! <3

Äntligen Helg!

I går i skolan gick det lätt som en plätt. Men på idrotten, där jag "råkade" glömma kläderna gick jag, Malin, Henrik och Elina på promenad till jernbolaget/OK. Men helldre de än en timme tortyr på isen ;D haha.
Riktigt kul. Och Jag och Rebecca håller på att reda ut vårat äktenskap!:) tjoho.

Efter skolan åkte jag till Elina. Medan hon duschade lagade jag hamburgare och klyftpotatis. och jag kunde steka ägg, ett mirakel. Sen började vi ha vårat Disneyfilm maratoon. Vi började med Lilla sjöljungfrun, och sedan lejonkungen.  Där emellan tog vi en kort rast och fortsatte med Aladdin och de 40 rövarna. Men under törnrosa blev vi trött och stängde av. då var klockan typ halv 12. Men elina hade tydligen gått ut å promenerat och inte lagt sig förns 2. och undra va hon gjorde ;p--

Sen när jag vaknade vid 8, låg hon och sov, så jag somnade om tills 9. Låg och lyssnade på musik tills hon vakande ;p  Och sen vid kvart i 10 kom mamma och hämtade mig, för idag ska jag till Holmsund till min käre vän gabbs! De ser jag fram imot!:)


vi hörs senare. pusshej <3


Rönnskär-torsdagen.

Heejsan!

Jag har haft en bra dag trots allt. Allting löste sig.  Åkte till skolan med pappa och stannade för att köpa en Vattenflaska och lite godis till resan. Idag skulle alla i åk. 9 åka till Rönnskär- eller vad det heter. Det ligger utanför Skellefteå. Där vi skulle på rundtur m.m på en metallfabrik, eller vad jag ska kalla det. De tillverkar t.ex. Koppar, guld, platina, zink, bly o.s.v.
Det var faktist inte så farligt som man trott. Men nära 4 timmar bussresa var ingen hitt!  Fasten jag och Elina diggar Macken. ;)  Som btw är låt 45 på hennes mobil, om någon undrade. Under bussresan hade daniel och julle mycket ovanliga sysselsättningar må jag säga. Men de är gulliga visst är de... :)
Och det är inte ofta man håller i guld värt över 2 miljoner, nejdå. Rätt coolt. haha. Fast igentligen fick jag ont i haldleden, haha. Lite ägd.

Men ikväll har jag tränat på glosor, och inte mycket mera. Det finns ju inte s mycket att göra..
men i morgon blir det Elina skulle jag tro. Vi ska se på disney filmer, t.ex. Lejonkungen, Den lilla sjöljungfrun, Aladdin m.f.  Lär bli kul :)


men nu ska jag träna mer på glosorna, pusshej och ha det bra. <3


Onsdaag!

Heeej!

Idag har jag vart ovanligt konstig. Känns som om det är nått fel i huvudet. Haha.  Men i morse första lektionen var slöjd. Inte bra på att motivera. Men jag hjälpte Elina och jag skrev åt henne: Krister du som är så humla söt, kan inte jag få slippa motivera. Eller någonting liknande. Men Krister gick inte med på det. Är inte Krister lite lik Mike i DHW? Haha.
Hur som hellst, sen vart det HK- riktigt kul vid mitt, Elina och Johannas bord, ;) Vi skulle inreda en lägenhet.. och vi hade problem med tv:n? ;) Vart hur förvånad när man fick inga eller 1 poäng ifrån alla rätt. Och jag som inte tyckte att jag kunde någonting. Och ännu mer förvånad att jag fick vg på fysiken, var bomb säker på att jag skulle få rest. Visar sig att jag är bättre än jag tror? Klockan 12 gick jag på kören, men var inte lika kul som det brukar, men kanske va för att allt blev it och dit. På skaandet målade jag min mask. Haha. Av vad söt den kommer att bli...
  Eller? haha.

Sen var det bara rörelse, jag suger värkligen på pingis vill jag lova! Men det gick riktigt bra med badmintonen. Svettigt och kul. Bara å sringa runt och skjuta hej vilt ;) haha. 

Efter skolan gjorde jag inte så mkt, men tro det eller ej, jag har gjort halva engelska läxan, bara att träna på glosorna.

Lars kom hem i kväll och hela familjen spelade skip-bo.  Jag vann, igen. Aw.  Jag tror det är något lurt med stolen, när jag sitter på den platsen vinner jag jämt nästan och när jag sitter nånannanstans förlorar jag, skumt! 

"Welcome to the knight bus, emergency transport for the stranded witch or wizard. Just stick out your wand hand, step on board and we can take you anywhere you want to go. My name is Stan Shunpike, and i will be your conductor this eve. " - citat fån Hp- aw.

Stan: What are you doing down there?
Harry: I fell over.
Stan: Choo fall over for?
Harry: I didn´t do it on purpose

Men nu ska jag fortsätta med dagens lista. Ha det bäst. Pusshej!

Tisdag!

Hej på er.

Idag har vi haft det riktigt kul, visst elina? hihi. Busigt. Första lektionen var franska.. tjohoo, super kul. Sedan Svenksa, jippi ännu roligare? - lunch rast sedan SO- Wiiiie?  Ojaaa. Men matten va faktist rätt kul, eller jobbade inte så mkt, haha. Men Elina får damp på mig (A) aw. 

När jag kom hem började jag se på dhw igen, så att det tar slut någon gång ;O inte för att det inte är bra utanför att det tar mycket tid..

Idag bör man väll göra en tidigkväll, så man inte försover sig igen.


Pusshej!

Daniel Hallingfors

Ett år sen idag. Du är saknad och vi tänker på dig.
Vila i frid!

Tröttsam måndag

HejjHallå!!

I morse höll jag värkligen på att försova mig... väl på skolan vid 07:40 satt jag och pluggade inför provet. Efter mentorstiden hade vi SKR på idrotten, riktigt jobbigt, men kul ändå. Synd bara att det mesta av övningarna var med axel. Och min axel är inte riktigt bra sen förra veckans innebandy.  Efter idrotten vart de dax för bild.. jag och Elina målade med akvarell. Haha. Det ver spännande med jag skulle bara måla bakgrunden så det blev inte så mycket. På lunchrasten var den sista sista tiden att kolla igenom provet, förutom en kvart innan. Jag tycker att det gick hyffsat bra. Men självklart, man kan göra bättre ifrån sig.. ;)

Efter provet var de Musik. Fortsätta spela piano.  Och sedan bara vänta på bussen..

När man kom hem gjorde man inte så mkt. Såg några avsitt DHW, och spelade skip-bo med mamma och pappa- någon som är förvånad?
Fick en ny klänning med posten, från halens. Wiie. Alltid kul att få nya kläder. 
Sen har jag inte gjort någonting annat vättigt. Utan bara chillat. I morgon tar jag nog i läxorna. Hoppas jag..

cut paryt hos Elina. Blev tydligen inställt. Men hade ett här hemma för mig själv ;)

Ha det bra! Pusshej!

Elina är söt?

- Jag blir själv nästan förvånad ;) 
- Asså att jag är så smart ;)
- Eller duktig
- Wie:)


Jag tyckte hon va för söt. Awwwwie.


Lördag!

Hallådär! 

Dagen började med att jag vaknade och såg på dhw, sen gjorde jag pannkakor och såg på ännu mera dhw. Sedan kom Sofia och vi har sjungt och lekt kurragömma men Thomas och Annas barn. Haha. De är för söta? 
Sedan har vi också mubkerat om lite granna på rummet mitt och städat. Haha låter kul, men sofia gick omkring och dammsugade hela huset? Haha. Så tokigt. 

Senare i kväll blir det väll chips och ranch. Mums.   Och lite fysikpluggning. prov på måndag och har inte äns läst kapitlet? Det låter itne bra vill jag lova!!  omg. hur ska jag klara mig?

Aja pusshej!

Fredag

Hallå där!

Idag var jag hemma från skolan. Gjorde inte så mycket. gick ut och röjde, med har så ont i axel att jag inte klarade av det mer är 25 minuter...
I eftermiddags åkte jag in till Vindeln och hämtade min fysikbok som Antonia hämtat på skolan. Tack! Jag handlade och träffade sigrid och jannike en stund innan jag åkte hem igen,

Jag mamma och Pappa spelade skip.bo igen som vanligt, och jag vann 20 kronor igen! Halleluja, det börjar bli en vana? 

Nu har jag bara legat och sett på DHW, sjukt bra!! Sett klart första sesången nu. Wiie.

I morgon har jag inga planer, trååk.  Lär väll bli en massa plugg.

Aja, det blev ett mycket kort inlägg med jag är fruktansvärt trött. Vi ses! Pusshej! <3

Torsdag

Hej alla!

Idag var man hur trött som hellst. Höll nästan på somna på skolan där vid kvart i 8. Första lektionen hjälpte inte till med tröttheten, en timmes matte. Tjohoo. Det bästa man kan ha när man inte tänker klart... när den långa timmen hade gått hade vi språkval, vi skulle visa upp våra draman. Haha. Så söta. På SO lktionen hade vi en vikarie och han sa: fucking bra svar. Haha. Det va ju ovanligt.. ?!  Sedan på NO:n blev det brandövning. Hade inga skor så det blev riktigt kallt om fötterna eftersom det regnat hela dagen.  Aja, man slapp ju en stund av lektionen ;) 

Efter skolan kom farfar och hämtade mig eftersom min mamma inte kunde.. hun va i vännes med kisse. Stackarn. Hon har just nu en tratt och går inn i allt och alla. Hon ser supergullig ut! 
Hur som hellst, jag å farfar for och handlade och sådant.  Senare på dagen bakade jag en kladdkaka i långpanna eftersom Monica och familjen skulle komma. Jag och Malin sjöng en massa låtar på singstar, wie.

När de åkt hem spelade jag skip.bo med mamma. Hon förlorade en gångförst men eftersom vi körde om pengar ville hon vinna tillbaka sin 10:a, genom kvitt eller dubbelt. Men då förlorade hon tyvärr igen. Det va illa det. Men jag fick ju 20 spänn, inte dumt inte! Nädå.

Nu håller man på plugga sönder hjärnan med engelska glosor. Läxförhör i morgon, och kan ingenting. Nåste sova mer. Annars kommer detta inte gå nå bra.. 6 timmar är på tok för lite för mig. Kännar att jag inte mår bra av det alls. Är trött redan vid 4 och orkar knapps göra någonting, och huvudvärk.

Nu äre väll dax att börja plugga glosorna igen.. 

godnatt, hare bäst. Pusshej!



Har gratis sms nuu, så hämta mobilen och skriv en mening eller 2. :)



Onsdag med glada miner.

Heeej!

Idag var det hur mysigt som hellst att bara ligga under täcket ochdra sig! Ville inte alls kliva upp.. men man är ju illa tvungen, eller hur? haha. Första lektionen i dag var slöjd. Det gick fort och bra. Men hur gick det för Elina med borrningen? hoho. Inte nå videare, eller vad säger du? haha. Efter slöjden vart det dax för HK prov. Det gick ritigt bra, tror jag, man kan ju aldrig va helt säker? Men helt klart bra för att inte ha pluggat någonting i övrigt. Nästa lektion va en dos av elevtid. där jag fick edovisa för Jenny om svenska boken. Men det som var värst va ju att hon läst boken. Och det sa hon innan, och jag som va lite osäker om hur det var igentligen. haha. Sa säkert allting fel, menmen. Bättre än att berätta för helklass på fredag!

Sen var det bara skapande och rörese kvar. En härlig pratstund med folk på bilden. Och en riktigt bra match med Anna och Josefin i badminton ;) haha. De klagade otroligt mycket ibland när jag skulle skjuta, men det va för att bollen, eller vad det är flög högt upp å sen rakt ner just vi nätet, hela tiden ;D Tiden gick super snabbt och det är ju bra. 
 
När jag kom hem tog jag det bara lungt och gjorde klart en labbraport och slagit in lite julklappar m.m.

Men nu ska jag sova, är riktigt slut. Men ha det bäst, pusshej!




 Tjejerna är saknade!

Tisdag!

Hallå! 

Idag hade vi nutidsorientering på morgonen. Men alla nians klasser blev diskade. Jag som kunde så mycket, helt ovärt. åååh, jag va nästan stolt. Aja, vi fick ju hur lång rast som hellst istället. Efter det var det redovisning av deckarna, men jag hann inte och får redovisa för hela klassen istället :O Sjukt mycket värre är halv. Och Den enda också. Hur fan ska de gå? Efter den superlånga lektionen var det lunch, jippi- not!  risotto. Tur det fanns ostsoppa kvar, haha. Efter lunchen hade vi So, men jag hade kören. Det var kul som vanligt. Man känner sig så glad när man sjunger! Oja. Efter so:n vare dags för matte. Elina och jag var ju snälla och Karin typ ba ånej inte ni också, haha, ;D Men Elina började" faktist den här gången var det jag, men oftast inte ;) suck. (han e min). efter matten var det tjoho slut. Jag och Rebecca gick på ica och köpte frukt.  Och när vi var på väg till skolan stötte vi på Daniel som alltid har en massa pås på gång (?) När vi väl var hemma hos mig spelade vi lite piano och bara va.
När ingen var inne passade vi på att sjunga en massa på singstar. Det är värkligen sant, den ända låten jag är bättre på är Helena. Resten får man hård stryk på :O Jag måste övaöva och öva. haha.

Vid midagsbordet pratade Rebecca med mamma och pappa om löpande skjutning. Och jag som inte alls fattade sa: Vadå springer man när man skjuter eller? Och såklart har jag gjort det igen. Sagt något riktigt dumt. Alla 3 bara skrattar och jag fattar inte varför - som vanligt. Smått elaka personer! ;O

Sen när Rebecca åkte hem har jag bara suttit här och sms:at med Henrik, men endå, vad är det för liv jag har igentligen. har hk prov i  morgon och har inte ens läst sidorna. Bäst att göra det eller? ;D Det tror jag med, inte för at hk prov är nå svåra, men läsa borde man ju iaf, haha. 

Annars har dagen bara varit bra. Hur bra som hellst. Nästan för bra!
och tagga bio den 24! Och stockholm den 31! Oktobers 2 viktigaste datum!  (=

Men nu ska jag gå och läsa hk:n. Men ha det bra och vi hörs i morgon! Pusshej!

Måndag

Idag höll jag värkligen på att missa bussen. Eller, ja hann då inte ta det lungt för precis när jag drack upp sista klunken var klockan 07: 20 och då är det mycket bra att gå ut. Väl på skolan 55 minuter innan start satt jag mig och läste lite fysik. På mentorstiden fick vi veta att vi är lediga fredagen före lovet, tjooho! Och sen hade vi prisutdelning för orienteringstävlingen som vart några veckor tidigare. Första priset fick Daniel och Mattias; ett presentkort med 50 kr var på bageriet.  Inte dumt inte. 
Sen blev det att promenera bort till fritidscentrum och ha idrott. Innebandy stog på menyn. Hur kul som helst, jag lovar dig. Efter en mycket svettig match blev det att promenera tillbaka till Bilden. Där vi skulle komma på en ide till en bild. Som jag inte kom ihåg vad det hette. Men någontingt på s, eller var det c. Aja, hur som hellst. Jag ska rita en ko med 3 huvuden, med andra djurt tillbehör, t.ex. morrhår, kaninöron. Det kommer nog att bli hur bra som hellst. När bilden var slut blev det lunch. Ostsoppa m.bröd var det idag. Den soppan är faktist riktigt god. Fast den ser inte värst lockande ut, haha. Men på lunch rasten stod jag och pratade med en massa folk och jag kom 6 minuter försent. ojojdå. haha. äh, några minuter hit och dit? Man lever endast en gång eller hur?
På no:n skulle jag och Elina göra en labb som heter: elmotorn. Gick riktigt bra, nu är det bara labbraporten som saknas. haha. Sen var det endast sista lektionen kvar: musik! Spela piano nästan hela lektionen. Vi fick ett blad med ett stycke på med toner, och då skulle vi lista ut vilken låt det var. ´

Farfar och Farmor bjöd in mig och pappa på paltmiddag. Hur gott som hellst. Mums.

Annars har man bara suttit vid datorn i eftermiddag. Inget liv kan man säga, dax att skaffa ett? ofc, ska starta nu. Ska gå och spela pianooo. Hare bra. Pusshej!

Söndag

Idag vaknade man av en palt som busade med mina fötter. haha.
När alla barnen och jag hade stigit upp lekte vi lite med simons traktorer m.m och spelade kort. Innan mamma kom och hämtade mig fick jag några oriflame produkter som belöning för att jag var barnvakt. inte helt dumt?
När vi var på väg hem släppte mamma av mig hos min bror. Jag skulle se på en film på disney channel - Camp rock. Jag tycker den slutade riktigt konstigt. Eller vad tycker ni som också har sett den?

Senare i kväll eller om 10 minuter blir det One three hill- wiiiiieho! Veckans höjdpunkt!! Och efetr det Gossip girl, men jag tror jag redan sett det avsnittet, men det är väll bra med en upp tining av hjärnan? haha.

Efter det är det dags att åka hem, där jag ska skriva min redovisning till på tisdag, bäst att göra den så man hinner träna lite på den iaf. Och läsa fysiken så man fattar vad karin snackar om. Haha. Och hur labben funkar som man ska göra labbraport på. Annars blir det att bara läsa Harry Potter skulle jag tro.

men nu ska jag värma spagetti.

Ha det bäst! Pusshej!

Lördag- wiiie!

Hallåjsan! :)

I morse ringde väckaren ( min mamma) klockan 11. Vi skulle till umeå och köpa skor m.m. Hittade ett par vinderskor och ett par vanliga gympa skor. Och som pricken på i:et köpte jag nya klackskor :)
Sen skulle jag köpa en whiteboard tavla med veckodagarna på, så jag kan ha koll. haha. Sen gick vi och köpte julpapper.
Efter det blev de att åka till Rödå till Min moster. Jag ska vara barnvakt i kväll, tjohoo. Tur de är snälla. Först gick vi på Malins tivoli,  där jag vann en ostkrok, wiiiie! Efter eett tag började vi ställa fram allt till middagen ; tacoos. Hur gott som hellst.
När vi plockat undan all disk spelade vi skip-bo. Men Simon ville inte vara med med spelade spel på datorn medans. Så jag, Malin och Johanna spelade. 
Och sen har vi ju också sett på Eva och Adam. Där de var på badhuset men stannade kvar när det stängde. Haha. Vilka gangster ungar? haha.

Nu har jag plockat fram bilar, chips och ostkrokar till barnen och mig. gotti. Men senare i kväll kanske det blir nått spel och så. Men mäst bara ta det lungt. (hoppas jag)
Håll en tumme åt mig när jag sla lägga dem till sängs? haha. Det kanske behövs? I let you know.

Men vi hörs i morgon! Ha det bäst, pusshej!

Fredag

Tjohej!
Dagnen har gått riktigt fort. Första lektionen var engelska, vi hade inget läxförhör, så jag våll pluggade igår för ingen nytta? Fast det är klart, vi ska ha prov senare med samma glosor.. så det spelar ju ingen roll. På matten hade vi maggan. Jag och Elina var så "flitiga" hela timmen. Oja! Språkvalet var riktigt kul, vi tränade på dramat. Haha.  efter lunch hade vi svenska, Viktoria, Elina och jag satt nere vid syon och berättade om våra böcker och tiden gick riktigt snabbt. Idrotten var riktigt kul. Först parfotboll som uppvärmning och sedan redskapsbrännboll. Härligt och kul! Efter skolan följde jag med min vän Elina hem till sig. Hade tänkt att se på Camp rock, men vi spelade en massa brännboll med Sofia, Sanna, Sally, Jens, Hampus, Ida och Moa. Det var rätt så kul. Men blev lite less vid tredje omgången. Men sen skulle vi köra på rymmen, men ingen var ju som seriös, så det blev inge kul. Jag och Elina gick hem till henne. Efter ett tag kom Sofia och vi åt vaniljglass med Carinas hemlagade chokladsås. Smaskit värre! :) När vi smaskade glass tittadade vi på Idol. Min favorit är såklart en jag inte kan namnet på. Men någon jag värkligen inte tycker om så mycket är Johan Palm. haha. Men man fr ju ha sina åsikter, eller hur?
Vid halv 10 kom min mamma och hämtade mig.. just då höll Elina på att hjälpa mig med en sak till bloggen.

När jag kom hem spelade jag, mamma och pappa skip-bo, och det var inte min tur dag kan man säga. Vi skuller på alla stötar jag fick av staketet hos Elina. Haha. När matchen var slut gick jag till mitt rum och kollade på 2 avsnitt av DHW. och nu sitter jag här. Men jag lovar att jag ska gå och sova  nu. och självklart lyssna på min smått töntiga musiksaga. 

men sköt om er och ha det bra.  <3 


Tröttiga Torsdagen.

Hallå där.
Igår somnade jag efter halv 9 någongång.. sedan vaknade jag kvart över 12 och kunde inte somna om, hur varmt som hellst, tro mig. Och bara för det höll jag på att missa bussen. haha duktig man är, javisst.
Skoldagen gick snabbt. Hade SO prov, som jag ej pluggat någonting för, förutom lektionerna. Det känns ändå som att det gick bra, men man vet ju aldrig, eller hur? haha. Sen har man bara haft matte, språk och no. På No:n gjorde vi någon labb som kallades ringklockan,  man ska inte ta på grejjer medan strömmen är på! ;O Undra på varför mina hjärnceller har rymt...

När jag kom hem gick jag ut i skogen och röjde i hela 55 minuter, haha. Ojoj va jag va duktig? haha.
Annars har jag inte gjort så mycket faktist.. tränat på de 15 glosorna man har i läxa ;D

men nu ska jag gå och hitta på någonting.

vi hörs, pusshej!

Tisdag & Onsdag

Hallå alla glada, eller? Visste väll det!

Igår började dagen med en långlång Svenska lektion, hade precis ingenting att göra.. eller nog hade jag, men vem orkar göra några ovärda extra uppgifter? (A) Min deckare är klar. Jippi. Efetr det var det en timme språkval, alla i gruppen satt och "väntade" på Victoria. Men hon kom aldrig, för hon var inte äns i skolan. haha. Vi hade en icke franska kunnande vikarie istället som hittade oss i allrummet efter 10 minuter. Vi skulle göra ett drama i kärleksbekymmer tema. Haha. Visst vill ni veta vad våran ska handla om, haha, visst vill ni.
Sophie (johanna) och Ann (moi) är kär i Pierre (Marcus) men han gillar fashion och killar. Då kommer Albins karaktär ; som jag har glömt namnet på och säger: Jag gillar er. Ann och Sophie säger ungefär som no way, på franska. haha.

Sedan blev det lunch, halvkall röd köttfärslimpa, oh mums! Låter lockande eller hur? Njae trodde väll det!  Så resten av dagen var man såklart super hungrig.. menmen det var att bita ihop under den dryga SO lektionen.. Prov i morgon men har inte läst på någonting alls. Men läraren är ju lite speciell, säger ju inte vad vi ska kunna..  aja, det får gå som det går? 
Sista lektionen men inte minst var matte, en timme med Anders. Wiie? Geomentri är inte det bästa för mig, absolut inte! 

När man kom hem blev det att se på dagens avsnitt av One three hill och sedan bege sig ut i skogen, där jag inte fick igång röjsågen, men såklart var det ett simpelt fel, hade på avknappen (a) såklart att det inte funkar? haha.
Men efter 30 minuter tog soppan slut och bladet var hur slöigt som hellst..

Imorse höll jag på att försova mig.. en timme för sent steg jag upp haha. Men gjorde mig i ordning ovanligt snabbt.. ett mysterium? haha vem vet? 

Slöden gick ju riktigt bra, haha. eller vad tycker du Elina? Hmm. Sedan vart det HK men jag skulle på kören, därför missade jag det mesta av den.. men vi har provet om en vecka. Men hur svårt kan det va att veta vars det kan hända olyckor i hemmet och skaffa lägenhet och sådant?

På elevtiden hade jag No prov, ett prov för att försöka på Vg.. det gick bra skulle jag tro, men man vet ju inte säkert. Plus så hade jag en rest uppgift från orginalprovet.. med det gick finfint. Vi fick tjuvkika på skolfotot, och vad ska jag säga? Jag ser emo ut?  helt svart! Så himla fult så det inte är sant! Dock blev det enskillda fotot lite bättre. haha. Vi fick några smakprov på dem med. På skapandet skulle jag och elina föra gipsmasker. Vi började med mig, jag ska göra på Elina nästa vecka. Men hon visste inte att man inte skulle gipsa för näsan så jag typ dog där inne. Fick typ ingen luft alls.
Hon kanske försökte ta livet av mig? vem vet.

Sedan var det bara rörelsen kvar. Badminton/ pingis. Riktigt kul och tiden gick snabbt.
När man kom hem började det regna så det känndes inte lockande att gå ut till skogen? Så det blev lite skip-bo med mamma och pappa. Och som vanligt hjälper mamma en för mycket?

Senare ikväll händer det nog inte så mycket.. ska försöka läsa lite so och träna på några glosor.. glosboken.se är värsta bra, där går det inte att fuska. haha. 

Ha det bäst och sköt om er. Pusshej! <3

                                                                         

RSS 2.0