Lilla julafton!

Hallåja!
Idag har jag vart med Ellen och Siggepigge! Lilla julafton duvet! Tyvär kunde Antonia inte komma för hon var sjuk och hon ska krya på sig!
Men hur som hellst så gick vi och handlade och promenerade hem till sigrid. Då tog vi fram lill granen och delade ut julklapparna. Ellen fick en navel piersing (hur de nu stavas) av sigrid och nått hår gisch som man använder när man plattar det! Av mig fick hon handklovar.. haha. busigt! Sigrid fick av ellen en stor toblerone och ett halsband och av mig fick hon ett budda halsband och filmen Arthur och minimojerna- som hon tidigare kritiserat riktigt hårt, så jag tänkte tvinga henne att se den haha! och jag fick av ellen en tjusig väska, ett halsband och nått gisch för benen efter rakning med jordgubbsdoft^^  (=
när vi öppnat klart började vi se en film vid namn "funny games" som var lite så där wierd, alltså typ psykiskt störd mördare. (a) men den blev lite bättre på slutet. haha. 
Sen åt vi middag och gjorde choklad mousse med jordgubbsbitar som vi tog med hem till min bror där vi skulle se på twilight! men innan filmen var slut kom lars hem och vi ba; åmen gud så snygg han är och lars ba; jag instämmer..
hehe! vi tittade också på stampa med leroy, de fulaste som finns!! ;p
När vi kom tillbaka hem till sigrid spelade vi cluedo.. där ellen och sigrid vann.. grr. Och vi åt tonfisk, och persika halvor i någon söt sås.. haha^^
Ellen var tvunden att gå hem då, så vi följde henne till skolan.. och sen var vi bara två. och å såg vi på Arthur och minimojerna. haha. Och sigrid tyckte faktist att den var bättre än den var bättre än den såg ut att vara! :)

När den var slut fikade vi, men de flesta mjukkakorna hon försökte bju på var mögliga, men vi åt de "friska" ändå. Och de goaste skorporna i världen medans vi pratade om en mängd snyggheter och allt. (observera att edward är het!)
Tjaaa, efter det gjorde vi inte så mkt, satt vid datorn såg på oarodin "dimlight" haha, den är för fuul!
Nu ligger söt sigrid och försöker sova! Jag borde också göra det. :) hoho.

men tack för en trevlig dag/kväll tjejer! <3

puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0