Dagen efter Söndag.

Hallå där!

Nu är snart denna dagen slut den med. Det har hänt en hel massa saker. Vi kan ta och börja med skoldagen. Där hade vi först mentorstid, där de inte sa någonting speciellt. Efter det blev det idrott basket stod på menyn. Hur super kul som hellst. Och jag gör INTE gulliga hopp. Haha. Men det var super kul det var det värkligen! Efter det blev det Bild. Super trisst som vanligt..  göra nån analys om en bild,  med fantasi. Våran häst sprang ut ut en tavla med mold som sprang ut i skogen med sin ryttare och blev elssprutad av en drake och förvandlades till en ko. Ryttaren och kossan gifte sig. Vi har tagit till fantasin eller vad tycker ni ? När denna lektion var slut var det dax för lunch. Inte det bästa, blodpudding. Småa torra saker det dära. Men gick väll att trycka isig antar jag. Haha. ( inte bokstavligt talat )

Super lång lunchrast, Ellen är en liten taffsare, haha. Buuuuus! Fysiken var också riktigt kul. 9:5 hade Andeers! Wiiihoe, han e kul. Små spik är inte en spik som är en dm lång har vi lärt oss, hahaha. Ojoj.  Nä som sagt.  Musiken har ändå kul, eller inte kul men inte tråkig heller. maria pratade inte så mycket, så då är det ju lungt! ;) hahah. Eller sjungt...
Vi skulle bara spela lite piano, och det är ju kul?
Wiiie, dagen är slut. Jag och Elina leker med tändstickor, busigt värre! Haha. onej.

Mamma kom och hämtade mig och när jag kom hem såg jag på One three hill- det bästa som finns!! 
Vad skulle världen göra utan ungdommarna i Three hill?

Sen blev det dax att fara ut och röja, blev bara 50 minuter i kväll. 3,5 kr till tills det blir en hundring till, tjohoooo!
Efter en barrig dusch blev det en lermask i ansiktet. Det känns så konstigt när den torkar, hahaha.
Men mjuk och fin blir man i hyn.

Annars i kväll har jag bara lyssnat på Disney låtar - dom är ju underbara? 

Nu vill mamma och pappa spela skip-bo, men det lär ju bli kul. haha. Resten av kvällen blir att läsa 10 sidor i engelska boken, som råkar va den bästa, Harry potter. Fast inte den bästa boken.  Det är den tredje, fången från Azkaban, eller hur katten det stavas? haha.
Och sedan ta ut 15 ord som ska va veckans läxa. Lär finnas många i den boken. haha. 
Och idol i kväll! Jippi.


Ha det bäst, pusshej!! <3


haha ;)

Elina, du kan ju drömma, Joakim Nätterqvist är min! ;O <3

Söndag!

Hallå där!
Idag är det söndag, det betyder att det är skola i morgon, suck suck! Denna helg har gått väldigt snabbt? Tycker ni inte? 
När jag vaknade i morse låg sofia och bloggade, hon är ju för busig hon. Vi har bakat och vart på picknick i skogen med Lucas. Men vi hade problem med att välja sten..?!  Haha. Senare gick vi till pappa och Lars som var i sogen och röjjde. Och jag kastade kottar på mamma. Lite evil jag vet. Haha. Hur som hellst, ett tag senare åkte Sofia hem, eller hon åkte till Vindeln med Anja och Elina. En kvart senare ungefär åkte jag in till Vindeln. Skulle se på One three hill hos min bror. Lucas gifte sig inte,tjohoo. Men den där f.d barnvakten är ju lite underlig?
När det var slut chattade jag med Kenny en stund! :) Innan det var dax att åka hem, kolsvart. Huvva.
Sofia har en underlig hobby, eller vad man kan kalla det, hon gillar att städa. haha. Hon städade mitt rum idag med. Haha tack ;)

Men nu ska jag kolla vad vi har för läxor bl.a.. och när jag hade det där rest tjosan. Någonting om att Zink blir joner och Järnnågonting blir järn, har inte så stor koll på det direkt.. haha. Ojoj. Hur ska detta sluta?


Men ha det bäst och sköt om er!


pusshej!


Lördag.

Tjabba tjena. 

Idag har man städat rummet. Haha. Det händer inte så ofta har jag märkt.. men vem bryr sig?
Sen färgade jag håret på mamma och tjänade en slant, än vet jag inte hur mycket än. Och sett 8 avsnitt av DHW, riktigt bra det!
Där vid halv 7 kom Sofian :) Först blev det pannkaka till middag och sen lite snack och kört moped. Haha Sofia är duktig! ;) Oja!

Turkiskyoghurt med mintmaraboo i, gotti gott till filmen. Filmen för kvällen blev Raising Helen.  :)

Men nu ska Sofia hjälpa mig med bloggen lite granna. Men ha det bäst och akta er för trollen!

puss och kram

Wiie, fredag någon minut efter midnatt.

Hallå där!

Dagen har helt klart vart super. Orienteringstävling. Sigrid och jag gicl vilse där på nått hugge, fick lite snått njkfn. Eller vad man kallar det ;) Men vi gich uppåt å det var smart, för där visste jag att det fanns en stig innuti skogen, som söta sigrid inte bille tro på mig om, men litade på mig sedan, för vi trodde att vi hade bråttom tillbaka, men det visade sig att vi hade mycket tid kvar, så vi fick vänta innan vi fick komma imål ;) haha. 55 poäng, vi är sötaaaaaa.

Sen blev det att klippa sig, blev inte riktigt som jag ville ha det med, helt klart bättre, tror jag. får väll ta reda på det i morgon antar jag.

Ikväll vann man 10 kronor på skip-bo. haha. Känner mig lite glad faktist, ;D hahaha.
Annars har jag bara sett på dobbilido eller vad katten det heter ? och vart ute i skogen och gått med mamma och pappa! :)  

Jag bör väll sova snart, klev man upp vid 6 så är man lite trött nu, eller hur?
Inatt när jag drömde skulle jag gå isäng och just då ringde väckaren, så surt! ;O

menmen, nu ska jag krypa till sängen.

Ha det bäst folket. Pusshej!

Godnatt!

Nu ska jag sova. Men ikväll hade jag riktigt kul vill jag säga. Tack ska ni ha, jag behövde det. <3

Jag måste slutaa!

Sov sött allihopa! :)

Tiden tickar saktaaa.

Hejhej. 
En lektion kvar, men den är riktigt lång... och det när ju fyrsik så då blir det nog ännu längre bara för det är tråkigt. ;) Idag har dage2n ändå gått riktigt fort. känns som vi bara har haft en lektion. I kväll vet jag inte om jag orkar röja någonting.. vill ju va pigg i morgon. Orienterings tävlig. Tjohooo.

Oublie tes erreurs et peurs. Je serai la´ toujours pour toi. Sans peine et sans mal. C´est la vie.

aja, nu ska jag börja packa mina saker och gå ner till No  salarna... men ha en underbar dag alla!


Pusshej.

Något förslag på rubrik? Någon?

Heeeeeeej!
Nu har jag icke informerat er om en massa bus. Men här kommer en kort repris.
I går stannade jag kvar efter skolan, följde med hem till SIgrid där Antonia skulle bleka håret. Passa på att låna nagellack av sigrid. hihi. Buuuuus. När jag kom hem for jag ut till skogen och röjde, helt själv. Är nästan lite stolt över mig själv.
Idag däimot blev jag hur skrämd som hellst när jag va där i skogen. Seriöst jag fick lov att fara hem igen. Huvva! Annars har jag inte gjort så mycket idag, inte pluggat någon matte vill jag lova. Kanske bör börja nu, har ju iaf prov i morgon. Det är ju ett super svårt kapitel... men man gör ju sitt bästa och man kan ju alltid chansa om man inte kan. Haha
Annars i morgon händer inte så mycket, slutar rätt så tidigt.. men vad ska man igentligen göra? 
 

Det här känns inte bra, inte alls bra.förlåt men det är ditt fel!

Ha det bäääst!  Pusshej



Röjjar kväll med pappa.

Hallå där!

Idag har jag igentligen inte hunnit så mkt som jag skulle viljat. Men jag har haft riktigt kul ändå :) Jag ha skrivit klart deckaren tiill svenskan.  Det känns skönt!
Sedan har jag röjt med min pappa och deöt vaar överraskande kul! Tro mig!
Annars har jag väll inte gjort så mycket i dag. Hoho.

Dagens tack går till Daniel. :)

nu ska jag gå in och kanske bli det att spela skip-bo, vem vet ;) På tal om skip-bo, jag förlorade idag ;D haha.


Ha det bäst sötungar! Pusshej!
 31 oktobeer!!

Godmorgon och här är ekot.

Hallå där!

I fredags när skolan va slut och vi kom hem började jag se på One three hill 4, obeskrivligt hur bra det pogrammet är. Psykot är ju helt rubbat, läskig typ. Haha. Malin sov ju över å vi spelade skip-bo, någon som är förvånad? Nä inte jag heller. Kalle bjöd oss på fika och efter det såg vi på det där musik pogrammet,  med lasse. Någon som hajar? Goodie.

Klockan 8 på lödagsmorgonen ringde klockan, dags att stiga upp, skulle till umeå med rebecca. På bussen träffa vi på Sofia, Agnes och Jasse. En liten pratstund med dem. När vi va framma i umeå gick vi på affärer och handlade smått och gott. På kungspassagen hade de en orm som man fick hålla i men vi gick där i från för ormar e ju inte vårt favorit djur direkt. Men liter senare på dan skulle vi övervinna våra rädslor  för ormen, så vi ba var är den lilla ormen och när vi tittade var det en annan orm som var en aning myckeeeet större. Vi beslöt oss därför att gå där i från, fort fort.
Så vi beställde en sub, jag tog rostbiff och Rebecca Kyckling. Mums! Och såklart fikade vi:


Klockan 4 gick vi å kollade vilka bio som gick, å den vi skulle se gick nuu.  Vi fick lite brottom å beställde biljetter m.m. 
Filmen var riktigt bra, de var den. oja. klockan 6 va den slut, å vi bar va fan ska vi göra i 4 timmar? vi beslöt oss att se en film till. Mamma mia - som båda sett tidigare. Ojoj, den va lika bra som förra gången. Måste säga att jag gillar låtarna i filmen mer än jag gillar låtarna i vanliga fall.  Först en film men gustav skarskård å sen en med stellan. ett sammanträffande?

När den andra filmen var slut köpte vi varsin smultron milkshake för alla pengar vi hade kvar, lånade till och med 2 kronor av rebecca. det är illa. Men hon lånade ju 80 av mig så det jämnar ut sig ;) eller?

När vi var på väg till bussen träffade vi Fanny, riktigt kul att se henne igen, de var det. Alltsing va bra med henne. 

Jag skulle hoppa av i rödå, mamma och pappa var i rödå, alla busiga barnen va uppe, så blev väll lite bus med dem.


nu ska jag gå och gära någonting vettigt, men ha det bra filurer! :)

Helg på ingång

hejsan alla söta filurer.

Igår kunde jag inte skriva, eller jag kunde mn orkade inte starta min dator och pappa spelad poker på den andra. Men igår gjorde jag ingenting annat än att se på One three hill - som är den bästaste serien!! Hur sorglig som hellst. Om de gråter är man tvunge att gråta typ, det är sorgligt värre. 'Annars spelade jag bara skip -bo (igen)

Men, jag glömde ställa väckaren så jag försovde mig i morse, inte så bra... det blev lite stressigt där ett tag. Men det är häligt att sova, de äre.
Nu iskolan har det vart riktigt drygt. Eller på engelskan var jag på kören och det var väll dagens höjdpunkt, det är värkligen kul, men inte för att jag är duktig men för att de är kul. Sen va det matte, jobbade inte värst mycket och inte Elina heller för jag störde henne hela tiden, luffarschack istället, mohahhaha. :D
Språkvalets 40 minuter gick otroligt segt. Lunchen var inte god må jag säga, kassler, brr, men har ett äpple jag kan smask på senare. Nu har vi svenska, skriva på deckaren skulle jag tro. Och sist men inte minst idrott - dagens roligaste lektion ;)

Ikväll kommer min underbara kusin Malin å övernattar. Kommer nog bli kuul <3

Gillar inte the kooks, inte bra elina inte bra!  Men jag älskar dig ändå, eller ? ;)

Mer om helgen senare! Pusshej! <3




Wiie

Hej!

Nu har jag inte skrivit sen i måndags, men jag har inte värst mycket att berätta ändå är jag rädd.
Men i tisdags skulle jag va med Sigrid efterskolan, för vi slutade tidigare, men hon glömde mig på skolan å gick hem, elak grööt. Men jag gick dit senare iaf. haha
När jag skulle åka hem kom jag på att jag glömde mitt provpapper, å jag hade ingen annan bok eller nått,  så jag körde till vindeln och hämtade den och va med sigrid en stund. Spela lite fotboll och annat bus.

I går va det hur bra som hellst, förutom att jag försov mig, men ändå. Skolan gick helt snabbs. Rätt så kul dag på onsdagar. Men rörelsen är ändå dagen höjdpunkt, hahaha. 
På kvällen gick jag på promenad med kisse, haha. Hon är ju för söt.  Och körde fotboll med Lucas. Och just de simon sover här inatt. Söt pojken! 
Skip-bo nördarna har slagit till igen... ? ;)

 Målat lådor. Haha dom blev ju söta, aw.

Idag blir det Kemi prov... lycka till Victoria, de lär du behöva? När provet är gjort är det bara att andas ut å tare lungt. Iaf till man måste räkna en hel del matte hemma.. illa.


Jag måste bara säga att jag saknar en hel del personer, känns som man aldrig träffas.. och det är synd. Men tänker på er iaf <3


Men nu måste jag värkligen gå och göra mig i ordning, bussen kommer om en halvtimme. Men ha det bäst! Pusshej.


Hahahahahohohohihih nöff haha

hejhej! 

Nu är skoldagen slut, och nu sitter man å väntar på bussen med Rutantutan!
Hade ju problem på No:n idag, ;) Eller vad tycker ni?

Inte bra med sniffning säger Ruth

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAAHEHEHEHEHEHEHEHEHIHIHIHIHIHIHHIHIHHOHOHOHHOHOHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Om ni undrar så har vi kuuuuul ;)
men nu ska jag sluta va dryg, 

Ring mig, jag är pratglader! :)

Pusshej!




grillning utan korv?

Hallå alla söta. 

I går kväll vid halv 9 stack jag till Antonia och Micke i Skivsjö. Vi skulle ut å grilla, men hade ingen korv. Haha. men vi tände upp en eld och så iaf. Och Micke, jag kunde också tända den om jag hade haft papper! (a)

Och föresten den 13/9 - igår firade Antonia å Micke 1 år dag! Grattisgrattis! 

I morse vakande jag av all hetta, det va kokhett. Antonia sov, och micke vaknade visst ;D haha. Men jag gick ner och såg på TV med Antonias mamma å pappa. Dora, eller Nora va på menyn. Jag vet inte riktigt vad det heter.. haha. Sen blev det djungel george och family guy. :)

>Om 2 timmar blir det AYA med släkten. Åke ska firas (:


Hare bra, lär inte ses med i kväll, har läxor på högar (A)
pusshej!

Helghelg, mera helg!

Hallå du!

Igår hann jag aldrig skriva p.g.a att jag råkade somna vid halv 9. Men igår hade vi orintering på idrotten, haha. Jag och Elina är ju diktiga? Skulle inte tro det ;] 

Efter skolan följde jag Sigrid hem för jag hade mopeden där, så det är ju smarats att hämta den med ;) Vi spelade skip-bo, och så. Men vi 6 halv 7 vare dags att åka hem, som tur va hade de redan malt och styckat älgen k,lart när jag kom. Jippie. Annars hände det väll inte så mkt mera.

Idag har jag bara hunnit sova ungefär till  11. Jag var forfarande trött efter ca 14, 5 h sömn, hur äör det möjligt?
Men jag satt mig och läste ur deckaren så jag ´läs ut den snart, men 6 kapitel till ska man väll orka.

Men senare i kväll, vad ska man göra då? Plugga en massa no? Både till provet och nånting om 3 grundämnen, drygt. Men som måste göras..
Ikäll börjar ett nytt pogram på 5an, om det inte va  nästa lördag? 

I like you?

Men nu är köttsoppan klar, men ha det bäst alla! Pusshej!


Bror på besök

Hallåj istugan. 

Ikväll kom min kära? bror hem å åt middag. Och spelade en massa hemska låtar. urkaburk ;D
One three hill där vid 4, ävem om jag sett avsnittet två gånger tidigar var det lika bra, inte det bästa, men bra! :)
Sen va de ju idol i kväll, en Vindelnbo iaf! ;) Alexandra, som gick vidare. Ett stort grattis å lycka till åt dig!   Sjukt bra.
Killen som va sist va ju sjukt bra, men å värsta söt,
"är du nästa idol?"
han svarar: Nej! 
hahah, lite nervös.. ;]  aja, nån måste ju va det med.

Just nu har jag just målat naglarna, igen. >Det kanske låtar som jag gör det ofta, men det är typ sant, Lite små besatt av att pynta dem, aw.

Men aja, nu kanske jag ska dra mig till sängen. Skola i morgon ;)

sov gott!

Torsdag

Hallå alla glada ungar ? ;)

I går var skolan riktigt kul, hellst rörelsen, haha. Obrännbar brännboll, blev lika mellan jag, anja och elina mot ruth madde och millis. Men det var kulikulkul.. senare på kvällen gjorde jag klart so uppgifterna och såg på one three hill och idol. haha söta va dom ju såklart eller?

Känns lite suck att jag inte kan No:n så bra, prov om en vecka och glosor i morgon. Det va illa det. Men har ju 7 dar på mig så det lösersig väll. Men hur som hellsthar jag snart no, haha. Och Elina ska lämna mig ensam på skolan för hon ska hem med ett bussen. Elakt. 

Hon sover dåligt på kvällarna säger hennes mamma (tror jag?) Vet inte vem hon pratar med.. och har inget internet hemma, eller nått så hon säger att hon ska göra läxan om hon få internet, och hur kommer det bli om vi känner Elina 40 % läxa och mycket mer msn? ;)

Ikväll bli det att kolla på idol och kanskekanske städa rummet ? Men orkaa igentligen?

Har iaf en sak att se framemot,  helg om 1 dag! :) 
vad ska ni alla göra i helgen? Jag har inte så många planer, kanske skulle grilla med Antonia och Micke. Lär bli kul!


men ha det bäst alla, pusshej!


Trött..?

Hallå där!

Dagen  har vart full av kuligheter.

Den började med att fara till skolan-vilket inte är riktigt såå kul.  Och inte heller när man fick läxa på franskan och att vi ska ha prov i  SO v.40 va inte heller riktigt kul.. men annars va den riktigt slapp dagen.
Men efter matten va det slut, jag och Elina skulle hem till mig innan vi skulle till skolan igen och sälja fika till alla föreldrar.. vi var ju så söta och inte smakade någonting alls.. eller? Haha. Vad hände igentligen med chokladbollarna? Hmmm, det är ett mysterium?
Hur som hellst, fick in någonting runt 1200 kronor.

När man kom hem hade man fått en massa kläder. Riktigt tjusiga må jag säga!

Min kära vän gabbs ska berätta för mig om käre lucas gifter sig med en helt fel.. ajaj, spänningen är olidlig. Tror jag är besatt av serien, ojaa! Men gabbs har ju redan börjat på sesången 6. ichhh.
Saknar henne riktigt ordentligt. puss på holmsundsbon. 

Men nu ska jag ta och göra klart listan för kvällen. Men ha det super bra alla filurer! :)

Måndag kring 16:00

Hallå sötingar!

Nu har en ny vecka börjat igen.. lite små drygt För nu vet man att det är 11 dar kvar till Kemi prov.. inte en trevlig tanke. Inte för att det inte är intressant, men det är drygt att lära sig allt.. eller va tyck ni? 

Idag gick dagen ganska snabbt igentligen, idrott, bild, no och musik. Inte direkt super jobbiga timmar inte. haha. Men hur som hellst så har man en labbraport att skriva i kväll medans minnet är okej.. någonting annat lär ju inte hända direkt. Kankse se klart Sex and the city så jag kan lämna igen det till rebecca någon gång. :)

I morgon är det föräldramöte, kan ju bli kul, ska va där och sälja fika med några andra gullpersoner. Elr? Vem vet, ajaj ;)


Att jag har tråkigt kanske märks, men nu ska jag försöka hitta på nått, men måste nog sova ;) haha.
Iaf i 20 minuter, annars kan man väll inte sova i kväll.

Men ni ska ha det. Puss och kram! <3

en stund efter midnatt.

Hallåj folket.

igår var det en del kuligheter på g. Mammas födelsedag, sen bar det iväg till vindeln, där jag träffade Sigrid och Antonia! :)
Och så ni vet, jag yhar hjärnceller. Faktist ;)
Sovde hos min bror inatt för han är i Stockholm och seglar. aw

Sen imorse såg jag på dc. haha. Söt man är. Sedan vare umeå med Sigrid som var på listan. Där hittade vi en massa gott å blandat. jag köpte en mössa å halsduk och en sööt julklapp till Antonia! ;) mohaha.
Varmchoklad på Meka är inte helt dumt! Nejnej..
Vi missade typ bussen vi skulle åka hem med fast vi satt där, illa. Men det gick en till rätt så snabbt. Då va vi i vännes på Ica och fördröjde tiden.

När vi va i Vindeln kokade jag lite av lars makaroner,  ooh.  haha. Och såg på Aladdin ;) haha.

Men när den va slut kom SIgrid tillbaka och vi gick och hämta Antonia på Bistro.. efetr det va vi och röjde på byn. Riktigt kul, haha.

Godmorgon Sigrid!
Om du inte är Sigrid klicka här->   ( haha ) Det va kul ;D
Sigrids pappa va hottie i 6an,  jeppjepp. elr? :D

Nu ska jag passa på att de film innan lars vill ha sitt hem tillbaks, men ha det super! 

Tjingeling! <3

Tjingpling.

Hej alla förhopningsvis friska å krya.

Idag har jag inte gjort ett dugg värda saker, är hemma från skolan p.g.a förkylningen.. urkaba. Men har iaf sett en massvis avsnitt av Sex and the city.. haha. och målat naglarna.. ooh. Spännande jag vet haha. och resten man gjort idag är väll no:n. Plugga är ju alltid såå skoj? ;)

Igår va vi och kollade på älg på åkern. Det va 9 stycken. Om förkylningen lättat ska jag följa pappa på älgjakt på söndag.. men jag är inge vidare på att av tyst.. (A) haha.

I morgon är det den 5 september.  Det betyder 1. Att det är höst och 2 min mamma fyller år och Robin för den delen.
Så då kommer det en massa folk, bl.a mina sötisar till kusiner. Men vet inte än om jag äns ska till skolan.. ett mysterium,. hahah. eller inte. 

Äntligen har solen kommit fram och så är man sjuk ?!  Det va ju typiskt. Aja, får se det possitivt. Mycket tid åt ovärda grejjor.

Spelade skip-bo med mamma i går. 4 gånger. Och mamma spelade ganska osmart.. så det blev så att hon inte vann någon gång. Typ som när jag spelade med Sigrid.. ;)


Men nu ska jag ta å sova.. men ha det bra resten av kvällen ! :)

Hallååå.

hejdu igen! 
Idag har det hänt en massa kul. Det hela började med att min väckare ringde men eftersom jag ställde den lite tidigare än vanligt, tänkte jag att jag kunde halv sova en liten stund till. Men då blev det så att jag vaknade klockan 7 istället. Och bussen går 20 över. Inte lätt det inte.. men som tur va kunde mamma köra mig till skolan sen så jag behövde inte stressa. :)

När skolan började var det mentorstid direkt på morgonen.. inte så mycket kul direkt men slappt. Men efter det va det idrott, typ hur kul som hellst! Och typ ingen tid till duschning och sånt. Så kom typ 10 min för sent till bild. haha. Men det gjorde ingenting. ;) Bilden va också kul. Vid lunchbordet snackade ja lite med sandra m.f.  De är då tokiga flickor de dära. haha

Sedan fortsatte dagen med NO. Det va också rätt okej.
Dannes och Emils Konversion om labbarna. 
D: Du får välja labb! :) 
E: Nr 12
D: Men jag vill göra nr 13! :] 
E: Men vi gör väll nr 13 då!  
D: Näääe men du får välja! :)

Problem? :) 

Karin berättar att killarna ska gå in till anders och labba. 
Daniel ställer sig ensam upp; 
D: oj, jag va ensam som ställde mig upp, då sätter jag mig igen. 
Sen ställde han sig och gick iaf. Och då gick alla och jag sa. 
- Nu går alla, haha.  
Elina: Det är för att de går efter Daniel trycket. 
V: Oooooh! :)


Man har ju sjukt kul ibland?! 

Efter No:n hade vi bara musik å sen slutade vi. Efter skolan följde jag Antonia när hon skulle klippa sig, men hon blev inte helt nöjd, hon tyckte det var för kort, men jag tycker det vart fint iaf! :) 
Vi satt på im:s men Antonia skulle vila ett tag så Sigrid kom förbi och körde 20 frågor om Harry Potter karaktärer. Hon är för duktig på det ;) 
Sen kom Antonia med i spelet igen och vi satt å prata tills vi skulle hem. Och då när de skulle släppa av mig vid korsningen svarade inte mamma i telefonen så hon kunde inte hämta mig.. så jag fick gå istället. Men jag ringde sigrid och pratade med henne. Men hon såg på outsiders, ;] 

Men nu ska jag gå i säng, men ha det bra. Pusshej! 
 

RSS 2.0