Söndag morgon med rollerblades

Hallå alla morgon pigga människor! :)

Jag är med en underlig person vid namn Sigrid. Vi har spenderat natten hos min bror, som inte är hemma. Vi har sett på Wedding Daze som var lite speciell, och good luck chuck. Efter det Körde vi 20 frågor. Och Sigrid hälsar att jag sög. Men inte vet jag att det va Johnny Depp som va en gubbe med skägg.. eller vad tycker ni?
Och ännu en gång hälsar Sigrid att det är mitt fel att jag ställer dåliga frågor.. haha.

Vid 4.00 Tog vi på oss rollerblades och åkte iväg en stund. Riktigt duktiga må jag säga.. (eller?) Det är en kuggfråga det..
Just nu sitter Sigrid och läser ur en tidning som heter Moore. ;D

men nu ska vi hitta på något riktigt kul, så ni få ha det super bra tills nästa gång. Pusshej!

Lördag - potatis

Jag kommer in till sigrid där de har ätit surströmming och jag säger.
Vecc: Åh jag vill kolla hur en sån där ser ut. Samtidigt som jag lyfter på locket till en kastrull.
Sigge:Det ärt en potatis Victoria. Sigrid tittar skumt på mig.
V: På tal om potatis, jag läste en artikel om en potatis i en tidning, att den va en knöl i verkligheten...
S: äääh, du läste det i min kokbok. Ofta man skulle skriva en artikel om en potatis.
HAHAHAHAHAHAHHA i en lång stund.



 Je suis Possede! ;D

Fredags kul!

Idag var det en helt vanlig dag i skolan.. inte så mycket som händer där inte.. men vi fick  som tur va sluta där vid 13.00 och det va ju såklart hur bra som hellst.  Lånade en decka bok till svenskan; Tatuerad Torso. När vi slutade va jag med Elina, vi handlade och åkte hem till mig i lilla Kulfors. Jag läste högt för lill Elina ur boken jag nämde ovan..  + att vi såg på filmen Elina.  Den om den finska tjejen som är på en myr hela tiden. Och efter det bakade vi banankaka där jag råkade tappa ett ägg på golvet... och jag vet, klantigt! ;)
Men kakan blev iaf hur bra som hellst!

Efter det såg vi på det avsnitt 17 och 18 av sista året med vänner. Och bestämmde oss för att åka in till vindeln och hyra en film. Vi beslöt oss för att hyra filmen av boken dubbel ovan.  Men det var inte så smart nu efter,  nu vet jag vad som kommer att hända och hur det slutar., Men det kan ju va helt annars i boken så det kan ju va värt och läsa den ändå.. :)
Och efter den blev det en till film He´s the girl. Eller något liknande. Den va också helt okej.
Men nu tror jag att Elina vill sova, så jag ska nog avsluta, klockan är ju lördag iaf. 

Men ni ska ha det bäst ! <3

Idrott bild ;)



Är dom inte söta ? 

Torsdag - bibblan

Hallåj alla nyfikna.. (eller inte?)

Just nu sitter jag med min vän Elina på biblioteket efter en riktigt kul promenad till kvarn och tillbaka. Jag och Ruth var... duktiga? haha  Och Elina tycker att vi dissade henne. Naaaw!
Men hon chattade med Juan istället. Och nu väntar man på bussen.. som vanligt.. 
Och vad händer i kväll? Ja det är frågan. kanska ska jag se På Satc igen, göra franska läxan ( leta på internet om nånting med OS.. inte den skojjigaste läxan vi haft. Men ändå.
Och om man har tur kanske man kan få chatta med Elina :) (Den sociala typen) <3

Men hur som hellst jag blev nästan idiot förklarad på No:n idag. haha  Och så ni vet så är det stoor skillnad på karies och rabies! :O
(förutom att båda är bakterier) men annars är de olika...  Jag är smarter!

Och vet ni vad? Elinas mobil matchar inte Kemi boken, intresseklubben antecknar ;) Men hon bjöd inte på halstablett inte. Snål på hög grad!


Men ha det gött. Pusshej!


En mycket värd rubrik

TjabbaTjena folk! :)

Just nu händer det inte mycket mer än att jag skickar låtar till mig själv. Låter värt, jag vet. Men det är en lång historia bakom detta. Haha. Men hur som hellst så bakade jag morotskaka idag, och det gick inte alls bra.. suck. Men som tur va blev nougatkakan superduper bra. 

Började se på Sex and the city idag.. som jag lånade av min vän Rebecca. Det är en lite udda serie igentligen. haha. En applåd för satc ;)


You took my hand, you showed me how
You promised me you'd be around

Men nu ska jag inte plåga er med med mitt babbel.

pusshej!

Dom bästaste !



Tråk

Hemma från skolan idag, sjukt ont i magen i natt, kunde inte sova alls. Så det blev en hemma dag. Som igentligen inte är så dumt! :)

Har ni tänkt på att dallas sallad är samma om man läser det bakifrån, haha.  Humor på hög nivå just nu.


Nothing's the same - 


Första inlägget.

Jag har inte så mycket att dela med mig, men en del smått och gott från dagen kan ni få veta.

En underlig katt förföljde mig i morse när jag skulle till Sigrid,  Den gick och vinglade runt.  Såg en aning skoj ut men frågan är, var den blind eller riktigt påvärkad? ;)

Höll nästan på att förlora 4kr till sigrid i Ski-bo i eftermiddag.. det va nära, ojoj ;) haha. Även om 4 kr inte är så mycket.  Men ändå.

Men nu bör man igentligen sova, men man måste ju va social med folk och se några avsnitt vänner så det tar slut någongång. ;)

Pusshej !

RSS 2.0